Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά με το Search button έχουμε πλέον πρόσβαση παντού..... άργησα λίγο αλλά το είδα.

Bing, επαφές, μουσική.... πολύ καλό αυτό._

Τι εννοείς;

Τελικά με το Search button έχουμε πλέον πρόσβαση παντού..... άργησα λίγο αλλά το είδα.

Bing, επαφές, μουσική.... πολύ καλό αυτό._

Τι εννοείς;

Εννοώ πως με το Search button στην 8.1 μπορείς να ψάξεις σχεδόν τα πάντα μέσα στο τηλέφωνο, μέσα από του Bing την αναζήτηση φυσικά. Αν είχε και φίλτρα θα ήταν τέλεια.

Edited by Stoupi
3>4

Ναι, το έκαναν όπως και στα 8.1 στο pc όπου το search πλέον είναι universal.

Ψάχνει και στο τηλέφωνο και στο internet.

Πολύ καλό.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Χμμ, κατάλαβα τι εννοείτε. Ψιλοαδιάφορο για εμένα.

Μακάρι να μπορούσα να ορίσω εγώ που θα οδηγεί το πλήκτρο. Θα ήταν πολύ καλύτερο.

Χμμ, κατάλαβα τι εννοείτε. Ψιλοαδιάφορο για εμένα.

Μακάρι να μπορούσα να ορίσω εγώ που θα οδηγεί το πλήκτρο. Θα ήταν πολύ καλύτερο.

Καλά θα ήταν και έτσι όπως λες αλλά πριν εμένα μου ήταν τελείως άχρηστο το πλήκτρο.

Edited by Stoupi
3>4

Ακόμα και η αναζήτηση στο Bing έγινε πιο καλή με τις επιλογές που προστέθηκαν (φωτογραφίες, βίντεο κλπ)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδια καλησπερα!

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος..

περασα την 8.1 σε lumia 620 και στην εφαρμογη heredrive+ δεν μου ξαναμιλησε το κοριτσι.....

καμια ιδεα τιποτα.... μεχρι και hard reset εκανα 2 φορες αλλα τιποτα το προβλημα παραμενει καμια οδηγια με φωνη...

Γλωσσα εχω φορτωσει κανονικα την Ελληνικη

Παιδια καλησπερα!

περασα την 8.1 σε lumia 620 και στην εφαρμογη heredrive+ δεν μου ξαναμιλησε το κοριτσι.....

καμια ιδεα τιποτα.... μεχρι και hard reset εκανα 2 φορες αλλα τιποτα το προβλημα παραμενει καμια οδηγια με φωνη...

μπορει να ναι χαζη η ερωτηση αλλα καμια φορα δεν ξερεις.την φωνη την εχεις δυνατα γτ πλεον εχει 2 χωριστα

μπορει να ναι χαζη η ερωτηση αλλα καμια φορα δεν ξερεις.την φωνη την εχεις δυνατα γτ πλεον εχει 2 χωριστα

Τιποτα δεν ειναι χαζο. Τι εννοεις 2 χωριστα??

Τιποτα δεν ειναι χαζο. Τι εννοεις 2 χωριστα??

οταν πατας για τη φωνη εχει και ενα βελακι.αν το πατησεις σου βγαζει 2 μπαρες.

η μια κουδουνισμα και ειδοποιησεις

και η αλλη πολυμεσα και εφαρμογες.

τσεκαρε το

οταν πατας για τη φωνη εχει και ενα βελακι.αν το πατησεις σου βγαζει 2 μπαρες.

η μια κουδουνισμα και ειδοποιησεις

και η αλλη πολυμεσα και εφαρμογες.

τσεκαρε το

Ναι ειναι τερμα ο ηχος και στις δυο μπαρες αλλα το κοριτσι παραμενει αμιλητο....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως ευχαριστω για της απαντησεις!!

Παιδια καλησπερα!

Φίλε μου μία από τα ίδια και εγώ σε 925.

Το είχα γράψει και εγώ από την πρώτη μέρα που πέρασα την 8.1.

Το πρόβλημα το έχεις γενικά ή μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος με το BlueTooth του αυτοκινήτου σου;

Το "μπιπ" της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας το ακούς, έτσι δεν είναι;

Με έχει χαλάσει πολύ αυτή η ιστορία με την φωνή στο Here Drive+:mad:

3>4

Φίλε μου μία από τα ίδια και εγώ σε 925.

Το είχα γράψει και εγώ από την πρώτη μέρα που πέρασα την 8.1.

Το πρόβλημα το έχεις γενικά ή μόνο όταν είσαι συνδεδεμένος με το BlueTooth του αυτοκινήτου σου;

Το "μπιπ" της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας το ακούς, έτσι δεν είναι;

Με έχει χαλάσει πολύ αυτή η ιστορία με την φωνή στο Here Drive+

Καλημέρα!!

Το προβλημα το εχω γενικα απο την αρχη δεν εχω καθολου φωνη...(δεν μου μιλαει η γκομενα με τιποτα...)

Ειμαι ετοιμος να γυρισω παλι στην 8.0....δεν βρισκω λυση σε οτι και να εχω δοκιμασει.

Και μου αρεσε τοσο πολυ η 8.1.

Ολα τα αλλα λειτουργουν απροβληματιστα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε νομίζω ότι πρέπει να κατεβάσεις και την φωνή.δ νομίζω να είναι μαζί με τους χάρτες.

Την εχω κατεβασει και την φωνη 10 φορες το εχω κανει αλλα τιποτα....

τι μουτρομα εχει παρει αυτη η κοπελια με την 8.1 και δεν μου ξαναμιλησε δεν μπορω να καταλαβω......:lol::lol:

Καλημέρα!!

Το προβλημα το εχω γενικα απο την αρχη δεν εχω καθολου φωνη...(δεν μου μιλαει η γκομενα με τιποτα...)

Ειμαι ετοιμος να γυρισω παλι στην 8.0....δεν βρισκω λυση σε οτι και να εχω δοκιμασει.

Και μου αρεσε τοσο πολυ η 8.1.

Ολα τα αλλα λειτουργουν απροβληματιστα.

Τα ίδια και εγώ. Μόνο το μπιπ της υπέρβασης ακούω.

Η Πλάκα είναι πάντως πως η Αγγλική με τις ανακοινώσεις οδών παίζει κανονικά, χωρίς τις ανακοινώσεις, όχι. Το ίδιο και στα Γερμανικά.

Η Ελληνική που δεν έχει ανακοινώσεις οδών... τίποτα. :confused:

Υ.Γ ...και όλα αυτά μετά από τρία Hard Reset παρακαλώ και χωρίς εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής που πιθανόν να δημιουργούσε το πρόβλημα.

Πως γυρνάμε τώρα στην 8;

Στα 8.1 που βρίσκεται η ρύθμιση για την ταχύτητα δεδομένων ;

Ρυθμίσεις > κινητή τηλεφωνία + SIM > Ρυθμίσεις SIM

Edited by Stoupi
3>4

Παιδιά το πρόβλημα ΔΕΝ ειναι ούτε της συσκευής ούτε του λειτουργικού και αναλύω....

Στο αυτοκίνητο έχω Bluetooth parrot i9000 το οποίο μέχρι και την έκδοση του λειτουργικού 8.0 λειτουργούσε άπταιστα.

Μόλις έβαλα 8.1 λειτουργούσε μόνο σε mode για όσους έχουν προβλήματα ακοή λες, δηλαδή δεν μιλούσε καθόλου χαχαχαχαχαχαχαχα

Η λύση ειναι η αναβάθμιση του λειτουργικού σας στο Bluetooth. Μπήκα στην parrot, κατέβασα σε στικακι το νέο firmware, το φόρτωσα στο Bluetooth και πλέον το γκομενάκι δεν με περνάει για κωφάλαλο και μου μιλάει κανονικά

Λοιπον τα καταφερα!!!!!!το κοριτσι μου μιλησε:):):)

Εγω ειχα γενικος προβλημα δεν ειναι οτι δεν την ακουγα με το bluetooth , δεν μου μιλουσε καθολου και πουθενα (χοντρο

μουτρωμα σου λεω..).

Λοιπον εκανα τα εξης. Κατεβασα το Nokia Software Recovery Tool από το επίσημο support της Nokia και

μεσω αυτου του προγραμματος ξαναγυρισα στην 8.0.. οπως ηταν αρχικα δηλαδη το τηλεφωνο.

Εκανα ελεγχο στην εφαρμογη heredrive+ και το κοριτσι ξαναμιλησε μια χαρα.

Μετα (ξεθαρεψα παλι) και ξανακατεβασα παλι την 8.1 και τωρα πια ολα μελι γαλα...το κοριτσι ξεμουτρωσε και ολα μια χαρα!!

Κατι μαλλον στραβο ειχε συμβει κατα την πρωτη εγκατασταση δεν εξηγειται διαφορετικα..

Λοιπον τα καταφερα!!!!!!το κοριτσι μου μιλησε:):):)

Εγω ειχα γενικος προβλημα δεν ειναι οτι δεν την ακουγα με το bluetooth , δεν μου μιλουσε καθολου και πουθενα (χοντρο

μουτρωμα σου λεω..).

Λοιπον εκανα τα εξης. Κατεβασα το Nokia Software Recovery Tool από το επίσημο support της Nokia και

μεσω αυτου του προγραμματος ξαναγυρισα στην 8.0.. οπως ηταν αρχικα δηλαδη το τηλεφωνο.

Εκανα ελεγχο στην εφαρμογη heredrive+ και το κοριτσι ξαναμιλησε μια χαρα.

Μετα (ξεθαρεψα παλι) και ξανακατεβασα παλι την 8.1 και τωρα πια ολα μελι γαλα...το κοριτσι ξεμουτρωσε και ολα μια χαρα!!

Κατι μαλλον στραβο ειχε συμβει κατα την πρωτη εγκατασταση δεν εξηγειται διαφορετικα..

Με έβαλες στη πρίζα τώρα. Πρωί - πρωί ξεκινάω και εγώ.

3>4

Περιμενω τα θετικα σου νεα αυριο!!!!

Αυτό ηταν... τέλεια.

Είσαι ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ. Μου μίλησε και εμένα η κοπελίτσα.

3>4

Σε εμένα πάντως το πρόγραμμα Navigon διακόπτει την φωνή μετά από κάποια μέτρα με την 8.1.Με ξαναπέρασμα την 8 και ξανά την 8.1 πάλι τα ίδια.

Δυστηχώς το πρόγραμμα το χρησιμοποιώ πολύ και αναγκαστικά θα ξαναπάω στην έκδοση 8.Κρίμα.

Σε εμένα πάντως το πρόγραμμα Navigon διακόπτει την φωνή μετά από κάποια μέτρα με την 8.1.Με ξαναπέρασμα την 8 και ξανά την 8.1 πάλι τα ίδια.

Δυστηχώς το πρόγραμμα το χρησιμοποιώ πολύ και αναγκαστικά θα ξαναπάω στην έκδοση 8.Κρίμα.

...

Έχει θέμα ναι. Έτσι είναι.

Μόλις γύρισα από δοκιμή στο αυτοκίνητο και άρχισε πάλι τα κουλά του. Χρησιμοποιείς Bluetooth αυτοκινήτου;

Ακούς και μουσική

3>4