achillesgk Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Όσοι έχετε lag, κάνατε hard reset ή μόνο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Guys καλησπερα, Το τηλεφωνακι ζητησε την αναβαθμιση του ... backup με ολα τα data των application/games υπαρχει ? η θα πρεπει να ξαναπερασουμε ολες τις πιστες !!! ευχαριστω Αν δεν είσαι Root δες το helium app sync and backup στο play Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Οσοι δεν εχετε ιδεα απο Android, παρτε iphone που ειναι ολα πιο απλα. Φίλε απο πανω, ειναι δυνατόν να μην γνωρίζεις οτι με εξοικονομηση ενεργειας το τηλεφωνο υπό λειτουργεί; ;;; Παιρνετε μια συσκευή, δεν ξερετε τα βασικά και ξαφνικα μου μαθατε το lag ολοι. Φίλε απο επάνω να με συγχωρέσεις αλλα ξέχασα να αναφέρω ότι το τηλέφωνο το δουλεύω και*χωρίς*εξοικονόμηση ενέργειας αλλα και οταν το έχω σε εξοικονόμηση απενεργοποιώ την απόδοση cpu. Και στις δυο περιπτώσεις τα προβληματα παραμένουν. Συγγνώμη που στο χαλάω αλλα ασχολούνται και άλλοι με κινητά εκτός απο εσένα. Το ποιος ξέρει τι παραπάνω απο τον άλλο ειναι σχετικό. Παρατηρήσεις κάνουμε και συζήτηση που αποσκοπεί σε λύσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι έχετε lag, κάνατε hard reset ή μόνο update? Εχει γίνει επαναφορά εργ.ρυθμίσεων στο τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση αλλά όχι hard reset.Δεν ξερω αν θα έχει διαφορά αλλά θα το επιχειρήσω. Ευχαριστώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Φίλε απο επάνω να με συγχωρέσεις αλλα ξέχασα να αναφέρω ότι το τηλέφωνο το δουλεύω και*χωρίς*εξοικονόμηση ενέργειας αλλα και οταν το έχω σε εξοικονόμηση απενεργοποιώ την απόδοση cpu. Και στις δυο περιπτώσεις τα προβληματα παραμένουν. Συγγνώμη που στο χαλάω αλλα ασχολούνται και άλλοι με κινητά εκτός απο εσένα. Το ποιος ξέρει τι παραπάνω απο τον άλλο ειναι σχετικό. Παρατηρήσεις κάνουμε και συζήτηση που αποσκοπεί σε λύσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει γίνει επαναφορά εργ.ρυθμίσεων στο τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση αλλά όχι hard reset.Δεν ξερω αν θα έχει διαφορά αλλά θα το επιχειρήσω. Ευχαριστώ. :rolleyes: Ε τοτε ο @manan69t και το βίντεο που ανέβασε ειναι απο αλλη συσκευή κι οχι απ το S5. Ps: Επαναφορά εργοστασιακων=hard reset :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ε τοτε ο @manan69t και το βίντεο που ανέβασε ειναι απο αλλη συσκευή κι οχι απ το S5. Ps: Επαναφορά εργοστασιακων=hard reset :) Ημουν σίγουρος ότι ο @achillesgk εννοούσε απο recovery reset γιαυτό και έγραψα την αμφιβολια μου για την διαφορά των δύο. Ευχαριστώ για την βοηθεια όμως. :)Δεν αμφιβάλλω για την σωστη λειτουργιά της συσκευής του @manan69t ούτε για τα Samsung. Άλλωστε είναι η τρίτη συσκευή της εταιρείας που παίρνω. Αμφιβάλλω όμως και προσπαθώ να δω και να βρω τα προβλήματα τής τωρινης μου συσκευής και κατά πόσο είναι δικο μου το λάθος ή εργοστασιακό. . Πάντα φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ημουν σίγουρος ότι ο @achillesgk εννοούσε απο recovery reset γιαυτό και έγραψα την αμφιβολια μου για την διαφορά των δύο. Ευχαριστώ για την βοηθεια όμως. :)Δεν αμφιβάλλω για την σωστη λειτουργιά της συσκευής του @manan69t ούτε για τα Samsung. Άλλωστε είναι η τρίτη συσκευή της εταιρείας που παίρνω. Αμφιβάλλω όμως και προσπαθώ να δω και να βρω τα προβλήματα τής τωρινης μου συσκευής και κατά πόσο είναι δικο μου το λάθος ή εργοστασιακό. . Πάντα φιλικά. Κάποιο screeshot με τα stats της μπαταρίας σου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Έκανες factory reset? Έχουν πρόβλημα οι υπηρεσίες για κάποιο λόγο. Το έκανε και σε εμένα και μετά από επαναφορά δεν το ξαναεβγαλε Δεν έκανα factory reset. Το σύνδεσα μέσω Kies και την έκανε. Αν κι έμεινε κολλημένο στο 12% αν δεν κάνω λάθος στον υπολογιστή η αναβάθμιση έγινε κανονικά, έκανε τις επανεκκινήσεις του και όλα οκ. Οχι lag δεν έχει καθόλου σε μένα τουλάχιστον, μιας και αναφέρθηκε από φίλους εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 http://postimg.org/image/3qgabdn4z/ [/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Αυτο εδω βαλε να δούμε https://www.dropbox.com/sc/k9nvoyb3f906een/AABKqc07zf1pEMifSMcDSbhMa παντως σχεδον σίγουρα υπαρχει θέμα αφου βλεπω μολις 7% η κατανάλωση απ την οθόνη. Και αυτο εδω βαλε https://www.dropbox.com/sc/d7q7fng8sguay7j/AAD420y55omXh5J_N0KKD5Tua Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Δεν ξέρω ρε μαμωτο. Πολυ ασπριλα και κακό! Δεν μπορω να πω οτι αισθητικά μου αρέσει αυτο που βλεπω στα βίντεο! Τι στο καλό πια! Έχουμε το κινητό με το απόλυτο μαύρο στην απεικόνιση και αντι να το εκμεταλλευτούν και να το αναδείξουν με χρωματικές επιλογές υψηλής αντίθεσης πηγαν και τα έκαναν ολα άσπρα! Λες και τους ειπε κάποιος οτι εχουν το καλύτερο λευκό! Ειλικρινά δεν με ενθουσιάζει καθόλου και μαλλον το βλεπω σαν βημα πίσω! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τι να βάλω; Και εγώ έτσι νομίζω.. Ότι κάτι συμβαίνει.. Αλλά τι; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://s27.postimg.org/9fffo4s9r/Screenshot_2015_01_26_22_33_14.jpg' alt='Screenshot_2015_01_26_22_33_14.jpg'> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τι να βάλω; Και εγώ έτσι νομίζω.. Ότι κάτι συμβαίνει.. Αλλά τι; Πατα πανω στα link που έβαλα να δεις τι ανέβασα. Για να εχει μολις 7% η μπαταρία, προφανως κατι ειναι πολυ πιο πάνω (λογικά το συστημα android) και δεν αφήνει την συσκευή να κοιμηθεί (deep sleep) με αποτέλεσμα και να σου καταναλωνει μπαταρία και να σου δημιουργεί προβλήματα. Αρχικα κανε μια επανεκκίνηση μηπως εχει κολλησει καποια εφαρμογή και παρατηρησε το. Αν δεν στρώσει, θα πρέπει να αρχίσεις να πετας τα πιο ύποπτα apps (κοινως σαβούρες) κι αν δεις παλι παρομοια συμπεριφορά κανεις επαναφορα εργοστασιακων. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω ρε μαμωτο. Πολυ ασπριλα και κακό! Δεν μπορω να πω οτι αισθητικά μου αρέσει αυτο που βλεπω στα βίντεο! Τι στο καλό πια! Έχουμε το κινητό με το απόλυτο μαύρο στην απεικόνιση και αντι να το εκμεταλλευτούν και να το αναδείξουν με χρωματικές επιλογές υψηλής αντίθεσης πηγαν και τα έκαναν ολα άσπρα! Λες και τους ειπε κάποιος οτι εχουν το καλύτερο λευκό! Ειλικρινά δεν με ενθουσιάζει καθόλου και μαλλον το βλεπω σαν βημα πίσω! Συμφωνώ, ουτε εμενα μ ενθουσιάζει αυτη η ασπριλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδια καλησπερα θα εκτιμουσα εαν καποιος μπορουσε να με κατευθυνει. Επιθυμω να αλλαξω το galaxy s5 με galaxy a5. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να περασω τα παντα απο το s5 και να τα μεταφερω στο a5 χωρις να χρειαστει να κανω παλι απο την αρχη ολη την διαδικασια. Θα ηθελα δηλαδη να κλωνοποιησω το a5 με βαση οπως εχω αυτξ τη στιγμη το s5. Προσπαθησα με kies3 αλλα δεν τα καταφερα γιατι μου ελεγε πως το restore στα apps γινετε μονο μεταξυ ιδιων συσκευων. Ευχαριστω Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Παιδια καλησπερα θα εκτιμουσα εαν καποιος μπορουσε να με κατευθυνει. Επιθυμω να αλλαξω το galaxy s5 με galaxy a5. Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να περασω τα παντα απο το s5 και να τα μεταφερω στο a5 χωρις να χρειαστει να κανω παλι απο την αρχη ολη την διαδικασια. Θα ηθελα δηλαδη να κλωνοποιησω το a5 με βαση οπως εχω αυτξ τη στιγμη το s5. Προσπαθησα με kies3 αλλα δεν τα καταφερα γιατι μου ελεγε πως το restore στα apps γινετε μονο μεταξυ ιδιων συσκευων. Ευχαριστω Smart switch mobile https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsmart+switch+mobile&pcampaignid=APPU_srHGVK3BDMP6UvPzgugD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Η εφαρμογη ομως αυτη προυποθετει πως θα εχω και τα 2 κινητα ταυτοχρονα. Θα ηθελα κατι σε cloud type γιατι θελω η να ανταλλαξω το κινητο η να το πουλησω αρχικα (το s5)για να το αντικαταστησω με α5. Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Η εφαρμογη ομως αυτη προυποθετει πως θα εχω και τα 2 κινητα ταυτοχρονα. Θα ηθελα κατι σε cloud type γιατι θελω η να ανταλλαξω το κινητο η να το πουλησω αρχικα (το s5)για να το αντικαταστησω με α5. Υπάρχουν στο store διάφορα apps αλλα δεν εχω δοκιμάσει κάποιο γιατι δεν εχει χρειαστεί μεχρι στιγμής(Εχω πάντα 2 galaxy και τα μεταφερω με την εφαρμογή που παρεθεσα πριν). Περίμενε για απάντηση απο κάποιον άλλον να σου πουν με σιγουριά P.s Δε μου πέφτει λόγος αλλα γιατι θες να πας στο a5 που δεν εχει να σου προσφέρει τιποτα σε σχεση με το S5;;; Δεν ειναι ανταξιο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω στην 4.4.2 Από την λολιποπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ναι με odin..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Υπάρχουν στο store διάφορα apps αλλα δεν εχω δοκιμάσει κάποιο γιατι δεν εχει χρειαστεί μεχρι στιγμής(Εχω πάντα 2 galaxy και τα μεταφερω με την εφαρμογή που παρεθεσα πριν). Περίμενε για απάντηση απο κάποιον άλλον να σου πουν με σιγουριά P.s Δε μου πέφτει λόγος αλλα γιατι θες να πας στο a5 που δεν εχει να σου προσφέρει τιποτα σε σχεση με το S5;;; Δεν ειναι ανταξιο του. ευλογη η ερωτηση σου , αλλα το μεγεθος και το βαρος του σε σχεση με το σχημα του με κερδισαν ... δεν ειναι τεραστιο το downgrade φρονω για εναν μεσο χρηστη. Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ναι με odin..... Δεν πιστευω να μου γραψει κανα knox! Γυριζοντας πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Δεν πιστευω να μου γραψει κανα knox! Γυριζοντας πίσω.[/quote Το επενεφερα μια χαρα και χωρις να γραψει ο knox! Σας ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ίσως κάποιοι φιλοι απο εδω μέσα να θυμουνται οτι εγραφα για κάποιο πρόβλημα που έχω με το GPS της συσκευης. Μετά απο πολλές ταλαιπωρίες απο την ARVATO (απο παλαιότερη HTC συσκευη) ειχα παρει την αποφαση ΝΑ ΜΗΝ διορθώσω το πρόβλημα γιατι με την συγκεκριμενη εταιρια θα εμενα χωρις συσκευη 2 μηνες περίπου. Όμως για καλή μου τύχη ετυχε να ερθω σε επαφή με κάποιον ανθρωπο της samsung Hellas για εντελως ασχετο λογο και του περιεγραψα το πρόβλημα μου (του ειπα μαλιστα οτι η συσκευη μου εχε γινει ΡΟΟΤ και τωρα εχει 0χ1) και μου συστησε να στείλω το κινητό στην j&P Mobile Services που ειναι και αυτη εξουσ. επισκευαστης Samsung. Έτσι λοιπον πέρασα με Odin την Lolipop (το αφησα εντελως μαμα, ουτε recovery - ROOT) και το εστειλα γραφοντας σε μια κολα χαρτί το προβλημα, ετσι μετά απο 3 ημερες παρέλαβα σήμερα ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (με ρώτησαν και τι χρώμα το ήθελα)Galaxy S5 μαυρου χρώματος με KNOX 0x0 Οσοι λοιπόν έχετε αγοράσει απο Skroutz δεν εχετε κανεναν απολύτως λόγο να φοβάστε οτι η συσκευη σας θα κάνει τον γύρω της ευρώπης για να διορθωθεί (οπως έκανε με εμενα η ARVATO για το HTC ONE, αγορασμένο απο skroutz, το έστελε γερμανία για να δουνε το πρόβλημα) Η εγγύηση για Samsung συσκευες ειναι ΜΟΝΟ 1 και ισχύει για ΟΛΗ την ευρωπη απο οπου και ας εχει αγοραστεί. (αυτο μου ειπε ο τεχνικός εκει μέσα), η arvato δεν ξερω τι θα είχε κάνει... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Ίσως κάποιοι φιλοι απο εδω μέσα να θυμουνται οτι εγραφα για κάποιο πρόβλημα που έχω με το GPS της συσκευης. Μετά απο πολλές ταλαιπωρίες απο την ARVATO (απο παλαιότερη HTC συσκευη) ειχα παρει την αποφαση ΝΑ ΜΗΝ διορθώσω το πρόβλημα γιατι με την συγκεκριμενη εταιρια θα εμενα χωρις συσκευη 2 μηνες περίπου. Όμως για καλή μου τύχη ετυχε να ερθω σε επαφή με κάποιον ανθρωπο της samsung Hellas για εντελως ασχετο λογο και του περιεγραψα το πρόβλημα μου (του ειπα μαλιστα οτι η συσκευη μου εχε γινει ΡΟΟΤ και τωρα εχει 0χ1) και μου συστησε να στείλω το κινητό στην j&P Mobile Services που ειναι και αυτη εξουσ. επισκευαστης Samsung. Έτσι λοιπον πέρασα με Odin την Lolipop (το αφησα εντελως μαμα, ουτε recovery - ROOT) και το εστειλα γραφοντας σε μια κολα χαρτί το προβλημα, ετσι μετά απο 3 ημερες παρέλαβα σήμερα ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (με ρώτησαν και τι χρώμα το ήθελα)Galaxy S5 μαυρου χρώματος με KNOX 0x0 Οσοι λοιπόν έχετε αγοράσει απο Skroutz δεν εχετε κανεναν απολύτως λόγο να φοβάστε οτι η συσκευη σας θα κάνει τον γύρω της ευρώπης για να διορθωθεί (οπως έκανε με εμενα η ARVATO για το HTC ONE, αγορασμένο απο skroutz, το έστελε γερμανία για να δουνε το πρόβλημα) Η εγγύηση για Samsung συσκευες ειναι ΜΟΝΟ 1 και ισχύει για ΟΛΗ την ευρωπη απο οπου και ας εχει αγοραστεί. (αυτο μου ειπε ο τεχνικός εκει μέσα), η arvato δεν ξερω τι θα είχε κάνει... Η Arvato δεν είναι αποκλειστικά για Samsung. Οποιος απευθύνεται σε σερβις αποκλειστικά για Samsung δεν αντιμετωπιζει προβλήματα. Μην μπλεκετε με Service του σωρού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν τη ρύθμιση "ποτέ διακοπές" ως αντικατάσταση του αθόρουβου που λείπει από την lollipop. Με την ρύθμιση αυτή μπάνουν στο αθόρυβο και τα ξυπνητήρια σε αντίθεση με το αθόρυβο της kit kat. :!::shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν τη ρύθμιση "ποτέ διακοπές" ως αντικατάσταση του αθόρουβου που λείπει από την lollipop. Με την ρύθμιση αυτή μπάνουν στο αθόρυβο και τα ξυπνητήρια σε αντίθεση με το αθόρυβο της kit kat. :!::shock: Αθόρυβο ξυπνητήρι; είναι δυνατόν; τρελή εφεύρεση.... χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts