gmak Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ευχαριστώ πολύ..έπρεπε να κάνω roll down για να το δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Παιδια καθε ποσο χρειαζεται calibration η μπαταρια και πως γινεται? Κάθε ποτέ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Παρελαβα χτες λοιπον το κινητο μου απο το επισημο service.Αλλαχτηκε η καμερα και καποια αλλα πραγματα και το εκαναν αναβαθμιση.Σημερα λοιπον το μεσημερι παω να ξανανοιξω την καμερα (την ανοιγα κατα διαστηματα και χτες) και μου εμφανιζει ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ με αποτελεσμα να κανω επανεκινηση το κινητο για να δουλεψει.....ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: Πέφτει μακριά καμια βαθια θάλασσα να βάψω τη μπαχατελα μπλε και δρόμο? Και να πω για ακόμη μια μαμημενη φορά ότι αλλαχτεί κάμερα συν κάποια άλλα πράγματα που μου είπαν πως είναι αναγκαστικά (δεν μου είπαν τι) έγινε αναβάθμιση και να συνεχίζει να κάνει ΠΆΛΙ τα ίδια? Ας μεταφέρει κάποιος admin όλα τα μηνύματά σε ένα. Εδώ αυτά τα οποία αλλαχτηκαν. Edited September 28, 2014 by m7ixalis Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εμένα πάντως από τότε που έβγαλα τη συντόμευση από τη lockscreen δε μου το έχει ξανακάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Εν το μεταξύ τους είπα πως για το θέμα της κάμερας η Samsung ανακοίνωσε ότι φταίει η μνήμη ROM και μπλοκάρει και άρχισαν τις @@ιες τους ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο.Εχουν σπάσει τα νεύρα μου.Τα βλέπει το παλιό μου S2 και γελάει. Edited September 28, 2014 by michaelp900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εν το μεταξύ τους είπα πως για το θέμα της κάμερας η Samsung ανακοίνωσε ότι φταίει η μνήμη ROM και μπλοκάρει και άρχισαν τις @@ιες τους ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο.Εχουν σπάσει τα νεύρα μου.Τα βλέπει το παλιό μου S2 και γελάει. Φίλε μου δεν χτίζεται να τρελαίνεσαι απλά θα τους το ξαναπάς και είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παρελαβα χτες λοιπον το κινητο μου απο το επισημο service.Αλλαχτηκε η καμερα και καποια αλλα πραγματα και το εκαναν αναβαθμιση.Σημερα λοιπον το μεσημερι παω να ξανανοιξω την καμερα (την ανοιγα κατα διαστηματα και χτες) και μου εμφανιζει ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ με αποτελεσμα να κανω επανεκινηση το κινητο για να δουλεψει.....ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: και μενα το εκανε στην αρχη αλλα μετα το τελευταιο performance patch που ειχανε δωσει ποτε δεν το ξαναεκανε.Ειλικρινα νομιζω ειναι θεμα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά . Ένας φίλος αγόρασε την συσκευή από το skroutz . Χώρα προέλευσης είναι Σλοβακία . Αυτό που τον νοιάζει είναι αν καλύπτεται η εγγύηση από την samsung εδώ . Ξέρει κανείς μήπως ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 και μενα το εκανε στην αρχη αλλα μετα το τελευταιο performance patch που ειχανε δωσει ποτε δεν το ξαναεκανε.Ειλικρινα νομιζω ειναι θεμα software. Και εγώ το τελευταίο patch από Τσεχία φοράω αλλά μου το κάνει. Αλλαχτηκε κάμερα γιατί διαπίστωσαν πως ήρθε από το εργοστάσιο με ελαττωματική και κάνανε 57565 μετά ελέγχους και το βρήκαν άρτιο.Αμα ελεγχαν και την ROM δεν θα πάθαιναν κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά . Ένας φίλος αγόρασε την συσκευή από το skroutz . Χώρα προέλευσης είναι Σλοβακία . Αυτό που τον νοιάζει είναι αν καλύπτεται η εγγύηση από την samsung εδώ . Ξέρει κανείς μήπως ?? Καλύπτεται κανονικά .:up: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Με λίγα λόγια εγγύηση 0...το αύριο του eshop ουδείς γνωρίζει και σίγουρα δεν θα έδινα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν για να μην έχω εγγύηση αντιπροσωπείας πού είναι το βασικότερο. δεν ισχυει αυτο που λες,το οτι η samsung δεν το καλυπτει ουτε αυτο ισχυει..η samsung της ΕΛΛΑΔΑΣ δεν το καλυπτει.. Η Samsung που ειναι εκτος Ε.Ε. το καλυπτει 100% ;) εχω το s5 G900H (exynos) απο φουτζειρα..μιλhsa με εκεινη την samsung και μου ειπε πως το καλυπτει απολυτα αρκει να τους το στειλω ;) οποτε..εγγυηση υπαρχει απλα στην προκειμενη περιπτωση του παιδιου απο πανω το e-shop ειναι ο μεσολαβητης με την samsung για να το στειλει εξω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Με αυτό το σκεπτικό έχουν εγγύηση και τα ταυλανδέζικα, αρκεί να το πας στην Ταυλάνδη. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει στην πραγματικότητα εγγύηση "e-shop" και όχι Samsung Hellas. Κοινώς αν πάθει κάτι πιθανότατα θα ταλαιπωρηθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το έχω εγώ. Το έφερε το e-shop την προηγούμενη Παρασκευή 600€ και εξαντλήθηκε την ίδια ημέρα. Πρόλαβα το τελευταίο. Δεν είναι Ευρωπαϊκό, αλλά από Dubai. Το κουτί έχει Αγγλικά & Αράβικα γράμματα, αλλά έχει κανονικά Ελληνικά. Το καλό είναι ότι υποστηρίζουν 4G και οι δύο sim (όχι ταυτόχρονα). Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απορώ γιατί η Samsung δεν κυκλοφορεί αυτά τα μοντέλα στην Ευρώπη. καλορίζικο... γράψε εντυπώσεις μόλις μπορέσεις... μάλλον πήρες το G900FD αν δεν κάνω λάθος; το έχω βρεί από αγγλικό σαιτ στις 400 λίρες... αν ισχύει ότι είναι από τα καλύτερα δίκαρτα σαν S5 δίκαρτο δλδ το σκέφτομαι σοβαρα... από μπαταρία έχει τις ίδιες επιδόσεις με το μονόκαρτο; στα υπόλοιπα υστερεί κάπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Με αυτό το σκεπτικό έχουν εγγύηση και τα ταυλανδέζικα, αρκεί να το πας στην Ταυλάνδη. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει στην πραγματικότητα εγγύηση "e-shop" και όχι Samsung Hellas. Κοινώς αν πάθει κάτι πιθανότατα θα ταλαιπωρηθεί. γιατι να το πας; :/ το στελνεις με ups worldwide και ξεκαθαρισες.. ολα τα κινητα εχουν εγγυηση απο τις εταιρειες αλλο το οτι η Ε.Ε. δεν αναγνωριζει κινητο που δεν ειναι εντος της ΕΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stcp Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 γιατι να το πας; :/ το στελνεις με ups worldwide και ξεκαθαρισες.. ολα τα κινητα εχουν εγγυηση απο τις εταιρειες αλλο το οτι η Ε.Ε. δεν αναγνωριζει κινητο που δεν ειναι εντος της ΕΕ Πάντως ενδεχομένως εκτός από ταλαιπωρία να έχει και σημαντικό κόστος αποστολής και παραλαβής η όλη υπόθεση... Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ταχυδρομικό (που σίγουρα θα είναι αυξημένο μια και θα σταλεί ασφαλισμένο φαντάζομαι). Αναφέρομαι σε τελωνεία. Και οι ιδιωτικές (UPS, FedEx κλπ) "σφάζουν" για εκτελωνισμούς. Την έχω πατήσει (όχι με κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να ξεχωρίσω ένα s5 eu (σκρουτζομαγαζα )απο ένα s5 gr και απο ένα s5 eu που του έχουν περάσει ελληνική αναβαθμηση στο service ;;;; Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα με τα EUR /ΕUR skroutz ??? /GR .Δεν υπάρχει διάφορα στα δυο eur και όταν εννοείς gr μάλλον θα εννοείς cosmote /vodafone γιατί εγώ δεν ξέρω άλλα gr . Όπως και να έχει μπορείς να επικοινωνήσεις με samsung hellas και θα σου λύσει οποιαδήποτε απορία . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μπορείτε να μου πείτε γιατί γράφει πως δεν μπορώ και μόνο μέσω odin?Υπόψιν πως δεν έχω πειράξει το κινητό και το πήγα μόνο μια φορά σε επίσημο Samsung service..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Μπορείτε να μου πείτε γιατί γράφει πως δεν μπορώ και μόνο μέσω odin?Υπόψιν πως δεν έχω πειράξει το κινητό και το πήγα μόνο μια φορά σε επίσημο Samsung service..... Κατι νομιζω δεν εχει κατσει καλα απο το firmware update που εγινε. Προσπαθησε wipe data & settings απο το recovery menu και μετα περνα με odin την εκδοση που θες. Λογικα ετσι θα στο δειχνει τωρα και το KIES. Δεν ειναι το σωστο να φαινεται με αυτο το τροπο αποσο ξερω. Εχεις εκδοση απο Τσεχια. Βαλε την Greece EUR που εβαλα και εγω αλλα με full wipe. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω το εκανα απλα και ευκολα με τις παρακατω οδηγιες http://www.galaxys5update.com/change-csc-code-samsung-galaxy-s5/ Edited September 29, 2014 by rebelos Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μια γρήγορη ερώτηση, υπάρχει ελληνική συσκευή s5 που να είναι unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Φυσικά, αυτές με csc EUR. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Κατι νομιζω δεν εχει κατσει καλα απο το firmware update που εγινε. Προσπαθησε wipe data & settings απο το recovery menu και μετα περνα με odin την εκδοση που θες. Λογικα ετσι θα στο δειχνει τωρα και το KIES. Δεν ειναι το σωστο να φαινεται με αυτο το τροπο αποσο ξερω. Εχεις εκδοση απο Τσεχια. Βαλε την Greece EUR που εβαλα και εγω αλλα με full wipe. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω το εκανα απλα και ευκολα με τις παρακατω οδηγιες http://www.galaxys5update.com/change-csc-code-samsung-galaxy-s5/ Το odin δεν είναι αν θες να ρουταρεις το κινητό?Μη με παρεξηγησετε απλά δεν έχω ιδέα από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Όχι μόνο για αυτό, περνάς διάφορα με odin, firmware /modems /Kernel /κ. τ. λ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Σε ελληνικό σ5 δείχνει lte ή 4g? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtheod Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπέρα. Κάτοχος του κινητού και εγώ εδώ και κάποιες μέρες.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συγκρίνει κάποιος την ποιότητα του ηχείου του s5 σε σχέση με του note3.Στο note3 που είχα ήταν αρκετά καλύτερο το ηχείο.Επίσης στο bluetooth που χρησιμοποιώ(plantronics) η ένταση του ήχου στις κλήσεις και την αναπαραγωγή video είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με το note3.Είναι κάτι αναμενόμενο αυτό; Πάντως ακούγομαι πιο καθαρά στις κλήσεις με το s5,από ότι μου λένε. Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς ασυμβατότητα με windows 8.1 στην σύνδεση με laptop μέσω bluetooth; Ευχαριστώ Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts