Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδια καθε ποσο χρειαζεται calibration η μπαταρια και πως γινεται?

Κάθε ποτέ :p

Παρελαβα χτες λοιπον το κινητο μου απο το επισημο service.Αλλαχτηκε η καμερα και καποια αλλα πραγματα και το εκαναν αναβαθμιση.Σημερα λοιπον το μεσημερι παω να ξανανοιξω την καμερα (την ανοιγα κατα διαστηματα και χτες) και μου εμφανιζει ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ με αποτελεσμα να κανω επανεκινηση το κινητο για να δουλεψει.....ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::

Πέφτει μακριά καμια βαθια θάλασσα να βάψω τη μπαχατελα μπλε και δρόμο?

Και να πω για ακόμη μια μαμημενη φορά ότι αλλαχτεί κάμερα συν κάποια άλλα πράγματα που μου είπαν πως είναι αναγκαστικά (δεν μου είπαν τι) έγινε αναβάθμιση και να συνεχίζει να κάνει ΠΆΛΙ τα ίδια?

Ας μεταφέρει κάποιος admin όλα τα μηνύματά σε ένα. Εδώ αυτά τα οποία αλλαχτηκαν.

Edited by m7ixalis
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εμένα πάντως από τότε που έβγαλα τη συντόμευση από τη lockscreen δε μου το έχει ξανακάνει.

Εν το μεταξύ τους είπα πως για το θέμα της κάμερας η Samsung ανακοίνωσε ότι φταίει η μνήμη ROM και μπλοκάρει και άρχισαν τις @@ιες τους ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο.Εχουν σπάσει τα νεύρα μου.Τα βλέπει το παλιό μου S2 και γελάει. Edited by michaelp900

Εν το μεταξύ τους είπα πως για το θέμα της κάμερας η Samsung ανακοίνωσε ότι φταίει η μνήμη ROM και μπλοκάρει και άρχισαν τις @@ιες τους ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο.Εχουν σπάσει τα νεύρα μου.Τα βλέπει το παλιό μου S2 και γελάει.

Φίλε μου δεν χτίζεται να τρελαίνεσαι απλά θα τους το ξαναπάς και είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν...

Παρελαβα χτες λοιπον το κινητο μου απο το επισημο service.Αλλαχτηκε η καμερα και καποια αλλα πραγματα και το εκαναν αναβαθμιση.Σημερα λοιπον το μεσημερι παω να ξανανοιξω την καμερα (την ανοιγα κατα διαστηματα και χτες) και μου εμφανιζει ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ με αποτελεσμα να κανω επανεκινηση το κινητο για να δουλεψει.....ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::

και μενα το εκανε στην αρχη αλλα μετα το τελευταιο performance patch που ειχανε δωσει ποτε δεν το ξαναεκανε.Ειλικρινα νομιζω ειναι θεμα software.

Καλησπέρα παιδιά . Ένας φίλος αγόρασε την συσκευή από το skroutz . Χώρα προέλευσης είναι Σλοβακία . Αυτό που τον νοιάζει είναι αν καλύπτεται η εγγύηση από την samsung εδώ . Ξέρει κανείς μήπως ??
[sIGPIC][/sIGPIC]

και μενα το εκανε στην αρχη αλλα μετα το τελευταιο performance patch που ειχανε δωσει ποτε δεν το ξαναεκανε.Ειλικρινα νομιζω ειναι θεμα software.

Και εγώ το τελευταίο patch από Τσεχία φοράω αλλά μου το κάνει. Αλλαχτηκε κάμερα γιατί διαπίστωσαν πως ήρθε από το εργοστάσιο με ελαττωματική και κάνανε 57565 μετά ελέγχους και το βρήκαν άρτιο.Αμα ελεγχαν και την ROM δεν θα πάθαιναν κάτι.

Καλησπέρα παιδιά . Ένας φίλος αγόρασε την συσκευή από το skroutz . Χώρα προέλευσης είναι Σλοβακία . Αυτό που τον νοιάζει είναι αν καλύπτεται η εγγύηση από την samsung εδώ . Ξέρει κανείς μήπως ??

Καλύπτεται κανονικά .:up:

Samsung galaxy s21+

Με λίγα λόγια εγγύηση 0...το αύριο του eshop ουδείς γνωρίζει και σίγουρα δεν θα έδινα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν για να μην έχω εγγύηση αντιπροσωπείας πού είναι το βασικότερο.

δεν ισχυει αυτο που λες,το οτι η samsung δεν το καλυπτει ουτε αυτο ισχυει..η samsung της ΕΛΛΑΔΑΣ δεν το καλυπτει..

Η Samsung που ειναι εκτος Ε.Ε. το καλυπτει 100% ;)

εχω το s5 G900H (exynos) απο φουτζειρα..μιλhsa με εκεινη την samsung και μου ειπε πως το καλυπτει απολυτα αρκει να τους το στειλω ;) οποτε..εγγυηση υπαρχει απλα στην προκειμενη περιπτωση του παιδιου απο πανω το e-shop ειναι ο μεσολαβητης με την samsung για να το στειλει εξω ;)

Με αυτό το σκεπτικό έχουν εγγύηση και τα ταυλανδέζικα, αρκεί να το πας στην Ταυλάνδη.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει στην πραγματικότητα εγγύηση "e-shop" και όχι Samsung Hellas.

Κοινώς αν πάθει κάτι πιθανότατα θα ταλαιπωρηθεί.

Το έχω εγώ. Το έφερε το e-shop την προηγούμενη Παρασκευή 600€ και εξαντλήθηκε την ίδια ημέρα. Πρόλαβα το τελευταίο. Δεν είναι Ευρωπαϊκό, αλλά από Dubai. Το κουτί έχει Αγγλικά & Αράβικα γράμματα, αλλά έχει κανονικά Ελληνικά. Το καλό είναι ότι υποστηρίζουν 4G και οι δύο sim (όχι ταυτόχρονα). Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απορώ γιατί η Samsung δεν κυκλοφορεί αυτά τα μοντέλα στην Ευρώπη.

καλορίζικο... γράψε εντυπώσεις μόλις μπορέσεις... μάλλον πήρες το G900FD αν δεν κάνω λάθος; το έχω βρεί από αγγλικό σαιτ στις 400 λίρες... αν ισχύει ότι είναι από τα καλύτερα δίκαρτα σαν S5 δίκαρτο δλδ το σκέφτομαι σοβαρα... από μπαταρία έχει τις ίδιες επιδόσεις με το μονόκαρτο; στα υπόλοιπα υστερεί κάπου;

Με αυτό το σκεπτικό έχουν εγγύηση και τα ταυλανδέζικα, αρκεί να το πας στην Ταυλάνδη.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει στην πραγματικότητα εγγύηση "e-shop" και όχι Samsung Hellas.

Κοινώς αν πάθει κάτι πιθανότατα θα ταλαιπωρηθεί.

γιατι να το πας; :/ το στελνεις με ups worldwide και ξεκαθαρισες..

ολα τα κινητα εχουν εγγυηση απο τις εταιρειες αλλο το οτι η Ε.Ε. δεν αναγνωριζει κινητο που δεν ειναι εντος της ΕΕ

γιατι να το πας; :/ το στελνεις με ups worldwide και ξεκαθαρισες..

ολα τα κινητα εχουν εγγυηση απο τις εταιρειες αλλο το οτι η Ε.Ε. δεν αναγνωριζει κινητο που δεν ειναι εντος της ΕΕ

Πάντως ενδεχομένως εκτός από ταλαιπωρία να έχει και σημαντικό κόστος αποστολής και παραλαβής η όλη υπόθεση... Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ταχυδρομικό (που σίγουρα θα είναι αυξημένο μια και θα σταλεί ασφαλισμένο φαντάζομαι). Αναφέρομαι σε τελωνεία. Και οι ιδιωτικές (UPS, FedEx κλπ) "σφάζουν" για εκτελωνισμούς. Την έχω πατήσει (όχι με κινητό).

Ξέρει κανείς πως μπορώ να ξεχωρίσω ένα s5 eu (σκρουτζομαγαζα )απο ένα s5 gr και απο ένα s5 eu που του έχουν περάσει ελληνική αναβαθμηση στο service ;;;;
Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα με τα EUR /ΕUR skroutz ??? /GR .Δεν υπάρχει διάφορα στα δυο eur και όταν εννοείς gr μάλλον θα εννοείς cosmote /vodafone γιατί εγώ δεν ξέρω άλλα gr .

Όπως και να έχει μπορείς να επικοινωνήσεις με samsung hellas και θα σου λύσει οποιαδήποτε απορία .

Samsung galaxy s21+

Μπορείτε να μου πείτε γιατί γράφει πως δεν μπορώ και μόνο μέσω odin?Υπόψιν πως δεν έχω πειράξει το κινητό και το πήγα μόνο μια φορά σε επίσημο Samsung service.....

Μπορείτε να μου πείτε γιατί γράφει πως δεν μπορώ και μόνο μέσω odin?Υπόψιν πως δεν έχω πειράξει το κινητό και το πήγα μόνο μια φορά σε επίσημο Samsung service.....

Κατι νομιζω δεν εχει κατσει καλα απο το firmware update που εγινε.

Προσπαθησε wipe data & settings απο το recovery menu και μετα περνα με odin την εκδοση που θες.

Λογικα ετσι θα στο δειχνει τωρα και το KIES. Δεν ειναι το σωστο να φαινεται με αυτο το τροπο αποσο ξερω.

Εχεις εκδοση απο Τσεχια. Βαλε την Greece EUR που εβαλα και εγω αλλα με full wipe.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω το εκανα απλα και ευκολα με τις παρακατω οδηγιες

http://www.galaxys5update.com/change-csc-code-samsung-galaxy-s5/

Edited by rebelos
--NickB

Κατι νομιζω δεν εχει κατσει καλα απο το firmware update που εγινε.

Προσπαθησε wipe data & settings απο το recovery menu και μετα περνα με odin την εκδοση που θες.

Λογικα ετσι θα στο δειχνει τωρα και το KIES. Δεν ειναι το σωστο να φαινεται με αυτο το τροπο αποσο ξερω.

Εχεις εκδοση απο Τσεχια. Βαλε την Greece EUR που εβαλα και εγω αλλα με full wipe.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω το εκανα απλα και ευκολα με τις παρακατω οδηγιες

http://www.galaxys5update.com/change-csc-code-samsung-galaxy-s5/

Το odin δεν είναι αν θες να ρουταρεις το κινητό?Μη με παρεξηγησετε απλά δεν έχω ιδέα από αυτά.

Όχι μόνο για αυτό, περνάς διάφορα με odin, firmware /modems /Kernel /κ. τ. λ

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα.

Κάτοχος του κινητού και εγώ εδώ και κάποιες μέρες.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συγκρίνει κάποιος την ποιότητα του ηχείου του s5 σε σχέση με του note3.Στο note3 που είχα ήταν αρκετά καλύτερο το ηχείο.Επίσης στο bluetooth που χρησιμοποιώ(plantronics) η ένταση του ήχου στις κλήσεις και την αναπαραγωγή video είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με το note3.Είναι κάτι αναμενόμενο αυτό;

Πάντως ακούγομαι πιο καθαρά στις κλήσεις με το s5,από ότι μου λένε.

Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς ασυμβατότητα με windows 8.1 στην σύνδεση με laptop μέσω bluetooth;

Ευχαριστώ

Δημήτρης

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)