coulis Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ψαχνω κ δεν το βρίσκω. Υπάρχει ρύθμιση για το Hands-Free? Οταν παταω 2 φορές το κουμπάκι, να κάνει επανάκληση το τελευταίο νούμερο κ οχι να αρχίσει να παίζει μουσική. Επανέρχομαι. Υπάρχει καποια ρύθμιση στο τηλεφωνο μας? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπερα παιδια. ξερει κανεις αν μπορω καπως να διαγραψω παιχνιδια που εχω παιξει απ το λογαριασμο μου στην google? Πιο συγκεκριμενα, κατεβασα ενα παιχνιδι, το marvel future fight, και δεν μπορω να κανω συνδεση με το λογαριασμο μου γιατι θα μου σβησει την πορεια που εχω κανει εως τωρα για να επαναφερει το backup που υπαρχει στο gmail. Mπαίνεις playstore, πας εφαρμογές μου και εκεί έχει τις εγκατεστημένες και όλες που έχεις κατεβάσει/χρησιμοποιήσει. Σβήνεις όποιες δεν θες. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ψαχνω κ δεν το βρίσκω. Υπάρχει ρύθμιση για το Hands-Free? Οταν παταω 2 φορές το κουμπάκι, να κάνει επανάκληση το τελευταίο νούμερο κ οχι να αρχίσει να παίζει μουσική. Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το κουμπί του ΒΤ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επανέρχομαι. Υπάρχει καποια ρύθμιση στο τηλεφωνο μας? Αν δεν κάνεις music streaming στο ακουστικό, μπες στο μενου του ΒΤ και ξετικαρισε την επιλογη για το streaming. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 AT&T releases Android 5.1.1 Lollipop for the Galaxy S5 πριν λίγες ώρες ελπίζω να την δούμε και εδώ πριν την 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 AT&T releases Android 5.1.1 Lollipop for the Galaxy S5 πριν λίγες ώρες ελπίζω να την δούμε και εδώ πριν την 6.0 Νομίζω τα αμερικάνικα s5 είναι διαφορετικά από τα δικά μας (άλλος επεξεργαστής)...Επίσης τα s5 της verizon έχουν πάρει το 5.1.1 από το καλοκαίρι...τι να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπερα...μερικες φορες οταν βλεπω ενα βιντεο στο youtube η αναπαραγωγη δεν ειναι και τοσο ομαλη σαν να κολαει...αν γυρισω το βιντεο στο σημεο που ψιλοκολαει και το ξαναπαιξω η αναπαραγωγη γινετε ομαλα....εχει κανεις παρατηρησει κατι παρομοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Έψαξα φίλε στο xda και χρησιμοποίησα την Europe edition θες να σου δώσω λινκ?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737448 Έχει πολλά λινκ μέσα. Πως λέγεται αυτό που θέλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Έχει πολλά λινκ μέσα. Πως λέγεται αυτό που θέλουμε? Ποιο μοντελο εχεις ακριβως να σου πω αν εχεις 16 κατεβασε το edition της ευρωπης αυτο ειχα εγω τωρα για αλλο εχει 32/64(sorry δεν τα βρισκω αυτα αλλα ψαχνω αν θες καποιο) Edited October 24, 2015 by NecromantiA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ποιο μοντελο εχεις ακριβως να σου πω αν εχεις 16 κατεβασε το edition της ευρωπης αυτο ειχα εγω τωρα για αλλο εχει 32/64(sorry δεν τα βρισκω αυτα αλλα ψαχνω αν θες καποιο) 16 GB είναι το κινητό αλλά δεν ξέρω ποιο είναι αυτό της Ευρώπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπερα...μερικες φορες οταν βλεπω ενα βιντεο στο youtube η αναπαραγωγη δεν ειναι και τοσο ομαλη σαν να κολαει...αν γυρισω το βιντεο στο σημεο που ψιλοκολαει και το ξαναπαιξω η αναπαραγωγη γινετε ομαλα....εχει κανεις παρατηρησει κατι παρομοιο??? Μπορεί να μην έχει φορτώσει καλά το βίντεο, και να κάνει ακόμα buffering Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μην παίρνετε σαν μέτρο το YouTube. Είναι τελείως με τις μερες του. Εχω πέσει σε μέρες που κυριολεκτικά πηδ...ταν! Δεν μπορούσα να δω τίποτα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα καταρχήν. Έχω ένα πρόβλημα με το s5. Όπως βλέπετε και στις φωτο μετά από μια πτώση που είχε το κινητό φαίνεται σα να έχει ξεκολλήσει κάτι σαν screen protector από την οθόνη. Το θέμα είναι ότι δεν φοράει screen protector.Είναι κάποια επίστρωση του gorilla glass (?) , είναι κάτι άλλο; κι αν ναι πως φτιάχνεται;;; παρακαλώ τα φώτα σας... https://www.dropbox.com/s/p4a7tt8dyztirjb/20151025_012245.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/pyochezeitniz3v/20151025_012322.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/nc9nl5x937da2sy/20151025_012331.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδιά καλησπέρα καταρχήν. Έχω ένα πρόβλημα με το s5. Όπως βλέπετε και στις φωτο μετά από μια πτώση που είχε το κινητό φαίνεται σα να έχει ξεκολλήσει κάτι σαν screen protector από την οθόνη. Το θέμα είναι ότι δεν φοράει screen protector.Είναι κάποια επίστρωση του gorilla glass (?) , είναι κάτι άλλο; κι αν ναι πως φτιάχνεται;;; παρακαλώ τα φώτα σας... https://www.dropbox.com/s/p4a7tt8dyztirjb/20151025_012245.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/pyochezeitniz3v/20151025_012322.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/nc9nl5x937da2sy/20151025_012331.jpg?dl=0 Η αφή σου δουλεύει κανονικά?οπως το βλέπω είναι λες και η κόλλα έχει πρόβλημα και με κάποιο τρόπο έγινε πάλι υγρή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Την άκουσε γερά, βλέπω! Απορω πως δεν έσπασε το κρύσταλλο. Εγω νομιζω οτι απλά ξεκόλλησε βίαια το γυαλί, απο τις δυνάμεις που αναπτύχθηκαν απο τη πτώση και την πρόσκρουση. Επειδή ομως η ταινία διπλης όψης που έχει χρησιμοποιειθει για την συγκόλληση της οθόνης δεν ειχε μαλακώσει πιο πριν με θέρμανση αλλά ηταν γερα κολλημένη, ξήλωσε την μαύρη μπογιά - επίστρωση που έχει το κρύσταλλο στο σημείο εκείνο. Δυστυχώς δεν νομιζω να γίνεται κάτι, εύκολα τουλαχιστον. Έχει "χοντρό μερεμετι" η υπόθεση. Μια ιδέα που μου ήρθε, αν όλα δουλεύουν σωστά και δεν θελεις να πληρώσεις για επισκευές - αλλαγές, είναι: 1. Αγοράζεις ενα όμορφο bumper με πλάτη και 2. Αγοράζεις tempered glass που δεν είναι ολόκληρο διαφανές, αλλα είναι βαμμένο στο στιλ του μαμά κρυσταλλου. Καπου ειχε πιάσει το μάτι μου ενα τέτοιο στο ebay. Του τα φοράς και δεν θα φαίνεται τίποτα. Κατι τέτοιο δηλαδή : http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201336818729&alt=web Edited October 24, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Από την στιγμή πού δεν σού έσπασε είναι εύκολο πήγαινε το να το ξεκολλήσουν τελείως το τζαμακι μην κάνεις τίποτα μόνος σού και το χαλάσεις και να στο κολλήσουν πάλι μην αγοράσεις από το eBay ψεύτικα τζαμακια σε 5 λεπτά θα στο κολλήσουν πάλι με την θερμοκολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Σου εχει ξεκολλησει το front glass που ειναι κολλημενο στο digitizer...αυτο παει πακετο και ειναι τσιμπημενο!!!βαλε του ενα tempered glass και μην το βαλεις στο νερο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Όλα δουλεύουν κανονικά.Και η αφή και η οθόνη μια χαρά.πιστεύετε ότι με tempered glass θα λυθεί το πρόβλημα, το οποίο όπως έχετε καταλάβει είναι αισθητικό προς το παρόν τουλάχιστον...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Όλα δουλεύουν κανονικά.Και η αφή και η οθόνη μια χαρά.πιστεύετε ότι με tempered glass θα λυθεί το πρόβλημα, το οποίο όπως έχετε καταλάβει είναι αισθητικό προς το παρόν τουλάχιστον...; Όχι δεν θα λυθεί γιατί το glass που λες θα κολλήσει από πάνω το πρόβλημα θα μείνει αφού την ζημιά την έχεις στο εσωτερικό τζαμακι κάνε αυτό που σου είπα ανέξοδο είναι να σου το ξανακολλησουν αφού δεν έχει σπάσει καν μην το αφήνεις γιατί παίζει αφού έχει υγροποιηθει η θερμοκολλα η κάτι άλλο να σου βγάλει πρόβλημα υγρασία και να σου χαλάσει ακόμη και πλακέτα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου εχει ξεκολλησει το front glass που ειναι κολλημενο στο digitizer...αυτο παει πακετο και ειναι τσιμπημενο!!!βαλε του ενα tempered glass και μην το βαλεις στο νερο Υπάρχουν μαγαζιά που το φτιάχνουν αφού δεν έχει χαλάσει το digitizer κολλημένο είναι αλλά ξεκολλάει στο λεπτό με ένα πιστόλι που πετάει ζεστό αέρα το έχω κάνει και εγώ που στην οθόνη μου καινούργια αυθεντική ξεκόλλησε λόγω κακής κόλλησης που κάναν στο μαγαζί πήγα το είπα Κ σε 5 λεπτά ήταν έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Άρα προτείνετε να το πάω αρβάτο; Ή ξέρετε κάποιο άλλο κατάστημα που ειδικεύεται σε αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Άρα προτείνετε να το πάω αρβάτο; Ή ξέρετε κάποιο άλλο κατάστημα που ειδικεύεται σε αυτά; Smartec θα εννοείς όχι μην πας εκεί θα σου πούνε ότι πρέπει να το αλλάξεις όλο τζαμακι + αφή και θα σου πάει κοντά στα 170 εγώ το είχα πάει itechstore Καλλιθέα και με εξυπηρέτησαν είναι και ένα άλλο μαγαζί που δεν θυμάμαι όνομα επί της Δαβάκη στο δεξί σου χέρι μετά το στενό του οαεδ και εκεί είναι κομπλέ Edited October 25, 2015 by NecromantiA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Φιλε, τσάμπα δεν θα στο φτιάξει κανένας. Αν επιλεξεις την επισκευή μακριά απο την smartec. Οχι γιατί ειναι κακό service, αντιθετα θα έλεγα. Πιθανον να είναι το καλύτερο στην Ελλάδα, μιας και εχουν αρχίσει και ακούγονται τελευταία παραπονα για την procordia (service LG). Απλά εκεί δεν αναλαμβάνουν "μερεμέτια". Οπως σου είπε και ο μάντης πιο πριν, κόβουν ταρίφα. Προσωπικά πιστεύω οτι και μετά την οποια επισκευή θα φαίνεται εκεί η "ζημιά" γιατί εχει ξηλώσει την μαύρη μπογιά απο το τζάμι. Σωστό είναι να το φτιάξεις για να το στεγανοποιησεις (οσο θα στεγανοποιηθει) αλλά πιστεύω οτι και το glass που σου πρότεινα θα το βάλεις για να μην φαίνεται. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Η καινούργια έκδοση γίνετε ροοτ όπως την προηγούμενη? Από το λινκ που έχει ποιο πίσω ποιο είναι το pit file για την Ευρώπη? 1)SM-G900F_pit_16GB_SER.zip - [Click for QR Code] (1.1 KB, 8021 views) 2)SM-G900F_pit_16GB_ETL.zip - [Click for QR Code] (1.2 KB, 1415 views) 3)SM-G900F_pit_16GB_OLB_ASIA.zip - [Click for QR Code] (1.2 KB, 1199 views) 4)SM-G900F_pit_16GB_TGY.zip - [Click for QR Code] (877 Bytes, 1221 views) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_ma Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 καλημέρα..έχω το s5 ...και όταν Στέλνω για εκτύπωση με bluetooth ένα αρχείο το εκτυπώνει ακαλαβιστικα ....τι πρέπει να κάνω ώστε να το βγάζει κανονικά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Η καινούργια έκδοση γίνετε ροοτ όπως την προηγούμενη? Από το λινκ που έχει ποιο πίσω ποιο είναι το pit file για την Ευρώπη? 1)SM-G900F_pit_16GB_SER.zip - [Click for QR Code] (1.1 KB, 8021 views) 2)SM-G900F_pit_16GB_ETL.zip - [Click for QR Code] (1.2 KB, 1415 views) 3)SM-G900F_pit_16GB_OLB_ASIA.zip - [Click for QR Code] (1.2 KB, 1199 views) 4)SM-G900F_pit_16GB_TGY.zip - [Click for QR Code] (877 Bytes, 1221 views) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2716151 εδω φιλε δες αυτο χρησιμοποιησα εγω--> G900Fonly_KLTE_EUR_OPEN.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts