Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.windowsphone.com/s?appid=f18c01a2-716a-4b7e-8a26-43bbc18da986

Νομίζω πως δεν είναι για όλες τις συσκευές. Το 925 πχ δεν.....

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή έχεις θέμα με την μπαταρία???

Ευχαριστω για το λινκ αλλα εχεις δικιο.δεν υποστηριζεται για τη συσκευη μου :(

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λιγότερη μπαταρία έχω την αίσθηση ότι έχω κι εγώ. Οχι κάτι εξωφρενικό. Γύρω στο 10% όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Από τότε που έβαλα τα 8.1 έχω 2-3 ώρες λιγότερη αυτονομία. Λογικό μου ακούγεται δεδομένου των νέων λειτουργιών του λειτουργικού. Η κουρτίνα των notification λογικά θα φταίει, αλλά χαλάλι.

Είναι λογικό να έχουμε μια μικρή αύξηση στην κατανάλωση ενεργειας, καθώς οι συσκευές μας λειτουργούν ακόμη με τους παλιούς drivers των 8.0. Όταν γίνει διαθέσιμη η official, θα περιλαμβάνει και νέους drivers απο τον κάθε κατασκευαστή, οι οποίοι θα είναι optimised για 8.1. Υπομονή μέχρι Ιούνιο.

(Όταν λέω drivers εννοώ το hardware firmware π.χ. της touchscreen, του 3g modem, του wifi κλπ).

Έχω 2 email να συγχρονίζουν ανα μισή κ μια ώρα αντίστοιχα... Κάθε φορά που ανοίγω WiFi όμως δεν συγχρονίζουν εκτός από 1-2 φορές που το έκαναν... Μετά αφού το κάνω χειροκίνητα πάνε μια χαρά... Υπάρχει περίπτωση να κολλάνε στο παρασκήνιο???...

Είχε κανένας κάποιο παρόμοιο θέμα με τα email....

Για την μπαταρία, νομίζω ότι οδια διαχείριση κάνει στην αναμονή... Αλλα όταν μπω κανένα tapatalk ή fb πέφτει απίστευτα γρήγορα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Τι ακριβώς εννοείς? ότι δεν σου ανοίγει? εμένα στο 920 εγκαταστάθηκε κανονικά και προσθεσα και τους φακέλους που θέλω να διαχειρίζεται... όλα είναι οκ με μια πρώτη ματιά.

Λιγότερη μπαταρία έχω την αίσθηση ότι έχω κι εγώ. Οχι κάτι εξωφρενικό. Γύρω στο 10% όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Από τότε που έβαλα τα 8.1 έχω 2-3 ώρες λιγότερη αυτονομία. Λογικό μου ακούγεται δεδομένου των νέων λειτουργιών του λειτουργικού. Η κουρτίνα των notification λογικά θα φταίει, αλλά χαλάλι.

εμένα με το ίδιο στήσιμο συν την φιλενάδα μου (Cortana) βλέπω ότι η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Τι ακριβώς εννοείς? ότι δεν σου ανοίγει? εμένα στο 920 εγκαταστάθηκε κανονικά και προσθεσα και τους φακέλους που θέλω να διαχειρίζεται... όλα είναι οκ με μια πρώτη ματιά.

.

το 620 εχω...Ουτε να το κατεβασω δε μπορω...

Edited by venoos

Δε μπορω να προσθεσω δευτερη εικονα οποτε την ανεβαζω ξεχωριστα[ATTACH]44033[/ATTACH]

Δε μπορω να προσθεσω δευτερη εικονα οποτε την ανεβαζω ξεχωριστα[ATTACH]44033[/ATTACH]

Κάνε το άλλο. Άλλαξε τη χώρα ( country/region ) στη συσκευή σου και δοκίμασε να ξανακατεβάσεις την εφαρμογή.

Huawei Nova 5T

Κάνε το άλλο. Άλλαξε τη χώρα ( country/region ) στη συσκευή σου και δοκίμασε να ξανακατεβάσεις την εφαρμογή.

Ευχαριστω για το τιπ αλλα ουτε αυτο βοηθησε.εβαλα uk-usa αλλα τιποτα.

πιθανον να θελει 8.1 (δεν την εχω περασει-μη με κραξτε).

Εμφανίζονται σιγά σιγά τα bugs της beta έκδοσης.. Τραβούσα φωτογραφίες το ουράνιο τόξο που είχε βγει αλλά όταν μετά πήγα στις φωτογραφίες είδα ότι αποθηκεύτηκαν μονο οι τρεις πρώτες απο τις 20 που έβγαλα, οι οποίες δεν είχαν καλό πλάνο. Προσοχή λοιπόν!

Χριστός Ανέστη

Εγώ με την επιστροφή μου αλλάζω και επιστρέφω στην 8. Χρησιμοποιώ πολύ το Blue tooth του αυτοκινήτου και έχω σοβαρό θέμα με τον ήχο κυρίως όταν ακούω μουσική "Spotify" και χρησιμοποιώ και την πλοήγηση.

Καθόλου ή πολύ κακή ποιότητα ήχου όταν μιλάει η... κοπελίτσα της πλοήγησης και πολλές διακοπές στην ακρόαση της μουσικής.

Δεν γνωρίζω πολλά αλλά πιστεύω πως κάτι έχει γίνει με τον ήχο κυρίως με την χρήση του blue tooth.

Παλαιότερο μήνυμα από Stoupi:

Λοιπόν...πριν την 8.1

Έβαζα το κινητό στην βάση αυτοκινήτου CR-201, συνδεόμουν στο blue tooth του αυτοκινήτου, και "έτρεχα" Spotify και Here drive.

Άκουγα την μουσική μου και χαμήλωνε για να μιλήσει η κοπελίτσα και να μου πει "στρίψτε δεξια". Πολύ όμορφο αυτό.

Τώρα με την 8.1 ακούω τη μουσική μου κανονικά, χαμηλώνει η μουσική μα δεν ακούγεται καθόλου η... κοπελίτσα, αντιθέτως το "μπιπ μπιπ" της υπέρβασης ακούγεται κανονικά.

Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει;

Μόνο του το Here Drive, κρατώντας το κινητό στο δρόμο άνευ blue tooth λειτουργεί κανονικά.

3>4

μια παρατηρηση/ερώτηση. Έχει χαθεί η επιλογή της πίσω κάμερας κατά την διάρκεια βιντεοκλησης Skype?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Χριστός Ανέστη

Εγώ με την επιστροφή μου αλλάζω και επιστρέφω στην 8. Χρησιμοποιώ πολύ το Blue tooth του αυτοκινήτου και έχω σοβαρό θέμα με τον ήχο κυρίως όταν ακούω μουσική "Spotify" και χρησιμοποιώ και την πλοήγηση.

Καθόλου ή πολύ κακή ποιότητα ήχου όταν μιλάει η... κοπελίτσα της πλοήγησης και πολλές διακοπές στην ακρόαση της μουσικής.

Δεν γνωρίζω πολλά αλλά πιστεύω πως κάτι έχει γίνει με τον ήχο κυρίως με την χρήση του blue tooth.

Παλαιότερο μήνυμα από Stoupi:

Λοιπόν...πριν την 8.1

Έβαζα το κινητό στην βάση αυτοκινήτου CR-201, συνδεόμουν στο blue tooth του αυτοκινήτου, και "έτρεχα" Spotify και Here drive.

Άκουγα την μουσική μου και χαμήλωνε για να μιλήσει η κοπελίτσα και να μου πει "στρίψτε δεξια". Πολύ όμορφο αυτό.

Τώρα με την 8.1 ακούω τη μουσική μου κανονικά, χαμηλώνει η μουσική μα δεν ακούγεται καθόλου η... κοπελίτσα, αντιθέτως το "μπιπ μπιπ" της υπέρβασης ακούγεται κανονικά.

Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει;

Μόνο του το Here Drive, κρατώντας το κινητό στο δρόμο άνευ blue tooth λειτουργεί κανονικά.

Χριστός Ανέστη. Να σε ρωτήσω σχετικά με το Spotify; πληρώνεις την συνδρομή; ακούς απο το κινητό στο αυτοκίνητο ή το συνδέεις σε κάποιο ηχείο; γενικά αξίζει σαν υπηρεσία;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Βάλε region ΗΠΑ και θα το έχεις.

Βάλε region ΗΠΑ και θα το έχεις.

Εβαλα.τιποτα.μηπως πρεπει να κανω και αλλες αλλαγες πχ γλωσσα?επαναλαμβανω πως δεν εχω την 8.1 και μαλλον φταιει αυτο.

Εβαλα.τιποτα.μηπως πρεπει να κανω και αλλες αλλαγες πχ γλωσσα?επαναλαμβανω πως δεν εχω την 8.1 και μαλλον φταιει αυτο.

Φίλε μου ναι θέλει wp8.1 και για αυτο το ποσταρα εδώ και όχι στις προτεινόμενες εφαρμογές. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη

Φίλε μου ναι θέλει wp8.1 και για αυτο το ποσταρα εδώ και όχι στις προτεινόμενες εφαρμογές. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη

Ναι.αργησα να το καταλαβω.θενκς και σενα και ολα τα παιδια που μου προτειναν πιθανες λυσεις.

Επίσης, δεν έχω προσέξει να αναφέρθηκε...

Μου έρχεται μήνυμα στο Whatsapp, αντί να πάω από το κέντρο ειδοποιήσεων πάω απευθείας και το βλέπω, η ειδοποίηση στο κέντρο παραμένει -πρέπει να τη σβήσω εγώ.

Δεν συνεργάζονται καλά ακόμα (το WA δεν έχει αναβαθμιστεί μετά τα 8.1), να υποθέσω?

Αυτο με τις ειδοποιήσεις ήθελα να το γράψω κι εγώ. Πάντως είναι κάπως περιττό μιας και προτιμώ τα live tiles.

Το ίδιο συμβαίνει και με το fb messenger.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Με κλειστή την τοποθεσία, παρατηρώ πως κάποιες στιγμές ανοίγει μόνη της. Προφανώς απο κάποια εφαρμογή που το χρησιμοποιεί.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μου κάνει εντύπωση που κανείς άλλος δεν έχει παρατηρήσει το θέμα με τα email εκτός αν συμβαίνει μόνο σε μένα...

Οπότε θα ξαναρωτήσω :p

Έχω τα email μου να συγχρονίζουν ανά μισή και μία ώρα αντίστοιχα... Όταν όμως για παράδειγμα για 2-3 ώρες δεν έχω συνδεθεί ούτε στο WiFi ούτε σε 3G, όταν συνδέομαι σε WiFi τα email δεν συγχρονίζουν αυτόματα όσες ώρες και αν έχουν περάσει... Άλλες φορές συγχρονίζουν μετά από 10 λεπτά άλλες μετά από 20 και άλλες δεν μπορώ να περιμένω άλλο :lol:

Αυτό συμβαίνει με το WiFi... Με το 3G συνήθως συγχρονίζει μόνο του μετά από 1-2 λεπτά, που και αυτό είναι πάρα πολύ αν αναλογιστεί κανένας ότι με τα WP8 με το που άνοιγαν τα δεδομένα ή το WiFi αμέσως συγχρόνιζαν και τα email και όλες οι εφαρμογές...

Να πω ότι με τις εφαρμογές (πχ Messenger Instagram κτλ) δεν έχω θέμα... ΜΕ το που ανοίξω WiFi ή δεδομένα έρχονται αμέσως όλες οι ειδοποιήσεις....

Επίσης χθες έκανα hard reset (αλλά με επαναφορά ρυθμίσεων, δεν έκατσα να το ξαναστήσω από την αρχή) αλλά τίποτα...

Αν είναι εύκολο και σε κάποιον άλλον να το παρακολουθήσει να δει αν είναι θέμα των WP8.1 ή του κινητού μου...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Κάποια ρύθμιση που μπορεί να φταίει??

Λογικά θα κάνω hard reset χωρίς επαναφορά ρυθμίσεων και θα το στήσω από την αρχή... Αλλά μου κάνει εντύπωση και δεν μπορώ να καταλάβω τι το προκαλεί αυτό...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ξέρουμε πότε περίπου θα αποφασίσει η Microsoft να κάνει ξανά διαθέσιμο το Preview;

νομιζω απο αυριο.δεν ειμαι και σιγουρος....αλλα μεσα στη βδομαδα θα ναι διαθεσιμο