jonakic Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Μπηκε η αναβαθμιση και ολα οκ... Μια ερωτηση εχω,αν ξερει καποιος.... Ποσο κοστιζει περιπου η αντικατασταση μικροφωνου;;;εφαγε ενα πλυσιμο το κινητο...σωθηκε τελικα,με μονη απωλεια το μικροφωνο.θα το παω τη δευτερα στην procordia,απλα ενηνερωτικα αν ξερει κανεις ποσο να κοστιζει περιπου. Δεν νομιζω να σε συμφερει να το φτιαξεις μαλλον να πας για καινουργιο. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τι εννοεις;;;καινουριο κινητο η μικροφωνο;;; φανταζομαι μικροφωνο..αυτο ρωταω αν εχουμε περιπου κοστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Τι εννοεις;;;καινουριο κινητο η μικροφωνο;;; φανταζομαι μικροφωνο..αυτο ρωταω αν εχουμε περιπου κοστος Η καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να πας στο σέρβις με την εγγύηση, να ρωτήσεις και θα πράξεις ανάλογα. Τα "δε νομίζω, μπορεί" κλπ δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο ερώτημά σου. Αν θες ενημέρωσέ μας μετά για να ξέρουμε οι υπόλοιποι εφόσον δεν έχει ξανατύζει σε κάποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetec13 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Έκανα και εγω την αναβάθμιση και είπα να κάνω και επανεκκίνηση εργοστασιακών ρυθμίσεων...ολα καλα αλλά δεν μου εμφανίζει στις εφαρμογές το εικονίδιο βίντεο ενω αν επιλέξω απο το άλμπουμ αναπαραγωγή ενός βίντεο στις προεπιλογές το βγάζει κανονικά...το παρατήρησε και άλλος αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Ρε παιδιά με την lollipop όταν το κινητό είναι στο αθόρυβο, ούτε δόνηση, το ξυπνητήρι δεν ακούγεται παρότι στις ρυθμίσεις του έχω ρυθμίσει να χτυπάει και στο αθόρυβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 εχει προσεξει καποιος οτι η μπαταρια τελειωνει πιο ευκολα και πιο γρηγορα τωρα με το lollipop;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 εχει προσεξει καποιος οτι η μπαταρια τελειωνει πιο ευκολα και πιο γρηγορα;;; Έχω την εντύπωση πως το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Προσωπικά δεν έχω δει κάποια διαφορά στη μπαταρία. Το μόνο που πρόσεξα (το οποίο νομίζω ίσχυε και πριν) είναι ότι με το που φθάνει στο 100% πρέπει να μένει κάνα 20λεπτο παραπάνω στη φόρτιση για να γεμίσει πλήρως γιατί διαφορετικά πέφτει πολύ γρήγορα στο 92-94%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι πριν με το Kit Kat ηθελε περιπου ενα 10 λεπτο ( 7-8για να ειμαι ακριβης) για να πεσει 1% η μπαταρια τωρα θελει περιπου το μισο.. δεν ειναι τεραστια διαφορα αλλα πιστευω ειναι εμφανης στην διαρκεια αποφορτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgoth Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Μια ερωτηση. Εχω 400 mb ελευθερα και παω να κατεβασω μια εφαρμογη απο το play store που ειναι πχ 30 και μου βγαζει μυνημα οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος και σταματαει το download. Μπορω να το φτιαξω με καποια ρυθμιση αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) Σχετικά με την μπαταρία δεν παρατήρησα τίποτα αναφορικά με πιο γρήγορη αποφόρτιση, το αντίθετο μάλιστα. Αν κι εγώ έκανα μόλις τη δεύτερη φόρτιση προχτές από τότε που έβαλα lollipop, κράτησε πέντε μέρες η μπαταρία μέχρι να πέσει στο 30%! Βέβαια δεν βάζω εφαρμογές σόσιαλ μύδια (μόνο Instagram), παιχνίδια (κάνα Mahjong) και σαβούρες τύπου cleanmaster και γι αυτό δεν έχω ιδιαίτερη έγνοια για τη διαχείριση της μπαταρίας. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι ο Firefox μπορεί να είναι δυο φορές πιο ενεργοβόρος από τον Dolphin πχ αλλά αυτό συμβαίνει και στο τάμπλετ μου σε 4.4 που ζεσταίνει τον επεξεργαστή (snap κι αυτός) άρα φταίει η εφαρμογή. Πάντως εδώ έχουμε σίγουρα πολύ καλύτερη διαχείριση της RAM, έφυγε το lag από την προεπισκόπηση του άλμπουμ στη μνήμη του κινητού αλλά έγινε πιο αργό στην κύλιση των φωτογραφιών στην sdcard πράμα που δεν ξέρω ακριβώς που οφείλεται. Αν κάτι δεν μου άρεσε είναι που μετακόμισε ο task killer στο δεξί κουμπί αλλά κι αυτό θέμα συνήθειας είναι. Edited May 4, 2015 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) Υπάρχουν μερικές εφαρμογές που μπορούν να απενεργοποιηθούν για εξοικονόμηση μνήμης/μπαταρίας. Προσωπικά έχω απενεργοποιήσει το google search που το θεωρώ άχρηστο να τρέχει στο παρασκήνιο όταν μπορώ να ψάξω αυτό που θέλω εύκολα μέσω του browser. Χρησιμοποιώ τον Opera και είναι αυτός που με έχει βολέψει πιο πολύ ο οποίος πλέον συγχρονίζεται και με τον Opera στο pc για όσους τον χρησιμοποιούν. Έχω απενεργοποιήσει και τον Chrome. Επίσης έχω βάλει το facebook lite που έχει τα απολύτως απαραίτητα και δεν χρειάζεται messenger για να λαμβάνεις/στέλνεις μηνύματα. Και αντί για το ενεργοβόρο Clean Master χρησιμοποιώ το CCleaner που τρέχει μόνο όταν το ανοίγεις για καθαρισμό. Έχω καταφέρει να μου μένει ελεύθερη ram γύρω στα 350-400MB με το Viber μόνο να τρέχει συνέχεια σαν εξτρά εφαρμογή επειδή το χρειάζομαι. Γενικά ψαχτείτε λίγο με τις εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια εαν έχετε θέμα με την μπαταρία. Με σωστή διαχείριση μπορεί να κρατήσει έως και 5 μέρες όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Αυτό με τις φωτογραφίες στην sd το παρατήρησα κι εγώ αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Ο task killer στο δεξί κουμπί είναι ok. Edited May 4, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) Παιδιά την κάναμε κι εμείς την αναβάθμιση στο τηλ της κοπέλας μου μέσω του λογισμικού από το PC και μετά επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Τελείως διαφορετικό γραφικό περιβάλλον που μας αρέσει πολύ! Στα θετικά είναι ότι το τηλέφωνο φαίνεται πολύ πιο γρήγορο και smooth σε σχέση με πριν ενώ όντως καταναλώνει λιγότερη RAM. Όσον αφορά την αυτονομία του μέχρι ώρας φαίνεται η μπαταρία να αποφορτίζει με πιο αργούς ρυθμούς πράγμα εξαιρετικό!! Η άλλη αισθητή διαφορά είναι στην οθόνη καθώς φαίνεται ότι έχουν αυξήσει την ισχύ της φωτεινότητας πράγμα καλοδεχούμενο καθώς η αλήθεια είναι ότι στον ήλιο ζοριζόσουν πολύ να διαβάσεις την οθόνη ακόμη και όταν ήταν στο 100%. Δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω το τηλ που έχω (Ativ S) με το L90 καθώς βλέπω ότι έχει πέσει γύρω στα 115€ η τιμή του και είναι πολύ μεγάλο value for money ενώ το Ativ δε λέω καλό είναι και χωρίς προβλήματα, αλλά η έλλειψη δυνατοτήτων κυρίως εφαρμογών και στο UI με έχουν κουράσει... Edited May 4, 2015 by referravag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixail_1 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 παιδια με ενδιαφερει το τηλεφωνο για γνωστο μου. μηπως ξερουμε πως γινεται να παρει συσκευη με την καμερα 1.3 αντι για την απλη vga? τι πρεπει να προσεξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αυτό με την 1.3 εμπρός κάμερα είναι το dual νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) παιδια με ενδιαφερει το τηλεφωνο για γνωστο μου. μηπως ξερουμε πως γινεται να παρει συσκευη με την καμερα 1.3 αντι για την απλη vga? τι πρεπει να προσεξουμε? Ξεκίνησα να γράφω μια αναλυτική απάντηση στα ποστ των πιο παραπάνω φίλων αλλά πόσες δεκάδες φορές σας είπαμε στο παρόν νήμα - που δεν το διαβάζετε όπως πρέπει - πως η κάμερα 1.3 είναι το δίκαρτο L90 D410. Καλά τίποτα δεν διαβάζετε από τα προηγούμενα στάτους και θέλετε να σας τα ξαναπούμε για χιλιοστή φορά γεμίζοντας το παρόν νήμα με αχρείαστες ερωτήσεις. Το Google τι το έχετε, πχ: http://www.amazon.in/dp/B00JFOIOPU?tag=btnd-21&ascsubtag=btnd-5547e8a770341dab5cc5f61c http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398550 Αύριο τα επιπλέον σχόλια, ξενέρωσα πια. Edited May 4, 2015 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Μέσα σε περίπου 8 ώρες η μπαταριά από 100 % έπεσε σε 90 % και αυτό σε κατάσταση αδράνειας κάτι που δεν έχει κάνει πότε με kitkat και τρέχουν μόνο εφαρμογές συστήματος . ( Ένας τρόπος να απαλλαχτούμε από εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο είναι το Greenify https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Καλό το greenify αλλά χρειάζεται root για να δουλέψει όπως πρέπει. Εγώ παιδιά δε βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά στη λειτουργία/αυτονομία της συσκευής. Edit: Να ρωτήσω κάτι άλλο... υπάρχει κάποια διαφορά στο reset μέσα από το μενού με αυτό που κάνουμε πατώντας power & volume down;;; Edited May 5, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παιδιά εγώ μέχρι τώρα έκανα πάντα Root στις συσκευές μου και πέρασμα του Greenify. Διαπίστωσα πλέον ότι τέτοιες εφαρμογές περισσότερο ψυχαναγκασμό παράγουν παρά έργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παιδιά, αν το κάνω root με το towelroot, υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά, και αν ναι, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Παιδιά, αν το κάνω root με το towelroot, υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά, και αν ναι, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις; λιπάναμε άλλα το towelroot δεν θα σου κάνει δουλειά στην lollipop . Εγώ το έκανα root με τον παρακάτω οδηγό ... : http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ρε παιδιά για δοκιμάστε με lollipop στο αθόρυβο(ούτε δόνηση) ακούγεται το ξυπνητήρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ρε παιδιά για δοκιμάστε με lollipop στο αθόρυβο(ούτε δόνηση) ακούγεται το ξυπνητήρι; Είναι ένα (εκνευριστικό) χαρακτηριστικό της Lollipop γενικά. Βάλ'το είτε σε flight mode, είτε στη δόνηση. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Είναι ένα (εκνευριστικό) χαρακτηριστικό της Lollipop γενικά. Βάλ'το είτε σε flight mode, είτε στη δόνηση. μεγαλη βλακεια!αφου στην κιτκατ ειχαν επιλογη στις ρυθμισεις του ξυπνητηριου ΕΑΝ θες να δουλευει και στο αθορυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Η καλύτερη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι να πας στο σέρβις με την εγγύηση, να ρωτήσεις και θα πράξεις ανάλογα. Τα "δε νομίζω, μπορεί" κλπ δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο ερώτημά σου. Αν θες ενημέρωσέ μας μετά για να ξέρουμε οι υπόλοιποι εφόσον δεν έχει ξανατύζει σε κάποιον. Τελικα στο l90, δεν αλλαζει ολη η πλακετα,αλλα ενα flex κομματι που περιεχε. Το μικροφωνο... Κοστος 40 ευρω...χωρις μελλοντικη εγγυηση λογω του οτι το τηλ ειναι χαλια απο την υγρασια,μετα το 2ωρο πλυσιμο στο πλυντηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts