Jump to content

Τελετή έναρξης παραολυμπιακών αγώνων!

agleouras
 Κοινοποίηση

Πώς σας φάνηκε η τέλετη έναρξης των παραολυμπιακών αγώνων;  

26 members have voted

1. 1. Πώς σας φάνηκε η τέλετη έναρξης των παραολυμπιακών αγώνων;

• Ηταν Υπέροχη και πραγματικά άξιζε
      5
    • Μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη
      14
    • Με αφησε εντελώς αδιάφορο/η
      6
    • Ήταν πολύ κακή και κίτσ!
      1

Recommended Posts

Για οσους την ειδατε στη γενικη προβα και για οσους ΘΑ την δειτε στην ΤV!!!Εγω την ειδα στην προβα και δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα πληρως!!!
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012

Μα νομίζω ότι η τελετή έναρξης της ΠαραΟλυμπιαδας δεν είναι το πανηγύρι που είχαμε στους Ολυμπιακούς... γενικώς το στυλ πλέον είναι διαφορετικό ακόμα και στους ίδιους τους αγώνες με έμφαση στον άνθρωπο και τη προσπάθεια και όχι το κακό χαμό και το τζέρτζελο των Ολυμπιακών...

Οπότε οτιδήποτε αξιοπρεπές θα είναι αρκετό ως τελετή έναρξης

:X

Ναι αλλα και ανεμπνευστο???Που εισαι Παπαιωαννου να κανεις τα μαγικα σου???Τι να σου κανει ο ξενος τωρα?

Βαρετή... Και η μουσική υπόκρουση χάλια. Χάθηκε να φέρουν πάλι τον Tiesto; Όλο κλαπατσίμπαλα στην αρχή και κάτι όπερες στο τέλος. Το δεντράκι και τα φώτα ωραία, τα χορευτικά μέτρια.

Επρεπε να έχεις επιλογή "Δεν την είδαμε καν".

Ως πιο κοντά σε αυτό ψηφίζω, το με άφησε αδιάφορο, κάτω από άλλη έννοια βέβαια.

Μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη, προσωπικά εγώ βαρέθηκα πολύ. Επίσης δεν είχα καλή παρέα για να περάσω την ώρα μου.:) :lol: :p

Ειδικά αυτός που ήταν στα αριστερά μου έλεγε πολλές ηλιθιότητες συνεχώς, μου κόλλαγε και δεν θα τον ξαναπάρω μαζί μου! :p

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αν και δεν την εχω δει,ημουν σιγουρη οτι δεν θα ειχε καμια σχεση με την εναρξη της ολυμπιαδας.Κι αυτο γιατι οπως και να το κανουμε παιδια,ειμαστε χρεωμενοι μεχρι το λαιμο λογω ολυμπιακων-αυτο πια το ξερει και ο πιο ασχετος- δεν υπαρχει ανεση για αναλογη χλιδη και στους παραολυμπιακους που ουτως η αλλως για τον περισσοτερο κοσμο -οχι και για μενα- περναει σχεδον απαρατηρητη καλως η κακως...

Δεν εχω παρακολουθησει τιποτα σχετικα μεχρι στιγμης αλλα ελπιζω οτι αυτοι ισως να ειναι και οι μοναδικοι ολυμπιακοι αγωνες.Θελω να πω οτι για μενα οι προηγουμενοι ηταν αγωνες coca-cola και samsung...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (16 Σεπ. 2004 , 16:45)

Aurio den einai i teleti enarksis re paidia? Ti edeikse i TV? Pote?

χτες έγινε δοκιμαστική τελετή έναρξης

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Το πιο αισχος απο ολα εχθες ηταν ο Ζουγανελης που τραγουδουσε στην αρχη επι 1 τεταρτο τις αηδιες του!!!Μα που τον ξεθαψανε???

Οσο για την ολη μουσικη της χθεσινης βραδιας το λιγοτερο που εχω να πω ειναι βαρετη και ανουσια!(οπως και η τελετη αλλωστε!!)

μενελια πάρε εμενα υπόσχομαι να μην λέω βλακείες (όσο γίνετε) και να μην σου κολλάω :p πάντως ανεξάρτητα από την τελετή ρε παιδιά πιστεύω ότι αυτοί οι αγώνες αξίζουν πιο πολύ και από την ολυμπιάδα,και ο ορος παραολυμπιάδα δεν μου κάθεται καλά..δεν έχουν οι αγώνες την προσοχή που θα έπρεπε νομίζω..και φαίνεται και από την τελετή στην μια ξοδεύουν τα λεφτά και στην άλλη..νομίζω ότι είναι άδικο για τους ανθρώπους αυτούς.τέλος πάντων.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agleouras (16 Σεπ. 2004 , 23:10)

Το πιο αισχος απο ολα εχθες ηταν ο Ζουγανελης που τραγουδουσε στην αρχη επι 1 τεταρτο τις αηδιες του!!!Μα που τον ξεθαψανε???

Οσο για την ολη μουσικη της χθεσινης βραδιας το λιγοτερο που εχω να πω ειναι βαρετη και ανουσια!(οπως και η τελετη αλλωστε!!)

Ο Ζουγανέλης είναι γνωστό οτι αγαπάει τα παιδιά και έχει το έχει αποδείξει έμπρακτα πολλές φορές. Κάποια σχέση έχει και με το ίδρυμα "Φλόγα", αλλά δε θυμάμαι τι ακριβώς.

Επίσης είναι και μεγάλος μουσικός, καθώ έχει γράψει μουσική/στίχους για τραγούδια που θεωρούνται κλασσικά πλέον (όπως το Φοβάμαι).

Γι' αυτό δεν επιλέχτηκε τυχαία να τραγουδήσει κι επειδή δε σου αρέσει εσένα, είναι τουλάχιστον προσβλητικό να μιλάς με τέτοιο τρόπο γι' αυτόν :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agleouras (16 Σεπ. 2004 , 23:10)

Kalytera na prosexoume ti leme gia kapoious anthrwpous!!!

Swsta einai ayta pou eipe o gkr41 kai akoma na prosthesw oti KAI OI 2 GONEIS tou Zouganeli einai kwfalaloi h' kati tetoio!Den thimamai akribws to problima tou kathenos alla mallon ayto einai!Ara EXEI KATHE DIKAIWMA NA BRISKETAI KAI AYTOS EKEI!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

εγω παντως συγκινηθηκα οταν ειδα το αναμμα της φλογας και τους λαμπαδηδρομους κι ας μην ηξερα κανεναν... απο το μελισσανιδη καλυτεροι και πιο αξιοι.. Οταν βλεπεις τον αλλον να ξεπερναει το προβλημα του και να μαχεται καταλαβαινεις ισως πολλα πραγματα για σενα τον ιδιο....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Ζεστασιά ψυχής,μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους αθλητές μα πάνω απ'ολα ανθρώπινη.

Συγκινητική και όμορφη.Αυτό είναι λιτό,αυτό είναι ανθρώπινο,

εξαιρετική!

Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω και αποδεικνύουν πως η ψυχή μας έχει τεράστια αποθέματα για να επιτυγχάνει πράγματα που φαντάζουν ακατόρθωτα!

απίθανη μουσική επένδυση.εξαιρετικός ο τρόπος ανάμματος του βωμού.

Απο αύριο θα είμαι στα στάδια να υποστηρίξω και να χειροκροτήσω αυτούς τους ανθρώπους.

καλούς αγώνες να 'χουμε.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

τώρα που το είδα όλο μαζί με τα πυροτεχνήματα και όλα αυτά γιατί στην δοκιμαστική τελετή δεν υπήρχε τίποτα από όλα αυτά μου άρεσε περισσότερο κια μπορώ να πω πως ήταν καλούτσικη

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (17 Σεπ. 2004 , 23:39)

Kalytera na prosexoume ti leme gia kapoious anthrwpous!!!

Swsta einai ayta pou eipe o gkr41 kai akoma na prosthesw oti KAI OI 2 GONEIS tou Zouganeli einai kwfalaloi h' kati tetoio!Den thimamai akribws to problima tou kathenos alla mallon ayto einai!Ara EXEI KATHE DIKAIWMA NA BRISKETAI KAI AYTOS EKEI!

Oι γονείς του είναι και οι 2 κωφάλαλοι και ο ίδιος έχει κάνει πολλά για αυτούς τους ανθρώπους. Να μη μιλάμε αν δεν ξέρουμε λοιπόν.

Η στιγμή της μεταφοράς της σημαίας πολύ συγκινητική - Καλή επιτυχία στην αποστολή μας :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

καλη επιτυχια σε ολους τους ανεξαρτητως αποστολης.... Αυτο που κανουν ειναι πολυ σημαντικο για να μπει κατω απο οποιαδηποτε σημαια (εκτος ισως απο την ανθρωπινη... αληθεια υπαρχει τετοια;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Και εγω τωρα που την ειδα απο την ΤV καλη φανηκε αλλα ηταν πολυ λιγη σε σχεση με το σπουδαιο μηνυμα αυτων των αγωνων!!!Θα μπορουσε να ηταν πιο συγκινιτικη και πιο χαρουμενη!!!Πιο λυρικη!!!Εγω τη βρηκα πολυ ανεμπνευστη σε σχεση με τις τελετες των ολυμπιακων!!!

Ειχε εντονο το στοιχειο του εντυπωσιασμου...πολλοι χορευτες πολλα φωτα...προβολεις...αλλα ουσια 0!Οπτικα ηταν καλη!!!Εικαστικα ομως οχι και τοσο...

Οσο για τον ζουγανελη δε νομιζω πως αξιζει σε αυτους τους ανθρωπους κατι λιγοτερο απο 1 παρουσιαστη των ολυμπιακων...και ο Ζουγανελης ειναι λιγος για παρουσιαστης μιας τετοιας τελετης!!!

Χανει η τελετη τη γιορτινη της λαμψη!!!

Αλλα με αυτα που ειπατε οκ!Δεν μπορω να πω εχει 1 δικαιωμα παραπανω να ειναι σε αυτη τη θεση!Ειναι ομως λιγος!!!

λιγος ειναι αυτος που κανει κατι χωρις να το νιωθει νομιζω... που το κανει επειδη πρεπει, επειδη ειναι η δουλεια του η επειδη του ανεθεσαν να το κανει. Καποιος που εχει μαθει να δινει την ψυχη του γιαυτους τους ανθρωπους δεν ειναι ποτε λιγος... η ισως ναναι λιγος για μας, αλλα γιαυτους οχι!