bikos68 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Γιατί δεν σε καταλαβαίνω? Ενα λεπτο...για το εικονιδιο "τοποθεσιας" δε μιλας? οπως κατεβαζεις τη μπαρα διπλα 2ο απ το wi-fi? αν λες αυτο το ενεργοποιω γινετε πρασινο και δουλευει, ανεβαζω μπαρα ρυθμισεων και οχι δεν αναβοσβεινει το εικονιδιο...αν αυτο λες.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Ήταν ένα εικονίδιο μικρό στην μπάρα που δείχνει το σήμα κλπ. Αυτό εννοούσα. Αυτό εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγαμε το πρόγραμμα πλοήγησης. Πατώντας στο πληκτρολόγιο τηλεφώνου *#1575# σας βγάζει εσάς το κρυφό μενού για τεστ της κεραίας gps? Edited January 16, 2015 by tron13 Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ήταν ένα εικονίδιο μικρό στην μπάρα που δείχνει το σήμα κλπ. Αυτό εννοούσα. Αυτό εμφανίζεται κάθε φορά που ανοίγαμε το πρόγραμμα πλοήγησης. Πατώντας στο πληκτρολόγιο τηλεφώνου *#1575# σας βγάζει εσάς το κρυφό μενού για τεστ της κεραίας gps? ναι το εικονίδιο της τοποθεσίας εμφανίζεται όπως παλιά . κατέβασε το gps test να δεις τ δορυφόρους πιάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ναι το εικονίδιο της τοποθεσίας εμφανίζεται όπως παλιά . κατέβασε το gps test να δεις τ δορυφόρους πιάνεις. Απολύτως κανέναν. .. ψάχνω να βρω έναν σέρβις κοντ που να δείχνει πληροφορίες για το gps αλλά τίποτα Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 καλημέρα. ήθελα να ρωτήσω κάτι. είδα κάποια τηλέφωνα σε κουτί σαν του galaxy S5 αλλά ήταν κλώνοι, και μέσα στο κουτί τα πάντα έγραφαν samsung galaxy S5 (μέχρι και ο φορτιστής). Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε στα γρήγορα έναν κλώνο απο το γνήσιο όταν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το αυθεντικό παρά το ξέρεις μόνο απο τις ιδιότητες του, αλλά και στον κλώνο έχει σχεδόν ίδιες ιδιότητες π.χ. camera ίδια mp ίδια μνήμη ή έτσι δείχνει τουλάχιστον;; Γιατί ρωτάω: είναι να αγοράσω ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο το απόγευμα που είναι ακόμα στο κουτί του αλλά κατά τα λεγόμενα του πωλητή (πωλήτρια είναι) είναι απο τον σύζυγο της που το έστειλε απο το εξωτερικό οπότε δεν υπάρχει αποδειξη. Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Kαλημερα..εβαλα τελικα την εγγλεζικη..ολα καλα,οσο για το CSC γυρισε σε αγγλικο...(ηταν Ελβετικο AUT). Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς τα βήματα που έκανες για να δούμε αν κάναμε τα ίδια? Επίσης σημαντικό είναι να μας πεις αν πριν φλασάρεις την Αγγλική, είχες άλλη Lollipop ή KaiKat? Γιατί από KitKat σε Lollipop, αλλάζει το CSC. Το θέμα είναι ότι αν έχεις lollipop (πχ την Πολωνική) και φλασάρεις άλλη Lollipop (πχ Αγγλική), δεν θα αλλάξει το CSC. Δηλαδή το πρόβλημα που το CSC παραμένει σε αυτό της προηγούμενης ROM, εντοπίζεται στην εναλλαγή μεταξύ Lollipop ROMs και όχι στη μετάβαση από KitKat σε Lollipop. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς τα βήματα που έκανες για να δούμε αν κάναμε τα ίδια? Επίσης σημαντικό είναι να μας πεις αν πριν φλασάρεις την Αγγλική, είχες άλλη Lollipop ή KaiKat? Γιατί από KitKat σε Lollipop, αλλάζει το CSC. Το θέμα είναι ότι αν έχεις lollipop (πχ την Πολωνική) και φλασάρεις άλλη Lollipop (πχ Αγγλική), δεν θα αλλάξει το CSC. Δηλαδή το πρόβλημα που το CSC παραμένει σε αυτό της προηγούμενης ROM, εντοπίζεται στην εναλλαγή μεταξύ Lollipop ROMs και όχι στη μετάβαση από KitKat σε Lollipop. Από Kitkat σε lollipop Πολωνίας σε μένα είχε αλλάξει το csc. Από lollipop Πολωνίας σε lollipop Ισπανίας μετά, πάλι άλλαξε το csc. Να διευκρινησω ότι στις αλλαγές έκανα πριν και μετά επαναφορά ρυθμίσεων. Τώρα βαριέμαι να ξαναστεινω για να δοκιμάσω να δω τι γίνεται με την αγγλικη.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 μόλις πέρασα την lollipop και πρόσεξα οτι συνεχίζω να μην έχω write access στην sdcard έτσι είναι η κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 μόλις πέρασα την lollipop και πρόσεξα οτι συνεχίζω να μην έχω write access στην sdcard έτσι είναι η κάνω κάτι λάθος? απο odin το πέρασες; Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloy4s Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 καλημέρα. ήθελα να ρωτήσω κάτι. είδα κάποια τηλέφωνα σε κουτί σαν του galaxy S5 αλλά ήταν κλώνοι, και μέσα στο κουτί τα πάντα έγραφαν samsung galaxy S5 (μέχρι και ο φορτιστής). Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε στα γρήγορα έναν κλώνο απο το γνήσιο όταν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το αυθεντικό παρά το ξέρεις μόνο απο τις ιδιότητες του, αλλά και στον κλώνο έχει σχεδόν ίδιες ιδιότητες π.χ. camera ίδια mp ίδια μνήμη ή έτσι δείχνει τουλάχιστον;; Γιατί ρωτάω: είναι να αγοράσω ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο το απόγευμα που είναι ακόμα στο κουτί του αλλά κατά τα λεγόμενα του πωλητή (πωλήτρια είναι) είναι απο τον σύζυγο της που το έστειλε απο το εξωτερικό οπότε δεν υπάρχει αποδειξη. Αν έχω κάνει λάθος το νημα, συγχωρέστε με, είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο forum . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει, ειλικρινά θα με υποχρεώσει. Παράθεση Fender Stratocaster (USA) 1988 Model - Gibson SG Faded (USA)- Gibson Les Paul Standard 1959 model (USA) -Schecter C1 Blackjack - Jackson DX10 D Reverse - Ovation Celebrity "electroacoustic" - Juan Martinez Spain Clasic guitar - Washburn bass Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 απο odin το πέρασες; όχι από το Kies 3 το πέρασα Ουγγαρέζικο είναι και on air δεν είχε βγει το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ρίξτε 1 ματιά στο S5 μου με lollipop και nova με gestures σε ένα μικρό βίντεο που έκανα. S5 lollipop με nova gestures: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μπορείς να περιγράψεις ακριβώς τα βήματα που έκανες για να δούμε αν κάναμε τα ίδια? Επίσης σημαντικό είναι να μας πεις αν πριν φλασάρεις την Αγγλική, είχες άλλη Lollipop ή KaiKat? Γιατί από KitKat σε Lollipop, αλλάζει το CSC. Το θέμα είναι ότι αν έχεις lollipop (πχ την Πολωνική) και φλασάρεις άλλη Lollipop (πχ Αγγλική), δεν θα αλλάξει το CSC. Δηλαδή το πρόβλημα που το CSC παραμένει σε αυτό της προηγούμενης ROM, εντοπίζεται στην εναλλαγή μεταξύ Lollipop ROMs και όχι στη μετάβαση από KitKat σε Lollipop. Καλησπερα...απο κιτ κατ 4,4,2 κατευθειαν Αγγλικη απο πανω...και δε χρειαστηκε τιποτα αλλο ανοιξε κατευθειαν ελληνικα εβαλα πιν και jet δεν επανεφερα τιποτα... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ενώ είχα σωθεί από την τσεχικη κιτ κατ που είχα συνέχεια μαύρη οθόνη στην κάμερα η camera failed και έβαλα την γαλλική κιτ κατ και δεν μου το ξανάκανε τώρα με την αγγλική lollipop μου το έκανε μια φορά. Μιλάμε πάντα έχοντας τις ίδιες εφαρμογές. ....... συν ότι δεν μου άλλαξε το csc απο XEF σε αγγλικό. ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ενώ είχα σωθεί από την τσεχικη κιτ κατ που είχα συνέχεια μαύρη οθόνη στην κάμερα η camera failed και έβαλα την γαλλική κιτ κατ και δεν μου το ξανάκανε τώρα με την αγγλική lollipop μου το έκανε μια φορά. Μιλάμε πάντα έχοντας τις ίδιες εφαρμογές. ....... συν ότι δεν μου άλλαξε το csc απο XEF σε αγγλικό. ...... Για κοίτα μήπως έχεις το viber, εγώ το ξήλωσα και ησύχασα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Για κοίτα μήπως έχεις το viber, εγώ το ξήλωσα και ησύχασα Και στη γαλλική το είχα και δεν είχα κανένα θέμα εν αντίθεση με τσεχικη και αγγλική lollipop που μου το είχε. Ούτε είναι λύση να ξηλωνουνε εφαρμογές όταν ειδικά τις χρησιμοποιώ.Θα ξαναπεράσω γαλλική κιτ κατ και θα περιμένω μέσο ota την lolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Και στη γαλλική το είχα και δεν είχα κανένα θέμα εν αντίθεση με τσεχικη και αγγλική lollipop που μου το είχε. Ούτε είναι λύση να ξηλωνουνε εφαρμογές όταν ειδικά τις χρησιμοποιώ.Θα ξαναπεράσω γαλλική κιτ κατ και θα περιμένω μέσο ota την lolipop Δεν είναι λύση αλλά δυστυχώς με τη Lollipop έχουν αρκετές εφαρμογές θέματα ακόμα. Που να δεις τα Nexus το τραβάνε με τα Day 1 updates Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μετα που πέρασα στο κινητό την Lollipop βλέπω την μπαταρία να πέφτει ακαριαία και την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και 40 βαθμούς ... Λοιπόν πώς μπορώ να ξαναπεράσω την Lollipop αφου θα έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? ή δεν χρειαζεται να την ξαναπεράσω , αρκει μόνο η επαναφορά ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Πέρασα χθες το βράδυ την αγγλική λολιποπ, είχα κιτ κατ από t-mobile. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, το κινητό είναι πιο γρήγορο, η μπαταρία άψογη! Εννοείται ότι έκανα factory reset με το που την πέρασα... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Eδώ κι εδώ είμαι να πετάξω την official unbranded της Ρουμανίας και να βάλω την αγγλική. Έχουν δώσει στη Ρουμανία των παρόχων και άφησαν εκτός την unbranded μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Μετα που πέρασα στο κινητό την Lollipop βλέπω την μπαταρία να πέφτει ακαριαία και την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και 40 βαθμούς ... Λοιπόν πώς μπορώ να ξαναπεράσω την Lollipop αφου θα έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? ή δεν χρειαζεται να την ξαναπεράσω , αρκει μόνο η επαναφορά ? Δε χρειάζεται να τη ξαναπεράσεις, μόνο Hard reset κάνε γιατί είναι μεγάλο το Update και χρειάζεται Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Eδώ κι εδώ είμαι να πετάξω την official unbranded της Ρουμανίας και να βάλω την αγγλική. Έχουν δώσει στη Ρουμανία των παρόχων και άφησαν εκτός την unbranded μέχρι στιγμής. Και εδω στο Ελλαντα το ιδιο εχουν κανει. Δεν τρελενομαι ομως. Περιμενω να κατσει ο κουρνιαχτός των αναβαθμισεων και εφοσον βγει καποιο συμπέρασμα να κανω την κίνησή μου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα. ήθελα να ρωτήσω κάτι. είδα κάποια τηλέφωνα σε κουτί σαν του galaxy S5 αλλά ήταν κλώνοι, και μέσα στο κουτί τα πάντα έγραφαν samsung galaxy S5 (μέχρι και ο φορτιστής). Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε στα γρήγορα έναν κλώνο απο το γνήσιο όταν δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το αυθεντικό παρά το ξέρεις μόνο απο τις ιδιότητες του, αλλά και στον κλώνο έχει σχεδόν ίδιες ιδιότητες π.χ. camera ίδια mp ίδια μνήμη ή έτσι δείχνει τουλάχιστον;; Γιατί ρωτάω: είναι να αγοράσω ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο το απόγευμα που είναι ακόμα στο κουτί του αλλά κατά τα λεγόμενα του πωλητή (πωλήτρια είναι) είναι απο τον σύζυγο της που το έστειλε απο το εξωτερικό οπότε δεν υπάρχει αποδειξη. Αν έχω κάνει λάθος το νημα, συγχωρέστε με, είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο forum . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει, ειλικρινά θα με υποχρεώσει. Νομιζω ο ασφαλέστερος τρόπος ειναι να τσεκάρεις το ΙΜΕΙ με την αντιπροσωπία εαν προκειται για original s5 και εαν προοριζονταν για χωρα της ΕΕ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Η ρομ της κοσμοτε μόνο μέσω kies είναι διαθέσιμη; γιατί ota εμένα δεν μου έχει έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλημερα 2η μερα σημερα με Lolipop...εχω να παρατηρησω οτι η διαχειρηση μπαταριας ειναι αψογη :) επισης παρατηρησα γρηγοροτερη εστιαση στη φωτο..αλλα πλεον οταν εστιαζει δε πρασινιζει ο κυκλος οπως στη κιτ κατ...ολα "τρεχουν" καλα σε φαση που δεν εκανα reset...:D Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Καλημερα 2η μερα σημερα με Lolipop...εχω να παρατηρησω οτι η διαχειρηση μπαταριας ειναι αψογη :) επισης παρατηρησα γρηγοροτερη εστιαση στη φωτο..αλλα πλεον οταν εστιαζει δε πρασινιζει ο κυκλος οπως στη κιτ κατ...ολα "τρεχουν" καλα σε φαση που δεν εκανα reset...:D Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Αγγλική lollipop . Το τηλέφωνο είναι πιο γρήγορο και πιο snappy από ότι με την πολωνική. Από χθες τις 06:30 το πρωί που έβγαλα το φορτιστή, μέχρι τώρα, ορίστε τα αποτέλεσμα της μπαταρίας... Επίσης Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts