fanatikos Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) μαγκες να σας πω και εγω ενα προβληματακι που εχω δυστηχως πηρα φορτιστη απο το ebay εγραφε ΟΕΜ και πρασινα αλογα απο τοτε αρχισαν τα προβληματα με την τριτη φορτιστη καηκε ο ανταπτορας που ειχα στο ρευμα το κινητο φορτιζε τρομερα αργα μετρηθηκαν τα mah και απο την μπριζα δεν πηγαινε ποτε παραπανω απο 800 και απο το usb 3.0 κολλημενο στα 450mah ετσι το κινητο φορτιζει πλεον απο τον υπολογιστη μετα απο κανενα 4ωρο στην καλυτερη θα ηθελα να μου προτεινεται ενα φορτιστη που επιτελους φορτιζει γρηγορα και τον εχετε δοκιμασμενο Να βοηθησω μακρια απο αυτον εδω τον φορτιστη http://www.ebay.com/itm/131480808915?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αυτη τη στιγμη εχω 8% μπαταρια και μου γραφει υπολοιπο φορτισης 6 ωρες και 44 λεπτα δραμαααααααααα http://www.skroutz.gr/s/5136302/Samsung-ETA-U90E.html Πιο original πεθαίνεις! :p Edited September 25, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 :shock: Καλά!! Είναι απίστευτοι!!! Παιδιά είναι η αμερικανική έκδοση... Το αμερικάνικο s5 έχει πάρει την 5.1 από πριν το καλοκαίρι... Και όσο περνάει ο καιρός φοβάμαι μήπως εμείς δεν την πάρουμε ποτέ..και αυτό το λέω λόγω του ότι τα αμερικανικά μοντέλα έχουν επεξεργαστή exynos που έχει και το s6 από το οποίο προέρχεται η 5.1.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 http://www.skroutz.gr/s/5136302/Samsung-ETA-U90E.html Πιο original πεθαίνεις! :p ευχαριστω φιλε μου θα δω οταν τον αγορασω ελπιζω να πιανει 2000mah οπως λεει γιατι κουραστηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Καλησπερα ! Πηγαινω στην εφαρμογη "Συλλογη" την ανοιγω και βλεπω τα αλμπουμ με φωτογραφιες που εχω φτιαξει . Καποια απο αυτα στην μικρογραφια τους εχουν κατω αριστερα το εικονιδιο της εξωτερικης μνημης και καποια και της εξωτερικης μνημης και της καμερας . Καποια αλλα ομως δεν εχουν κανενα εικονιδιο και οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη δεν τα βλεπω ουτε στον φακελο Phone ουτε στον Card Που εχουν αποθηκεευτει ...δεν ξερω . Πως μπορω να ειμαι σιγουρος τι ειναι στην καρτα μνημης για να τα περασω και στον υπολογιστη ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ανοιξε μια φωτογραφια απ αυτες που ειναι μες στα αλμπουμ που λες,πατα δεξιά πανω στις τελιτσες και μετα "περισσοτερες πληροφοριες" για να βρεις σε ποιο φακελο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Ανοιξε μια φωτογραφια απ αυτες που ειναι μες στα αλμπουμ που λες,πατα δεξιά πανω στις τελιτσες και μετα "περισσοτερες πληροφοριες" για να βρεις σε ποιο φακελο ειναι Ευχαριστω πολυ . Ειναι στον φακελο :/storage/emulated/0/pictures/...... Ενω οι αλλες στον :/storage/extsdcard/... Δεν μπορω ομως να βρω που ειναι αυτες οι διαδρομες οταν συνδεω το κινητο με το pc. Και απο το κινητο με τον astro file manager με αναζητηση με την λεξη storage δεν βρισκει κατι . Μαλλον πρεπει να αλλαξω χωρο αποθηκευσης για τις φωτογραφιες απο καμερα αλλα ενω στο S4 ηξερα στο S5 δεν βλεπω κατι σχετικο? Edited September 25, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Για να δεις πληροφορίες για την συσκευή σου εγώ κατεβάζω αυτήν την εφαρμογή. Μου την είχαν πει από αυτό το φόρουμ. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dphone+info+samsung+play+store&pcampaignid=APPU_1_zIYEVruFJYecUZLIregP Έχουν βγει κάποια update αλλά το νούμερο δεν έχει αλλάξει ,5.0 είναι ακόμα. Το ποιο καινούργιο update είναι αυτο,που είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο(BTU).. http://www.sammobile.com/firmwares/download/55213/G900FXXU1BOI3_G900FOXA1BOI3_BTU/ Μήπως σου ήρθε καμία ενημέρωση λογισμικού και την εγκατεστησες? Μιυ ειχε ερθει μια αναβαθμηση συστηματος την εκανα αλλα δεν αλλαξε ο αριθμος της εκδοσης...5.0 ειχε πριν 5.0 εχει και τωρα.... Παντος ελπιζω να παρουμε και το android 6....Εχω την εντυπωση οτι αυτη θα ειναι η επομενη αναβαθμηση. Τελικα κατεβασα την εφαρμογη και ειναι Ουγγρικο.... Edited September 25, 2015 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ευχαριστω πολυ . Ειναι στον φακελο :/storage/emulated/0/pictures/...... Ενω οι αλλες στον :/storage/extsdcard/... Δεν μπορω ομως να βρω που ειναι αυτες οι διαδρομες οταν συνδεω το κινητο με το pc. Και απο το κινητο με τον astro file manager με αναζητηση με την λεξη storage δεν βρισκει κατι . Μαλλον πρεπει να αλλαξω χωρο αποθηκευσης για τις φωτογραφιες απο καμερα αλλα ενω στο S4 ηξερα στο S5 δεν βλεπω κατι σχετικο? στα αλμπουμ που λες οτι δε βλεπεις στο pc ,μπες μεσα με την εφαρμογη της συλλογης του κινητου. Επελεξε ολες τις φωτος και μετακινησε τις καπου αλλου μεσα στο τηλεφωνο ή στην καρτα μνημης που ξερεις σιγουρα το ονομα του και πού ειναι. Ε μετα θα τις κανεις ο,τι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 στα αλμπουμ που λες οτι δε βλεπεις στο pc ,μπες μεσα με την εφαρμογη της συλλογης του κινητου. Επελεξε ολες τις φωτος και μετακινησε τις καπου αλλου μεσα στο τηλεφωνο ή στην καρτα μνημης που ξερεις σιγουρα το ονομα του και πού ειναι. Ε μετα θα τις κανεις ο,τι θες Ευχαριστω .Θα το δοκιμασω αυριο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Οταν φορτιζω το κινητο μερικες φορες σταματαει η φορτιση...Εχω εναν φορτιστη nokia και ενα motorola και μου κανει εντυπωση.... Βασικα εχει να κανει με τον τροπο που αφηνω το κινητο...αν φορτιζει και παω να δω την οθονη και το πιασω τις περισσοτερες φορες σταματαει την φορτιση.... Εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα??? Απλα μου φενετε περιεργο γιατι με αλλα κινητα οταν τα φορτιζα ποτε δεν σταματαγανε να φορτιζουνε.... Ισως πρεπει να παρω ενα καλωδιο usb 3.... Εκανα και ενα τεστ στο AnTuTu και εβγαλε 44426.... Κατι αλλο...Μπορω να κανω απεγκατασταση καποια εφαρμογη της Samsung??? Edited September 25, 2015 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatieV Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΧΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΡΟΠΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ. ΩΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΚΩΔ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΣΤΗ SAMSUNG ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited September 26, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 @NatieV Θα πας εδώ https://findmymobile.samsung.com/login.do και θα το ξεκλειδώσεις, αρκεί να έχεις λογαριασμό στη samsung. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatieV Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Δυστυχώς δεν έχω λογαριασμό samsung. Υπάρχει άλλη λύση? ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @NatieV Θα πας εδώ https://findmymobile.samsung.com/login.do και θα το ξεκλειδώσεις, αρκεί να έχεις λογαριασμό στη samsung. Δυστυχώς δεν έχω λογαριασμό samsung. Υπάρχει άλλη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο εκτός από hard reset μέσω recovery (θα χάσεις τα δεδομένα σου). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 (edited) Ευχαριστω πολυ . Ειναι στον φακελο :/storage/emulated/0/pictures/...... Ενω οι αλλες στον :/storage/extsdcard/... Δεν μπορω ομως να βρω που ειναι αυτες οι διαδρομες οταν συνδεω το κινητο με το pc. Και απο το κινητο με τον astro file manager με αναζητηση με την λεξη storage δεν βρισκει κατι . Μαλλον πρεπει να αλλαξω χωρο αποθηκευσης για τις φωτογραφιες απο καμερα αλλα ενω στο S4 ηξερα στο S5 δεν βλεπω κατι σχετικο? στα αλμπουμ που λες οτι δε βλεπεις στο pc ,μπες μεσα με την εφαρμογη της συλλογης του κινητου. Επελεξε ολες τις φωτος και μετακινησε τις καπου αλλου μεσα στο τηλεφωνο ή στην καρτα μνημης που ξερεις σιγουρα το ονομα του και πού ειναι. Ε μετα θα τις κανεις ο,τι θες Ευχαριστω .Θα το δοκιμασω αυριο . Καλημερα .Το δοκιμασα αλλα με αφηνει μονο να τις μετακινησω σε αλμπουμ και οχι σε φακελο που εχω φτιαξει στην καρτα μνημης του κινητου . Διορθωση: Τελικα οι φωτογραφοες που δεν εβλεπα στην εξωτερικη μνημη , ηταν στην μνημη του κινητου στον φακελο "Pictures" Πως πηγαν εκει δεν ξερω....Εγω τις ειχα τραβηξει με την καμερα του κινητου . Edited September 26, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Έχει κανείς θέμα με την μπροστινή κάμερα μου φαίνεται ότι έχει κάτι σαν σκουπιδακι τραβάει αλλά όχι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 γενικα εμενα μου παραμορφωνει το προσωπο για σκουπιδακι δεν εχω δει Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 γενικα εμενα μου παραμορφωνει το προσωπο για σκουπιδακι δεν εχω δει Δοκίμασε να βγάλεις αυτη την επιλογή που έχει για αυτόματη εστίαση προσώπου κάπως έτσι λέγεται βάλε και -1 την τιμή έκθεσης και δες αν παραμορφωνεται ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους, νέος κάτοχος του s5 plus. Μετά που τεστ 1 εβδομάδας, βλέπω ότι στο real racing 3, απαιτητικό παιχνίδι δε λέω, κολλάει τρομερά. Το έχεις δει κανένας άλλος που παίζει παιχνίδια? Αν κολλάει στο s5 plus, στο note 4 με 2κ οθόνη τι γίνεται άραγε? Η στο s6? Με το που το πήρα είχε τη 5.0.2. Έχω και το note 8 lte, και δεν κολλάει, έχει ομαλό gameplay ακόμα και σε μια πίστα nascar με 35 αυτοκίνητα!!! Μας δουλεύουν μου φαίνεται! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλημερα....ενας φιλος θελει να αγορασει το S5(G900F) αλλα ειδε και το S5+(G901F). Ειναι μεγαλες οι διαφορες τους???Αξιζει να δωσει περιπου 60 -80€ παραπανω για το 5+ Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλημερα....ενας φιλος θελει να αγορασει το S5(G900F) αλλα ειδε και το S5+(G901F). Ειναι μεγαλες οι διαφορες τους???Αξιζει να δωσει περιπου 60 -80€ παραπανω για το 5+ Ευχαριστω Οχι δεν αξιζει Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους, νέος κάτοχος του s5 plus. Μετά που τεστ 1 εβδομάδας, βλέπω ότι στο real racing 3, απαιτητικό παιχνίδι δε λέω, κολλάει τρομερά. Το έχεις δει κανένας άλλος που παίζει παιχνίδια? Αν κολλάει στο s5 plus, στο note 4 με 2κ οθόνη τι γίνεται άραγε? Η στο s6? Με το που το πήρα είχε τη 5.0.2. Έχω και το note 8 lte, και δεν κολλάει, έχει ομαλό gameplay ακόμα και σε μια πίστα nascar με 35 αυτοκίνητα!!! Μας δουλεύουν μου φαίνεται! ! δεν ειναι φυσιολογιο φιλε μου επαιζα αυτο το παιχνιδι στο απλο s5 και πηγαινε τελεια σε ολες της πιστες μικρες μεγαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Mε μεταγενέστερο επεξεργαστή και καλύτερη κάρτα γραφικών, δεν θα έπρεπε να πηγαίνει χειρότερα από το απλό. Κάτι άλλο συμβαίνει... εκτός κι αν παίζει κι εκεί καμιά βλακεία σαν του S5 neo που παρόλο που είναι 8πύρηνο, στο antutu δεν τα πάει καλά απ' ό,τι έχω διαβάσει. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 δεν ειναι φυσιολογιο φιλε μου επαιζα αυτο το παιχνιδι στο απλο s5 και πηγαινε τελεια σε ολες της πιστες μικρες μεγαλες Τι να πω, μήπως η 5.0.2 είναι πιο βαριά από την Kitkat? Θα δοκιμάσω να καθαρίσω και τη μνήμη ram, να δω αν υπάρχει αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Οχι δεν αξιζει κοιτα αν ειχε 3gb ram και qhd display 577 ppi θα ητανσαν g906s αξιζειμε 1000..μονο snap 805 εχει και cat6 το g901f Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts