Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ απλα ειχα την εντυπωση οτι θα τη χασω για παντα την εγγυηση και ισχυει για δυο χρονια γιατι το εχω αγορασει πολυ προσφατα το κινητο και δε θα ελεγε σε καμια περιπτωση.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι πολυ ωραια παντως ειδικα το notification ειναι must, μου αρεσει που φαινετε και η μπαταρια μονιμα, πιστευω πως οταν βγει η επισημη και βελτιωθουν-λυθουν τα bugs θα ειναι πολυ δυνατο λειτουργικο.

Γρηγορη ματια παντως ή glance οπως το λενε τελως παντων δεν υπαρχει, στα ativ τουλαχιστον, τωρα για nokia δεν γνωριζω.

Edited by giorgosmc

Ειναι πολυ ωραια παντως ειδικα το notification ειναι must, μου αρεσει που φαινετε και η μπαταρια μονιμα, πιστευω πως οταν βγει η επισημη και βελτιωθουν-λυθουν τα bugs θα ειναι πολυ δυνατο λειτουργικο.

Γρηγορη ματια παντως ή glance οπως το λενε τελως παντων δεν υπαρχει, στα ativ τουλαχιστον, τωρα για nokia δεν γνωριζω.

Ναι είναι από τα "καλούδια" που έχουν τα Lumia.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εκεί που ήταν :P :P

Ρυθμίσεις -> Γρήγορη Ματιά...

Ευχαριστώ!!!:up::up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση για τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση του ονόματος του καλουμένου.

Είναι πολύ μεγάλη και πολλές φορές, εάν τα επώνυμα είναι παρόμοια και δεν υπάρχει φώτο, δεν ξέρεις ποιος είναι.

Αυτό μπορεί να αλλάξει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση για τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για την απεικόνιση του ονόματος του καλουμένου.

Είναι πολύ μεγάλη και πολλές φορές, εάν τα επώνυμα είναι παρόμοια και δεν υπάρχει φώτο, δεν ξέρεις ποιος είναι.

Αυτό μπορεί να αλλάξει;

Ίσως να βοηθήσει αν μικρύνεις την γραμματοσειρά του κινητού.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ίσως να βοηθήσει αν μικρύνεις την γραμματοσειρά του κινητού.

...είναι στη μικρότερη αλλά και πάλι είναι τεράστια

[sIGPIC][/sIGPIC]

...είναι στη μικρότερη αλλά και πάλι είναι τεράστια

Μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσεις Hard reset αν οι υπόλοιποι κάτοχοι της συσκευής δεν έχουν αντίστοιχο πρόβλημα.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ερώτηση, μπορούμε στο mobile word που υπάρχει στη συσκευή να προσθέσουμε φωτογραφία ή πίνακα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρωτησα στο live chat της samsung και μου ειπαν πως η εγγυηση θα χαθει για παντα σε οποιον βαλει 8.1 developer στο ativ, ισχυει κατι τετοιο? το εχει ψαξει κανεις το θεμα?

Σας παρακαλω πειτε μου με πιον τροπο μπορω να γυρισω παλι σε 8.0

Edited by giorgosmc

Αρχικά κάνε ένα soft reset... Αν δεν γίνει τίποτα κάνε Hard Reset και στην τελική πέρασε τα 8 και περίμενε την επίσημη 8.1... Είπαμε, είναι λογικά τα προβλήματα σε μια preview έκδοση...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Με πιον τροπο μπορω να περασω παλι τα 8 σε ativ και να ξανα εχω την εγγυηση?

Πρεπει να το συνδεσω με υπολογιστη και να κανω καποιο downgrade ή μονο σε νοκια γινετε αυτο?

Αυτό δεν το ξέρω και επίσης δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται όλη η συζήτηση εδώ... Κάνε πρώτα τα άλλα 2 και βλέπουμε...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ρωτησα στο live chat της samsung και μου ειπαν πως η εγγυηση θα χαθει για παντα σε οποιον βαλει 8.1 developer στο ativ, ισχυει κατι τετοιο? το εχει ψαξει κανεις το θεμα?

Σας παρακαλω πειτε μου με πιον τροπο μπορω να γυρισω παλι σε 8.0

Δεν ξέρω ποιος σου είπε κάτι τέτοιο. Εγώ έχω πληροφορίες απο nokia care οτι δεν υπάρχει flash counter και δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν καποτε μια συσκευή λειτουργούσε με preview.

Ενας και καλα σχετικος ο οποιος με ειχε και περιμενα κανα 10λεπτο για να μαθει οπως μου ειπε αν κι εγω δε νομιζω να μπορουν να το καταλαβουν εφοσον εχεις την επισημη.

Ενας και καλα σχετικος ο οποιος με ειχε και περιμενα κανα 10λεπτο για να μαθει οπως μου ειπε αν κι εγω δε νομιζω να μπορουν να το καταλαβουν εφοσον εχεις την επισημη.

Μα, αν το καλοσκεφτείς, η Microsoft έδωσε τα 8.1. Κι αυτά επίσημα είναι. :)

Huawei Nova 5T

Όταν έρθει η επίσημη 8.1 έκδοση θα την πάρουμε κανονικά εμείς που έχουμε περάσει την preview;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν έρθει η επίσημη 8.1 έκδοση θα την πάρουμε κανονικά εμείς που έχουμε περάσει την preview;

Ναι κανονικά!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Παιδιά δεν χάνεται εγγύηση είναι επίσημος ο τρόπος της αναβάθμισης.

Παιδιά δεν χάνεται εγγύηση είναι επίσημος ο τρόπος της αναβάθμισης.

για την εγγύηση δεν ξέρω αλλά δεν είναι ο επίσημος τρόπος της αναβάθμισης

Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι η μπαταρία κρατάει πολύ πιο λίγο με την preview...

Αυτη την αναβάθμιση την πήρες ενώ είσαι σε preview?