Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν σε καταλαβαίνω?

Ενα λεπτο...για το εικονιδιο "τοποθεσιας" δε μιλας? οπως κατεβαζεις τη μπαρα διπλα 2ο απ το wi-fi? αν λες αυτο το ενεργοποιω γινετε πρασινο και δουλευει, ανεβαζω μπαρα ρυθμισεων και οχι δεν αναβοσβεινει το εικονιδιο...αν αυτο λες..

Jason the Greek

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ήταν ένα εικονίδιο μικρό στην μπάρα που δείχνει το σήμα κλπ.

Αυτό εννοούσα. Αυτό εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγαμε το πρόγραμμα πλοήγησης.

Πατώντας στο πληκτρολόγιο τηλεφώνου *#1575# σας βγάζει εσάς το κρυφό μενού για τεστ της κεραίας gps?

Edited by tron13
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Ήταν ένα εικονίδιο μικρό στην μπάρα που δείχνει το σήμα κλπ.

Αυτό εννοούσα. Αυτό εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγαμε το πρόγραμμα πλοήγησης.

Πατώντας στο πληκτρολόγιο τηλεφώνου *#1575# σας βγάζει εσάς το κρυφό μενού για τεστ της κεραίας gps?

ναι το εικονίδιο της τοποθεσίας εμφανίζεται όπως παλιά . κατέβασε το gps test να δεις τ δορυφόρους πιάνεις.

ναι το εικονίδιο της τοποθεσίας εμφανίζεται όπως παλιά . κατέβασε το gps test να δεις τ δορυφόρους πιάνεις.

Απολύτως κανέναν. .. ψάχνω να βρω έναν σέρβις κοντ που να δείχνει πληροφορίες για το gps αλλά τίποτα

καλημέρα. ήθελα να ρωτήσω κάτι. είδα κάποια τηλέφωνα σε κουτί σαν του galaxy S5 αλλά ήταν κλώνοι, και μέσα στο κουτί τα πάντα έγραφαν samsung galaxy S5 (μέχρι και ο φορτιστής).

Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε στα γρήγορα έναν κλώνο απο το γνήσιο όταν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το αυθεντικό παρά το ξέρεις μόνο απο τις ιδιότητες του, αλλά και στον κλώνο έχει σχεδόν ίδιες ιδιότητες π.χ. camera ίδια mp ίδια μνήμη ή έτσι δείχνει τουλάχιστον;;

Γιατί ρωτάω: είναι να αγοράσω ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο το απόγευμα που είναι ακόμα στο κουτί του αλλά κατά τα λεγόμενα του πωλητή (πωλήτρια είναι) είναι απο τον σύζυγο της που το έστειλε απο το εξωτερικό οπότε δεν υπάρχει αποδειξη.

Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass

Kαλημερα..εβαλα τελικα την εγγλεζικη..ολα καλα,οσο για το CSC γυρισε σε αγγλικο...(ηταν Ελβετικο AUT).

Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς τα βήματα που έκανες για να δούμε αν κάναμε τα ίδια?

Επίσης σημαντικό είναι να μας πεις αν πριν φλασάρεις την Αγγλική, είχες άλλη Lollipop ή KaiKat? Γιατί από KitKat σε Lollipop, αλλάζει το CSC. Το θέμα είναι ότι αν έχεις lollipop (πχ την Πολωνική) και φλασάρεις άλλη Lollipop (πχ Αγγλική), δεν θα αλλάξει το CSC. Δηλαδή το πρόβλημα που το CSC παραμένει σε αυτό της προηγούμενης ROM, εντοπίζεται στην εναλλαγή μεταξύ Lollipop ROMs και όχι στη μετάβαση από KitKat σε Lollipop.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς τα βήματα που έκανες για να δούμε αν κάναμε τα ίδια?

Επίσης σημαντικό είναι να μας πεις αν πριν φλασάρεις την Αγγλική, είχες άλλη Lollipop ή KaiKat? Γιατί από KitKat σε Lollipop, αλλάζει το CSC. Το θέμα είναι ότι αν έχεις lollipop (πχ την Πολωνική) και φλασάρεις άλλη Lollipop (πχ Αγγλική), δεν θα αλλάξει το CSC. Δηλαδή το πρόβλημα που το CSC παραμένει σε αυτό της προηγούμενης ROM, εντοπίζεται στην εναλλαγή μεταξύ Lollipop ROMs και όχι στη μετάβαση από KitKat σε Lollipop.

Από Kitkat σε lollipop Πολωνίας σε μένα είχε αλλάξει το csc. Από lollipop Πολωνίας σε lollipop Ισπανίας μετά, πάλι άλλαξε το csc. Να διευκρινησω ότι στις αλλαγές έκανα πριν και μετά επαναφορά ρυθμίσεων. Τώρα βαριέμαι να ξαναστεινω για να δοκιμάσω να δω τι γίνεται με την αγγλικη..

kountouraN

μόλις πέρασα την lollipop και πρόσεξα οτι συνεχίζω να μην έχω write access στην sdcard

έτσι είναι η κάνω κάτι λάθος?

μόλις πέρασα την lollipop και πρόσεξα οτι συνεχίζω να μην έχω write access στην sdcard

έτσι είναι η κάνω κάτι λάθος?

απο odin το πέρασες;

καλημέρα. ήθελα να ρωτήσω κάτι. είδα κάποια τηλέφωνα σε κουτί σαν του galaxy S5 αλλά ήταν κλώνοι, και μέσα στο κουτί τα πάντα έγραφαν samsung galaxy S5 (μέχρι και ο φορτιστής).

Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε στα γρήγορα έναν κλώνο απο το γνήσιο όταν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το αυθεντικό παρά το ξέρεις μόνο απο τις ιδιότητες του, αλλά και στον κλώνο έχει σχεδόν ίδιες ιδιότητες π.χ. camera ίδια mp ίδια μνήμη ή έτσι δείχνει τουλάχιστον;;

Γιατί ρωτάω: είναι να αγοράσω ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο το απόγευμα που είναι ακόμα στο κουτί του αλλά κατά τα λεγόμενα του πωλητή (πωλήτρια είναι) είναι απο τον σύζυγο της που το έστειλε απο το εξωτερικό οπότε δεν υπάρχει αποδειξη.

Αν έχω κάνει λάθος το νημα, συγχωρέστε με, είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο forum . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει, ειλικρινά θα με υποχρεώσει.

Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass

απο odin το πέρασες;

όχι από το Kies 3 το πέρασα Ουγγαρέζικο είναι και on air δεν είχε βγει το update.

Ρίξτε 1 ματιά στο S5 μου με lollipop και nova με gestures σε ένα μικρό βίντεο που έκανα. S5 lollipop με nova gestures:

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλησπερα...απο κιτ κατ 4,4,2 κατευθειαν Αγγλικη απο πανω...και δε χρειαστηκε τιποτα αλλο ανοιξε κατευθειαν ελληνικα εβαλα πιν και jet δεν επανεφερα τιποτα...

Jason the Greek

Ενώ είχα σωθεί από την τσεχικη κιτ κατ που είχα συνέχεια μαύρη οθόνη στην κάμερα η camera failed και έβαλα την γαλλική κιτ κατ και δεν μου το ξανάκανε τώρα με την αγγλική lollipop μου το έκανε μια φορά. Μιλάμε πάντα έχοντας τις ίδιες εφαρμογές. ....... συν ότι δεν μου άλλαξε το csc απο XEF σε αγγλικό. ......

Ενώ είχα σωθεί από την τσεχικη κιτ κατ που είχα συνέχεια μαύρη οθόνη στην κάμερα η camera failed και έβαλα την γαλλική κιτ κατ και δεν μου το ξανάκανε τώρα με την αγγλική lollipop μου το έκανε μια φορά. Μιλάμε πάντα έχοντας τις ίδιες εφαρμογές. ....... συν ότι δεν μου άλλαξε το csc απο XEF σε αγγλικό. ......

Για κοίτα μήπως έχεις το viber, εγώ το ξήλωσα και ησύχασα

Παντα φιλικα Μανος

Για κοίτα μήπως έχεις το viber, εγώ το ξήλωσα και ησύχασα

Και στη γαλλική το είχα και δεν είχα κανένα θέμα εν αντίθεση με τσεχικη και αγγλική lollipop που μου το είχε. Ούτε είναι λύση να ξηλωνουνε εφαρμογές όταν ειδικά τις χρησιμοποιώ.Θα ξαναπεράσω γαλλική κιτ κατ και θα περιμένω μέσο ota την lolipop

Και στη γαλλική το είχα και δεν είχα κανένα θέμα εν αντίθεση με τσεχικη και αγγλική lollipop που μου το είχε. Ούτε είναι λύση να ξηλωνουνε εφαρμογές όταν ειδικά τις χρησιμοποιώ.Θα ξαναπεράσω γαλλική κιτ κατ και θα περιμένω μέσο ota την lolipop

Δεν είναι λύση αλλά δυστυχώς με τη Lollipop έχουν αρκετές εφαρμογές θέματα ακόμα.

Που να δεις τα Nexus το τραβάνε με τα Day 1 updates

Παντα φιλικα Μανος

Μετα που πέρασα στο κινητό την Lollipop βλέπω την μπαταρία να πέφτει ακαριαία και την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και 40 βαθμούς ...

Λοιπόν πώς μπορώ να ξαναπεράσω την Lollipop αφου θα έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? ή δεν χρειαζεται να την ξαναπεράσω , αρκει μόνο η επαναφορά ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Πέρασα χθες το βράδυ την αγγλική λολιποπ, είχα κιτ κατ από t-mobile. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, το κινητό είναι πιο γρήγορο, η μπαταρία άψογη! Εννοείται ότι έκανα factory reset με το που την πέρασα... :-)

Eδώ κι εδώ είμαι να πετάξω την official unbranded της Ρουμανίας και να βάλω την αγγλική. Έχουν δώσει στη Ρουμανία των παρόχων και άφησαν εκτός την unbranded μέχρι στιγμής.

Μετα που πέρασα στο κινητό την Lollipop βλέπω την μπαταρία να πέφτει ακαριαία και την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και 40 βαθμούς ...

Λοιπόν πώς μπορώ να ξαναπεράσω την Lollipop αφου θα έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? ή δεν χρειαζεται να την ξαναπεράσω , αρκει μόνο η επαναφορά ?

Δε χρειάζεται να τη ξαναπεράσεις, μόνο Hard reset κάνε γιατί είναι μεγάλο το Update και χρειάζεται

Παντα φιλικα Μανος

Eδώ κι εδώ είμαι να πετάξω την official unbranded της Ρουμανίας και να βάλω την αγγλική. Έχουν δώσει στη Ρουμανία των παρόχων και άφησαν εκτός την unbranded μέχρι στιγμής.

Και εδω στο Ελλαντα το ιδιο εχουν κανει. Δεν τρελενομαι ομως. Περιμενω να κατσει ο κουρνιαχτός των αναβαθμισεων και εφοσον βγει καποιο συμπέρασμα να κανω την κίνησή μου.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έχω κάνει λάθος το νημα, συγχωρέστε με, είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο forum . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει, ειλικρινά θα με υποχρεώσει.

Νομιζω ο ασφαλέστερος τρόπος ειναι να τσεκάρεις το ΙΜΕΙ με την αντιπροσωπία εαν προκειται για original s5 και εαν προοριζονταν για χωρα της ΕΕ.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημερα 2η μερα σημερα με Lolipop...εχω να παρατηρησω οτι η διαχειρηση μπαταριας ειναι αψογη :) επισης παρατηρησα γρηγοροτερη εστιαση στη φωτο..αλλα πλεον οταν εστιαζει δε πρασινιζει ο κυκλος οπως στη κιτ κατ...ολα "τρεχουν" καλα σε φαση που δεν εκανα reset...:D
Jason the Greek

Καλημερα 2η μερα σημερα με Lolipop...εχω να παρατηρησω οτι η διαχειρηση μπαταριας ειναι αψογη :) επισης παρατηρησα γρηγοροτερη εστιαση στη φωτο..αλλα πλεον οταν εστιαζει δε πρασινιζει ο κυκλος οπως στη κιτ κατ...ολα "τρεχουν" καλα σε φαση που δεν εκανα reset...:D

Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Αγγλική lollipop .

Το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο και πιο snappy από ότι με την πολωνική.

Από χθες τις 06:30 το πρωί που έβγαλα το φορτιστή, μέχρι τώρα, ορίστε τα αποτέλεσμα της μπαταρίας...

Επίσης

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)