panos_27 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 clean install πως το εννοείτε? OTA και hard reset έκανα. Είτε αυτό που λες, είτε μέσω οντιν κατέβασμα και φλασαρισμα την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Γι αυτό ανέφερα παιδιά ότι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, επειδή έκανα πρώτη φορά ΟΤΑ. Με πείσατε,απλά είχα βαρεθεί να κάνω στήσιμο από την αρχή το κινητό-ένα 2ωρο. Η απορία μου είναι ότι, αφού έχει γίνει το κινητό τόσο σούπερ, αν αξίζει να κάνει κανείς αναβάθμιση σε 5.1 και να περιμένει τα όποια bug fixes μετά... Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Γι αυτό ανέφερα παιδιά ότι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, επειδή έκανα πρώτη φορά ΟΤΑ. Με πείσατε,απλά είχα βαρεθεί να κάνω στήσιμο από την αρχή το κινητό-ένα 2ωρο. Η απορία μου είναι ότι, αφού έχει γίνει το κινητό τόσο σούπερ, αν αξίζει να κάνει κανείς αναβάθμιση σε 5.1 και να περιμένει τα όποια bug fixes μετά... Ρητορικό και ωραίο ερώτημα για αυτό συνήθως δεν κάνω κατευθυαν της αναβαθμίσεις περιμένεις βλέπεις αν αξίζει όταν με το καλό βγει και κρίνεις ο μόνος σοβαρός λόγος πού της κάνω είναι η καλύτερη αυτονομία μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Γι αυτό ανέφερα παιδιά ότι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, επειδή έκανα πρώτη φορά ΟΤΑ. Με πείσατε,απλά είχα βαρεθεί να κάνω στήσιμο από την αρχή το κινητό-ένα 2ωρο. Η απορία μου είναι ότι, αφού έχει γίνει το κινητό τόσο σούπερ, αν αξίζει να κάνει κανείς αναβάθμιση σε 5.1 και να περιμένει τα όποια bug fixes μετά... Καλά...κάτσε να βγει η 5.1 και βλέπουμε(αν βγει έτσι όπως το πάνε)... Αυτό που θέλω από την 5.1 (και ελπίζω να το πάρουμε) είναι η υποστήριξη θεμάτων που έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Εγω πιστευω οτι θα παρουμε κατευθειαν το Αndroid 6... Δεν πιστευω οτι θα βγαλουν αναναθμηση για την 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Καλησπερα παιδια!μου συμβαινει κατι πολυ παραλογο ειμαι κατοχος του S5 εδω και 2 μηνες περιπου...επειδη εδω που μενω δεν εχει πολυ καλο σημα η Vodafone,απο αυτοματη λειτουργεια LTE,WCDMA & GSM οταν ειμαι σπιτι παντα το γυρναω σε GSM only...χθες λοιπον το βραδυ που το εβαλα GSM only δεν εβρισκε σημα με τιποτα πουθενα...το εκλεισα το ανοιξα και ολα ηταν μια χαρα...!!!παμε τωρα στο παραλογο της υποθεσης οταν αποφασησα να παρω κινητο πριν 3 μηνες περιπου κατεληξα στο LG G3 το παραγκελνω μου ερχεται (και ολος παραδοξος εκανε αυτο που περιεγραψα λιγο πιο πανω οτι κανει το S5),το στελνω πισω...μου στελνει καινουριο το οποιο παρουσιασε το ιδιο ακριβως προβλημα....το ξανα στελνω πισω,μου ερχεται καινουριο που κανει παλι το ιδιο.....και μιλαω με αυτον που το πηρα και μου λεει το παιδι το καλυτερο που μπορω να κανω γιατι μαλλον εχει προβλημα ολη η παρτιδα ειναι να σου επιστρεψω τα λεφτα σου και οντως ετσι εγινε.....φοβηθηκα να παρω ξανα απο αλλο μαγαζι βεβαια το G3 και ετσι κατεληξα στο S5 και ξαφνηκα μετα απο καιρο κανει και το S5 το ιδιο και εχω χαζεψει πραγματικα....τι γινετε ? ας βοηθησει καποιος SOS PLEASE! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τα Lg g3 θεωρουνται απο τα χειροτερα στα σηματα!!μηπως εκει που μενεις δεν υπαρχει καλη καλυψη;θα παμε να κανουμε ενα hard reset στο modem απο το servise menu..πατησε... *#0011# θα σε παει στο servise menu.εκει θα πατησεις.. 2.ue.settings&info 1.settings 2.system 1.simulation 1.modem assert(reset) Reboot Με αυτο θα δουλεψει σιγουρα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τα Lg g3 θεωρουνται απο τα χειροτερα στα σηματα!!μηπως εκει που μενεις δεν υπαρχει καλη καλυψη;θα παμε να κανουμε ενα hard reset στο modem απο το servise menu..πατησε... *#0011# θα σε παει στο servise menu.εκει θα πατησεις.. 2.ue.settings&info 1.settings 2.system 1.simulation 1.modem assert(reset) Reboot Με αυτο θα δουλεψει σιγουρα το εγραψα και παραπανω οτι δεν εχει καλη καλυψη εδω που μενω αλλα παντα στο GSM only ειχα 3 με 4 γραμμες σημα και επισης μετα απο κλεισιμο και ανοιγμα στο ιδιο σημειο που ημουν και πριν επανερχεται κανονικα!σε τι μπορει να οφειλεται αυτο? ειναι δυνατον 3 συσκευες G3 και τωρα το S5 να κανουν το ιδιο πραγμα? και δεν καταλαβα ακριβως αυτο που μου ειπες να κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Εγω πιστευω οτι θα παρουμε κατευθειαν το Αndroid 6... Δεν πιστευω οτι θα βγαλουν αναναθμηση για την 5.1 Tι να πω...Στην Αμερική πάντως έχουν πάρει ήδη την 5.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μπορώ κάπως να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μπορώ κάπως να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση? Την φλασαρεις με οντιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλησπερα παιδια!μου συμβαινει κατι πολυ παραλογο ειμαι κατοχος του S5 εδω και 2 μηνες περιπου...επειδη εδω που μενω δεν εχει πολυ καλο σημα η Vodafone,απο αυτοματη λειτουργεια LTE,WCDMA & GSM οταν ειμαι σπιτι παντα το γυρναω σε GSM only...χθες λοιπον το βραδυ που το εβαλα GSM only δεν εβρισκε σημα με τιποτα πουθενα...το εκλεισα το ανοιξα και ολα ηταν μια χαρα...!!!παμε τωρα στο παραλογο της υποθεσης οταν αποφασησα να παρω κινητο πριν 3 μηνες περιπου κατεληξα στο LG G3 το παραγκελνω μου ερχεται (και ολος παραδοξος εκανε αυτο που περιεγραψα λιγο πιο πανω οτι κανει το S5),το στελνω πισω...μου στελνει καινουριο το οποιο παρουσιασε το ιδιο ακριβως προβλημα....το ξανα στελνω πισω,μου ερχεται καινουριο που κανει παλι το ιδιο.....και μιλαω με αυτον που το πηρα και μου λεει το παιδι το καλυτερο που μπορω να κανω γιατι μαλλον εχει προβλημα ολη η παρτιδα ειναι να σου επιστρεψω τα λεφτα σου και οντως ετσι εγινε.....φοβηθηκα να παρω ξανα απο αλλο μαγαζι βεβαια το G3 και ετσι κατεληξα στο S5 και ξαφνηκα μετα απο καιρο κανει και το S5 το ιδιο και εχω χαζεψει πραγματικα....τι γινετε ? ας βοηθησει καποιος SOS PLEASE! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παιδια κανεις καμια βοηθεια???τι μπορει να φταιει τι γινεται 4 κινητα τα 3 LG G3 και τωρα το S5.... HELP PLEASE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Για αρχή αν δεν ειναι καινούργια η sim πάρε μια άλλη .Δεν φταίνε η συσκευές κάτι άλλο παίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Για αρχή αν δεν ειναι καινούργια η sim πάρε μια άλλη .Δεν φταίνε η συσκευές κάτι άλλο παίζει . καινουρια ειναι η sim σχεδον μαζι με το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ε δεν γίνεται όλες η συσκευές που αγοράζεις να έχουν το συγκεκριμένο θέμα .Δοκίμασε 2g και σε άλλα σημεία εκτός σπιτιού . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ε δεν γίνεται όλες η συσκευές που αγοράζεις να έχουν το συγκεκριμένο θέμα .Δοκίμασε 2g και σε άλλα σημεία εκτός σπιτιού . οταν κλεινω και ανοιγω την συσκευη ολα κομπλε στο ηδιο σημειο που ημουν και πριν!το ξερω οτι δεν γινεται γιαυτο εχω χαζεψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αντι να το κλείνεις και να το ανοίγεις ,βάζε /βγάζε το σε λειτουργία πτήσης . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αντι να το κλείνεις και να το ανοίγεις ,βάζε /βγάζε το σε λειτουργία πτήσης . Οχι Γιαννης.......Κοτσιρας.........Δεν με απασχολει αν το κλεινω και το ανοιγω!!!τι γινετε θεω να μαθω και που οφειλεται αυτο το πραγμα ειναι παντελως παραλογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ποιά είναι η αμέσως προηγούμενη ρομ? Ο Knox δε γράφει ετσι? Μη χάσουμε καμία εγγύηση για πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορεί κάποιος να μου υποδείξει ποιά είναι η αμέσως προηγούμενη ρομ? Ο Knox δε γράφει ετσι? Μη χάσουμε καμία εγγύηση για πλάκα.Σιγουριά 100% οτί δε θα γράψει το knox δεν υπάρχει. Πάτα στο λίνκ της υπογραφής μου για να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και αποφασίζεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosmourou Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλημερα εχω ενα s5 και μου εσπασε το τζαμι της οθονης ξερουμε καποια οικονομικη λυση πρεπει να αλλαξει ολη η οθονη η οποια δουλευει αψογα.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλημερα εχω ενα s5 και μου εσπασε το τζαμι της οθονης ξερουμε καποια οικονομικη λυση πρεπει να αλλαξει ολη η οθονη η οποια δουλευει αψογα.ευχαριστω. Ναι δυστυχώς, το τζαμί πάει μαζί με την οθόνη. Υπάρχει βέβαια και μόνο του σε e-bay κλπ, αλλά δεν συνιστάται κάτι τέτοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosmourou Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Οκ ευχαριστω αρα παω για αλλαγη ολης της οθονης γυρω στα 170€ απο οτι ειδα στο internet ετσι.δεν υπαρχει κατι με μικροτερο κοστος προς αποφυγη εγκεφαλικου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Οκ ευχαριστω αρα παω για αλλαγη ολης της οθονης γυρω στα 170€ απο οτι ειδα στο internet ετσι.δεν υπαρχει κατι με μικροτερο κοστος προς αποφυγη εγκεφαλικου!!! Παρτο από eBay αλλά είναι ρίσκο εσύ διαλέγεις το ανταλλακτικό δυστυχώς πηγαίνει μαζί με την οθόνη αφής στα μαγαζιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Εγω καταφερα και αλλαξα στο s4 i9500 lcd+digitizer+front glass..αλλα ηταν ενα..παει ολο μαζι αυτο...αμα δεις πολλα video θα το καταφερεις.. Προσοχη!!!!!Ολο το digitizer+front glass μαζι..μην τολμησεις να βγαλεις ξεχωριστα digitizer και να κολλησεις μετα το front glass...εκει την πατανε πολλοι !!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts