jazzfrequency Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ο εσωτερικός χώρος στον οποίο αναφέρεσαι είναι άλλο πράγμα κι άλλο είναι ο χώρος των εφαρμογών. Όταν κατεβαίνει μια εφαρμογή εκτός του ότι αποθηκεύεται προσωρινά στη συσκευή στη συνέχεια το android αναλαμβάνει να την κάνει και install. Άρα το μέγεθος της εφαρμογής σχεδόν διπλασιάζεται με σου πω τριπλ. γιατί "ξεζιπαρεται" ας πούμε προκειμένου να τρέξει. Βάλε root explorer πήγαινε στο φάκελο data και μετά βρες οτι φάκελο λέει log(s) και σβήσε μόνο όλα τα log όχι τον φάκελο. Μετά άρχιζε να καθαρίζεις.. data/local/temp/ data/tombstones/ data/system/dropbox/ Εννοείται ότι σβήνεις τα περιεχόμενα των παραπάνω όχι τa path.. Κάντο αυτό και λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Φιλε Atndam Διεγραψα ολα τα αρχεια στην εσωτερικη μνημη οπως μου ειπες,αλλα το μηνυμα παραμενει. Δεν μπορω να κανω εγκατασταση(του Tubemate)επειδη λεει δεν υπαρχει ελευθερος χωρος, ενω στην πραγματικοτητα εχω ελευθερη 8GB(εσωτερικη) και 10GB(εξωτερικη)μνημη ελευθερη. Οποιος φιλος μπορει ας βοηθησει! Δες το συνημμένο , είναι αυτό που περιγράφω. Αντώνης Edited September 28, 2015 by atndam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το κινητό το 'χω αποσύρει από τον Μάη και το έδωσα στον αδελφό μου, έχω το Vibe X2 πλέον. Χθες σε G4s φίλου έβαλα την VIBEUI V2 G4S port ROM του δικού μας Batsilos και ομολογώ ότι το κινητό περνά σε άλλο επίπεδο!!! Του πάει αυτή η ROM και γίνεται πιο όμορφο το κινητό στο μενού και σε όλα. Έτσι είπα να το αναφέρω. GPS κτλ λειτουργούν άψογα. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orecha Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Αντωνη το εκανα,αλλα τιποτα. Σημερα μαλλον το παρακανα με το Jiayu.Πηγανα να περασω το Greenify και το πακετο εγκαταστασης περιελαμβανε και το Xposed Installer 2.7. Το ετρεξα και πηγαινοντας να εγκαταστησω το Framework brickαρε.Τωρα στο boot σταματα στην οθονη της Jiayu και τελος.Δεν κανει τιποτα αλλο. Βοηθεια επειγοντως παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atndam Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αντωνη το εκανα,αλλα τιποτα. Σημερα μαλλον το παρακανα με το Jiayu.Πηγανα να περασω το Greenify και το πακετο εγκαταστασης περιελαμβανε και το Xposed Installer 2.7. Το ετρεξα και πηγαινοντας να εγκαταστησω το Framework brickαρε.Τωρα στο boot σταματα στην οθονη της Jiayu και τελος.Δεν κανει τιποτα αλλο. Βοηθεια επειγοντως παρακαλω Οκ δεν είναι πρόβλημα ξαναπερνας την Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Καλημέρα παιδιά. Έχω θέμα τον τελευταίο καιρό με το κινητό. Η φόρτιση είναι το θέμα. Καταρχήν και να σβήσει, για κάποιο λόγο στα στατιστικά της μπαταρίας συνεχίζει και γράφει για πόσες μέρες είναι ανοικτό (έχει φτάσει τις 34...), χωρίς να ξεκινά από το μηδέν. Όταν το βάλω στο φορτιστή κλειστό, δείχνει να φορτίζει, αλλά κάποια στιγμή είναι σαν να μπαίνει σε loop, σβήνει, ανάβει η οθόνη που δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας να φορτίζει και το led επάνω που έχει δεν κοκκινίζει. Χθες που δοκίμασα να το φορτίσω ανοικτό, έμπαινε πάλι σε ένα είδος loop, σα να δείχνει ότι φορτίζει, σταματάει τη φόρτιση και ξανά το ίδιο. Σκέφτομαι ότι ίσως θέλει να κάνω reset τα στατιστικά της μπαταρίας, αλλά δεν θυμάμαι πως μπαίνεις σε recovery mode. Καμιά άλλη ιδέα; Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Καλησπερα.. εχει κανεις κατι νεοτερο για Lollipop στο κινητο μας? Κατι ελεγαν οτι τελος Σεπτεμβρη θα την ανεβαζαν ολοκληρωμενη στο needrom αλλα τελικα δεν βλεπω κατι μεχρι σημερα.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός, τι περισσότερο θα δώσει η λολιποπ στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός, τι περισσότερο θα δώσει η λολιποπ στο κινητό; Υποθετω καλυτερη διαχειριση πορων, ισως περισσοτερη αυτονομια, πιο ευελικτο μενου.. δεν ξερω αλλα οπως οι περισσοτεροι ανυπομονουσαμε απο JB να παμε σε ΚΚ για κατι καλυτερο ετσι κατι αντιστοιχο φανταζομαι θα περιμενουμε απο ΚΚ σε Lollipop.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Υποθετω καλυτερη διαχειριση πορων, ισως περισσοτερη αυτονομια, πιο ευελικτο μενου.. δεν ξερω αλλα οπως οι περισσοτεροι ανυπομονουσαμε απο JB να παμε σε ΚΚ για κατι καλυτερο ετσι κατι αντιστοιχο φανταζομαι θα περιμενουμε απο ΚΚ σε Lollipop.. εγω παντως εχω miui v7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός, τι περισσότερο θα δώσει η λολιποπ στο κινητό; Από'τι είδα εγω σε μια Lolipop που είχε κυκλοφορήσει το κινητό είχε γίνει αρκετά πιο γρήγορο και πιο σταθερό αλλά είχε θέματα με την κάμερα και την έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μετά από 1.5 χρόνια χρήσης το κινητό τα παιξε κάνει τρεμόπαιγμα η οθόνη συνέχεια και πολλές φορές κλείνει η οθόνη. είμαι εκτός εγγύησης οπότε δε συμφέρει η επισκευή υποθέτω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μάλλον σωστά υποθέτεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 πωλούνται 2 μπαταρίες του κινητού αφού μου παρέδωσε πνεύμα στα 10 ευρώ και οι 2.. περισσότερες πληροφορίες με pm ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 πωλούνται 2 μπαταρίες του κινητού αφού μου παρέδωσε πνεύμα στα 10 ευρώ και οι 2.. περισσότερες πληροφορίες με pm ευχαριστώ Τι έπαθε το εργαλείο; Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Τι έπαθε το εργαλείο; στην αρχή μετά από λίγο νερό που έπεσε πάνω τρεμόπαιζε η οθόνη...στη συνέχεια έκλεινε μόνο του ενώ τρεμόπαιζε η οθόνη άνοιγε και ξανά τα ίδια...Πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zato23 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τις τελευταιες εβδομαδες το digitizer της συσκευης τα εχει παίξει (ειναι σαν ενα αορατο χερι να παταει σε διαφορα σημεια της οθονης, ομως δεν το κανει συνεχεια και σε καποιες φασεις λειτουργει κανονικα),οποτε αποφασισα να παραγγειλω μονο το digitizer απο κινα με κόστος 13 ευρω (αν επαιρνα ολοκληρη την οθονη το κοστος θα ηταν 40-50 ευρω). Επειδη θα προσπαθησω μονος μου να κανω την αλλαγη ,γνωριζει καποιος ,απο προσωπικη πειρα, το βαθμο δυσκολιας για κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Η μπορείς να δώσεις 10€ και να σου το περάσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλησπερα.. εχει κανεις κατι νεοτερο για Lollipop στο κινητο μας? Κατι ελεγαν οτι τελος Σεπτεμβρη θα την ανεβαζαν ολοκληρωμενη στο needrom αλλα τελικα δεν βλεπω κατι μεχρι σημερα.. Γνωριζει κανεις κατι νεοτερο για το αν υπαρχει εκδοση ROM Lollipop για το κινητο? Μεχρι στιγμης (τουλαχιστον στο needrom) δεν υπαρχει κατι.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Γνωριζει κανεις κατι νεοτερο για το αν υπαρχει εκδοση ROM Lollipop για το κινητο? Μεχρι στιγμης (τουλαχιστον στο needrom) δεν υπαρχει κατι.. Φίλε υπάρχει στο ρωσικό φόρουμ και από τι φαίνεται δουλεύει καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Φίλε υπάρχει στο ρωσικό φόρουμ και από τι φαίνεται δουλεύει καλά... Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις λινκ για να την κατεβασω? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Έχει κανείς παράπονο από την κινηταρα μας εκτός του gps.. Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggvouk Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Καλησπέρα Είμαι κάτοχος του g4s 2gb ραμ και 16 ρομ, περίπου ένα χρόνο, το οποίο όντος είναι σουπερ σε όλλα Από δική μου ευθύνη έχει κοπεί η ταινία του διακόπτη on-off απο την πλακέτα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοιξει, αν πιάνουν τα χέρια σας το ανταλλακτικό είναι αυτό Πωλείται για ανταλλακτικά η επισκευή για οποίον ενδιαφέρεται - Είναι αγορασμένο και ροοτ απο το vickmail και έχει την original rom 4.2 και είναι σε όλα άψογο - Είναι σε άριστη εξωτερική κατάσταση μπρος και πίσω - Η οθόνη του είνα καινούρια 15 ημερών ορίτζιναλ χωρις ουτε μια γρατσουνιά με την απόδειξη του - Τιμη 40e Ελεονορα email: ggvouk@gmail.com Υ.Γ. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να ανεβάσω και οτι φωτο θέλει Edited November 9, 2015 by ggvouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Έχει κανείς παράπονο από την κινηταρα μας εκτός του gps.. Κανένα απολύτως. Τον άλλο μήνα κλείνω ένα χρόνο συμβίωσης μαζί του και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δε μασάει τίποτα, δεν κολλάει πουθενά, παίζει και τρέχει τα πάντα και έχει οθονάρα. Δε βλέπω να το αλλάζω σύντομα (εκτός κι αν τα φτύσει :P). Απλά χρειάζεται να έχεις και μια καλή rom (εγώ έχω την Custom MG με KitKat και παίζει άψογα). ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά! Θέλω να αλλάξω την μεμβράνη της οθόνης γιατί άρχισε να χαλάει (εμφανίστηκαν γρατζουνιές και σημαδάκια). Καλά έβγαλε σχεδόν ένα χρόνο. Το κακό είναι ότι ούτε θυμάμαι τι τύπος ήταν (φτηνή προφανώς). Βρήκα στο Aliexpress κάποιες αλλά υπάρχουν σε ματ και σε glossy http://www.aliexpress.com/item/4x-Matte-Anti-glare-LCD-Screen-Protector-Guard-Cover-Film-Shield-For-Jiayu-G4-Jiayu-G4S/1952609506.html http://www.aliexpress.com/item/6x-Clear-Glossy-LCD-Screen-Protector-Guard-Cover-Film-Shield-For-Jiayu-G4-Jiayu-G4S-Jiayu/1952537341.html Διάβασα κάπου ότι οι ματ είναι καλύτερες αν χρησιμοποιείς το κινητό σου αρκετά σε εξωτερικό χώρο, δε λερώνουν τόσο πολύ και έχουν καλύτερη αίσθηση αλλά χάνουν σε ποιότητα εικόνας. Από την άλλη οι glossy δεν αλλοιώνουν καθόλου την εικόνα και τα χρώματα (επειδή είναι clear) αλλά θέλουν συνέχεια καθάρισμα και αντανακλούν πολύ φως όταν είσαι έξω... Νομίζω τέτοια πρέπει να έχει το κινητό μου καθώς συνέχεια γεμίζει δαχτυλιές... Ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε εμπειρία και από τους δυο τύπους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 αστο μην βαζεις τιποτα εγω το εχω ετσι κανα χρονο αλλωστε ειναι και gorilla glass... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts