Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παρατήρησε κανείς τρέμουλο στο touch ή απλά έχει πρόβλημα το δικό μου?

Όταν λες τρέμουλο? Σαν να μην έχει ακρίβεια η αφή?

Εγώ βρήκα 2 Bugs ως τώρα. Μερικές φορές παρατήρησα αργεί πολύ το auto rotation. Υπερβολικά πολύ πχ 4 δευτερόλεπτα! Αν όμως κλείσω την αυτόματη περιστροφή και την ενεργοποιήσω ξανά λύνεται. Και το 2ο όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση μερικές φορές μου βγάζει τις γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι τέλειο το λειτουργικό δεν είχα κάτι "βαρβάτο" ως τώρα πχ επανεκκίνηση, force close, freeze κλπ.

Μονο αν το κανεις αθόρυβο :)

'Η γίνεις root και προσθέσεις το SoundMenu (αν δεν υπάρχει)στις ρυθμίσεις της κάμερας .

Samsung galaxy s21+

Μονο αν το κανεις αθόρυβο :)

Ούτε εκεί μου κλείνει φίλε μου

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο θαλασσινο νερο μπαινει?

Κανονικά και με τον νομό που λέει ( εγώ το έβαλα )

Ναι κανονικά ντουζ

Edited by azaaza
Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Εγώ βρήκα 2 Bugs ως τώρα. Μερικές φορές παρατήρησα αργεί πολύ το auto rotation. Υπερβολικά πολύ πχ 4 δευτερόλεπτα! Αν όμως κλείσω την αυτόματη περιστροφή και την ενεργοποιήσω ξανά λύνεται. Και το 2ο όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση μερικές φορές μου βγάζει τις γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι τέλειο το λειτουργικό δεν είχα κάτι "βαρβάτο" ως τώρα πχ επανεκκίνηση, force close, freeze κλπ.

Εαν εχεις ενεργοποιημενη την "εξυπνη περιστροφη" αργει να περιστραφει γιατι ακολουθει την πορεια του προσώπου σου

Εαν εχεις ενεργοποιημενη την "εξυπνη περιστροφη" αργει να περιστραφει γιατι ακολουθει την πορεια του προσώπου σου

Δεν την έχω το ξέρω από το s3 αυτό δεν το χρησιμοποιώ. Είναι μυστήριο πάντως τυχαίνει στο άκυρο

Ούτε εκεί μου κλείνει φίλε μου

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανονικά και με τον νομό που λέει ( εγώ το έβαλα )

Και μετα ντους.αστειευομαι.καλο,αλλα φοβαμαι...τεσπα.

το πηρα σημερα,γιατι εχει 4.4.2?

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα xperia z1c z2 πήραν την 4.4.4..... εμείς πότε. .?:/

Ελα ντε,περιεργο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Π.χ. στη εφαρμογή του Facebook όταν πηγαίνω κάτω κάτω η κύλιση δεν είναι ομαλή. Τρεμοπαιζει.

Καλησπέρα σε ολους. Μετα απο σχεδον 3 Χρόνια συμβιωσης με τοS2 αγορασα προ 3 μερες το S5. Το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο αν και δεν εχω προλαβει να το εξερευνησω ακομα αλλα εχω το εξης προβλημα. Προσπαθησα να σεταρω το λογαριασμο mail της εταιρειας που εργαζομαι ( και ο οποιος δουλευε στο S2 μια χαρα) και μου βγαζει το εξης μυνημα "the name of the site does not match the name on the certificate" Το εψαξα λιγο στο ιντερνετ και εβγαλα την αυτοματη ημερομηνια και ωρα που διαβασα οτι μπορει να επηρεαζει αλλα παλι τιποτα. Τσεκαρα τα πιστοποιητικα που εχει η συσκευη σε συγκριση με το παλιο μου και ειναι τα ιδια. Εχει κανεις αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη διοτι οπως καταλαβαινετε μου ειναι απολυτως απαραιτητα τα mail . Ευχαριστω εκ των προτερων
:p

ορίστε και ένα αποτέλεσμα σήμερα το πρωί

Οι μετρήσεις benchmarks τι ακριβώς μετράνε και τι αντικατοπτρίζει το σκορ;

Οι μετρήσεις benchmarks τι ακριβώς μετράνε και τι αντικατοπτρίζει το σκορ;

Μετράνε τα επιμέρους συστηματα της συσκευής σου.

iPhone 16 Pro Max

Μετράνε τα επιμέρους συστηματα της συσκευής σου.

Με τι μέτρο σύγκρισης. Υπάρχουν κάποιες στάνταρ τιμές;

Με τι μέτρο σύγκρισης. Υπάρχουν κάποιες στάνταρ τιμές;

Οι τιμές δεν μπορεί να ειναι στάνταρ.

Ανάλογα την έκδοση του λειτουργικού και τις θερμοκρασίες της συσκευής υπάρχουν μικρές διάφορες.

iPhone 16 Pro Max

Και το 2ο όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση μερικές φορές μου βγάζει τις γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι τέλειο το λειτουργικό δεν είχα κάτι "βαρβάτο" ως τώρα πχ επανεκκίνηση, force close, freeze κλπ.

+1:mad::mad: Πολλές φορές κολάει όταν θες να τερματίσεις την κλήση για πάνω απο 10 δεύτερα..!!!

Χρήστος.

+1:mad::mad: Πολλές φορές κολάει όταν θες να τερματίσεις την κλήση για πάνω απο 10 δεύτερα..!!!

Το κάνει και σε εμένα φίλε.

Με τον tw πιο πολύ,τώρα με nova το κάνει αλλά όχι τόσο συχνά.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση

Eπειδη μιλαω με ΒΤ δεν το ειχα καταλαβει και σημερα που δοκιμασα να απαντησω απο την συσκευη επαθε αυτο ακριβως που ειπες.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σχετικα με το αδιαβροχο,

να ρωτησω ρε παιδια.. Ας πουμε οτι ειναι ολα σωστα κλεισμενα (καπακι μπαταριας, πορτακι φορτισης)

Αν το βαλω σε νερο ή αν πεσει σε νερο, απο πανω που ειναι η τρυπα για τα ακουστικα δεν εχει θεμα?

Απο εκει δεν μπαινει νερο δηλαδη, μπαινει..

Υπαρχει καμια ταπα για εκει που δεν εχω βρει ή που θα επρεπε να εχω ή απλα δεν εχει θεμα και να μην αγχωνομαι ?

Ευχαριστω :thanks:

Υπογράφω

παιδιά καλημέρα έχω ένα πρόβλημα μήπως ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ρύθμιση που όταν περνάς από πάνω το χέρι σου να ανάβει η οθόνη και να δείχνει μερικά στοιχεία; ευχαριστώ πολύ

Καλημερα.Δεν το ποσταρο κακοπροαιρετα.Η Samsung το εκανε παλι με το S5 και το S5 prime βλεπε κατι πριν 2χρονια S3 με S3 LTA.Οριστε οποιος θελει να το παραγγειλει:http://28mobile.com/Catego...906s/?group=68 και να ενα συγκριτικο S5 με S5 prime https://www.youtube.com/watch?v=zH5ufW6OXy0.Ηθελα να ηξερα οι κατοχοι το S5 πως θα αισθανονται. Edited by Rospy7

Καλημερα.Δεν το ποσταρο κακοπροαιρετα.Η Samsung το εκανε παλι με το S5 και το S5 prime βλεπε κατι πριν 2χρονια S3 με S3 LTA.Οριστιε οποιος θελει να το παραγγειλει:http://28mobile.com/Catego...906s/?group=68 και να ενα συγκριτικο S5 με S5 prime.Ηθελα να ηξερα οι κατοχοι το S5 πως θα αισθανονται.

Το link σου δεν δουλεύει. Μια χαρα αισθάνονται οι κατοχοι του S5. Εαν αναφερεσαι στο S5 με qhd screen και snap 805, δεν έρχεται Ευρώπη αρα χωρις εγγυηση και πιθανότατα να μην εχει καν τις απαραιτητες γλώσσες

παιδιά καλημέρα έχω ένα πρόβλημα μήπως ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ρύθμιση που όταν περνάς από πάνω το χέρι σου να ανάβει η οθόνη και να δείχνει μερικά στοιχεία; ευχαριστώ πολύ

Ρυθμίσεις ---> Εξατιμίκευση ---> Προσβασημότητα ---> Κινητικές Δυνατότητες ---> Αφύπνιση Χωρίς Επαφή (Ενεργοποίηση)

Το link σου δεν δουλεύει. Μια χαρα αισθάνονται οι κατοχοι του S5. Εαν αναφερεσαι στο S5 με qhd screen και snap 805, δεν έρχεται Ευρώπη αρα χωρις εγγυηση και πιθανότατα να μην εχει καν τις απαραιτητες γλώσσες

Αν θες εγγυηση βαλε αλλα 69 δολαρια για 1 χρονο οσο για τις γλωσσες δεν νομιζω να μην εχει Αγγλικα android ειναι.http://28mobile.com/Category/Index/87/samsung-galaxy-s5-lte-a-sm-g906s/?group=68

Edited by Rospy7

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)