Jump to content

mistac75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mistac75

  1. mistac75

    Lenovo A7000

    Εγώ φίλε μου. Μετά την αναβάθμιση, κάτι δε πάει καλά. Καταρχήν φτάνει στο 99% και κάνει και γω δε ξέρω πόση ώρα να φτάσει στο 100%. Και μετά η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα!!! Το μεσημέρι το φόρτισα στο 99%, και τώρα με 5 λεπτά internet και ούτε να δω βίντεο πήγε στο 77%. Και γενικά από κει που κρατούσε τουλάχιστον 1μιση μέρα, τώρα με το ζόρι 1 μέρα!!! Τι γίνεται ρε γμτ!!
  2. mistac75

    Lenovo A7000

    Σωστόοος!!!
  3. mistac75

    Lenovo A7000

    Για τις προεγκατεστημένες χεστήκαμε!!! Έτσι και αλλιώς μόνο το messenger και το Facebook και το Play Store χρησιμοποιώ!!! Τις υπόλοιπες ούτε update δε θα τις κάνω πλέον, μόνο αυτές που προανέφερα!!! Τα υπόλοιπα τα κατεβάζω και τα βάζω στην SD
  4. mistac75

    Lenovo A7000

    Μα αφού υποτίθεται ότι δε τρέχουν σωστά στην SD
  5. mistac75

    Lenovo A7000

    Ναι, το διάβασα σε κάποια από τα προηγούμενα posts και χάρηκα πολύ για αυτό. Ήταν ένας από τους λόγους που δεν έβαλα την δεύτερη sim μου. Τώρα όμως θα την βάλω!
  6. mistac75

    Lenovo A7000

    Παιδιά εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την αναβάθμιση στο Android 6. Ούτε έκανα root ούτε τίποτα. Και σας μιλάω ως κάτοχος από τις 2 Απριλίου με την προσφορά των Public! Με το Android 6 είδα γενικότερα μία πιο smooth λειτουργία του κινητού, χωρίς μικρά lags. Για μένα δεν υπάρχει λόγος να βάλω άλλη ROM όταν όλα πηγαίνουν ρολόι. Έχω βάλει και 32άρα SD και όλα ok. Βέβαια είναι βλακεία που στο καινούριο λειτουργικό δε μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές συστήματος στην SD αφού τις απεγκαταστήσω και τις ξαναβάλω στην SD, αφού όπως λένε οι χρήστες δε λειτουργούν σωστά στην SD αλλά οκ. Σιγά τα ωά!!! Και όσον αφορά την μπαταρία όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό το 10% το χάνεις έτσι ξαφνικά όταν πέσει στο 30% και κάτω. Αλλά δε με ενοχλεί και πολύ. Αφού η μπαταρία με heavy use πάει πάνω από μέρα ίσως και 1μιση μικρό το κακό. Αυτά....
  7. mistac75

    Lenovo A7000

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
  8. mistac75

    Lenovo A7000

    Δεν υπάρχουν θέματα με την πληκτρολόγηση, τουλάχιστον σε αυτό που πήρα σήμερα από τα Public με την προσφορά. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι ότι θέλω να του βάλω micro sd 32άρι. Τι να του βάλω όμως, class 10 ή 2 και ποιες οι διαφορές τους; Δε ξέρω και πολλά πράγματα από τα micro sd και δε ξέρω τι σημαίνουν τα class. Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για να πάω κιόλας να πάρω. Τα 8 δε φτάνουν ούτε για πλάκα!
  9. Με λύπη μου είδα στον διαγωνισμό για το One Plus 2 ότι επιτρέπεται στα μέλη της Οργάνωσης Διαχείρησης του myphone να πάρουν μέρος και αυτά στον διαγωνισμό. Και ενώ εξέφρασα τα παράπονά μου στο link που υπάρχει στο άρθρο του διαγωνισμού για ερωτήσεις σχετικά με αυτόν, ακόμα κάποιος υπεύθυνος από το site να μου απαντήσει!!! Πραγματικά δε περίμενα τέτοια συμπεριφορά από αυτόν τον ιστότοπο! Λυπάμαι πολύ!!!!
  10. Όχι ρε γμτ... με έριξες!!!! Χαχαχαχ!!! Και εγώ πάντως αν δε μπορέσω να το πουλήσω μέχρι 150€ Παραπάνω δε χρειάζεται!! Υπάρχουν πολύ καλά κινητά σε αυτή την κατηγορία τιμής και με 4G που πάνε σφαίρα... (Κάποτε ήθελα να πάρω το LG G2. Τώρα πλέον κατάλαβα ότι δε χρειάζεται)!!!
  11. Εγώ ρε παιδιά που έχω μείνει από το 2011 με τον Sony Xperia Play τι να πω; Χαχαχαχαχα!!! Πάντως χωρίς πλάκα το κινητό ακόμα είναι παίζει. Βέβαια κολλάει λόγω μόλις 512ΜΒ Ram και επεξεργαστή άστο.... μονοπύρηνο στα 800 ή 900Mhz αν θυμάμαι καλά, αλλά ακόμα κάνει τη δουλειά του. Βέβαια η μπαταρία πλέον και παρόλο που την φορτίζω στο 100% μόλις βγάλω τον φορτιστή πάει στο 92%!!! Πρέπει να πάρω καινούριο. Λέω λοιπόν ότι εφόσον αυτό το κινητό πάνω από 50€ (και πολλά βάζω) δε νομίζω να μπορέσω να το πουλήσω, να βάλω άλλα 150 να πάρω ένα αξιοπρεπές mid range προς high. Εννοείται 4G και με τουλάχιστον 1GB Ram!!!
  12. Αν πάτε στο Skroutz ξεκινάει από 234.60. Οπότε μούφα τα Public
  13. Ok thanks. Και ευχαριστώ όλους τους φίλους που απάντησαν στις ερωτήσεις μου και με βοήθησαν για να σιγουρευτώ να πάρω το LG G2
  14. Ας πάρει την L και μετά δε θα με νοιάζει και πολύ. Εξλαλλου είμαι από τους ανθρώπους που όταν είμαι με κάτι ευχαριστημένος δεν αλλάζω εύκολα αυτό το κάτι. Μόνο αυτό το προβληματάκι με το GPS με ανησυχεί. Δηλαδή δε δίνει σήμα καλό για τους χάρτες (google maps);
  15. Thanks φίλε. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λες θεματάκι με το GPS τι εννοείς; Γιατί το GPS το χρησιμοποιώ για τους χάρτες όταν πηγαίνω Αθήνα ή άλλη πόλη εκτός Σαλονίκη. Και εκτός από το L θα πάρει από ότι φημολογήται και το UI του LG G3!!!!
  16. Έχω το Xperia Play, το είχα αγοράσει πριν από 3 χρόνια. Αλλά πλέον πρέπει να πάρω ένα καλό κινητό. Αυτό το 2ετία λίγο μου φαίνεται. Μία 4ετία δε γίνεται;
  17. Είχα κάνει κάποιες ερωτήσεις σε άλλο τόπικ πήρα απαντήσεις αλλά επειδή είχαμε ξεφύγει από το θέμα του τοπικ πρέπει από εδώ να συνεχίσω. Ρωτάω λοιπόν επειδή κάποια άτομα από δω μέσα είπαν ότι ότι LG G2 έχει κάποια lag, κάποια προβλήματα με το GPS, αυτά έχουν διορθωθεί με τα updates; Γιατί δε μπορεί τόσοι χρήστες στο Skroutz να το εκθειάζουν χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα (οι περισσότεροι τουλάχιστον). Οκ είπαμε no support for microsd και δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία που σημαίνει ότι όταν σε μερικά χρόνια τα φτύσει θα θέλω καινούριο κινητό. Αυτά τα αποδέχομαι. Αλλά είναι αυτά λόγοι για να πάω σε αγορά ενός κατά τα άλλο πολύ ποιοτικού ίσως και καλύτερου στα σημεία από το LG G2, κινέζικου κινητού από Κίνα και να ταλαιπωρηθώ με εγγυήσεις και στείλε Κίνα περίμενε 1.5 με 2 μήνες (λέω εγώ τώρα) και άλλα τέτοια; Οκ η Oppo έχει ευρωπαϊκό μαγαζί αλλά και πάλι με Αγγλία πρέπει να στέλνω και παίρνω, όταν το G2 είναι εδώ στη χώρα μου με εγγύηση και πολύ καλό support. Αυτα είχα να πω και κυρίως να απαντήσει κάποιος όποιος μπορεί και θέλει για τα κολληματάκια αν υφίσταται ακόμα στο G2.
  18. Α ωραία τότε... Έτσι μάλιστα. Τα μονοφωνικά ηχεία είναι μέτριας απόδοσης; Και δεν εννοώ πόσο δυνατά είναι. Διάβασα στο review πόσο δυνατά είναι απλά για την ποιότητα ρωτάω.
  19. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω και εφόσον είναι τούμπανο το κινητό γιατί δεν του βάλανε και στεροφωινκά ηχεία αφού μάλιστα είναι και 2. Σιγά το κόστος δηλαδή που θα έχει παραπάνω μη τρελαθούμε. Αν βάλεις στεροφωνικά hand free ή ακουστικά φαντάζομαι δε θα έχει πρόβλημα να ακούς πάλι μονοφωνικά
×
×
  • Create New...