Jump to content

roz_krotalias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roz_krotalias

  1. μίλησα προ ολίγου με κοτσόβολο και η αγενέστατη δεσποινίς μου είπε ότι μόνο με παραγγελία θα είναι διαθέσιμο το τηλέφωνο.
  2. παρέλαβα σήμερα την έκδοση με τη μαύρη δερμάτινη πλάτη. μέσα είχε εκτός απο ένα σετάκι κόκκινα ακουστικά και ένα έξτρα γυαλιστερό πλαστικό κάλυμμα. το σέταρα το μεσημέρι και μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο ομαλά λειτουργεί. δεν έχω διαπιστώσει κάποιο lag. benchmark κλπ δεν έχω τρέξει αλλα τρέχει πολύ όμορφα η συσκευή.
  3. ναι επέλεξα τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
  4. πήρε πάνω απο 40 λεπτά να ολοκληρωθεί η διαδικασία. όλα φαίνεται να λειτουργούν σωστά.
  5. NEU έκδοση 32άρα το έχω ενώσει με το pc και αναμένω καρτερικά να κατεβάσει την lollipo. η φάση θυμίζει σύνδεση dialup σε ταχύτητα. ελπίζω να δουλεψουν όλα σωστα με τη μια.
  6. έχει λάβει κανείς ΟΤΑ lollipop σε g3 απο νορβηγία?
  7. και εγώ με την ultra fit και παίζει άψογα με ασύρματο φορτιστή (samsung) το nexus 5 που είχα πριν και φόραγε slim armor δούλευε επίσης μια χαρά με τον ασύρματο φορτιστή.
  8. η guard είναι στην ουσία ένα καπάκι λίγο πιο χονδρό και πιο διογκωμένο περιμετρικά. η δε επιφάνεια του είναι απο πλαστικό που δίνει καλύτερο grip. υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. εμένα δεν μου άρεσε και σκοπεύω να την δώσω. ο λόγος είναι οτι θεωρώ οτι δεν εφαρμόζει πολύ σωστά στο τηλέφωνο. δεν αφήνει κενά σε καμία περίπτωση και δεν κουνιέται αλλα όταν πιάνεις το τηλέφωνο βλέπεις οτι είναι σχετικά χαλαρή στο πίσω μέρος της, επάνω απο την μπαταρία. έχω την ultrafit της spigen η οποία επίσης δεν επηρεάζει την ασύρματη φόρτιση του τηλεφώνου και σαν συνολικός όγκος είναι ελαφρώς μικρότερο. η επιφάνεια της ultrafit θεωρώ οτι δίνει καλύτερο grip στο χέρι και γενικά είναι low profile. στην συσκευασία της υπάρχει και ένα screen protector δώρο
  9. έχω απο νωρίς το πρωί στα χέρια μου το 32άρι. το είχα επεξεργαστεί αρκετά σε διάφορα καταστήματα πριν προχωρήσω στην αγορά του, δεδομένου οτι ακουγόντουσαν διάφορα παράπονα. θεωρώ οτι επρόκειτο για παιδικές ασθένειες οι οποίες με τις μετέπειτα αναβαθμίσεις θεραπεύτικαν. έχω πλέον εγκαταστήσει όλα τα apps μου και περάστηκαν όλες οι διαθέσιμες αναβαθμίσεις σε v10I η οθόνη για την οποία τόσα έχουν ακουστεί, πιστεύω οτι είναι θέμα προτίμησης. εμένα προσωπικά η απεικόνιση των χρωμάτων πχ στις samsung δεν μου αρέσει. είναι μια ιδέα σκοτεινότερη απο τον ανταγωνισμό αλλα σε καμία περίπτωση δεν είναι ενοχλητική. εγώ την έχω στο 60% και AUTO και είμαι πολύ ευχαριστημένος. το UI είναι ευχαριστο και ναι μεν μπορεί να μην αφήνει τη συσκευή να έχει τη σπιρτάδα που είχε το παλιό μου nexus 5 σε καμία περίπτωση όμως δεν το λες αργό. ο αποθηκευτικός χόρος δε, πραγματικά μου έλυσε τα χέρια. με εγκατεστημένοους χάρτες για εύρωπη/ΗΠΑ/καναδά και αρκετά άλλα apps έχω διαθέσιμα 8gb καθώς και την 64gb κάρτα μνήμης για μουσική, βίντεο, φωτός etc η φωτογραφική του μηχανή μάλλον είναι υποδεέστερη του G5 ή του Z3 αλλα σε καμία περίπτωση δεν θεωρείτε κακή. το αντίθετο μάλιστα. το συνολικό footprint της συσκευής σε συνδυασμό με το μέγεθος της οθόνης που διαθέτει το κάνουν πολύ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει μια οθόνη μεγαλύτερη, χωρίς όμως να φτάσει σε μέγεθος παντόφλας.
  10. παρελήφθει σήμερα απο expansys 32άρι μαύρου χρώματος. έκδοση 407. με διαφορά λίγης ώρας παρέλαβα και ένα σετ προστατευτικές ζελατίνες και 2 θήκες spigen ultra fit και lg guard case/cover.
  11. δεν ξέρω το αν θα ξεμπερδέψω πιο εύκολα σε σχέση με ένα skroutzομάγαζο σε περίπτωση DOA ή άλλου προβλήματος, αλλα παλαιότερα που είχα κάνει κάποιες αγορες απο expansys εμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση πελατών και την αμεσοτητα στις κινήσεις τους σε πρόβλημα που αντιμετώπισα. πάντως λόγο απαλλαγής ΦΠΑ η τελική τιμή βγήκε κανα 30άρι ευρώ χαμηλότερα απο το την χαμηλότερη τιμή skroutz. ελπίζω σε νεότερη έκδοση απο 407 καθώς μέχρι στιγμής το μαύρο 32άρι είναι εξαντλημένο και αναμένεται νέα παραλαβή αύριο στις αποθήκες τους.
  12. πήγα να αγοράσω το 32άρι σήμερα απο Kaizer επι της πανεπιστημίου. είχαν μόνο εκδόσεις 407. το μαγαζί είναι ένα μπ@@ρδέλο απο πλευράς οργάνωσης. πλήρες χάος με δικαιολογίες του κ@λου σε 2 πελάτες που είχαν πρόβλημα με τις συσκευές τους. ο ένας μάλιστα με g3, αγοράσμένο το σάββατο που μας πέρασε είχε το πρόβλημα με τις επανεκινήσεις. του πρότιναν να πάει το τηλ στην arvato (ο θεός να τον βοηθήσει....) λέγοντας του οτι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες...:wacko: γενικά δεν μου άρεσε η όλη φάση και πάνω απο όλα το πως αντιμετώπισαν τους 2 αυτούς πελάτες οπότε την έκανα με ελαφρά. τελικά το τηλ παραγγέλθηκε μέσω φίλου με επαγγελματικό ΑΦΜ απο expansys.
  13. 380 το μοντέλο 16gb και 450 το 32gb. LTE εκδόσεις και τα 2.
  14. πρόκειτε σύντομα να ταξιδέψω στο dubai και έχω δει στο internet για εκδόσεις 4g και 32gb. μάλιστα εντόπισα και κατάστημα κοντά στο ξενοδοχείο που έχει διαθέσιμες συσκευές. αν αγοράσω κάτι τέτοιο, θα δουλεύει σαν 4g στην ελλάδα/ευρώπη?
  15. μόλις πήγα να το αγοράσω απο ιταλικό amazon και κανένας απο τους πωλητές που έχουν τιμές εώς και 380 δεν στέλνουν ελλάδα Siamo spiacenti, ma questo venditore non consegna in Grecia
  16. καλησπέρα, γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα στην αθήνα που να έχει το μοντέλο 8.4 LTE ετοιμοπαράδοτο και σε λειτουργία σαν demo? πήγα σε πλαίσιο γλυφάδος και κοτσόβολο την περασμένη εβδομάδα και μου έλεγαν για παραγγελία μόνο και 2-3 εβδομάδες...
×
×
  • Create New...