Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

από την μέρα που πέρασα την αγγλική λολιποπ περηφανεύομαι για την μπαταρία της αλλά την μάτιασα φαίνεται γιατί το πρωί που ξύπνησα το τηλέφωνο είχε κλείσει από μπαταρία και μόλις το άνοιξα είδα το mm-qcamera-daemon. βρέθηκε τελικά οριστική λύση? θα βάλω το camera block που είπε κάποιος ε΄δω ότι κάνει δουλειά προς το παρόν.

Που και πως το βλεπεις αυτο?το deamon εννοω

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Που και πως το βλεπεις αυτο?το deamon εννοω

το είδα σήμερα για πρώτη φορά στα στατιστικά τις μπαταρίας. ήταν πρώτο σε κατανάλωση. ακριβώς κάτω από το γράφημα

Καλησπέρα στην παρέα!

Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει την 5.0 για την Ελληνική Vodafone μέσω Odin?

Έχω δοκιμάσει και χθές και σήμερα, αλλά το odin κοκκινίζει και μου γράφει: fail

Καμία ιδέα?

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Καλησπέρα στην παρέα!

Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει την 5.0 για την Ελληνική Vodafone μέσω Odin?

Έχω δοκιμάσει και χθές και σήμερα, αλλά το odin κοκκινίζει και μου γράφει: fail

Καμία ιδέα?

Έχεις περάσει το kies για να υπάρχουν οι drivers?

Έκανα την αναβάθμιση σε 5 αλλά διαπίστωσα ότι απο συνολική διαθέσιμη μνήμη 1,8 πήγε στο 1,67, αν είναι φυσιολογικό δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανε η σαμμυ.

Εκτός από την καλύτερη μπαταρία για εμένα μέχρι στιγμής η Lollipop είναι μια αποτυχία.... :( . Σε ελάχιστα σημεία είναι πιο smooth αλλά κατά τα άλλα... όλα μπερδεμένα ... και η αφαίρεση του ''αθόρυβού'' με την προσθήκη των ''διακοπών'' εντελώς ανούσιο.. Edited by apokorwnas

Εκτός από την καλύτερη μπαταρία για εμένα μέχρι στιγμής η Lollipop είναι μια αποτυχία.... :( . Σε ελάχιστη σημεία είναι πιο smooth αλλά κατά τα άλλα... όλα μπερδεμένα ... και η αφαίρεση του ''αθόρυβού'' με την προσθήκη των ''διακοπών'' εντελώς ανούσιο..

Λογικά στην επόμενη αναβάθμιση θα διορθωθούν τα lags που υπάρχουν. Προσωπικά το material design μου άρεσε αρκετά...

Έχεις περάσει το kies για να υπάρχουν οι drivers?

Υπάρχει το kies!

Ευτυχώς δηλαδή, γιατί με αυτό το επανάφερα μετά που μου είχε κολλήσει!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με γερμανικη συσκευη και μετα απο μια αναβαθμηση που εκανε...το πηγα στην smartec και περασαν ελληνικο λογισμικο και ολλα οκ....

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριο μελος στι site και προσφατα κατοχος του S5 PLUS με κωδικο G901f.Εχω ομως ενα προβλημα και θα ημουν ευγνωμων αν καποιος με βοηθουσε...μεσα στη μερα μου χανεται το ιντερνετ και για να επανελθει θα πρεπει να κανω restart τη συσκευη ειτε θα ερθει μονο του μετα απο καμια ωρα.πηρα λοιπον τη vodafone που ανηκω και μου ειπαν οτι απο μας εισαι ενταξει φταιει τ κινιτο..παω μετεπειτα st samsung τους λεω τ προβλημα μου μου τ κανουν μια αναβαθμιση το παιρνανε απο καποια τεστ κ μου λενε οτι ειναι ενταξει....ομως εγω συνεχιζω να εχω προβλημα!τ με συμβουλευετε να κανω εχω ξενερωσει πολυ...το κινητο σημειωτεον ανηκει σε παροχο στη t-mobile t germaniki

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλαξα και καρτα sim...εχω δοκιμασει τα παντα!λετε να ειναι θεμα πλακετας και να το παω παλι στη samsung η να περιμενω να παρω τ lollipop μπας κ λυθει το προβλημα...Συγνωμη που σας κουρασα αλλα εχω τρελαθει ουτε βδομαδα δε το εχω στα χερια μου

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με γερμανικη συσκευη...το πηγα στην smartec περασαν ελληνικο λογισμικο και ολλα οκ..με το γερμανικο λογισμικο μπερδευαν τα δεδομενα και τα εχανε...

Μπορει καποιος να ανεβασει καπου την 5 για EUR? την κατεβαζω απο sammobile και μου βγαζει προβλημα crc στο αρχειο οταν κανω unzip.

Μόλις πριν απο λίγο πέρασα σε ελληνικο - branded - S5 την έκδοση 5.0.

Το μόνο "κουλό" που μου βγάζει με την εκκίνηση είναι μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος "Υπηρεσίες Google Play" "Εγινε απόκρυψη περιεχομένου".

Τα υπόλοιπα στην ...πορεία.

Το μόνο "κουλό" που μου βγάζει με την εκκίνηση είναι μήνυμα στην οθόνη κλειδώματος "Υπηρεσίες Google Play" "Εγινε απόκρυψη περιεχομένου".

Έκανες factory reset? Έχουν πρόβλημα οι υπηρεσίες για κάποιο λόγο. Το έκανε και σε εμένα και μετά από επαναφορά δεν το ξαναεβγαλε

το κουλό που το βλέπεις; έτσι το έχεις ενεργοποιημενο...

Την έχει περάσει κανένας την EUR? Μόλις μου ήρθε με ΟΤΑ αλλά δεν την περνάω με αυτά που ακούω για lag, bug και άλλα εις "-ag"! :lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπερα,ποια ειναι τα Lag? λιγο πιο σαφης?? γραψτε τα να τα εντοπισουμε οσοι δεν τα εχουμε δει ακομα...να δουμε τις διαφορες...ευχαριστω. Edited by bikos68
Jason the Greek

Ρε παιδιά θα μας τρελάνουν μερικοί, λίγο πιο πίσω έβαλα 1 μικρό βιντεάκι απ το δικό μου S5 με lollipop,είδατε κανένα lag πουθενά?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φίλε μου δε θα σε τρελάνει κανένας... Δε λέω ότι κολλάει αλλά γενικά έχει μια μικροκαθυστερηση σε όλα.... Πχ στο ίντερνετ όταν προχωράς σελίδες στον browser... Στις φωτογραφίες όταν ανοίγει και άλλα πολλά... Που το g2 που χα δεν το κάνε.... Ανταποκρινοτανε άμεσα... Χωρίς αυτή τη μικρή καθυστέρηση.... Το μόνο που χω βρει καλύτερό ένα μήνα που το ζω είναι η κάμερα...

Παιδιά πολύ lag η 5.0.... Έχει αρχίσει και μου δίνει στα νεύρα... Θα ξαναγυρισω στο g2 μου!

Το lag που το ειδες...?το εχεις στησει σωστα το κνητο σου?ειναι αδυνατον να υπαρχει lag στις τελευταιες ναυαρχιδες και ειδικα με lolilop...

I Want To Believe

Καλησπερα σας. Εχω την lollipop εδω και περιπου 5 μερες. Εχω παρατηρησει οτι ο dolphin browser και η εφαρμογη facebook ενδεχομενως να ευθυνονται για lag του συστηματος. Το λεω αυτο γιατι μετα απο κανενα μισαωρο χρησης του facebook και κανενα 10λεπτο χρησης του browser με πετουσε εξω και απο οσο ειδα εκανε απο του εκκαθαριση της ram. Τα εχω διαγραψει εδω και μερικες ωρες και βλεπω οτι η συσκευη λειτουργει κανονικα χωρις lag. Επισης υπαρχει γενικα μια καθυστερηση στο αναμα της οθονης μετα απο μια κληση. Να αναφερω οτι το κινητο μετα την ενημερωση εγινε και factory reser.

Guys καλησπερα,

Το τηλεφωνακι ζητησε την αναβαθμιση του ...

backup με ολα τα data των application/games υπαρχει ? η θα πρεπει να ξαναπερασουμε ολες τις πιστες !!!

ευχαριστω

Εντάξει μην τρελαίνεστε μερικοί με το αν κάποιοι απο εμάς παπαρατηρούμε κάποιο lag στην συσκευή. Ναι είναι υπαρκτό και είμαι ακομα ένας που το θα το επιβεβαιώσω.Και με lollipop χειροτέρεψε. Πρώτα απόλα καθυστέρηση στον task manager τόσο οταν τον ανοίγεις αλλα και όταν κλείνεις ολες τις εφαρμογές. Photo gallery επίσης. .Θα κάνει κλασικά τα δύο δευτερόλεπτα του να ανοίξει, dialer το ίδιο. Σε ανοιγμα γενικά εφαρμογών είναι νομιζω εντάξει οπως επίσης και φωτογραφική υπέροχη αλλα για καποιον που εχει δουλέψει σε κινητά με άμεση απόκριση (όπως ο φιλος με το lg g2 πιο πάνω ή ακόμα και εγώ με nexus 4) το άνοιγμα βασικών λειτουργιών του τηλεφώνου είναι εκνευριστικό με την απόκριση του.Παράλληλα με την μπαταρία ακομα δεν εχω βρει άκρη. Πανω απο 4 ωρες με 4 μισή Ενεργή οθόνη στο 15 % του τηλεφώνου δεν ξέρω αν ειναι ικανοποιητικος χρονος.Το facebook όντως φαινεται να καταπίνει την μπαταρία. Δεδομένα εχω ενεργοποιημενα σε 3g μεχρι και 10 συνεχομενες ωρες την ημέρα. Απο εκει και περα εχω τοποθεσία πάντα σε εξοικονόμηση ενέργειας , μπαταρία με εξοικονόμηση ενέργειας επίσης, φωτεινότητα ή σε αυτόματη ειτε χαμηλά σε ποσοστο 20%.Υπάρχει μια πιθανότητα λογω κακου σήματος στο σπίτι(το εχω πάντα γυρισμενο σε 2g ) σε συνδιασμο με παλιά sim καρτα 4 ετιας κομμενη σε micro να ευθύνεται λιγο για απωλεια μπαταρίας αλλα παλι δεν μπορω να ειμαι σίγουρος. Επαναφορά και wipe cacheεχει γινει.Αύριο κανω μία επαναφορά , αγοράζω νέα sim και αμα συνεχίσουν τα προβλήματα lag και μπαταρίας παει για σέρβις στην καλύτερη για να μην πω για πώληση. Ξαφνικά επιασα τον ευατο μου να γλυκοκοιταει το Ζ3 compact.Αν καποιος έχει κάποια αλλη ιδέα για τα προβληματα αυτά θα με βοηθούσε. Ευχαριστω.

Οσοι δεν εχετε ιδεα απο Android, παρτε iphone που ειναι ολα πιο απλα. Φίλε απο πανω, ειναι δυνατόν να μην γνωρίζεις οτι με εξοικονομηση ενεργειας το τηλεφωνο υπό λειτουργεί; ;;;

Παιρνετε μια συσκευή, δεν ξερετε τα βασικά και ξαφνικα μου μαθατε το lag ολοι.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)