lazman Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Το facebook και mesenger δουλευουν ρολοι σε μενα αλλα εχω δει αρκετα προγραματα να μην εισαι συμβατα ακομα με την lolipop Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εμενα η μπαταρια συνεχιζει να ειναι τραγικη. Εκανα παλι factory reset - δεν εβαλα κανενα app και απενεργοποιησα λιγη σαβουρα. Το αφηνω το βραδυ ανοιχτο σε σημειο με full σημα και wifi ανοιχτο και το πρωι μεσα σε 6 ωρες απο 60% πηγε στο 37. Κοιταζω να στατιστικα της μπαταριας και οσο ηταν κλειστη η οθονη δεν ηταν καθολου awake το κινητο. Τι μπορει να τρωει την μπαταρια ενω δεν μενει awake το κινητο? Το πρωι που το κοιταζα μπας και βρω τι φταιει απο 37 πηγε στο 26 σε 20 λεπτα. Εκει που ειχα κορυφαια μπαταρια τωρα ειμαι χειροτερα απο το s4. Ολοι οι αλλοι με lollipop εχετε δηλαδη καλυτερη μπαταρια απο πριν και μονο σε εμενα πεφτει σαν τρελη? Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλημέρα σε μένα λέει το Facebook διακόπηκε και κλείνει η εφαρμογή. Έκανα factory reset αλλά πάλι τα ίδια τι να κάνω να την ξαναπεράσω με odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μου μυρίζει tester έκδοση για τους Πολωνούς... θα μαζέψουν τα bugs για 10-15 μέρες και μετά θα αρχίσουν οι άλλες χώρες... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Κάτι τέτοιο γίνεται γι αυτό δεν είναι μαζικό το update και σε άλλες χώρες. ... Μάλλον βιαστηκαμε να την περάσουμε. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Κάτι τέτοιο γίνεται γι αυτό δεν είναι μαζικό το update και σε άλλες χώρες. ... Μάλλον βιαστηκαμε να την περάσουμε. ... Το φαντάζεσαι να ήταν μαζικό, δεν θα μάζευαν με τίποτα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το προβλημα ειναι με τις εφαρμογες που αρκετες δεν ειναι συμβατες με την lolipop .δεν εχει να κανει το προβλημα με το κινητο. Σε οσους δεν κραταει η μπαταρια ας ξαναπερασουν το fimware με odin ξανα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγω παντως μονο με το fb εχω θεμα! Στα αλλα κανενα προβλημα και μπαταρια σιγουρα καλυτερη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγω παντως μονο με το fb εχω θεμα! Στα αλλα κανενα προβλημα και μπαταρια σιγουρα καλυτερη!! Κανε καμια εκκαθαριση δεδομένων στην εφαρμογη η απεγκατασταση και ξαναβαλτω μετα μηπως δεν εκατσε κατι καλα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έκανα και wipe Cash και απεγκατασταση τίποτα. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Κανε καμια εκκαθαριση δεδομένων στην εφαρμογη η απεγκατασταση και ξαναβαλτω μετα μηπως δεν εκατσε κατι καλα. Το χω κανει δεν εγινε κατι συνεχιζει.να κρασαρει Καμια αλλη ιδεα? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μου μυρίζει tester έκδοση για τους Πολωνούς... θα μαζέψουν τα bugs για 10-15 μέρες και μετά θα αρχίσουν οι άλλες χώρες... Έτσι όπως λες γίνεται για να μην γενικευθει το όποιο πρόβλημα προκύψει. Ένα από τα καλά αυτής της μεθόδου γιατί αποτρέπονται καραγκιοζιλικια όπως της Apple Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγώ γύρισα πάλι σε 4.4.2 μιας και δεν έπαιζε facebook και πολλές ακόμα εφαρμογές τις κράσαρε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγώ γύρισα πάλι σε 4.4.2 μιας και δεν έπαιζε facebook και πολλές ακόμα εφαρμογές τις κράσαρε !!! Παλι με odin φιλε γυρισες η απο κιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παλι με odin φιλε γυρισες η απο κιες? με ODIN και έκανα επαναφορά μετά .... θα χρειαστεί να κάνεις φορμάτ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλησπερα στην παρεα κ απο εμενα. Ενδιαφερωμαι να αγορασω το S5 απλα το μονο που σκεπτομαι ειναι τα ελαχηστα αρνητικα της συσκευης. Πιστευεται πως με την lolipop θα λυθουν εντελως ... ποτε αναμενεται ? Η μπαταρια πως τα παει ? Επισης αναβαθμησεις λετε να παρουμε αρκετες η καποια στιγμη η SAMSUNG μας αφησει για να βγαλει τα επομενα (οπως κ με το S3 που ειχα) ? Κ για το τελος τα 2-3 αρνητικα που εχεται παρατηρησει ... πολυ σημαντικο για εμας τους υποψήφιους αγοραστές. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 με ODIN και έκανα επαναφορά μετά .... θα χρειαστεί να κάνεις φορμάτ . μηπως τωρα που γυρισες πισω εγραψε ο knox?κατι τετιο γραφουν στο κομματι του note4.το ειδες καθολου? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 KNOX WARRANTY VOID 0Χ0 παραμένει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 KNOX WARRANTY VOID 0Χ0 παραμένει !!! Ωραια νεα αυτα! Παντως εγω παιδια εκανα και wipe cache και ακομα δεν δουλευει το fb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Με odin δεν γραφει ο knox οποια rom και να περασετε...ειναι επισημα Edited December 7, 2014 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 KNOX WARRANTY VOID 0Χ0 παραμένει !!! αυτο ειναι ωραιο:) Με odin δεν γραφει ο knox οποια rom και να αγορασετε...ειναι επισημα σε μερικους στο note4 τους εγραψε και ας το εβαλαν με odin.και ειπε ενας οτι αν κανεις downgrade ισως γραφει. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Και εγώ έκανα downgrade και δεν έγραψε. Επιτέλους σοβαρή μπαταρία ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Για μένα καλύτερα να γυρίσετε σε 4.4.2. Χωρίς προβλήματα και βλέπουμε μόλις βγει στην μαζική παραγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Για μένα καλύτερα να γυρίσετε σε 4.4.2. Χωρίς προβλήματα και βλέπουμε μόλις βγει στην μαζική παραγωγή. Αν κανω back up τωρα με kies θα μπορεσω να το περασω στην 442? Για να μην το στηνω απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Για μένα καλύτερα να γυρίσετε σε 4.4.2. Χωρίς προβλήματα και βλέπουμε μόλις βγει στην μαζική παραγωγή. Μόνο άμα βάλουν την 5.0.1 θα αλλάξω πια. Η 5.0 προφανώς είναι προβληματική και γιαυτό καθυστέρησε η Google να αναβαθμίσει μερικά nexus μέχρι να πάει στην 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts