Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Αυτό σου το έκανε αμέσως μετά την αλλαγή; Η αλλαγή αυτή έγινε από εσένα ή από εξειδικευμένο τεχνικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanciateo Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Καλησπερα φιλε μου. Αυτο εγινε μετα απο την αλλαγη. Την αλλαγη την εκανε γνωστος, στην γειτονια, που φτιαχνει (αλλαζει) οθονες. Παράθεση Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις...την φτιάχνεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πρέπει να το ξαναδεί ο τεχνικός γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα το ανταλλακτικό ή να έγινε κάποιο λάθος κατά την επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Είναι σίγουρο ότι η καινούργια οθόνη σου καλύπτει τον proximity sensor.. Πήγαινε εκεί που το έφτιαξες να στην βαλουν σωστά την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanciateo Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδες ευχαριστω για την βοηθεια.... Τελικα ευρεθει ο ενοχος. Η μαλ@κιασμενη η ζελατινα ειχε παρει αερα στο συγκεκριμενο σημειο και το επιανε. Οποτε οταν αφαιρεθηκε, δουλεψε κανονικα. Παράθεση Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις...την φτιάχνεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 (edited) κυριοι, χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. εχω ενα σχεδον αχρησιμοποιητο l90 (D405N) το οποιο μετα απο κανα χρονο στο συρταρι, το φορτισα και πηγα να το δουλεψω, αλλα τιποτα...κολλαει στο lg logo δοκιμασα να μπω στο recovery menu, τιποτα δοκιμασα να μπω σε download mode, αλλα δυστυχως μπαινει μονο σε fastboot εχω τα lg glash tools, εχω κατεβασει τη stock kdz αλλα δε με αφηνει να φλασαρω απο fastboot το laf.img η κανενα αλλο, ουτε να σβησω καποιο partition ο,τι εντολη flashboot δωσω μου γυρναει "failed". τη συσκευη τη βλεπει, και εντολες του στυλ flashboot reboot κλπ δουλευουν. ο,τι ομως εχει να κανει με σβησιμο η φλασαρισμα τις απορριπτει..(remote: flash write failure) απ'ο,τι διαβασα ισωςη lg εχει περιορισει τη λειτουργια του fastboot οποτε τι μπορω να κανω? πως μπορω να φλασαρω οτιδηποτε, με αλλο τροπο? Edited July 1, 2017 by duende Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemg Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 το ειχα στην ακρη ενα χρονο περιπου το ανοιξα σημερα και μου κανει αυτο το κουλο ( και καλα οτι ειναι κλειστο το καλυμμα ) recovery mode δεν μπαινει ξαναπερασα official rom με το LGMobile Support Tool αλλα τιποτα ξανα τα ιδια αποσυνδεσα το βυσμα απο την αφή τιποτα ξανα τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Γεια Τι ακριβώς πρεπει να κανω για να μπει σε ΤWRP mode? Πρεπει να το εγκαταστησω ή υπαρχει από τη μανα του? Το μενο που έχω κάνει μεχρι τωρα ειναι να το ρουτάρω. Εχει πανω τι kitkat 4.4.1. Λεω να βαλω την CM13 - Αndroid6 , αλλά από ότι έχω ψάξει γίνετε μέσω ΤWRP. Οσο και να εχω ψάξει δεν τα έχω καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Για αυτούς που χρησιμοποιούν ακόμη το συγκεκριμένο μοντέλο T.W.R.P_3.2.2-0_W7 Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Μου δειχνει οτι υπαρχει αναβαθμηση λογισμικου , δειχνει οτι κατεβαινει αλλα στην εγκατασταση βγαζει error . Υπαρχει κατι καλυτερο απο εκδοση 4.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts