Vangelis_D9 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Δεν μιλησα ποτε για εγγυηση αλλα για την αναβαθμιση. Στο XDA βλεπω stock roms (D40520A_00) για το D405n (Single SIM, equipped with NFC) για τις εξης χώρες BALTICS, ABAL, BBAL (D40520A_00) CZECHO, ACZE, BCZE and 3CZE (D40520A_00) FRA, BFRA (D40520A_00) GREECE, AGRC and BGRC (D40520A_00) HUNGARY, BHUN (D40520A_00) ITALY, AITA, BITA, 3ITA and PITA (D40520A_00) NLD, ANLD, BNLD, 3NLD and PNLD (D40520A_00) PORTUGAL, APRT, BPRT and 3PRT (D40520A_00) και αναφερεται οτι στην Πολωνια θα ειναι διαθεσιμο στις 29 του μηνα οσοι κανατε αναβαθμιση μηπως ειναι απο τις χωρες που αναφερονται. Ενδιαφέρον, οπότε φαίνεται ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις αναβαθμίσεις. Ποιο είναι το λινκ του XDA που ποστάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Η νέα εφαρμογή του καιρού δεν μου αρέσει και τόσο. Το widget βασικά ήταν καλύτερο το παλιό. Και το κακό είναι ότι τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο χωρίς να απενεργοποιείται για να βάλω κάποια άλλη στη θέση της. Τη δουλειά της την κάνει πάντως... Edited April 26, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ρε παιδιά help. Το Lg pc suit δεν βρίσκει αναβάθμιση για το κινητό (Lg l90 d405n) Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos185 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ενδιαφέρον, οπότε φαίνεται ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις αναβαθμίσεις. Ποιο είναι το λινκ του XDA που ποστάρεις; Aυτο ειναι το link http://forum.xda-developers.com/lg-l90/general/lg-l90-stock-android-lollipop-update-t3047754 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ρε παιδιά help. Το Lg pc suit δεν βρίσκει αναβάθμιση για το κινητό (Lg l90 d405n) φαντάζομαι ούτε κοιτάξες τρία τέσσερα ποστ πιο πίσω ότι ακόμα δεν φαίνεται σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Να ρωτησω κάτι κι εγώ. Η stock recovery του κινητού έχει μοναδική επιλογή το factory reset; Τα wipe cache partition κτλ που στο καλό είναι; Επίσης ενα προβληματάκι που μου εμφάνισε κατα την αναβάθμιση σε lollipop είναι ότι οι ειδοποιησεις που μου εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος όταν τις σερνω δεξια ( ή και με διπλο κλικ πάνω τους ) δεν ανοιγουν! Έχει συναντήσει κανεις κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Καλησπέρα σας. Μπορείς κάποιος με βεβαιότητα να απαντήσει στις παρακάτω δύο ερωτήσεις; 1. Το D405 υπερισχύει όντως σε μπροστινή κάμερα συγκριτικά με το D405Ν; 2. Το D405 υποστηρίζεται πλήρως όσον αφορά στο service από procordia; Edited April 27, 2015 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_s Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδιά μόλις έκανα και εγώ το πολυπόθητο update... Πολύ κακό για το τίποτα τελικά... Εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε και πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 φαντάζομαι ούτε κοιτάξες τρία τέσσερα ποστ πιο πίσω ότι ακόμα δεν φαίνεται σε όλους Το κοίταξα, αλλά και άλλοι με την ίδια έκδοση την έχουν λάβει και νόμιζα πως το δικό μου είχε πρόβλημα Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά μόλις ήρθε αναβάθμιση μέσω ota στο κινητό της κοπέλας μου ιταλική συσκευή. Και το update. Είναι η v20a να υποθέσω ότι είναι το γλειφιτζούρι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Μια παρατήρηση, έχει προσέξει κανείς ότι ο μπρος αισθητήρας είναι πιο "ευαισθητος"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Έκανα προσπάθεια αναβαθμίσεις OTA . Δυστυχώς το κινητό αναγνωριστηκε ως Rooted και έγινε διακοπή της εγκατάστασης . Η διαδικασία Root έγινε με το towelroot και προσπάθησα να κάνω unroot με το simply-unroot . Ενώ το Root Checker έδειχνε ότι το κινητό δεν είναι πλέον rootαρισμενω η εγκατάσταση δεν προχωρούσε με μήνυμα ότι το κινητό είναι rooted . Έτσι προχώρησα στο Update με το LG Tools , κατέβασε σχετικά γρήγορα τα 1111 mb και έγινε άμεσα η μεταφορά στο κινητό . Δεν έχασα κανένα αρχείο και καμιά ρύθμιση . ( Το επόμενο βήμα είναι ROOT . ) Θα ακολουθήσουν εντυπώσεις . Έκδοση android : 5.0.2 Έκδοση λογισμικού V20a-EUR-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Μου ήρθε και μένα εχθές η ειδοποίηση για την αναβάθμιση αλλά αναφέρει «μόνο» 778,86ΜΒ μέγεθος και όχι το 1+ giga που έγραψαν άλλοι χρήστες πριν. :confused: Η βασική μου ερώτηση είναι η εξής, έχω περασμένο το nova launcher. Πρέπει να το βγάλω πριν την αναβάθμιση ;;; να το αφήσω όπως είναι αλλα μετά μάλλον δεν θα δουλέυει ;;; να το αφίσω και μετά θα δουλεύει κανονικά (ως δια μαγείας :p ) ;;;; Καμμιά συμβουλή ;;; Tο τηλέφωνο είναι «μαμά». Διάβασα μέχρι 10 σελίδες προς τα πίσω αλλά δεν βρήκα κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Μου ήρθε και μένα εχθές η ειδοποίηση για την αναβάθμιση αλλά αναφέρει «μόνο» 778,86ΜΒ μέγεθος και όχι το 1+ giga που έγραψαν άλλοι χρήστες πριν. :confused: Η βασική μου ερώτηση είναι η εξής, έχω περασμένο το nova launcher. Πρέπει να το βγάλω πριν την αναβάθμιση ;;; να το αφήσω όπως είναι αλλα μετά μάλλον δεν θα δουλέυει ;;; να το αφίσω και μετά θα δουλεύει κανονικά (ως δια μαγείας :p ) ;;;; Καμμιά συμβουλή ;;; Tο τηλέφωνο είναι «μαμά». Διάβασα μέχρι 10 σελίδες προς τα πίσω αλλά δεν βρήκα κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα. 1+ GB είναι ολόκληρη η ROM όταν γίνεται μέσω PC Suite. Οι OTA (Over the air) αναβαθμίσεις είναι πάντα μικρότερες. Τώρα αν κάνεις την εγκατάσταση ΟΤΑ και μετά δεν κάνεις fectory reset όλες σου οι εφαρμογές και τα δεδομένα σου θα μείνουν ανέπαφα, αλλά θα σου πρότεινα να τραβήξεις ένα backup με τη μαμίσια εφαρμογή της LG, να το τραβήξεις σε ένα pc κι αφού κάνεις την αναβάθμιση να πατήσεις ένα factory reset να στρώσει και μετά επαναφέρεις πάλι με τον ίδιο τρόπο εφαρμογές και δεδομένα από την ίδια εφαρμογή. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 ( Έτσι είναι 778,86 ΜΒ ΟΤΑ και 1G + από lg tools ) Έκανα και Root με τον ακόλουθο οδηγό , γρήγορα και χωρίς πρόβλημα . http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) 1+ GB είναι ολόκληρη η ROM όταν γίνεται μέσω PC Suite. Οι OTA (Over the air) αναβαθμίσεις είναι πάντα μικρότερες. Τώρα αν κάνεις την εγκατάσταση ΟΤΑ και μετά δεν κάνεις fectory reset όλες σου οι εφαρμογές και τα δεδομένα σου θα μείνουν ανέπαφα, αλλά θα σου πρότεινα να τραβήξεις ένα backup με τη μαμίσια εφαρμογή της LG, να το τραβήξεις σε ένα pc κι αφού κάνεις την αναβάθμιση να πατήσεις ένα factory reset να στρώσει και μετά επαναφέρεις πάλι με τον ίδιο τρόπο εφαρμογές και δεδομένα από την ίδια εφαρμογή. Εγώ που την έκανα μεσω PC (1+ GB) δεν σβήστηκε τίποτε από τα δεδομένα μου, αλλά έκανα ένα factory reset μετά. Επίσης το LG Backup της KitKat είχε επιλογές που δεν είναι διαθέσιμες στη Lollipop, όπως αυτή που σώζεις τους κωδικούς Wi-Fi. Και κάτι άλλο που δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς, ότι στην κάμερα όταν επιλέγεις βιντεοσκόπηση δεν υπάρχει πλέον η «ζωντανή» λήψη που τραβούσε βίντεο παραμορφώνοντας τα πρόσωπα (face warp) κάτι που γούσταρα πολύ και δεν είχα ξαναδεί σε κινητό. Κρίμα...δεν καταλαβαίνω γιατί αφαίρεσαν επιλογές, ενώ αντίθετα θα μπορούσαν να προσθέσουν κι άλλες. Ίσως για να είναι πιο ελαφρύ λειτουργικό αυτό της 5.0.2. Η μπαταρία πάντως μου κρατάει πάνω κάτω τον ίδιο χρόνο με πριν, 2-3 μέρες δηλ. Καλή αναβάθμιση σε γενικές γραμμές χωρίς ωστόσο κάτι το συγκλονιστικό που να έλειπε από την 4.4.2. Edited April 29, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referravag Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά ποιές είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από το νέο λειτουργικό σύστημα; Διάβασα ότι δεσμεύει επιπλέον 2GB από την εσωτερική μνήμη αφήνοντας μόνο 1GB ελεύθερο... Αρκετοί παραπονιούνται επίσης για lag... Εσείς που την εγκαταστήστε τι βλέπετε μέχρι τώρα; Από μνήμη Ram πως τα πάει με τη διαχείριση της; Χρησιμοποιεί περισσότερη, λιγότερη, την ίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos185 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Βγηκε και η αναβαθμιση για κινητα πολωνιας και ελβετιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisk Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Η αναβάθμιση μια χαρά είναι..ούτε lag ούτε τίποτα..Αυτό το ότι δεσμεύει επιπλέον 2GB απλά δεν ισχυεί.Μετά την αναβάθμιση όμως εγώ έκανα και ένα hard reset και μετά δούλευε πολύ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malou092 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Όταν έκανα την αναβάθμιση, άφησα το κινητό 2 μέρες χωρίς factory reset, για να δω πως δουλεύει.. Είχε κάτι μικρά κολλήματα, τα οποία όμως έστρωσαν χθες που έκανα factory reset.. Όλα κυλάνε πιο smooth και παρατήρησα ότι η RAM είναι γύρω στα 221MB, πριν μου ήταν γύρω στο 150.. Όσο αφορά τον διαθέσιμο χώρο, είχα ελεύθερα 3 GB και τώρα είναι στο 2,27(μετά από factory reset βεβαία). Αυτό που με πείραξε όμως είναι ότι δε μπορώ να διαχειριστώ τις επιλογές στην εξοικονόμηση ενέργειας. Γενικά το κινητό έγινε πολύ καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Χωρις ρουτ στην εξωτερικη sd μπορειτε να γραψετε, οσοι εχετε περασει τη λολιποπ εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Χωρις ρουτ στην εξωτερικη sd μπορειτε να γραψετε, οσοι εχετε περασει τη λολιποπ εννοω. εγω στης γυναικας μου με κιτκατ δεν μπορουσε μεσω πισι το wifi file transfer pro να δει την sd τωρα μπορει!εαν λεει κατι αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παιδιά, τελικά, πήρα και εγώ την αναβαθμιση. Δεν μπορώ να βάλω για κλείδωμα οθόνης το knock code, το σύρετε και το κανένα (παρόλο που μου τα βγάζει σαν επιλογές) Helppppp Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnats Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Μπηκε η αναβαθμιση και ολα οκ... Μια ερωτηση εχω,αν ξερει καποιος.... Ποσο κοστιζει περιπου η αντικατασταση μικροφωνου;;;εφαγε ενα πλυσιμο το κινητο...σωθηκε τελικα,με μονη απωλεια το μικροφωνο.θα το παω τη δευτερα στην procordia,απλα ενηνερωτικα αν ξερει κανεις ποσο να κοστιζει περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παιδιά τώρα με το lollipop σας εμφανίζει τις φωτογραφίες των επαφών σας, στις κλήσεις πολύ μικρές; Γίνεται κάπως να αλλάξει αυτό χωρίς να εγκαταστήσουμε κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts