djspiros Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 καλησπερα,για αλλες χωρες ποτε θα ερθει η αναβαθμιση της lollipop ξερουμε?εχω σλοβακικο,για αυτο ρωταω.δεν θελω να μπω στην διαδικασια με odin δεν το εχω ξανακανει αλλα το φορουμ βοηθαει αρκετα και θα μπορεσω. φίλε κι εγώ σλοβάκικο έχω (TMS) και πέρασα την 5 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με odin. όλα πάνε σφαίρα!!! είμαι πολύ ευχαριστημένος. το μόνο που δεν μου αρέσει είναι στα στατιστικά της μπαταρίας που δεν σου λέει τον ολικό χρόνο που έχεις κάνει από την στιγμή που το έβγαλες από τον φορτιστή. αυτά τα λίγα. προχώρα άφοβα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μολις φλασαρα και εγω την 5.Για να δουμε.... Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μολις φλασαρα και εγω την 5.Για να δουμε.... αντε μπράβο ωραια.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδια ενα κομπιασμα οταν κλεινουν ολες οι εφαρμογες μονο εγω το εχω? Στην 5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 φίλε κι εγώ σλοβάκικο έχω (TMS) και πέρασα την 5 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα με odin. όλα πάνε σφαίρα!!! είμαι πολύ ευχαριστημένος. το μόνο που δεν μου αρέσει είναι στα στατιστικά της μπαταρίας που δεν σου λέει τον ολικό χρόνο που έχεις κάνει από την στιγμή που το έβγαλες από τον φορτιστή. αυτά τα λίγα. προχώρα άφοβα!!! Ok τοτε θα το κανω και εγω απλα ελεγα αμα πλησιαζει η ωρα να μπει και στα Σλοβακικα τηλεφωνα η 5 να μην μπω στην διαδικασια.παντως ευχαριστω,θα το κοιταξω να την βαλω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Και εγω βουλγαρικο εχω. Αν την περασω πρεπει να κανω factory reset ή να την βαλω κατευθειαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 αντε μπράβο ωραια.:) Τελικά δίκιο είχες.. Άλλαξε και το csc..δηλαδη τώρα αν το αφήσουμε έτσι παίρνουμε οτα της Πολωνίας? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Τελικά δίκιο είχες.. Άλλαξε και το csc..δηλαδη τώρα αν το αφήσουμε έτσι παίρνουμε οτα της Πολωνίας? Ναι, αλλά πάντα μπορείς να βάλεις με odin το πιο νέο firmware που βγαίνει οπότε κανένα άγχος Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Τελικά δίκιο είχες.. Άλλαξε και το csc..δηλαδη τώρα αν το αφήσουμε έτσι παίρνουμε οτα της Πολωνίας? εννοειτε περνεις κανονικα πλεον οτα απο Πολωνια τωρα. Ναι, αλλά πάντα μπορείς να βάλεις με odin το πιο νέο firmware που βγαίνει οπότε κανένα άγχος Μανο αυτο ειπα πιο πανω οτι μαλλον στην lolipop σταμάτησε αυτο .το δικο μου και ενος φιλου το καναμε lolipop Πολωνιας γύρισε κανονικα και το csc .επιδη εκανε κατι χαζα η πρωτη 5 το γυρισαμε πισω σε 4.4.2 που ηταν btu το csc .το firmware έμπαινε κανονικα αλλα το csc κώλυσε στο xeo τις πολωνιας.τελικα κατεβάσαμε την 4.4.2 Πολωνίας για να περνουμε οτα κανονικα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 εννοειτε περνεις κανονικα πλεον οτα απο Πολωνια τωρα. Μανο αυτο ειπα πιο πανω οτι μαλλον στην lolipop σταμάτησε αυτο .το δικο μου και ενος φιλου το καναμε lolipop Πολωνιας γύρισε κανονικα και το csc .επιδη εκανε κατι χαζα η πρωτη 5 το γυρισαμε πισω σε 4.4.2 που ηταν btu το csc .το firmware έμπαινε κανονικα αλλα το csc κώλυσε στο xeo τις πολωνιας.τελικα κατεβάσαμε την 4.4.2 Πολωνίας για να περνουμε οτα κανονικα. Μάλιστα ,αμα δε κανει η Samsung της ******** δε μπορει. Επιπλέον και δεν ειδα να λεγεται πουθενά αυτο εμενα δε μου δουλεύει το gesture στο νοβα να κατεβαινει η notification bar αλλά ουτε με εφαρμογη γινεται αυτο και βεβαιως ουτε στο TW. Μαλλον αλλη μακακια με τιποτα μαγικα της Samsung με το framework. Ας ελπίσουμε να φτιάξει συντομα γιατί ειναι βασικό για μένα ειδικά σε μεγαλες συσκευές οπως το S5 ή ποσο μαλλον τα note. Σε μαμα nexus5 lolipop δουλεουν και τα 2 μια χαρα(&το gestures αλλα και η εφαρμογή). Ίδωμεν. .... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αν πατησετε πανω στην εκδοση android στις ρυθμησεις,βγαζει παιχνιδι τυπου flapy bird!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 γεια σας και απο μενα !! :) εχει μια φιλη μου ενα Galaxy S5 G900T ( T - Mobile ) , νομίζω ειναι εξ Αμερικα ... Μπορω να βαλω την Πολωνική Αndoid 5 lollipop του κανονκου G900F ?? θα την παρει η θα φαω κανα σκαλομα? π.χ. κανα bootloop ?? και θα τρεχω μετα . . . . Tι μπορω να κανω γιαυτο το μοντελο ? να αλαξω κατι ωστε να υποστιριζετε σαν το κανονικο το G900F ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) γεια σας και απο μενα !! :) εχει μια φιλη μου ενα Galaxy S5 G900T ( T - Mobile ) , νομίζω ειναι εξ Αμερικα ... Μπορω να βαλω την Πολωνική Αndoid 5 lollipop του κανονκου G900F ?? θα την παρει η θα φαω κανα σκαλομα? π.χ. κανα bootloop ?? και θα τρεχω μετα . . . . Tι μπορω να κανω γιαυτο το μοντελο ? να αλαξω κατι ωστε να υποστιριζετε σαν το κανονικο το G900F ?? μην προσπαθήσεις καν δεν γινετε τέτοιο πραμα .ασε που μπορει να το brickαρεις. Μάλιστα ,αμα δε κανει η Samsung της ******** δε μπορει. Επιπλέον και δεν ειδα να λεγεται πουθενά αυτο εμενα δε μου δουλεύει το gesture στο νοβα να κατεβαινει η notification bar αλλά ουτε με εφαρμογη γινεται αυτο και βεβαιως ουτε στο TW. Μαλλον αλλη μακακια με τιποτα μαγικα της Samsung με το framework. Ας ελπίσουμε να φτιάξει συντομα γιατί ειναι βασικό για μένα ειδικά σε μεγαλες συσκευές οπως το S5 ή ποσο μαλλον τα note. Σε μαμα nexus5 lolipop δουλεουν και τα 2 μια χαρα(&το gestures αλλα και η εφαρμογή). Ίδωμεν. .... τη να πω και μενα δεν μου αρεσε αυτο καθολου. ναι αυτο με το νοβα το ειδα και γω.βόλευε πολυ γμτ. Edited December 18, 2014 by lazman Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ξερετε γιατι ενω ο διακοπτης στις ρυθμισεις ειναι κλειστος στο πινακακι εχει το ξεθωριασμενο πρασινο? Εκει που λει εξυπνη παυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Παιδιά ερώτηση... Εμένα είναι Γερμανικό... Αν περάσω αυτή την stock ( http://www.sammobile.com/firmwares/download/38795/G900FXXU1ANH6_G900FCOS1ANH2_COS.zip ) που είναι για Cosmote: 1ον) Θα έχει μέσα bloatware της Cosmote??? 2ον) Αν έχει εμπειρία κανείς, μετά θα παίρνω OTA μόνο όταν έρθει update από την Cosmote (αν δηλαδή αργώ πολύ να πάρω τα updates)??? Υ.Γ. Θέλω να δοκιμάσω την stock αυτή της Cosmote γιατί νομίζω ότι η κακή ποιότητα σήματος που έχω, οφείλεται στο ότι δεν έχω Ελληνικό csc αλλά Γερμανικό... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Παιδιά ερώτηση... Εμένα είναι Γερμανικό... Αν περάσω αυτή την stock ( http://www.sammobile.com/firmwares/download/38795/G900FXXU1ANH6_G900FCOS1ANH2_COS.zip ) που είναι για Cosmote: 1ον) Θα έχει μέσα bloatware της Cosmote??? 2ον) Αν έχει εμπειρία κανείς, μετά θα παίρνω OTA μόνο όταν έρθει update από την Cosmote (αν δηλαδή αργώ πολύ να πάρω τα updates)??? Υ.Γ. Θέλω να δοκιμάσω την stock αυτή της Cosmote γιατί νομίζω ότι η κακή ποιότητα σήματος που έχω, οφείλεται στο ότι δεν έχω Ελληνικό csc αλλά Γερμανικό... Εμενα ηταν ελληνικό και του πέρασα το τελευταίο πολωνικο update και μετα απο hard reset αλλαξε το csc σε πολωνικο. Στην ουσια πλεον για το σημα που σε ενδιαφέρει δεν ειδα καμια μα καμια αλλαγή. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Εμενα ηταν ελληνικό και του πέρασα το τελευταίο πολωνικο update και μετα απο hard reset αλλαξε το csc σε πολωνικο. Στην ουσια πλεον για το σημα που σε ενδιαφέρει δεν ειδα καμια μα καμια αλλαγή. Άσε γιατί πήγα να περάσω την cosmote με odin και στο hidden.img μου έβγαλε fail... και μπαίνει μόνο σε download mode τώρα και μου γράφει ότι το upgared failed στην οθόνη... το ξανακατεβάζω τώρα μπας και ήταν κακό το download... Από ότι κατάλαβα αν βάλω την Πολωνική android 5.0, μετά και Ελληνική να περάσω το csc μένει στο Πολωνικό έτσι??? Edited December 18, 2014 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Άσε γιατί πήγα να περάσω την cosmote με odin και στο hidden.img μου έβγαλε fail... και μπαίνει μόνο σε download mode τώρα και μου γράφει ότι το upgared failed στην οθόνη... το ξανακατεβάζω τώρα μπας και ήταν κακό το download... Από ότι κατάλαβα αν βάλω την Πολωνική android 5.0, μετά και Ελληνική να περάσω το csc μένει στο Πολωνικό έτσι??? Έτσι ακριβώς. Θέλω να διορθώσω εδώ κάτι σχετικά με τη συλλογή που είχα πει ότι είναι σούπερ. Η μαμά έχει τα θέματα της ακόμα δυστυχώς. Είχα βιαστεί και μέσα στη χαρά μου πέρασα την εφαρμογή quick pic για τη μαμά καθώς είχα nova και της είχα αλλάξει και το εικονίδιο. Είπα και εγώ τέτοια ταχύτητα η μαμά εφαρμογή χάχα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έτσι ακριβώς. Θέλω να διορθώσω εδώ κάτι σχετικά με τη συλλογή που είχα πει ότι είναι σούπερ. Η μαμά έχει τα θέματα της ακόμα δυστυχώς. Είχα βιαστεί και μέσα στη χαρά μου πέρασα την εφαρμογή quick pic για τη μαμά καθώς είχα nova και της είχα αλλάξει και το εικονίδιο. Είπα και εγώ τέτοια ταχύτητα η μαμά εφαρμογή χάχα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Τελικά πέρασα την πολωνική την τελευταία (G900FXXU1BNL7), της Cosmote μου έβγαζε fail... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έτσι ακριβώς. Θέλω να διορθώσω εδώ κάτι σχετικά με τη συλλογή που είχα πει ότι είναι σούπερ. Η μαμά έχει τα θέματα της ακόμα δυστυχώς. Είχα βιαστεί και μέσα στη χαρά μου πέρασα την εφαρμογή quick pic για τη μαμά καθώς είχα nova και της είχα αλλάξει και το εικονίδιο. Είπα και εγώ τέτοια ταχύτητα η μαμά εφαρμογή χάχα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder Φιλε ενα σκαλωματακι και στο μαζικο κλεισιμο εφαρμογων το εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Φιλε ενα σκαλωματακι και στο μαζικο κλεισιμο εφαρμογων το εχει? Με την ευκαιρία να πω ότι δε χρειάζεσαι να κάνεις αυτό το πράγμα πλέον. Άσε το λειτουργικό να δουλέψει μόνο του και να σε μάθει. Αν τις κλείνεις χειρότερα κάνεις, είναι όπως τα cashe στις φωτογραφίες περίπου. Αν θες σώνει και καλά να κλείσεις κάτι που δε θα το χρησιμοποιήσεις ξανά σύντομα τότε κλείσε μόνο αυτό και όχι όλα, και προς θεού μη βάζεις εφαρμογές στυλ clean Master και τέτοια, μόνο κακό κάνουν. ΣΣ Και όχι δε κάνει σκάλωμα τώρα που το δοκίμασα :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Με την ευκαιρία να πω ότι δε χρειάζεσαι να κάνεις αυτό το πράγμα πλέον. Άσε το λειτουργικό να δουλέψει μόνο του και να σε μάθει. Αν τις κλείνεις χειρότερα κάνεις, είναι όπως τα cashe στις φωτογραφίες περίπου. Αν θες σώνει και καλά να κλείσεις κάτι που δε θα το χρησιμοποιήσεις ξανά σύντομα τότε κλείσε μόνο αυτό και όχι όλα, και προς θεού μη βάζεις εφαρμογές στυλ clean Master και τέτοια, μόνο κακό κάνουν. ΣΣ Και όχι δε κάνει σκάλωμα τώρα που το δοκίμασα :) Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε! Το clean master το χω σβησει καιρο τωρα! Πιο πολυ απο συνηθειο τις κλεινω! Αλλα καλα αμα εχω 10 εφαρμογες ανοιχτες πισω το κινητο λογικα δεν παει πιο αργα? Οχι σκαλωμα ακριβως απλα καθυστερει λιγο νομιζω στην κιτ κατ τις εκλεινε πιο ακαριαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Kαλημερα,επειδη διαβαζω για το clean master παραπανω για το S5 μας πια θεωρειται καλυτερη πχ αναμεσα σε clean master, SD maid ,all in one tollbox ,360 security (για καθαρισμο junk κτλ.) και ποιο αλλο δε ξερω...δεν γραφω στο νημα των εφαρμογων γιατι θελω ειδικα για το S5...ποιο ειναι καλυτερο η προταση αλλου? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Το ACR (call recording) μου πέταξε μήνυμα ότι ήταν αδύνατον να κάνει ηχογράφηση... με την Πολωνική είναι... με χάλασε πολύ... Update: Τελικά το έβαλα στο MP4 (το είχα στο MP4-HQ) και γράφει κανονικά... Βέβαια πριν βάλω τη lollipop, έγραφε κανονικά και σε MP4-HQ Edited December 19, 2014 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εγώ το έχω αφήσει στις default ρυθμίσεις και δουλεύει 1 χαρά όταν το χρειάζομαι. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts