ernesto1983 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Galaxy s5 G900H (octacore)το εχει παρει κανενας?χωρις το 4 g κλασσικα!!!39000 στο λενε Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miczaf Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Το S5 το πήρα στα 550 ευρώ από kaizer shop ελληνικής αντιπροσωπείας (Vodafon) την περασμένη Πέμπτη. Το αγόρασα περισσότερο από περιέργεια για να δω πως είναι ένα καλό android. Μέχρι πρότινος είχα iPhone 4s και τώρα έχω το 5s. Σαν μέσος χρήστης (όχι πολύ ψαγμένος) είμαι ευχαριστημένος με την λειτουργία και τη σταθερότητα του iOS. Αφού τα δουλέψω και τα δύο παράλληλα θα δω ποιο τελικά και αν, θα πουλήσω, μια που μέχρι στιγμής υπάρχει αγοραστής για το iPhone, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να το δώσω. Θα δούμε... Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλύτερα είναι να πάρω ελληνικής αντιπροσωπίας ή ευρωπαϊκής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλύτερα είναι να πάρω ελληνικής αντιπροσωπίας ή ευρωπαϊκής; οποιο βρεις καλητερη τιμη.κατα τα αλλα το ιδιο ειναι . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 οποιο βρεις καλητερη τιμη.κατα τα αλλα το ιδιο ειναι . Ποια η διαφορά τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ποια η διαφορά τους; το ενα ειναι προορισμένο για Ελλάδα το αλλο ειναι για κάποια αλλη ευρωπαϊκή χώρα.αλλα βασικα ειναι το ιδιο γιατι όποιο και να προτιμήσεις εχει κανονικά δυο χρόνια εγγύηση απο samsung hellas. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Τώρα που η τιμή του στο skroutz έπεσε στα 470 αξίζει να το πάρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 καλημερα,το εχει αγορασει κανεις απο extreme mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω από το open 365 όπου δίνει τη δυνατότητα να το βάλω και σε δόσεις μέσω πιστωτικής. Έχει αγοράσει κανένας από κει; Στο νήμα του S4 είδα ότι παιδιά που είχαν πάρει από κει το S4 έμειναν ευχαριστημένοι. Από ότι βλέπω έχει το μπλε που με ενδιαφέρει και είναι και Ευρωπαϊκό οπότε καλή φάση και για τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Τώρα που η τιμή του στο skroutz έπεσε στα 470 αξίζει να το πάρω ? Νομίζω θα πέσει ακόμα περισσότερο τώρα που θα βγάλουν και τα galaxy alpha, f, prime κλπ. Σεπτέμβριο 350 το πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spitiko3 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Κατι νεώτερο όσο αφορά την τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 καλημερα,το εχει αγορασει κανεις απο extreme mobile? Ναι εγω το εχω αγορασει απο extreme mobile! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorpionste Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Στα 379 ευρώ εδώ http://www.i-buy.gr/index.php?target=products&product_id=161504 Edit: Έπεσε το link οπότε μάλλον επρόκειτο περί κάποιου λάθους. Ήταν πολύ καλό για να ναι αληθινό. Edited August 25, 2014 by Scorpionste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 379 Ευρω στο ebay για οσους κανουν αγορες απο εκει... http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-S5-SM-G900F-Quad-Core-16MP-2-5-GHz-5-1-4G-LTE-16GB-Phone-/221534001644?pt=Cell_Phones&var=&hash=item33947499ec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 379 Ευρω στο ebay για οσους κανουν αγορες απο εκει... http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-S5-SM-G900F-Quad-Core-16MP-2-5-GHz-5-1-4G-LTE-16GB-Phone-/221534001644?pt=Cell_Phones&var=&hash=item33947499ec Ναι αλλά αν δεν είναι ευρωπαϊκής προέλευσης τι γίνεται οέο; Κάτι για Σιγκαπούρη λέει, οπότε λογικά δεν είναι ευρωπαϊκό, τουτέστιν πάπαλα εγγύηση! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 We offer 12 months Manufacturer Warranty. + Δινει 30 μερες doa ο πωλητης εχει 100% feedback Δεν νομιζω να αποτελει ρισκο η αγορα απο εδω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) We offer 12 months Manufacturer Warranty. + Δινει 30 μερες doa ο πωλητης εχει 100% feedback Δεν νομιζω να αποτελει ρισκο η αγορα απο εδω.... Ναι φίλε μου, αλλά θα πρέπει να το στείλεις σε αυτόν, αν ο τύπος είναι Σιγκαπούρη, καληνύχτα, εγώ μιλάω για τις Ελληνικές αντιπροσωπείες service της samsung. Edited September 4, 2014 by Ancient_Flame Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ναι φίλε μου, αλλά θα πρέπει να το στείλεις σε αυτόν, αν ο τύπος είναι Σιγκαπούρη, καληνύχτα, εγώ μιλάω για τις Ελληνικές αντιπροσωπείες service της samsung. αφού λέει Manufacturer Warranty είναι εργοστασιακή εγγύηση. δεν σημαίνει ότι πρέπει να το στείλεις στο εργοστάσιο για να στο φτιάξουνε. η εργοστασιακή εγγύηση καλύπτεται από όλους τους επίσημους συνεργάτες της σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 αφού λέει Manufacturer Warranty είναι εργοστασιακή εγγύηση. δεν σημαίνει ότι πρέπει να το στείλεις στο εργοστάσιο για να στο φτιάξουνε. η εργοστασιακή εγγύηση καλύπτεται από όλους τους επίσημους συνεργάτες της σαμσουνγκ και τι γίνεται με τα region lock? εκτός ευρώπης...... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roz_krotalias Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 πρόκειτε σύντομα να ταξιδέψω στο dubai και έχω δει στο internet για εκδόσεις 4g και 32gb. μάλιστα εντόπισα και κατάστημα κοντά στο ξενοδοχείο που έχει διαθέσιμες συσκευές. αν αγοράσω κάτι τέτοιο, θα δουλεύει σαν 4g στην ελλάδα/ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ενδιαφέρεται ενα φίλος αλλά είναι ακριβό ακόμα ... πότε περιμένουμε να φτάσει σε μια "λογική" τιμή στο σκρούτζ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μια ερώτηση: Μόλις το παρήγγειλα από ενα σκρουτζομαγαζο (tokinito.gr). Κοίταξα όμως τώρα και ενώ γραφει ευρωπαϊκό, στο μοντέλο λέει g900 σκετο. Υπάρχει περίπτωση να είναι με τον exynos και οχι με τον 801? Γιατί θέλω μόνο με τον 801.. Δυστυχώς ούτε στον επεξεργαστή γραφει ποιος είναι.. Από οσο ξέρω Ευρώπη έρχεται μόνο το g900f με τον 801, ή κάνω λάθος? Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μια ερώτηση: Μόλις το παρήγγειλα από ενα σκρουτζομαγαζο (tokinito.gr). Κοίταξα όμως τώρα και ενώ γραφει ευρωπαϊκό, στο μοντέλο λέει g900 σκετο. Υπάρχει περίπτωση να είναι με τον exynos και οχι με τον 801? Γιατί θέλω μόνο με τον 801.. Δυστυχώς ούτε στον επεξεργαστή γραφει ποιος είναι.. Από οσο ξέρω Ευρώπη έρχεται μόνο το g900f με τον 801, ή κάνω λάθος? Ευχαριστώ, Αν γράφει ευρωπαϊκό είναι 100% το g900f. Όλα τα μαγαζιά το g900f έχουν αλλά δεν ξέρω γιατί γράφουν g900 σκετο. Και να ήθελες αυτό με τον exynos, δεν υπήρχε ελπίδα να το βρεις στην χώρα μας και με εγγύηση κανονικά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Αν γράφει ευρωπαϊκό είναι 100% το g900f. Όλα τα μαγαζιά το g900f έχουν αλλά δεν ξέρω γιατί γράφουν g900 σκετο. Και να ήθελες αυτό με τον exynos, δεν υπήρχε ελπίδα να το βρεις στην χώρα μας και με εγγύηση κανονικά. Ok ευχαριστώ! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ενδιαφέρεται ενα φίλος αλλά είναι ακριβό ακόμα ... πότε περιμένουμε να φτάσει σε μια "λογική" τιμή στο σκρούτζ; Εξαρτάται τι εννοείς "λογική". Τέλος του έτους θα πέσει στα 400 ευρώ και μέσα στο 2015 άντε να πάει 350. Το S4 κάνει τώρα 315 και ο "διάδοχος" του κυκλοφορεί εδώ και 5 μήνες... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts