Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι δεν εχει αισθητηρα υγρασιας το κινητο μου ; Εχει δοκιμασει καποιος να δει αν λειτουργουν οι αναλογες εφαρμογες ;
My Name Is George V.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Γιατι δεν εχει αισθητηρα υγρασιας το κινητο μου ; Εχει δοκιμασει καποιος να δει αν λειτουργουν οι αναλογες εφαρμογες ;

τι να το κάνεις σε αδιάβροχο κινητό;....

τι να το κάνεις σε αδιάβροχο κινητό;....

οριστε ;;; Τι σχεση εχει τωρα αν ειναι αδιαβροχο το κινητο ; Μετραω την υγρασια στο σπιτι και εξω. Στο 9506 ειχα κανονικα αισθητηρα.

My Name Is George V.

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Τωρα με λολιποπ η μπαταρια ποσην ωρα οθονη βγαζει περιπου; Με wifi κυριως, γιατι το 3G ξερω κι απ το δικο μου οτι την ριχνει πολυ. Σε σχεση με την κιτκατ παραπανω βλεπετε να βγαζει;

Παιδια να κανω μια ερωτηση. Τωρα με λολιποπ η μπαταρια ποσην ωρα οθονη βγαζει περιπου; Με wifi κυριως, γιατι το 3G ξερω κι απ το δικο μου οτι την ριχνει πολυ. Σε σχεση με την κιτκατ παραπανω βλεπετε να βγαζει;

Φιλε σημερα το μετρητα,με μετρια χρηση με WiFi και λιγο Data μου εβγαλε 3 ωρες ακριβως. Για kitkat δεν ξερω γιατι δεν την προλαβα...

My Name Is George V.

Φιλε σημερα το μετρητα,με μετρια χρηση με WiFi και λιγο Data μου εβγαλε 3 ωρες ακριβως. Για kitkat δεν ξερω γιατι δεν την προλαβα...

Σχετικα λιγο δεν ειναι 3 ωρες; Γενικα τοσο παει; :p

Σχετικα λιγο δεν ειναι 3 ωρες; Γενικα τοσο παει; :p

Στο δικο μου τοσο παει,σε αλλους ισως αντεχει και περισσοτερο φιλος . Σε καθημερινη χρηση με DAta απο 9 το πρωι μου αντεχει εως τις 6 με αρκετη χρηση και φωτεινοτητα στο 50% ισως και λιγοτερο. Γενικως ειμαι πολυ καλα με την μπαταρια του,φαντασου οτι πριν λιγες ημερες ειχα 9506 και με την 5.0.1. με την ιδια χρηση μου εσβηνε στις 2 το μεσημερι!!! Τραγικα πραγματα φιλε μου.

My Name Is George V.

Στο δικο μου τοσο παει,σε αλλους ισως αντεχει και περισσοτερο φιλος . Σε καθημερινη χρηση με DAta απο 9 το πρωι μου αντεχει εως τις 6 με αρκετη χρηση και φωτεινοτητα στο 50% ισως και λιγοτερο. Γενικως ειμαι πολυ καλα με την μπαταρια του,φαντασου οτι πριν λιγες ημερες ειχα 9506 και με την 5.0.1. με την ιδια χρηση μου εσβηνε στις 2 το μεσημερι!!! Τραγικα πραγματα φιλε μου.

Καταλαβα, αφου λες οτι κραταει τοσο πολυ με δεδομενα λογικα θα ναι πολυ καλη. Ευχαριστω για την απαντηση ;)

Καταλαβα, αφου λες οτι κραταει τοσο πολυ με δεδομενα λογικα θα ναι πολυ καλη. Ευχαριστω για την απαντηση ;)

και εγω ετσι νομιζω οτι φυσαει η μπαταρια !! Να εισαι καλα φιλε.

My Name Is George V.

καλησπερα παιδια,εχω το s5 sm-g900f πορτογαλιας,με εκδοση λογισμικου pda:nj1/:csc:nj1/phone:nj1(tph),διαβαζω εδω μεσα οτι πολλοι εχουν ηδη το lolipop επισημα,προφανως εγω μεσα απο kies ακομα και σημερα δεν βλεπω καποια νεοτερη αναβαθμιση,αλλα βλεπω οτι πολλοι την εχουν περασει με odin.Θα ηθελα παιδια την γνωμη σας,να περιμενω να ρθει επισημα μεσω kies ή να βαλω το lolipop μεσω odin,κι αν ειναι να το περασω μεσω odin ξερετε πια εκδοση να βαλω ? ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια πληροφορια!

Λίγο είναι!

Λοιπον εντοπισα ενα Bug στο λειτουργικο ( δεν ξερω αν το κανει και σε εσας)

Παραδειγμα εχω 3 εφαρμογες ανοιχτες,κλεινω τη μια .Ανοιγω να δω αν εκλεισε και αυτο εχει ανοιξει αλλες 4-5 τυχαιες!!

Επισης το κανω restart και δεν τις σβηνει παλι αλλα τις εχει ανοιχτες και παλι τυχαιες.

Τι μπορει να φταιει ; Σιγουρα ειναι ενα προβλημα και ριχνει την μπαταρια αμεσα αυτο.

Πως το λυνω ;;;

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λίγο είναι!

Λιγο ειναι αλλα κοιτα τι προβλημα διαπιστωσα στην 5.0 . Δεν ξερω αν το κανει και το δικο σου.

My Name Is George V.

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό 8 μηνών, αλλά έχει ρουταριστεί στο παρελθόν, η οθόνη του στα καλά καθούμενα ασπρίζει τελείως και βγάζει νοκ άουτ το κινητό, πρέπει ώρες να προσπαθώ βγάζοντας μπαταρία και αρκετές επανεκκινήσεις να συνέλθει. Μίλησα με Samsung, το έστειλα για service, ωστόσο μου επισήμαναν οτι δήθεν η εγγύηση λόγω Knox, δεν ισχύει. Το εψαξα στο ίντερνετ και βρήκα οτι υπάρχει κοινοτική οδηγία ότι πρέπει να μου αποδείξουν οτι με αυτό ( root) εγώ προκάλεσα τη ζημιά, διαφορετικά οφείλουν να το επισκευάσουν ως προβλέπει η εγγύηση. Ποιά η γνώμη σας?

Οτι εμπλεξες!

Τεχνική υπηρεσία ειναι, μπορούν να ισχυριστούν οτιδήποτε χωρις εσυ ουσιαστικά να μπορεις να αποδείξεις το αντίθετο παρα μόνον να επιμένεις οτι δεν έχει καμιά σχεση το ενα με το άλλο.

Αφου το έστειλες και το είδαν, τι διέγνωσαν? Σου είπαν, τους ρώτησες?

Θελω να πω, οτι αν ειναι θεμα οθόνης, πες στον εαυτό σου οτι σου επεσε και έσπασε η οθόνη, οποτε ουτως ή αλλως την πληρώνεις! Την αλλαζεις και τελειώνεις.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό 8 μηνών, αλλά έχει ρουταριστεί στο παρελθόν, η οθόνη του στα καλά καθούμενα ασπρίζει τελείως και βγάζει νοκ άουτ το κινητό, πρέπει ώρες να προσπαθώ βγάζοντας μπαταρία και αρκετές επανεκκινήσεις να συνέλθει. Μίλησα με Samsung, το έστειλα για service, ωστόσο μου επισήμαναν οτι δήθεν η εγγύηση λόγω Knox, δεν ισχύει. Το εψαξα στο ίντερνετ και βρήκα οτι υπάρχει κοινοτική οδηγία ότι πρέπει να μου αποδείξουν οτι με αυτό ( root) εγώ προκάλεσα τη ζημιά, διαφορετικά οφείλουν να το επισκευάσουν ως προβλέπει η εγγύηση. Ποιά η γνώμη σας?

Νομίζω με φωνές και επιμονή θα στο φτιάξουν δωρεάν. Αρκεί να μπορείς να είσαι αρκετά εκνευριστικος μέχρι να βαρεθουν να σε βλέπουν.

Αυτό παθαίνει, ακομα απαντηση δεν εχω καθότι απο επαρχία εσταλει απο τον αντιπροσωπό τους την τεταρτη που μας περασε, περασα ωστοσο απο εκει και τους τα ετριξα καπως τα δοντια, περιμενω με αγωνια το τηλεφωνημα για να γινω πυραυλος!! Edited by jojo30

Καλησπέρα ! Υπάρχει κάπου ρύθμιση οταν έρχεται sms να φαίνεται στην οθόνη ο αποστολέας χωρις όμως το κείμενο του μηνύματος ;

Καλησπέρα ! Υπάρχει κάπου ρύθμιση οταν έρχεται sms να φαίνεται στην οθόνη ο αποστολέας χωρις όμως το κείμενο του μηνύματος ;

Απ τις ρυθμισεις-Ηχοι και ειδοποιησεις-οταν ειναι κλειδωμενη-εμφανιση ολου του περιεχομενου.αυτο λες μαλλον...

Jason the Greek

Αυτό παθαίνει, ακομα απαντηση δεν εχω καθότι απο επαρχία εσταλει απο τον αντιπροσωπό τους την τεταρτη που μας περασε, περασα ωστοσο απο εκει και τους τα ετριξα καπως τα δοντια, περιμενω με αγωνια το τηλεφωνημα για να γινω πυραυλος!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Είναι λίγο και το που θα πέσεις! Δηλαδή εξαρτάται από τον τεχνικό πού θα το πιάσει, αν θα κάνει τα στραβά μάτια ή όχι.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σαν τη μύγα μες'το γάλα θα φαίνεται οτι το έχεις περάσει εσύ,ποτέ δεν γίνεται όπως το εργοστασιακό,άσε που περνάνε τη συσκευή με μεγεθυντικό φακό,δεν παίζει δηλαδή καμία περίπτωση να μην το δούν.

Κοίτα,μία ύστατη κίνηση που σου προτείνω είναι να ξαναπεράσεις την lollipop.Παίζει να έχει γίνει απλά corrupted ο efs φάκελος (γι αυτό και δεν βλέπεις το imei και μακάρι να είναι μόνο αυτό) και ύπάρχει μεγάλη περίπτωση να επανέλθει (τα reboot που λες δεν μου αρέσουν,αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτα).

Update μετά από καιρό, και αφού ξεπέρασα το ξενέρωμα και είπα να το ξαναπιάσω το κινητό.

Κατέβασα την 5.0 και την πέρασα ξανά με Odin, και θαύμα!! Έχω imei :P :cool:

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Και ήδη έγινε root και backup, μην τρέχουμε πάλι :)

Update μετά από καιρό, και αφού ξεπέρασα το ξενέρωμα και είπα να το ξαναπιάσω το κινητό.

Κατέβασα την 5.0 και την πέρασα ξανά με Odin, και θαύμα!! Έχω imei :P :cool:

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Και ήδη έγινε root και backup, μην τρέχουμε πάλι :)

Οταν γραφω και ξανά γραφω ως σπαστικος οτι το odin συχνά λυνει προβληματα οπου κολλάνε ολα τα υπολοιπα.., κάτι ξερω.. Οχι οτι ειναι καλυτερο. Ολα την ιδια δουλεια κανουν οταν δουλευουν σωστα. Απλα επηρεάζεται απο λιγοτερους παράγοντες και η πιθανότητα να παει κατι στραβα μειώνεται.. Τυχερος. Αφου δεν έχεις έτσι και αλλιώς εγγυηση, βαλε ενα recovery και κρατα nandroid backup. Συμπεριελαβε τα ολα, ωστε αν χαθει οτιδήποτε για καποιο λογο να μπορεις να το επαναφερεις την επόμενη φορά.

Οταν γραφω και ξανά γραφω ως σπαστικος οτι το odin συχνά λυνει προβληματα οπου κολλάνε ολα τα υπολοιπα.., κάτι ξερω.. Οχι οτι ειναι καλυτερο. Ολα την ιδια δουλεια κανουν οταν δουλευουν σωστα. Απλα επηρεάζεται απο λιγοτερους παράγοντες και η πιθανότητα να παει κατι στραβα μειώνεται.. Τυχερος. Αφου δεν έχεις έτσι και αλλιώς εγγυηση, βαλε ενα recovery και κρατα nandroid backup. Συμπεριελαβε τα ολα, ωστε αν χαθει οτιδήποτε για καποιο λογο να μπορεις να το επαναφερεις την επόμενη φορά.
Δεν έφταιγε ούτε το odin, ούτε το kies, ούτε το OTA που του έγινε corrupted ο efs αλλά το downgrade που είχε κάνει (εξάλλου με odin το είχε κάνει και έχουν αναφερθεί πολλά παρόμοια περιστατικά σε αυτή την περίπτωση, μεγάλη προσοχή λοιπόν) και πολλές φορές περνώντας την νεότερη από αυτές που είχε βάλει, επανέρχεται.Στο διά ταύτα όμως,τέλος καλό, όλα καλά :) Edited by truckman

Δεν έφταιγε ούτε το odin, ούτε το kies, ούτε το OTA που του έγινε corrupted ο efs αλλά το downgrade που είχε κάνει (εξάλλου με odin το είχε κάνει και έχουν αναφερθεί πολλά παρόμοια περιστατικά σε αυτή την περίπτωση, μεγάλη προσοχή λοιπόν) και πολλές φορές περνώντας την νεότερη από αυτές που είχε βάλει, επανέρχεται.Στο διά ταύτα όμως,τέλος καλό, όλα καλά :)

Κ όμως, το null imei το έβγαλε με την 5.0 δέκα μέρες περίπου μετά που το είχα περάσει με ΟΤΑ.

Downgrade έκανα μετά μήπως και στρώσει, και για να κάνω root μήπως γίνει τίποτα με το terminal emulator.

Τέλος καλό όλα καλά όντως, αλλά μια τελευταία απορία. Μπορεί στα καλά καθούμενα να φρικάρει έτσι το EFS?

Σε φάση μιλάω στο κινητό, το αφήνω στο τραπέζι, και μετά που πήγα να τηλεφωνήσω πάλι, είχε null imei.

Ούτε έπεσε ούτε τπτ :confused:

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)