panos_27 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδιά ένα θέμα με την κάμερα που δεν εστιάζει σε μακρο κατάσταση πως διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Η εφαρμογή mm-gcamera-daemon τι ρόλο βαραει; γτ κόντεψε να πάρει φωτιά το κινητό και η κάμερα έβγαλε μαύρη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Η εφαρμογή mm-gcamera-daemon τι ρόλο βαραει; γτ κόντεψε να πάρει φωτιά το κινητό και η κάμερα έβγαλε μαύρη οθονη bug ειναι... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Η εφαρμογή mm-gcamera-daemon τι ρόλο βαραει; γτ κόντεψε να πάρει φωτιά το κινητό και η κάμερα έβγαλε μαύρη οθονη Θελω να πιστεύω οτι εισαι με 4.4.2 ακομη, έτσι? Και ειναι όντως bug , που ελπιζω ότι έλυσαν στην 5. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 παιδια απο μπαταρια τι λεει ?περιμενω ενα αυριο απο vodafone!!!και λεω να το ανοίξω η να το στειλω οπως ειναι σφραγισμενο?με τρόμαξαν τα νεα με την lollipop!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 παιδια απο μπαταρια τι λεει ?περιμενω ενα αυριο απο vodafone!!!και λεω να το ανοίξω η να το στειλω οπως ειναι σφραγισμενο?με τρόμαξαν τα νεα με την lollipop!!! Κοίτα εμένα σήμερα ας πούμε με 3g όλη μέρα και μεγάλη φωτεινότητα μου βγάλε ~5 ώρες οθόνη, που πιστεύω είναι πολύ καλά. Με wifi ακόμα καλύτερα. Σε γενικές γραμμές πολύ καλή μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Θελω να πιστεύω οτι εισαι με 4.4.2 ακομη, έτσι? Και ειναι όντως bug , που ελπιζω ότι έλυσαν στην 5. Δυστυχώς στην 5 μου το έβγαλε. Πως διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Κοίτα εμένα σήμερα ας πούμε με 3g όλη μέρα και μεγάλη φωτεινότητα μου βγάλε ~5 ώρες οθόνη, που πιστεύω είναι πολύ καλά. Με wifi ακόμα καλύτερα. Σε γενικές γραμμές πολύ καλή μπαταρία μια χαρα ειναι 5 ωρες οθονη δεν το συζητάμε με τι εισαι pano με lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 μια χαρα ειναι 5 ωρες οθονη δεν το συζητάμε με τι εισαι pano με lollipop? Λολιποπ ναι. Το κινητό ήρθε με κιτ κατ και έκανα ΟΤΑ την αναβάθμιση και μετά επαναφορά. Μέχρι στιγμής όλα ρολόι πάνε, δεν χρειάστηκε να κάνω φλας με odin την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δυστυχώς στην 5 μου το έβγαλε. Πως διορθώνεται; Α, πάρα πολυ ωραία! Προσωπικά εχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με ολο αυτο το μπάχαλο που επικρατεί στην Σαμμυ.! Για το bug ριξε μια ματια στο νήμα με την μπαταρία του s5. Το εχουμε κουβεντιασει διεξοδικά! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα σε όλους ... Εχω branded κινητό απο την Cosmote .. Αν μπορεί κάποιος θα μου γράψει πως θα περάσω την αγγλική 5.1 έκδοση στο κινητό ? Απο τη μια θέλω να βαλω την 5.1 για τις διορθώσεις που έχει και απο την άλλη θέλω να ξαναπεράσω το λογισμικό ώστε να κάτσει καλά ... αν μπορεί κάποιος θα ήμουν ευγνώμων ... ευχαριστώ Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Αυτό το 2.9% στο mm.qcamera deamon θεωρείτε είναι υπερβολικό; Edited March 12, 2015 by panos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους ... Εχω branded κινητό απο την Cosmote .. Αν μπορεί κάποιος θα μου γράψει πως θα περάσω την αγγλική 5.1 έκδοση στο κινητό ? Απο τη μια θέλω να βαλω την 5.1 για τις διορθώσεις που έχει και απο την άλλη θέλω να ξαναπεράσω το λογισμικό ώστε να κάτσει καλά ... αν μπορεί κάποιος θα ήμουν ευγνώμων ... ευχαριστώ δεν έχει βγει η 5.1 για το s5 ούτε να την περιμένεις σύντομα.... μπορείς να περάσεις την αγγλική 5 bob7 απο Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 δεν έχει βγει η 5.1 για το s5 ούτε να την περιμένεις σύντομα.... μπορείς να περάσεις την αγγλική 5 bob7 απο Odin Αυτήν η bob7 αγγλική είναι αυτήν που λέτε η καλύτερη; και ακόμα με οντιν 3.7 περνιεται έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αυτήν η bob7 αγγλική είναι αυτήν που λέτε η καλύτερη; και ακόμα με οντιν 3.7 περνιεται έτσι; Nαι και παιρνει και πιο γρηγορα αναβαθμισεις...Odin εχει βγει και ...Odin3 v3.10.6...δοκιμασε..:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Nαι και παιρνει και πιο γρηγορα αναβαθμισεις...Odin εχει βγει και ...Odin3 v3.10.6...δοκιμασε..:) Εσυ με ποια έκδοση οντιν έκανες την εγκατάσταση και δούλεψε; δε θέλω να πέσω σε bootloop :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εσυ με ποια έκδοση οντιν έκανες την εγκατάσταση και δούλεψε; δε θέλω να πέσω σε bootloop :P Eγω με την 3.09,(αυτη ηταν τοτε ) αλλοι δε μπορεσαν μ αυτην και ειχαν επιτυχια με τη 3.07... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Eγω με την 3.09,(αυτη ηταν τοτε ) αλλοι δε μπορεσαν μ αυτην και ειχαν επιτυχια με τη 3.07... Αν πέσω σε loop απλά ξανά φλασαρω και γίνεται η θέλει κάτι διαφορετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 δεν έχει βγει η 5.1 για το s5 ούτε να την περιμένεις σύντομα.... μπορείς να περάσεις την αγγλική 5 bob7 απο Odin που στηριζεις οτι θα αργησει πολυ η 5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δηλώνω έκπληκτος!Χθες παρέλαβα όπως είχα γράψει με περασμένη την 5.0 lollipop... Με την πρώτη πλήρη φόρτιση μου έβγαλε 5μιση ώρες οθόνη... με σετάρισμα, εγκαταστάσεις εφαρμογών και λογαριαμών και μεταφορά αρχείων... και φουλ παιχνίδι(clash of clans)... Πιστεύω είναι πολύ καλά για πρώτη φόρτιση και με νορμάλ χρήση θα φτάσει τις 6... Εσείς τι λέτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 που στηριζεις οτι θα αργησει πολυ η 5.1? στο οτι δεν έχω δει καν ανακοίνωση η χρονοδιάγραμμα ότι θα την πάρει , δεν θα περίμενα κάτι σε 5.1 μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Eγω με την 3.09,(αυτη ηταν τοτε ) αλλοι δε μπορεσαν μ αυτην και ειχαν επιτυχια με τη 3.07... Προτείνω Odin 3.07. Με το 3.09 μου είχε κολλήσει στο λογότυπο και δεν ανοιγε. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η αν έφταιγε το 3.09 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Προτείνω Odin 3.07. Με το 3.09 μου είχε κολλήσει στο λογότυπο και δεν ανοιγε. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η αν έφταιγε το 3.09Δοκιμάστε το odin 3.10.6 είναι πιο γρήγορο στο flashing και βγάζει άμεσα το "pass" απο τη στιγμή που τελειώνει η διαδικασία με επιτυχία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά ποια λειτουργία οθόνης είναι καλύτερη για μπαταρία και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ενώ με odin 3.09 πήγα από 4.4.2 σε 5 δε μπορώ να κάνω το αντίθετο. Φταίει η έκδοση odin η κάτι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts