lucifsg Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Παιδες κανα 2 μερες τωρα , αφηνω το κιν να φορτισει το βραδυ και τη μια μερα ξυπνησα και ειχε 92% μπαταρια και σημερα μολις 50%. Εχει κανεις εμπειρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα!Πατάω να άνοιξη η κάμερα αλλά με βγάζει ένα παραθύρα και λέει σφάλμα κάμερας.Ξέρει κάνεις τι μπορώ να κάνω για να μην το βγάζει?Όταν κάνω επανακινηση το κινητό δεν το βγάζει για κάποιο διάστημα... Για αρχή κάνε εκκαθάριση δεδομένων της κάμερας. Αν κάνει το ίδιο σβήσε το viber η βγάλε την κάρτα μνήμης αν δεν είναι της Samsung. Είχα το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα.τα έκανα αλλά ακόμα έχω πρόβλημα..καμιά αλλή ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Καλησπέρα.τα έκανα αλλά ακόμα έχω πρόβλημα..καμιά αλλή ιδέα? Νομίζω το επόμενο βήμα είναι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από χτες η μπαταρία πέφτει τρελά στο κινητό Edited January 6, 2015 by marlborakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Σου φωνάζει! "Εγώ φταίω"! Πρώτο - πρώτο! Ψαξε λιγο πιο πισω το νημα! Εχουμε κουβεντιασει εκτενώς γι' αυτό! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Το είδα ότι είναι πρώτο... Έψαξα αλλά όλοι αναφέρονται σε διακομιστή μέσων. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις; Edited January 6, 2015 by marlborakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 καποια εφαρμογη που χρησιμοποιει την καμερα στο κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Με πιθανό το viber Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Το είδα ότι είναι πρώτο... Έψαξα αλλά όλοι αναφέρονται σε διακομιστή μέσων. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις; Ναι, ισως ειναι στο νημα της μπαταρίας οπου θα ηταν σωστότερο να μπει και το ποστ σου. Viber, hangouts και instagram ειναι οι βασικοι ύποπτοι. Εχουμε δωσει και μια εφαρμογουλα που ουσιαστικά μπλοκάρει την κάμερα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κατι συγκεκριμένο που να πουμε "αυτο φταίει" για το συγκεκριμενο battery draining, αφού διαφορετικη εφαρμογή εκανε την ζημιά σε οσους ειχαν θεμα. Παντως στάνταρ ειναι εφαρμογη που σχετιζεται με την κάμερα, με βασικότερες υποψήφιες τις παραπανω τρεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Βαλε το κινητο σε safe mode και δες αν δουλευει η καμερα.αν ναι τοτε ειναι καποια εφαρμογη που το δημιουργει.αλλιως ειναι θεμα hardware. Safe mode κρατωντας το home button πατημενο κανεις power on το κινητο.κατω δεξια θα γραψει ασφαλης λειτουργια.κανεις τον ελεγχο και με μια απλη επανεκκινηση βγαινει απο το safe mode Ευχαριστώ για την βοηθεια.Το έχω σχεδόν 2 μέρες σε safe mode από τότε που με είπες και η κάμερα δεν μου εβγαλε ξανα σφαλμα καμερας...Οπότε κάποια εφαρμογή μου κάνει την ζημία...☺ Edited January 7, 2015 by Bayern Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από χτες η μπαταρία πέφτει τρελά στο κινητό Όποιος έχει πρόβλημα με mm-qcamera-daemon και του βγάζει error η camera ας δοκιμάσει να βάλει σε άλλο φάκελο όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το βασικό φάκελο της κάμερας. Αυτό έκανα στο δικό μου και το πρόβλημα λύθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να παρω full back up γιατι με το κιες ενω τα επιλεγω ολα χανω καποιες ρυθμισεις κλπ!! Επισης εχει βαλει καποιος Ρωσικη η Μαλαισιανη lollipop να μας πει για διαφορες? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Σημερα βγηκε lollipop για αλβανια,ιταλια,αυστρια,σλοβενια και γερμανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ούτε ένα 24ωρο με την 5.0 Ισπανίας, τουλάχιστον στο δικό μου S5 φαίνεται να είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα από την τρίτη 5.0 Πολωνίας. Είχα κάτι καθυστερήσεις και κολλήματα κάποιες φορές στην σύνδεση wifi που τώρα δεν τα έχω. (για την ώρα).. Η μπαταρία θέλω να περάσουν μερικές μέρες για να δω πως θα τα πάει. Με την 5 Πολωνίας έβγαζα 4 ώρες οθόνη μέχρι το 10%.μένει να δούμε πως θα πάει τώρα.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εγω την περασα ΟΤΑ την 2 εκδοση και μετα ειπα να την περασω και με odin Τελικα ηταν πιο smooth με odin! Σε γενικες γραμμες νομιζω ως προς την ταχυτητα στα ιδια ειναι εκτος απο το μαζικο κλεισιμο εφαρμ που εχω μια μικρη καθυστερηση σε σχεση με κιτ κατ Ειδα οντως σημαντικοτατη διαφορα στην μπαταρια προς το καλο παντα! Αυτό με το lag στο μαζικό κλείσιμο εφαρμογών το έχω και εγώ με crash lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Βγηκε για Αλβανια και δεν βγηκε για Γαλλία.....εγινε βρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISBR Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παιδιά σε κανένα 20 λεπτό θα βάλω το link για την πολονηκη έκδοση που περνάει χωρίς προβλήματα και εννοείται όχι από sammobile SM-G900F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παιδιά σε κανένα 20 λεπτό θα βάλω το link για την πολονηκη έκδοση που περνάει χωρίς προβλήματα και εννοείται όχι από sammobile SM-G900F Τι ενοεις οχι απο sm-g900f ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Με την ισπανική 5 έχεις μέσα διάφορα bloatware? Υπάρχει κάποια custom με 5 που προτείνετε; (Την ισπανική την κατέβασες από sammobile και την πέρασες με Odin ?) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιδιά,το s5 plus θα έρθει Ελλάδα? Η τιμή του θα είναι ακριβότερη του κανονικού s5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Πήρα πριν λίγες μέρες το τηλέφωνο .. Πήρα μια λεπτή θήκη αλλά δεν καλύπτει την κάμερα που προεξεχει.... Παθαίνει τίποτα από την εμπειρία σας που το χετε πιο πολύ καιρό;;;; Πρέπει ντε και καλα να βγάλω χοντρή θήκη να το καλύπτει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση... Πήρα πριν λίγες μέρες το τηλέφωνο .. Πήρα μια λεπτή θήκη αλλά δεν καλύπτει την κάμερα που προεξεχει.... Παθαίνει τίποτα από την εμπειρία σας που το χετε πιο πολύ καιρό;;;; Πρέπει ντε και καλα να βγάλω χοντρή θήκη να το καλύπτει;;; Αν και δεν έχω την εν λόγω συσκευή στη κατοχή μου αλλά επειδή όλες οι Samsung συσκευές πλέον έτσι είναι, όσο δεν το σέρνεις επάνω σε επιφάνειες και γενικότερα δεν το ακουμπάς όπου να'ναι θα είσαι καλυμμένος. Αλλιώς γυαλί φωτογραφικής είναι, αν συρθεί, θα φθαρεί, αν φθαρεί, θα θολώνει η φωτογραφία.. Επόμενη ενδιάμεση "λύση" είναι αυτοκόλλητο διαφανές περιμετρικά της κάμερας ώστε το 1χιλ. έστω να προστατεύσει τα πολλά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπέρα,έσβησε καταλάθος η φίλη μου το φάκελο dcim απο το κινητο υπάρχει τρόπος να γίνει ανάκτηση αυτού του φακέλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Sofos ευχαριστώ για την απάντηση.... Βασικά σήμερα το κοιτούσα λόγο καλύτερα και βλέπω ότι έχει μια ζελατίνα από πάνω ο φακός.... Μάλλον είναι αυτή που αφαιρεις όταν είναι καινούργιο.... Θα την αφήσω πάνω κι ο Θεός βοηθός.... Ελπίζω ότι κάτι θα κρατάει.... Θα δείξει.... Πολύ βλακεια πάντως που εξεχει έτσι.... Μεγάλο λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts