Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Η εφαρμογή mm-gcamera-daemon τι ρόλο βαραει; γτ κόντεψε να πάρει φωτιά το κινητό και η κάμερα έβγαλε μαύρη οθονη

Η εφαρμογή mm-gcamera-daemon τι ρόλο βαραει; γτ κόντεψε να πάρει φωτιά το κινητό και η κάμερα έβγαλε μαύρη οθονη

bug ειναι...

All it takes is a swipe...

Θελω να πιστεύω οτι εισαι με 4.4.2 ακομη, έτσι?

Και ειναι όντως bug , που ελπιζω ότι έλυσαν στην 5.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

παιδια απο μπαταρια τι λεει ?περιμενω ενα αυριο απο vodafone!!!και λεω να το ανοίξω η να το στειλω οπως ειναι σφραγισμενο?με τρόμαξαν τα νεα με την lollipop!!!

παιδια απο μπαταρια τι λεει ?περιμενω ενα αυριο απο vodafone!!!και λεω να το ανοίξω η να το στειλω οπως ειναι σφραγισμενο?με τρόμαξαν τα νεα με την lollipop!!!

Κοίτα εμένα σήμερα ας πούμε με 3g όλη μέρα και μεγάλη φωτεινότητα μου βγάλε ~5 ώρες οθόνη, που πιστεύω είναι πολύ καλά. Με wifi ακόμα καλύτερα. Σε γενικές γραμμές πολύ καλή μπαταρία

Θελω να πιστεύω οτι εισαι με 4.4.2 ακομη, έτσι?

Και ειναι όντως bug , που ελπιζω ότι έλυσαν στην 5.

Δυστυχώς στην 5 μου το έβγαλε. Πως διορθώνεται;

Κοίτα εμένα σήμερα ας πούμε με 3g όλη μέρα και μεγάλη φωτεινότητα μου βγάλε ~5 ώρες οθόνη, που πιστεύω είναι πολύ καλά. Με wifi ακόμα καλύτερα. Σε γενικές γραμμές πολύ καλή μπαταρία

μια χαρα ειναι 5 ωρες οθονη δεν το συζητάμε με τι εισαι pano με lollipop?

μια χαρα ειναι 5 ωρες οθονη δεν το συζητάμε με τι εισαι pano με lollipop?

Λολιποπ ναι. Το κινητό ήρθε με κιτ κατ και έκανα ΟΤΑ την αναβάθμιση και μετά επαναφορά. Μέχρι στιγμής όλα ρολόι πάνε, δεν χρειάστηκε να κάνω φλας με odin την ρομ

Δυστυχώς στην 5 μου το έβγαλε. Πως διορθώνεται;

Α, πάρα πολυ ωραία! Προσωπικά εχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με ολο αυτο το μπάχαλο που επικρατεί στην Σαμμυ.!

Για το bug ριξε μια ματια στο νήμα με την μπαταρία του s5. Το εχουμε κουβεντιασει διεξοδικά!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα σε όλους ...

Εχω branded κινητό απο την Cosmote .. Αν μπορεί κάποιος θα μου γράψει πως θα περάσω την αγγλική 5.1 έκδοση στο κινητό ? Απο τη μια θέλω να βαλω την 5.1 για τις διορθώσεις που έχει και απο την άλλη θέλω να ξαναπεράσω το λογισμικό ώστε να κάτσει καλά ...

αν μπορεί κάποιος θα ήμουν ευγνώμων ...

ευχαριστώ

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλησπέρα σε όλους ...

Εχω branded κινητό απο την Cosmote .. Αν μπορεί κάποιος θα μου γράψει πως θα περάσω την αγγλική 5.1 έκδοση στο κινητό ? Απο τη μια θέλω να βαλω την 5.1 για τις διορθώσεις που έχει και απο την άλλη θέλω να ξαναπεράσω το λογισμικό ώστε να κάτσει καλά ...

αν μπορεί κάποιος θα ήμουν ευγνώμων ...

ευχαριστώ

δεν έχει βγει η 5.1 για το s5 ούτε να την περιμένεις σύντομα.... μπορείς να περάσεις την αγγλική 5 bob7 απο Odin

δεν έχει βγει η 5.1 για το s5 ούτε να την περιμένεις σύντομα.... μπορείς να περάσεις την αγγλική 5 bob7 απο Odin

Αυτήν η bob7 αγγλική είναι αυτήν που λέτε η καλύτερη; και ακόμα με οντιν 3.7 περνιεται έτσι;

Αυτήν η bob7 αγγλική είναι αυτήν που λέτε η καλύτερη; και ακόμα με οντιν 3.7 περνιεται έτσι;

Nαι και παιρνει και πιο γρηγορα αναβαθμισεις...Odin εχει βγει και ...Odin3 v3.10.6...δοκιμασε..:)

Jason the Greek

Nαι και παιρνει και πιο γρηγορα αναβαθμισεις...Odin εχει βγει και ...Odin3 v3.10.6...δοκιμασε..:)

Εσυ με ποια έκδοση οντιν έκανες την εγκατάσταση και δούλεψε; δε θέλω να πέσω σε bootloop :P

Εσυ με ποια έκδοση οντιν έκανες την εγκατάσταση και δούλεψε; δε θέλω να πέσω σε bootloop :P

Eγω με την 3.09,(αυτη ηταν τοτε ) αλλοι δε μπορεσαν μ αυτην και ειχαν επιτυχια με τη 3.07...

Jason the Greek

Eγω με την 3.09,(αυτη ηταν τοτε ) αλλοι δε μπορεσαν μ αυτην και ειχαν επιτυχια με τη 3.07...

Αν πέσω σε loop απλά ξανά φλασαρω και γίνεται η θέλει κάτι διαφορετικό;

που στηριζεις οτι θα αργησει πολυ η 5.1?

Δηλώνω έκπληκτος!Χθες παρέλαβα όπως είχα γράψει με περασμένη την 5.0 lollipop... Με την πρώτη πλήρη φόρτιση μου έβγαλε 5μιση ώρες οθόνη... με σετάρισμα, εγκαταστάσεις εφαρμογών και λογαριαμών και μεταφορά αρχείων... και φουλ παιχνίδι(clash of clans)... Πιστεύω είναι πολύ καλά για πρώτη φόρτιση και με νορμάλ χρήση θα φτάσει τις 6... Εσείς τι λέτε;;;

που στηριζεις οτι θα αργησει πολυ η 5.1?

στο οτι δεν έχω δει καν ανακοίνωση η χρονοδιάγραμμα ότι θα την πάρει , δεν θα περίμενα κάτι σε 5.1 μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες

Προτείνω Odin 3.07.

Με το 3.09 μου είχε κολλήσει στο λογότυπο και δεν ανοιγε.

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η αν έφταιγε το 3.09

kountouraN

Προτείνω Odin 3.07.

Με το 3.09 μου είχε κολλήσει στο λογότυπο και δεν ανοιγε.

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η αν έφταιγε το 3.09

Δοκιμάστε το odin 3.10.6 είναι πιο γρήγορο στο flashing και βγάζει άμεσα το "pass" απο τη στιγμή που τελειώνει η διαδικασία με επιτυχία.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)