Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το καινουργιο update δουλευει και η τελευταια ενημερωση του facebook

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Πολυ καλα νεα θενκς

Αν θες πες μας και για μπαταρια πως παει για να δω αν θα προχωρησω!

Η μπαταρία σε μένα τα σπάει δείχνει κολλημένη, μετά απο 2-3 ώρες χρήσης !!! Με bluetooth ανοιχτό και wifi !!!

Πολύ καλύτερα απο πρίν !!!

Η μπαταρία σε μένα τα σπάει δείχνει κολλημένη, μετά απο 2-3 ώρες χρήσης !!! Με bluetooth ανοιχτό και wifi !!!

Πολύ καλύτερα απο πρίν !!!

Ωραια την κανω τωρα και εγω!!

καλημέρα παιδιά. να κανω μια ερώτηση ως υποψήφιος αγοραστής και παθών.

πια η διαφορά ανάμεσα στα i9600 και το smg900f

για να μην πέσω θύμα παρεισαγωγή.

Αν δεν κάνω λάθος το ι9600 δεν υπάρχει καν. Είναι δημιουργημα διαφορων κινεζικων πωλητων(συνήθως γιατι κυκλοφορουν προϊόντα για κινητα, πριν καν κυκλοφορησουν τα ίδια τα κινητα) μιας και υπεθεσαν οτι απο ι9500 η Samsung θα πει το s5 i9600. Το επίσημο κωδικο όνομα του s5 ειναι G900f

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Σε ευχαριστώ πολύ, την κατεβάζω τώρα. Δεν χρειάζεται να είναι root για να περάσει ?

Την περνας με odin κανονικα. Οχι δεν χρειαζεται να εισαι root. Αν δεν γνωριζεις πως περναει googlare το.

Τη πέρασα τελικά με odin, σιγά μη περίμενα άλλο.

Τη τελευταία πολωνική.

Εντυπώσεις:

Εκτός απ την αρχή που έκανε κάτι σκαλώματα μικρά μετά είναι απόλαυση.

Εν συντομία εκτός απ τα γνωστά εφεδάκια του lollipop έχει γίνει πιο σβέλτο το κινητό ενώ έχουν βελτιωθεί και οι μαμά apps της Samsung που υστερούσαν.

Συγκεκριμένα η συλλογή ενώ ήταν τα ζά μου πάνε αργά πλέον ανοίγει της φωτογραφίες σχεδόν αστραπιαία, ταχύτερα απ το note 4(χωρίς L βεβαίως ακόμα).

Ο dialerτο ίδιο, τα SMS όπως και η κάμερα.

Μεγάλη χαρά πήρα που επιτέλους ξανά έφτιαξε το μαμά keyboard και πλέον πήρε πόδι το swipe. Για μπαταρία δε μπορώ να πω ακόμα αν και αύριο θα του κάνω 1 Hard reset γιατί είναι μεγάλο το updateκαι καθαρή εγκατάσταση.

Εκεί που αμφιταλαντευόμουν λίγο τελευταία με τη Samsung ήρθα στα ίσα μου.

Επιτέλους μαμά εφαρμογές που δουλεύουν όπως πρέπει και κάτι μικρά ακόμα περιθώρια βελτίωσης που θέλουν για τους πολύ απαιτητικούς σα και μένα πιστεύω με επόμενα updates θα τα φτιάξει.

Μπράβο στη Samsung και βεβαίως μπράβο στη Google :)

Edit:

Και το Facebook δουλεύει νεράκι :)

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Η τελευταια πολωνικη που λετε οτι δουλευουν ολα ειναι αυτη που βρισκω στο sammobile η G900FXXU1BNL7 ;
galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

εχω άλλη μία ερώτηση

το S5 δεν έχει ραδιόφωνο ? μόνο μέσω ίντερνετ?

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

εχω άλλη μία ερώτηση

το S5 δεν έχει ραδιόφωνο ? μόνο μέσω ίντερνετ?

Μονο μεσω ίντερνετ δυστυχώς.

Οριστε μια σελίδα με ολα τα χαρακτηριστικα του s5

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5-6033.php

Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy:

Μονο μεσω ίντερνετ δυστυχώς.

Οριστε μια σελίδα με ολα τα χαρακτηριστικα του s5

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5-6033.php

ναι όπως το είπες Δυστυχώς

Και εμένα με ενδιαφέρει γιατί μόλις χθες το αγόρασα...

Γιάννη, το ACR call recorder δουλεύει κανονικά στο S5 lollipop τελικά

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

παντως ενα θεμα που ανακάλυψα μετα ειναι πως αν καποιος το παει σε 5 πολωνια και γυρισει το csc σε xeo δεν μπορεις να το αλλαξεις σε αλλη χωρα μετα .
Γιαννης

Καλησπέρα! Έχω S5 Βουλγαρίας BGL, με αυτόν τον οδηγό μπορώ να φλασαρω την lollipop Πολωνίας χωρίς να γράψει ο knox.? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 ? Και όταν βγει Βουλγαρίας lollipop να ξανά φλασαρω και όλα οκ? Αξίζει τον κόπο? Ευχαριστω
kountouraN

Καλησπέρα! Έχω S5 Βουλγαρίας BGL, με αυτόν τον οδηγό μπορώ να φλασαρω την lollipop Πολωνίας χωρίς να γράψει ο knox.? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 ? Και όταν βγει Βουλγαρίας lollipop να ξανά φλασαρω και όλα οκ? Αξίζει τον κόπο? Ευχαριστω

αυτο γραφω πιο πανω οτι αν πας lolipop πολωνιας και κανεις hard reset πας σε csc πολωνιας.μετα δεν γυρναει σε csc βουλγαριας ομως.

με τον τροπο που λες δηλαδη με odin αν περασεις official firmware δεν γραφει ο knox

Γιαννης

αυτο γραφω πιο πανω οτι αν πας lolipop πολωνιας και κανεις hard reset πας σε csc πολωνιας.μετα δεν γυρναει σε csc βουλγαριας ομως.

με τον τροπο που λες δηλαδη με odin αν περασεις official firmware δεν γραφει ο knox

Η επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων είναι το λεγόμενο Hard reset? Άσχετος...

kountouraN

Η επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων είναι το λεγόμενο Hard reset? Άσχετος...

Συμφωνα με το xda, και οπως αναφερεται απο χρήστες εκει, η θεωρητικα "σωστη" ερμηνεια ειναι η εξης:

Hard reset= ολοκληρωτικο φορματ του κινητου. Δηλαδη περασμα official λογισμικου απ' την αρχη.

Soft reset ή factory reset= επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Συμφωνα με το xda, και οπως αναφερεται απο χρήστες εκει, η θεωρητικα "σωστη" ερμηνεια ειναι η εξης:

Hard reset= ολοκληρωτικο φορματ του κινητου. Δηλαδη περασμα official λογισμικου απ' την αρχη.

Soft reset ή factory reset= επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Με factory reset λοιπόν αλλάζει και το csc σε Πολωνίας?

kountouraN

Με factory reset λοιπόν αλλάζει και το csc σε Πολωνίας?

ναι αλλα δεν ειναι και τιποτα εντελώς σίγουρο.μπορει ομως να το βαλεις χωρις factory reset να μην αλλάξει αλλα αν χρειαστης καμια φορα factory reset να αλλαξει τοτε.καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα?:p

Γιαννης

καλησπερα,για αλλες χωρες ποτε θα ερθει η αναβαθμιση της lollipop ξερουμε?εχω σλοβακικο,για αυτο ρωταω.δεν θελω να μπω στην διαδικασια με odin δεν το εχω ξανακανει αλλα το φορουμ βοηθαει αρκετα και θα μπορεσω.

ναι αλλα δεν ειναι και τιποτα εντελώς σίγουρο.μπορει ομως να το βαλεις χωρις factory reset να μην αλλάξει αλλα αν χρειαστης καμια φορα factory reset να αλλαξει τοτε.καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα?:p

Ναι οκ!

Edited by kountoura
kountouraN

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)