Sotnem Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Στο Black Friday του amazon.de το βλέπω στα 429 (προφανώς χωρίς μεταφορικά) που νομίζω αξίζει γενικά. Αλλά τελειώνει σε λίγη ώρα από ότι είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα στην παρεα,παιζει πουθενα Unbranded για αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα στην παρεα,παιζει πουθενα Unbranded για αγορα? Καλησπέρα φίλε μου!Να απευθυνθείς στα παιδιά του extreme-mobile.gr! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Tελευταία ημέρα η σημερινή για την την ψηφοφορία σχετικά με την ανάδειξη των κορυφαίων smartphones και tablets για το 2014. Όσοι δεν έχετε ακόμα ψηφίσει, σπεύσατε! myphone BEST OF 2014: Ψηφίστε τα καλύτερα smartphones και tablets του 2014! Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mandagor Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παιδιά έχει ψωνίσει κανεις απο το solargallery29.gr ????? Έχει το Μ8 στα 430! Δεν υπάρχεις καμία κριτική στο bestprice, και δεν έχει αντικαταβολή παρά μόνο κατάθεση και πιστωτική.... Παράθεση motorola startac 130(1997)-->Nokia 3210(1999)-->Nokia 6310(2001)-->SonyEricsson T610(2004)-->Sony Ericsson S500(2007)-->Sony Ericsson K800i(2007)-->Samsung i900 Omnia(2008)-->iphone 4(2010)-->???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ήταν να το πάρω εγώ αλλά επειδή είμαι επαρχία πάντα στις αγορές προτιμώ με αντικαταβολή.. Οπότε το πήρα από αλλού σε gun metal που ήθελα από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mandagor Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Το έβγαλε και το birdphone σήμερα σε gunmetal στα 473 και τελικά το προτίμησα! Ενα κομμάτι ήταν μονο! Στο Τσαφ το πρόλαβα! Και μόλις είχα πείσει τον εαυτό μου οτι δεν θα το έβρισκα ποτε και πήγαινα για το silver... :) Παράθεση motorola startac 130(1997)-->Nokia 3210(1999)-->Nokia 6310(2001)-->SonyEricsson T610(2004)-->Sony Ericsson S500(2007)-->Sony Ericsson K800i(2007)-->Samsung i900 Omnia(2008)-->iphone 4(2010)-->???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Το έβγαλε και το birdphone σήμερα σε gunmetal στα 473 και τελικά το προτίμησα! Ενα κομμάτι ήταν μονο! Στο Τσαφ το πρόλαβα! Και μόλις είχα πείσει τον εαυτό μου οτι δεν θα το έβρισκα ποτε και πήγαινα για το silver... :) Ίδια ακριβώς ιστορία Με εμένα! Εγώ γύρω στις 10 Δεκεμβρίου δεν έβρισκα σε gun metal και έψαχνα silver unbranded. Πήρα σε μαγαζί από δράμα γιατί έστελνε και με αντικαταβολή και μου λέει δεν έχω silver πάρα μόνο ένα τελευταίο gun.... Είναι να σε θέλει κιόλας... Χωρίς σκέψη το χτύπησα και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή... Με το καλό να σου έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Εγώ που το πήρα Ιούλιο σκεφτείτε που δεν είχε γίνει ακόμα το μεγάλο μπαμ περίμενα το gun 8 ημέρες. Είχα πουλήσει ήδη το g2 και ήμουν με ένα νοκια αρχαίο. Τελικά άξιζε η αναμονή. Υποκειμενικό είναι αλλά το θεωρώ το πιο όμορφο χρώμα. Τα άλλα επειδή δεν είναι σκούρα φαίνονται λίγο άσχημα μπροστά λόγο των ηχείων Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ένα μήνα αναμονή είχα εγώ από Γερμανό τον Ιούλιο... Δεν υπήρχε λέει καθόλου... Μετά έγινε ο χαμός! Κι εννοείται άξιζε η αναμονή όπως και τώρα για το lollilop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Εαν καποιος φιλος εχει παρει συσκευη απο vodafone μπορει να μας πει εαν ειναι branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τελικα εινα παιδια το τσεκαρα εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τελικα εινα παιδια το τσεκαρα εγω. Πέρα από τα updates που μπορεί να αργούν τι διάφορες άλλες έχει; Εξωτερικά έχουν τίποτα ; Splashcreen όταν ανοίγει; Apps; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 πολυ καλη προσφορα, τιμια τιμη για ενα κορυφαιο κινητο. κατι μου λεει σε λιγες μερες δεν θα το εχουν διαθεσιμο... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Οταν ανοιγει εχει vodafone logo Yγ μολις παρελαβα το δικο μου και τελικα ειναι υnbranded htc europe, Ο πωλητης ελεγε οτι πηρανε καποια τελευταια κοματια απο htc και ετυχε να ειναι unbrand αυτο αλλα απο οτι ειπε τελιοσανε και στην vodafone Edited April 8, 2015 by redribo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Παιδια σε οσους παραλαβατε απο vodafone ειχε μεσα το κουτι και την θηκουλα tpu που βλεπω στα unboxing??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Κι εμενα το δικο μου τελικα, full unbranded, και φυσικα με την πολυ ωραια θηκη μεσα στο κουτι! Ενα καλο screen protector χρειαζομαι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν έχει αγοράσει κάποιος htc one m8 από aliexpress. Η τιμή είναι στα 310 δολάρια. Φαινεται να συμφέρει. Το ερώτημα είναι αν είναι γνήσιο ή κλώνος, σε πόσες μέρες θα το έχω με απλό ταχυδρομείο, και αν θα έχει τελωνείο η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Συνήθως πουλάνε επισκευασμενα. Δες αν γράφει refurbished είναι επισκευασμενο. Αρκετές φορές το γράφουν στο specific με μικρά γράμματα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 σε ευχαριστώ πολύ ετσι είναι τελικά. μεχρί πόσο μπορει να πέσει η τιμή του ακόμα;ήδη είναι στα 368!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts