giorgosmc Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Ρε μάγκα, ολα τα smartphones που έχουν WP 8 θα πάρουν 8.1. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά ( και να ήθελε ) η Samsung γιατί το σύστημα των ενημερώσεων απο την microsoft λειτουργεί διαφορετικά απο αλλα os . Εχει δεσμευτεί γι'αυτο αν θυμάμαι καλά η εν λόγω εταιρία. Τόσο χάλια είναι η dev preview για το Ativ s; Δεν είναι αυτο, μια χαρά είναι η dev εκτός από τη κάμερα που έχει κάποια bugs απλώς είμαι λίγο περίεργος και βιαζομε να μου έρθει η αναβάθμιση για να δω τα 8.1 ολοκληρωμένα, κατά τα αλλα δεν έχω θέμα ειμαι κομπλέ με τη dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Γενικά παρατηρώ ένα αμοκ ανυπομονησίας...... Χαλαρώστε και απολαύστε τη συσκευή σας. Όλα θα γίνου σωστά και στην ωρα τους. Άλλωστε το φυσιολογικό θα ήταν να έχουμε ακόμη τα 8αρια στη συσκευή μας...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Γενικά παρατηρώ ένα αμοκ ανυπομονησίας...... Χαλαρώστε και απολαύστε τη συσκευή σας. Όλα θα γίνου σωστά και στην ωρα τους. Άλλωστε το φυσιολογικό θα ήταν να έχουμε ακόμη τα 8αρια στη συσκευή μας...... Ένα δίκιο το έχεις για να λέμε την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 :!: Παρακαλώ πολύ να πέσουν οι τόνοι! Δεν είναι ανάγκη να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις! Διαγράφηκαν μηνύματα! :!: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ρε μάγκα, ολα τα smartphones που έχουν WP 8 θα πάρουν 8.1. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά ( και να ήθελε ) η Samsung γιατί το σύστημα των ενημερώσεων απο την microsoft λειτουργεί διαφορετικά απο αλλα os . Εχει δεσμευτεί γι'αυτο αν θυμάμαι καλά η εν λόγω εταιρία. Συμφωνώ με αυτό αλλά σαν παθών (μέχρι στιγμής με το Ativ S) πως μπορώ να εμπιστευτώ τη Samsung όταν αυτή τη στιγμή κρατάω στα χέρια μου μια unbranded (!) συσκευή με gdr2 ενώ η 3η έχει βγει από το Νοέμβρη; Δηλαδή πότε θα πάρω(ουμε) τα 8.1, του χρόνου τέτοια εποχή; Γιατί να "πηδήξουμε" την 3η λίγο χλωμό το βλέπω. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Συμφωνώ με αυτό αλλά σαν παθών (μέχρι στιγμής με το Ativ S) πως μπορώ να εμπιστευτώ τη Samsung όταν αυτή τη στιγμή κρατάω στα χέρια μου μια unbranded (!) συσκευή με gdr2 ενώ η 3η έχει βγει από το Νοέμβρη; Δηλαδή πότε θα πάρω(ουμε) τα 8.1, του χρόνου τέτοια εποχή; Γιατί να "πηδήξουμε" την 3η λίγο χλωμό το βλέπω. κανονικά πήραν τα ativ s την gdr3 :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κάνει κανεις το update;; Κάνουμε hard reset πριν το κατεβάσουμε;έτσι ώστε να γινει καθαρή εγκατάσταση; Εγώ για τον Αύγουστο βλεπω τα 8.1 στον L920 μου. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κάνει κανεις το update;; Κάνουμε hard reset πριν το κατεβάσουμε;έτσι ώστε να γινει καθαρή εγκατάσταση; Εγώ για τον Αύγουστο βλεπω τα 8.1 στον L920 μου. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος! Άλλοι κάνουν hard reset πριν την αναβάθμιση, άλλοι κάνουν μετά, άλλοι δεν κάνουν καθόλου! Εγώ προσωπικά κάνω μετά από την αναβάθμιση για να διαγραφούν προσωρινά αρχεία και άλλα σκουπίδια που έχουν δημιουργηθεί στη συσκευή κατά την λήψη και εγκατάστασή της. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Εγώ σκέφτομαι να κάνω ένα hard reset πριν , και μετά να κατεβάσω την αναβάθμιση. Αν κατεβασω στον υπολογιστή τους φακελους που έχει μέσα το κινητό είναι σαν να κρατάω αρχειο ότι έχει μέσα η συσκευει από αρχεια φωτογραφίες βιντεο σωστά; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 παιδια αν τραβηξω ενα μπακαπ ακριβως πριν την αναβαθμιση, και μετα κανω ενα χαρντ ρισετ, οταν περασω το μπακ απ θα ειναι το κινητο ακριβως οπως το αφησα? πχ στην αρχικη οθονη που εχω φτιαξει φακελους με εφαρμογες, θα τους εχει εκειπερα? το μπακ απ κραταει ΟΛΕΣ τις ρυθμισεις εφαρμογων κτλ? ή οχι? δεν εχω λογο να κανω χαρντ ρισετ, απλα ρωταω για να ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 To back up δεν κρατάει τις ρυθμίσεις των εφαρμογών (πχ τη σύνδεση σου στο fb), παρά μόνο τις ρυθμίσεις τηλ και την διάταξη της αρχικής σου οθόνης, τις εφαρμογές που είχες εγκατεστημένες την τελευταία φορά... Εννοειται και τα ξεχωριστά buck up για εικόνες βίντεο μουσική μην κτλ κτλ.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Μια παρουσιαση για τα 8.1 http://gearburn.com/2014/06/windows-phone-8-1-review-the-os-we-needed-all-along/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δε χρειαζετε να το ψηριζετε τόσο πολύ το θέμα με τα backup, δεν σας υποχρεώνει κανεις να το κάνετε άσχετα αν περάσατε 8.1 η οτιδήποτε άλλο, και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το αν χάσετε τα αρχεία σας, αν δεν είστε σίγουροι απλά και όμορφα μεταφερετε τα δεδομένα σας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και είστε κομπλέ όπως έκανα κι εγώ τη πρώτη φορά που πέρασα τη dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Καλά ναι και εγώ στον Η/Υ τα περνάω, απλά ο φίλος ρωτούσε για τις ρυθμίσεις εφαρμογών... Όσο να ναι είναι παλούκι να στήσεις τις ρυθμίσεις σε κάθε εφαρμογή από την αρχή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 E ναι αυτο είναι ένα θέμα αλλά για τα δεδομένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Μην το ψειρίζετε πολύ με τα backup και τα soft/hard reset και λοιπές ανησυχίες. Δεν είναι android, WP είναι. Προσωπικά από τότε που το πήρα πατάω μόνο Ok στο να κάνει τις αναβαθμίσεις και δεν έχω χάσει τίποτα μέχρι στιγμής. Το ίδιο και με τα 8.1 dev preview. Για αυτό και μόνο δεν φεύγω από τα WP. Κάνουν απλή την ζωή χωρίς να χρειάζεται να έχεις καθόλου γνώσεις και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Η σελίδα Nokiapoweruser ανακάλυψε μια νέα εφαρμογή- διαδικασία “δημιουργίας φακέλων” που θα είναι τώρα ενσωματωμένη στο λογισμικό σύστημα. Ο χρήστης για να δημιουργήσει ένα φάκελο θα πρέπει απλά να κρατήσει και να σύρει ένα Tile επάνω από ένα άλλο και έτοιμος ο φάκελος. Το πότε θα ενσωματωθεί στο Windows Phone 8.1 ακόμα δεν είναι γνωστό αλλά υπολογίζουμε ότι θα το βρούμε στο πρώτο μεγάλο update τον Windows Phone 8.1 που αναμένετε μετά το καλοκαίρι. http://www.wphermes.com/2014/06/29/4439/4439 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 κανονικά πήραν τα ativ s την gdr3 :blink: Αυτό λέω κι εγώ, η gdr3 έχει κυκλοφορήσει για Ativ S από Νοέμβρη αλλά είναι ανάλογα με τη χώρα ποιος θα την πάρει. Εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα και απ'ότι διαβάζω για την 8.1 σε Ativ πολλοί είναι στην ίδια θέση μαζί μου. Εμείς λοιπόν, πότε θα την πάρουμε, οέο; :p Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Αν πάμε ανάλογα τη χώρα κατασκευής της συσκευης και δεν εχεις παρει ακομα τη gdr3 θα τη πάρεις σύντομα και την 8.1 μαλον θα τη πάρουμε σε 25 χρονια κάποιοι από εμάς με ativ όπως τη βλέπω τη δουλειά... Edited June 29, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αν πάμε ανάλογα τη χώρα κατασκευής της συσκευης και δεν εχεις παρει ακομα τη gdr3 θα τη πάρεις σύντομα και την 8.1 μαλον θα τη πάρουμε σε 25 χρονια κάποιοι από εμάς με ativ όπως τη βλέπω τη δουλειά... Όποιος με ativ ζορίζεται για το πότε θα πάρει την GDR3 και την 8.1, ευχαρίστως του δίνω το lumia520 μου που έχει και την GDR3 αλλά και την 8.1 preview χωρίς bugs, για να τον απαλλάξω από το χρέπι το ativ s.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 @giorgosmc μην επαναλαμβάνεσαι και μην κάνεις ανούσια posts. Δεν χρειάζεται σε κάθε χρήστη να απαντάς κάτι το οποίο έχεις πει ήδη ή κάτι το οποίο δεν προσφέρει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 "You want to hear a cool teaser though," Barnacules teased. "Just wait for it...something is going to happen in the Windows Phone space that will upset the entire world across everything." :confused: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 "You want to hear a cool teaser though," Barnacules teased. "Just wait for it...something is going to happen in the Windows Phone space that will upset the entire world across everything." :confused: ποίος είναι αυτος ο @Barnacules και γιατί να τον πιστέψουμε ; επίσης ο Chris Pirrillo συνήθως λέει αρλούμπες και δεν έχει ιδέα . Αν το επιβεβαιώσει κάποιος πιο αξιόπιστος τότε βλέπουμε και κάνουμε και προβλέψεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Αυτός που το είπε λέγεται Jerry Berg και είναι Senior SDET Microsoft... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 μάλλον θα βγαίνει από beta το instagram :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts