panos_27 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μια ερωτηση....αλλαζοντας την ρομ ο knox γραφει??? Ναι γίνεται 0*1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπερα και παλι! Επειδη δεν γνωριζω που ρυθμιζω ποιες εφαρμογες θα κανει εγκατασταση στη εξωτερικη μνηνη και ποιες στην εσωτερικη; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπερα και παλι! Επειδη δεν γνωριζω που ρυθμιζω ποιες εφαρμογες θα κανει εγκατασταση στη εξωτερικη μνηνη και ποιες στην εσωτερικη; Ρυθμίσεις - εφαρμογές - λήψεις, πάτησε επάνω σε κάθε εφαρμογή και σε όποια δεις επιλογή "μετακίνηση στην κάρτα μνήμης" μπορείς να το κάνεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ρυθμίσεις - εφαρμογές - λήψεις, πάτησε επάνω σε κάθε εφαρμογή και σε όποια δεις επιλογή "μετακίνηση στην κάρτα μνήμης" μπορείς να το κάνεις. Ναι το εκανα αλλα ο φακελος της απο την εσωτερικη μνημη δεν μεταφερθηκε στην SD....γιατι αυτό; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως επειδη δεν την χρησιμοποιησα ακομα δεν φαινεται ο καινουριος φακελος και μου φαινεται ο παλιος της; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ναι το εκανα αλλα ο φακελος της απο την εσωτερικη μνημη δεν μεταφερθηκε στην SD....γιατι αυτό; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως επειδη δεν την χρησιμοποιησα ακομα δεν φαινεται ο καινουριος φακελος και μου φαινεται ο παλιος της;Μεταφέρεται μόνο κάποιο μικρό μέρος της εφαρμογής και όχι όλα τα δεδομένα της. Για να κάνεις πλήρη μεταφορά χρειάζεται να είσαι ρουτ και μια διαδικασία μέσω τρίτης εφαρμογής. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ο αλήθεια δεν το ηξερα; Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μήπως μπορείτε να μου πείτε, που βρίσκεται η ρύθμιση, όταν πατάω το κουμπί του ακουστικού Hands Free , να μου καλεί το τελευταίο νούμερο και οχι να αρχίζει να παίζει μουσικη? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλό και κακό νέο μαζί... http://www.sammobile.com/2015/12/27/android-6-0-1-marshmallow-beta-probably-released-by-mistake-for-the-galaxy-s5/ ... Αν είναι όντως αυτό το update, τότε το interface είναι ακριβώς το ίδιο με πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.... Εμείς την 6 ποτε θα την πάρουμε? Έχουμε μείνει παρα πολύ στασιμοι σε θέμα update.... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.... Εμείς την 6 ποτε θα την πάρουμε? Έχουμε μείνει παρα πολύ στασιμοι σε θέμα update.... Μέχρι ανοιξη περιπου συμφωνα οτι ακουγεται. Προσωπικα θεωρω το καλοκαιρι σχεδον οτι ειναι αρκετα πιθανο να φτάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Τον αυτόματο εντοπισμό νύχτας εννοούσα Ψαχνω αλλα δεν βρισκω που ειναι αυτη η επιλογη ...:(:( Διόρθωση: Την βρήκα αλλα πάλι καθυστερεί να βγάλει φωτογραφία αν και πιό λιγο Edited December 29, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) https://www.fastcardtech.com/Samsung-S5-G900f-Android-Phone.html εχει αγορασει κανεις το κινητο απο αυτό το site ; ειναι αυθεντικό; παίρνει updates; Edited December 30, 2015 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Αυτό γράφει για IPS οθόνη και αν δε κάνω λάθος Mediatek επεξεργαστή. Αντίγραφο είναι. Βασικός λόγος να πάρεις το τηλέφωνο είναι η amoled οθόνη του που δεν κοπιαρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donmitsos10 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Επεσε στα χερια μου σημερα ενα samsung galaxy s5 g900v της verizon δηλαδη. Ενω βαζω καρτα cosmote και μπορω να παρω τηλεφωνα η να στειλω μηνυματα δεν μπορω να συνδεθω με 3g και γενικα να εχω ανοιχτα δεδομενα.. Επισης δεν εχει ελληνικα εχει μονο 4-5 γλωσσες. Θα ηθελα να μαθω λοιπον αν ξερει καποιος καποιον τροπο για να εχω εστω μβ.. Τα αλλα προεραιτικα αλλα αν υπαρχει λυση με ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Επεσε στα χερια μου σημερα ενα samsung galaxy s5 g900v της verizon δηλαδη. Ενω βαζω καρτα cosmote και μπορω να παρω τηλεφωνα η να στειλω μηνυματα δεν μπορω να συνδεθω με 3g και γενικα να εχω ανοιχτα δεδομενα.. Επισης δεν εχει ελληνικα εχει μονο 4-5 γλωσσες. Θα ηθελα να μαθω λοιπον αν ξερει καποιος καποιον τροπο για να εχω εστω μβ.. Τα αλλα προεραιτικα αλλα αν υπαρχει λυση με ενδιαφερει. Δοκίμασες να βάλεις άλλη ρομ? Από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Δοκίμασες να βάλεις άλλη ρομ? Από Ελλάδα Τα apn του λείπουν, αν του δώσει κάποιος από εσάς με cosmote τις ρυθμίσεις, θα δουλέψουν τα data. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donmitsos10 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ειμαι τελειως ασχετος αν μπορω να βαλω ρομ δωστε μου το λινκ... Τα αγγλικα δεν ειναι το βασικο προβλημα το οτι δεν εχω μβ ειναι.. Οποτε αυτο εξηγηστε μου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ειμαι τελειως ασχετος αν μπορω να βαλω ρομ δωστε μου το λινκ... Τα αγγλικα δεν ειναι το βασικο προβλημα το οτι δεν εχω μβ ειναι.. Οποτε αυτο εξηγηστε μου ευχαριστω Πήγαινε ρυθμίσεις-δίκτυα-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-σημεία πρόσβασης, εκεί λογικά δεν πρέπει να έχεις κάτι, πάτησε τις τελίτσες πάνω δεξιά, "νέα APN". Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και θα σου πουν κάποιες ρυθμίσεις που θα πρέπει να βάλεις σε ορισμένα πεδία. Reboot το κινητό και λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donmitsos10 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Γινεται σιγουρα; Γιατι βλεπω τα bands δεν ταιριαζουν με ελλαδα Ιδου τα bands Edited December 31, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Υπαρχει τρόπος - ρύθμιση, να πω στο τηλέφωνο, να ανοίξει μόνο του στις 6 το πρωί κ να κλεισει στις 12 το βράδυ? Δεν είμαι root Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Υπαρχει τρόπος - ρύθμιση, να πω στο τηλέφωνο, να ανοίξει μόνο του στις 6 το πρωί κ να κλεισει στις 12 το βράδυ? Δεν είμαι root Τι ώρα ν σου κάνει τον καφέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εαν υπαρχει κ τέτοια επιλογη, θα με ενδιέφερε Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εαν υπαρχει κ τέτοια επιλογη, θα με ενδιέφερε χαχα κι εγω θα θελα, επι εποχης sony k700i το περιμενω αλλα ματαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Τι ώρα ν σου κάνει τον καφέ; Υπάρχει φίλε το power schedule δες στο Google Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Υπάρχει φίλε το power schedule δες στο Google Play Ναι δεν γνωριζω, για χαβαλε το εγραψα εγω :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts