Jump to content

orecha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by orecha

  1. Καποιος Francko76 εφτιαξε δυο ROM που περνιουνται με TWRP και που ειναι βασισμενες στην Official CN/EN Zui και αναβαθμιζονται οπως λεει κανονικα με OTA. https://zukfans.eu/community/threads/z2pro-global-rom-v1-20161107.1377/ και https://zukfans.eu/community/threads/z2pro-2-3-044-multilanguage-v1-20161107.1378/ Οποιος θελει και μπορει ας κανει καποιο τεστ. Καλημερα
  2. Νομιζω οτι με TWRP φλασαρουμε τις ROM που ειναι σε αρχεια .zip δηλ. τις RR,Lineage,Mokkee,AEX. Η Official κινεζικη ZUI ειναι σε αρχειο .7z και φλασαρεται νομιζω μονο με QPST / Qfil που δεν γνωριζω. Παντως δοκιμασα και περασα μια Official ZUI 3.1.187 ST(σε αρχειο .zip) με TWRP, που ηταν ομως για το zuk z2 edge .Μου φανηκε ενταξει αλλα δεν ειχε play store και την αφησα γιατι δεν ξερω και πολλα. Το προβλημα μου παντως παραμενει, αφου δεν μπορω να κανω τηλεφωνηματα χωρις προβληματα εξαιτιας της ενεργοποιησης του status bar απο το αυτι μου και βεβαια το προβλημα της μη ενεργοποιησης του auto rotation με ολες ανεξαιρετως τις custom rom. Κριμα στο zuk pro που φαινεται κορυφη απο hardware... Εαν καποιος γνωριζει απο play store,status bar κλπ ας βοηθησει. Παντως Αλεξανδρε ευχαριστω .
  3. Τους χαιρετισμους μου σ'ολους Εχω δοκιμασει ολες τις custom ROM(AEX,RR,MOKKEE,Lineage)και με ολες ειχα προβλημα με το dialing και με το screen rotation.Στα απλα τηλεφωνηματα με την επαφη του αφτιου στην οθονη ενεργοποιουνται διαφορα και δεν μπορω να κανω τηλεφωνημα της προκοπης.Ελπιζω οτι κατι απλο θαναι που το αγνοω.Επισης σε καμια ROM δεν γινεται αυτοματη περιστροφη της οθονης.Σκεφτομαι την Κινεζικη official ROM ,αλλα εχω κανει ηδη unlock bootloader και root και δεν ξερω να φλασαρω παρα μονο με TWRP.Αν υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος για φλασαρισμα με QPST / Qfil ευπροσδεκτος.Για την δυσκολια μου στις τηλεφωνικες κλισεις ας μου απαντησει οποιος νομιζει οτι ξερει σχετικα.
  4. Θα προσπαθησω να ακολουθησω κατα γραμμα τις υποδειξεις σου και θα σε ενημερωσω AEL 1964. Σ'ευχαριστω
  5. Καλημερα στην παρεα. Αγορασα απο το Minideal to Lenovo Vibe Shot Z90-7 και μου ηρθε γεματο optimizers και διαφημισεις. Τους ζητησα ενα καινουργιο Lenovo Vibe Shot Z90-7 ρουταρισμενο ομως και καθαρο απο διαφημισεις και περιτα προγραμματα αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.Απο παλια εμπειρια με ενα Lenovo A820 πριν χρονια, ξερω οτι υπαρχουν πολλοι ψαγμενοι στο φορουμ.Σκεφτομαι ρουταρισμα και καινουργια ROM αλλα δεν θυμαμαι τιποτα.Υπαρχει καποιος με υπομονη να με καθοδηγησει?Ευχαριστω
  6. orecha

    Jiayu G4S

    Αντωνη το εκανα,αλλα τιποτα. Σημερα μαλλον το παρακανα με το Jiayu.Πηγανα να περασω το Greenify και το πακετο εγκαταστασης περιελαμβανε και το Xposed Installer 2.7. Το ετρεξα και πηγαινοντας να εγκαταστησω το Framework brickαρε.Τωρα στο boot σταματα στην οθονη της Jiayu και τελος.Δεν κανει τιποτα αλλο. Βοηθεια επειγοντως παρακαλω
  7. orecha

    Jiayu G4S

    Φιλε Atndam Διεγραψα ολα τα αρχεια στην εσωτερικη μνημη οπως μου ειπες,αλλα το μηνυμα παραμενει. Δεν μπορω να κανω εγκατασταση(του Tubemate)επειδη λεει δεν υπαρχει ελευθερος χωρος, ενω στην πραγματικοτητα εχω ελευθερη 8GB(εσωτερικη) και 10GB(εξωτερικη)μνημη ελευθερη. Οποιος φιλος μπορει ας βοηθησει!
  8. orecha

    Jiayu G4S

    Ευχαριστω πολυ.Θα δοκιμασω και θα σου πω
  9. orecha

    Jiayu G4S

    Καλημερα σε ολους σας. Εχω και εγω το Jiayu G4S και δεν εχω(εκτος απο τις φωτο που βγαζει και την αθλια μπροστινη καμερα) σχεδον κανενα προβλημα. Ομως μερικα προγραμματα (What's up messenger ,κλπ)αρνειται να τα εγκαταστησει και αναφερει το "Δεν υπαρχει αρκετος χωρος στην μνημη σας.Απεγκαταστειστε καποιο αλλα προγραμμα και ξαναδοκιμαστε".Χωρος βεβαια υπαρχει,7-8 GB.Προφανως θαχει συμβει και σε σας.Οποιος ξερει και θελει ,ας μου πει τι να κανω. Ευχαριστω
  10. orecha

    Jiayu G2F

    Το προβλημα με το φορτισμα του G2F λυθηκε επιτυχως και αναιμακτα μονο με 3 Ευρω. Ευτυχως ηταν μονο το καλωδιο του φορτιστη ελαττωματικο.....Κινεζοι!!! Κατα τα αλλα το κινητακι μια χαρα!
  11. orecha

    Jiayu G2F

    Ευχομαι να μην το εχει κανει .Ετσι κι'αλλοιως θα βρεθουμε σε λιγες μερες Σαντορινη και θα δω ιδιοις ομασι. Ευχαριστω πολυ.Τα ξαναλεμε.
  12. orecha

    Jiayu G2F

    Το εχει λειτουργησει καμια εβδομαδα κανονικα(ΜΟΝΟ ομως με Αγγλικα) χωρις αλλα(εκτος της ROM)προβληματα. Τηλεφωνικα της ειχα πει για το αυτοκολητο και το εβγαλε για να ανοιξει το G2F.
  13. orecha

    Jiayu G2F

    Ξερει καποιος φιλος καποια ROM με Ελληνικα για το G2F της κορης μου? Το κινητο παραγγελθηκε ρουταρισμενο και με Ελληνικα,αλλα ηρθε μονο με Αγγλικα και Κινεζικα. Επισης μου παραπονιεται οτι το κινητο δεν μπορει να φορτισει .Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.
  14. orecha

    Jiayu G4S

    Το Yiayu G4S ειναι τηλεφωνο και ΟΧΙ πολυβολο. Σε ολα τα χαρακτηριστικα ειναι φυσικα καλυτερο απο το Lenovo(13200 με 27000 στο Antutu). Μπες ομως στον κοπο και διαβασε αναφορες απο mindtrapper,GoofyX κ.λ.π. για να καταλαβεις οτι τα τηλεφωνα χρειαζονται εκτος απο επεξεργαστες και μικροφωνα,ακουστικα κ.λ.π.
  15. orecha

    Jiayu G4S

    Στα χαρτια ναι!Αν διαβασες ομως στον ηχο(ακομα και σε χρηση τηλεφωνου) και στο video "πατωνει".Εχεις καμια αντιρρηση?
  16. orecha

    Jiayu G4S

    Πηρα πριν απο λιγες μερες το Yiayu G4S,αλλαζοντας το θαυμασιο Lenovo A820 που ειχα για 7μηνο. Εντυπωσεις σε ηχο και video(αναπαραγωγη) αρνητικες μεχρι στιγμης.Στη χρηση τηλεφωνου καμια φορα δεν καταλαβαινω τι μου λενε. Στις απαιτητικες εφαρμογες ζεσταινεται πολυ και φυσικα χρειαζεται καλωδιο για ραδιο!! Η μπαταρια(3000mah)κραταει λιγοτερο απο το Lenovo A820(φυσικο ισως). Για τις εγκατεστημενες εφαρμογες οχι οτι καλυτερο.Το Lenovo A820 με την Lamda ηταν κορυφη! Θα περιμενω καμια καινουργια ROM(ξερει καμια(GR) κανενας?)που να διορθωνει τα παραπανω. Ευχαριστω.Τα λεμε
  17. orecha

    Jiayu G2F

    Πηρε η κορη μου απο Merimobiles(ποτε ξανα!!!)το Yiayu G2F(rooted),χωρις Ελληνικα.Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει Custom ROM με Ελληνικα? Εγω πηρα πριν απο λιγες μερες το Yiayu G4S,αλλαζοντας το θαυμασιο Lenovo A820 που ειχα για 7μηνο. Εντυπωσεις σε ηχο και εικονα αρνητικες μεχρι στιγμης.Στη χρηση τηλεφωνου καμια φορα δεν καταλαβαινω τι μου λενε. Στις απαιτητικες εφαρμογες ζεσταινεται πολυ και φυσικα χρειαζεται καλωδιο για ραδιο!! Θα περιμενω καμια καινουργια ROM(ξερει καμια(GR) κανενας?)που να διορθωνει τα παραπανω. Ευχαριστω.Τα λεμε
  18. orecha

    Lenovo A820

    Λενε οτι για τις "νεκρες" ωρες το Lenovo εχει επιπλεον ρυθμισεις απο τις στανταρ για την οικονομια στην μπαταρια. Που τις βρισκω? .............. Παντως φιλε εχω μονιμως το 3G απενεργοποιημενο.Επισης το σημα ειναι "τουμπανο" Επειδη το πρωι που ξυπνω το βρισκω κλειστο(0% μπαταρια),σκεφτομαι μηπως με την νεα καρτα εχουν αλλαξει τιποτα ρυθμισεις. ...Απογοητευση.
  19. orecha

    Lenovo A820

    Εχω το Α820 εδω και ενα μηνα και ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος (εκτος την μη υπαρξη,μιας μικρης εστω,μπροστινης καμερας) με την αγορα μου. Ειδικα η μπαταρια του εφτανε και περισσευε για κανονικη(και οχι μονο)χρηση,μερικες φορες και πανω απο 24 ωρες. Τις δυο τελευταιες ομως μερες η μπαταρια καταναλωνεται μεσα σε λιγες ωρες,χωρις συνδεση στο Ιντερνετ και χωρις 3G.Aκομα και τα βραδια,απο το 90% και σε sleeping mode,το πρωι ειναι στο 15% και θελει φορτιση. Το προβλημα παρουσιαστηκε με την ταυτοχρονη(συμπτωση?)αλλαγη παροχου κιν.τηλεφωνιας.Αλλαξα την Cosmote μετα απο 10 χρονια, αφου ειχα τεραστια προβληματα στο σερβις που παρηχε,σε Wind,αλλαζοντας φυσικα και καρτα SIM. Εχει καποιος ιδεα τι συμβαινει? Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες σε ολους!
  20. orecha

    Lenovo A820

    Χαιρετω ολους στο φορουμ και ιδιαιτερα ολους οσους ειχαν την υπομονη να ασχοληθουν μαζι μου. Ειμαι rooted με ROM την A820_Lambda_v2.3.3_full_rom_multilang(ξαναεβαλα παντως τα Αγγλικα γιατι τα Ελληνικα δεν παιζονται). Καλημερα
  21. orecha

    Lenovo A820

    Εκ μερους ολων των αρχαριων,τις θερμες μου ευχαριστιες στον AlphaDog.
  22. orecha

    Lenovo A820

    Δεν μπορω να εγκαταστησω το Google Play Store για να βρω τα προγραμματα,που αναφερονται στο Φορουμ και να κανω μια προσπαθεια για φλασαρισμα(?). Μπορει καποιος να το εκαταστησει ή ειναι αδυνατο?Υπαρχει αλλος τροπος να βρεις προγραμματα εκτος Google Play Store? Ειναι δυνατον να συγκεντρωθουν καποια απαραιτητα για τον λογο αυτο προγραμματα,απο καποιο "προχωρημενο" μελος,ωστε να μπορουν οι χρηστες αυτου του φορουμ να τα κατεβαζουν?Τους χαιρετισμους μου στον Baniko.
  23. orecha

    Lenovo A820

    Φιλε Kseftila1 εχεις δικαιο.Επρεπε να το τσεκαρω(αν βεβαια ηξερα τι σημαινει "root firmware").Τωρα καταλαβαινω οτι πρεπει να ριξω διαβασμα. Φιλε Banico σε ευχαριστω πολυ.Επι του παροντος δεν καταλαβαινω την ορολογια που χρησιμοποιεις.Ελπιζω σε μερικες μερες να καταλαβαινω τι σημαινει "custom recovery" και πως να το χρησιμοποιησω με ασφαλεια.Θα προσπαθησω να εγκαταστησω το Google play store και να κατεβασω ενα custom recovery και βλεπουμε.Οσον αφορα ενα Ελληνικο πληκτρολογιο,υπαρχει τροπος να εγκατασταθει?........Αλαργα ο φιδης!
  24. orecha

    Lenovo A820

    Δυστυχως ανακαλυψα αυτο το φορουμ αφου ειχα ηδη παραγγειλει το Lenovo a820,οχι απο το Minideal οπως(σοφα)εκαναν οι περισσοτεροι,αλλα απο το MeriMobiles.com.Το κινητο το πηρα μολις σημερα ,περιμενοντας εναν ολοκληρο μηνα και ενω ολο αυτο τον καιρο διαβαζα οτι οι περισσοτεροι απο εσας το λαμβαναν σε 2 βδομαδες. Το δραμα ειναι οτι το κινητο εχει μονο 2 επιλογες γλωσσας,Κινεζικα και Αγγλικα και ειναι γεματο απο αχρηστες Κινεζικες εφαρμογες. Διαβασα για φλασσαρισματα και περασματα στο κινητο πιο προσαρμοσμενων ROM,αλλα εμαθα και για το μπρικαρισμα.Στα Windows εχω ανεση(ηλεκ/γος μηχανικος),αλλα ασχετος με Android,αφου δεν μου χρειαστηκαν ποτε.Γιαυτο φοβαμαι να κανω root(???)μηπως και κατι δεν παει καλα.Αν υπαρχει καποιος απο την παρεα που να μπορει να βοηθησει(εστω και ψυχολογικα),κερναω ρακομελα στο Πηλιο.
×
×
  • Create New...