alex_gate_7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Επίσης είχαμε δει στα βίντεο ότι από το tile της Μουσικής θα μπορούσαμε να αλλάζουμε τραγούδια, Pause κτλ όπως στο 0,39 του βίντεο Σε εμένα πάντως ούτε το τραγούδι δείχνει όπως στα WP8... Απλά μένει πράσινο :p USB hidden menu http://m.wpcentral.com/bing-search-reveals-hidden-usb-settings-windows-phone-81 Χα, το δοκίμασα... Μου το έβγαλε και μένα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αρχισα να το σκεφτομαι και γω το "επομενο βημα" σημερα.. Να το κανω ή υπαρχουν θεματακια με τα 8.1? Απο εγγυησεις κτλ δεν εχουμε θεμα ετσι? Δεν σβηνεται τιποτα απ οσα εχουμε στο κινητο αν θυμαμαι καλα σωστα? Και τελος με την μπαταρια ολα οκ? Παρατηρησε κανεις τιποτα χειροτερες καταστασεις απ οταν ειχε τα 8αρια? Και τελος (μιας και ειμαι στο μαγαζι και δεν εχω φορτιστη αλλα ειναι στο 90%) παιρνει πολυ ωρα η αναβαθμιση? Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Κάντο... Αξίζει... Από εγγύηση είναι στο χέρι του κατασκευαστή λέει η MS αλλά αν συμβεί κάτι πας περνάς την ρομ με τα WP8 και τέλος... Όχι τίποτα... Στην αρχή θα παρατηρήσεις χειρότερα αλλά μην ανησυχείς, είναι επειδή δεν θα το αφήνεις από τα χέρια σου :lol::lol::lol: Εγώ πάντως παρατηρώ αισθητή βελτίωση ειδικά στην αναμονή με WiFI ή 3G... Ανάλογα με το πόσες εφαρμογές φώτο κτλ έχεις... Εμένα μου πήρε κανα 20λεπτο και είχα γεμίσει 10GB τη μνήμη πχ... Η μπαταρία λογικά θα σε φτάσει αν και εγώ το είχα στη φόρτιση γιατί όταν άρχισα είχα 15% :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Οτι αξιζει αξιζει. -Για την μπαταρια δεν ξερω εχω τις αμφιβολιες μου. -Δεν μαρεσει που εβγαλαν την επιλογη οταν το κινητο δεν ειναι ενεργο να ξεσυνδεεται και απο το wifi. -Επεισης μου φαινεται οτι το μενου τον ρυθμισεων εγινε λιγο πιο περιπλοκο. πχ για το ποιεσ εφαρμογεσ τρεχουν στο παρασκηνιο που πρεπει να μπεις στην οικονομια μπαταριας για να τις βρεισ. Τελος παντων γενικα τα εχει τα αρνητικουλια του και σε καποια αλλα θεματα αλλα πιστευω οτι τα θετικα υπερτερουν και αξιζει να την περασεις. Εγω την ξεκινησα με φουλ μπαταρια και οταν τελιωσε ειχα λιγοτερο απο την μιση και επισης εκανε παρα πολυ ωρα οποτε να το κανεισ οταν θα χεις αρκετο χρονο ελευθερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Ωραια.. οποτε λεω να το βαλω μπρος εδω στο μαγαζι.. Με την καμερα δεν εχουμε θεμα ετσι? Για αναβαθμισεις της, ξερω οτι πρεπει να περιμενουμε τις προσθηκες της Nokia.. Μεχρι τις 4 στο μαγαζι θα μαι (wifi) οποτε δεν εχω θεμα.. στο γραφειο διπλα μου θα ναι το κινητο οποτε με φτανει ο χρονος πιστευω.. Εκτος και αν παιρνει πανω απο 3-4 ωρες, τοτε θα το αφησω για το σπιτι. Πρεπει να το προσεχω συνεχεια οσο κανει την αναβαθμιση? Edited April 26, 2014 by Skrillex Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ωραια.. οποτε λεω να το βαλω μπρος εδω στο μαγαζι.. Με την καμερα δεν εχουμε θεμα ετσι? Για αναβαθμισεις της, ξερω οτι πρεπει να περιμενουμε τις προσθηκες της Nokia.. Μεχρι τις 4 στο μαγαζι θα μαι (wifi) οποτε δεν εχω θεμα.. στο γραφειο διπλα μου θα ναι το κινητο οποτε με φτανει ο χρονος πιστευω.. Εκτος και αν παιρνει πανω απο 3-4 ωρες, τοτε θα το αφησω για το σπιτι. Πρεπει να το προσεχω συνεχεια οσο κανει την αναβαθμιση? Καμία διαφορά στη Nokia Camera αφού είναι η ίδια :lol: 3-4 ώρες αποκλείεται... Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι το αφεντικό σου καθώς μόλις τελειώσει η αναβάθμιση δεν θα ασχοληθείς με τίποτε άλλο περαν του κινητού :lol::lol::lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Στην βαρδια μου εγω ειμαι υπευθυνος του μαγαζιου οποτε, δεν ακουω τιποτα! :p Μια τελευταια ερωτηση και βαζω μπρος.. οταν βγει η επισημη, θα μπορεσουμε να καταργησουμε την Preview for Developers και να παιρνουμε τα updates οπως ερχονται κανονικα με βαση το firmware? Edited April 26, 2014 by Skrillex Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Δεν χρειάζεται να καταργήσεις τίποτα... Θα έρθει ειδοποίηση για update και θα περαστεί κανονικά η έκδοση της Νόκια Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 To mix radio δεν το χρησιμοποιο και δεν ξερω. Στην Μουσικη δεν μου βγαζει τιποτα τετοιο.αν θεσ τραβα ενα screenshot και ποσταρε να το δουμε (στα 8.1 ειναι power button & volume + μαζι) Το βγάζει συνεχώς Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 To πρωτο σταδιο με τα γραναζια τελειωσε.. ανοιξε το 1020 και ψαχνει κανα 10λεπτο τωρα για Ενημερωσεις.. Τι στο καλο, πολυ ωρα δεν ψαχνει? Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Οτι αξιζει αξιζει. -Δεν μαρεσει που εβγαλαν την επιλογη οταν το κινητο δεν ειναι ενεργο να ξεσυνδεεται και απο το wifi. Τελος παντων γενικα τα εχει τα αρνητικουλια του και σε καποια αλλα θεματα αλλα πιστευω οτι τα θετικα υπερτερουν και αξιζει να την περασεις. Αν εννοείς την απενεργοποίηση του WiFi όταν λήγει ο χρόνος οθόνης, εκεί είναι η ρύθμιση. Ρυθμίσεις (σύστημα) - WiFi - Διαχείριση. Στα άλλα, προφανώς συμφωνούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Αν εννοείς την απενεργοποίηση του WiFi όταν λήγει ο χρόνος οθόνης, εκεί είναι η ρύθμιση. Ρυθμίσεις (σύστημα) - WiFi - Διαχείριση. Στα άλλα, προφανώς συμφωνούμε. Εμένα δεν την έχει την επιλογή πάντως. Edited April 26, 2014 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ούτε εμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ουτε εμενα Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Λοιπόν να πω και εγώ κάτι που παρατήρησα. Επειδή χθες βαρέθηκα το φόντο στα tiles το αφαίρεσα, και είδα βελτίωση στην μπαταρία. Ηρθα στα επίπεδα πριν το preview που είχα καλύτερη αναμονή στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αν εννοείς την απενεργοποίηση του WiFi όταν λήγει ο χρόνος οθόνης, εκεί είναι η ρύθμιση. Ρυθμίσεις (σύστημα) - WiFi - Διαχείριση. Στα άλλα, προφανώς συμφωνούμε. Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στα WP8.1.... Λοιπόν να πω και εγώ κάτι που παρατήρησα. Επειδή χθες βαρέθηκα το φόντο στα tiles το αφαίρεσα, και είδα βελτίωση στην μπαταρία. Ηρθα στα επίπεδα πριν το preview που είχα καλύτερη αναμονή στην μπαταρία. Λογικά η μπαταρία που "γλιτώνεις" είναι όταν περιπλανιέσαι στην αρχική σου οθόνη επειδή θα είναι μαυρο το φόντο... Στην αναμονή δεν νομίζω να κερδίζεις κάτι... Μάλλον σου φάνηκε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Λογικά η μπαταρία που "γλιτώνεις" είναι όταν περιπλανιέσαι στην αρχική σου οθόνη επειδή θα είναι μαυρο το φόντο... Στην αναμονή δεν νομίζω να κερδίζεις κάτι... Μάλλον σου φάνηκε... Μα είτε με wallpaper είτε όχι το background μαύρο είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ασχετα από αυτό με την ύπαρξη του wallpaper που μένει σταθερό όταν ρολάρεις τα tiles προς τα κάτω είναι σαν να παίζουν βίντεο όλα τα διάφανα... Τεσπα μιλάμε για απίστευτα μικρές λεπτομέρειες.... Και αν υπάρχει διαφορά θα είναι απειροελάχιστη... Γενικά είναι δύσκολο να καταλάβεις αν γλιτώνεις ένα μικρό ποσοστό σε τέτοιες περιπτώσεις... Δηλ είναι αδύνατο να κάνεις την ίδια ακριβώς χρήση σε 2 φορτίσεις για να το καταλάβεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Μα είτε με wallpaper είτε όχι το background μαύρο είναι.. Δεν εχω το μαυρο φοντο προσωπικα αλλα το ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ακόμα χειρότερο... Το άσπρο στις Amoled σκοτώνει την μπαταρία σε σχέση με το μαύρο που κάνει πολύ περισσότερη οικονομία στις οθόνες τύπου Amoled... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Ακόμα χειρότερο... Το άσπρο στις Amoled σκοτώνει την μπαταρία σε σχέση με το μαύρο που κάνει πολύ περισσότερη οικονομία στις οθόνες τύπου Amoled... Το 920 δεν έχει Amoled καλώς ή κακώς. Κακώς για μένα. Δε ξέρω βέβαια ποιο μοντέλο έχει ο φίλος. Μάλιστα παρότι δεν έχει οθόνη Amoled το glance screen υπάρχει κανονικά. Δυστυχώς στο σκοτάδι φαίνεται ότι ενεργοποιείται όλη η οθόνη και όχι μόνο τα ψηφία της ώρας, κάτι που καταναλώνει φυσικά μπαταρία. Α και να προσθέσω ότι το λευκό στις amoled είναι πιο ενεργοβόρο από ότι στις LCD, που έχει το 920, ενώ το αντίθετο συμβαίνει φυσικά με το μαύρο. Edited April 26, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το 920 δεν έχει Amoled καλώς ή κακώς. Κακώς για μένα. Δε ξέρω βέβαια ποιο μοντέλο έχει ο φίλος. Μάλιστα παρότι δεν έχει οθόνη Amoled το glance screen υπάρχει κανονικά. Δυστυχώς στο σκοτάδι φαίνεται ότι ενεργοποιείται όλη η οθόνη και όχι μόνο τα ψηφία της ώρας, κάτι που καταναλώνει φυσικά μπαταρία. Εχω το 920. Οσο και αν δεν ακουγεται λογικο να καταναλωνει μπαταρια το φοντο αλλο τοσο δεν μου φαινεται να καταναλωνουν τα quicksettings tiles :P Θα δειξει...αλλα απο χθες που το εβγαλα παρατηρησα καλυτερη αναμονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά συγγνώμη. Εγώ που κατέβασα τα 8.1 με Ελληνικά οπότε δεν πήρα την κορτάνα, θα την πάρω όταν έρθει η επίσημη αναβάθμιση και ότι άλλο ίσως υπολείπεται που δεν πήρα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά συγγνώμη. Εγώ που κατέβασα τα 8.1 με Ελληνικά οπότε δεν πήρα την κορτάνα, θα την πάρω όταν έρθει η επίσημη αναβάθμιση και ότι άλλο ίσως υπολείπεται που δεν πήρα; Ευχαριστώ. Βασικά η κορτανα υπάρχει μέσα αλλα πρέπει να γυρίσεις όλες τις ρυθμίσεις σε χώρα Η.Π.Α. για να την δεις και να την χρησιμοποίησης.το ποτε θα είναι διαθέσιμη για τους Έλληνες είναι άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Βασικά η κορτανα υπάρχει μέσα αλλα πρέπει να γυρίσεις όλες τις ρυθμίσεις σε χώρα Η.Π.Α. για να την δεις και να την χρησιμοποίησης.το ποτε θα είναι διαθέσιμη για τους Έλληνες είναι άγνωστο. Οκ ευχαριστώ. Δεν μπορώ να πώ οτο μου λείπει οπότε θα μείνει όπως είναι και βλέπουμε. Αρα απο Microsoft δεν πέρνουμε κάτι επιπλέον με την άφιξη της επίσημης έτσι ; Μόνο της νόκια την αναβάθμιση περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts