dimitrisdsg7 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδιά ξέρουμε αν υπάρχει τρόπος να βάλουμε στα πολλαπλά παράθυρα οποια εφαρμογή θέλουμε εμείς; Εκτός των προεπιλεγμένων εννοώ. Μου κάνει εντύπωση που κάποιες εφαρμογές που δεν είναι από τη μαμά του πχ handcent sms η firefox μπορούν να μπούνε ενώ οι υπόλοιπες περισσότερες αν όχι όλες απο το playstore δε μπαίνουν. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyne Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 καλησπερα εδω και 20 μερες μου παρουσιζετε το εξης θεματακι....σε κινιτο s5 me cosmote 4g.οταν εχω επιλεγμενη απο την συσκευη την υπηρεσια 4γ 3γ ενω στην αρχη πιανει κανονικα ξαφνικα και συνιθως μετα απο αδρανια της συσκευης χανει τα δεδομενα...δεν πιανει τιποτα...και πολλες φορες μονο με επανεκκινιση της συσκευης επανερχετε....οταν εχω επιλεγμενο απο την συσκευη απο 3g και κατω δεν χανει ποτε τα δεδομενα....εκανα επαναφορα του κινιτου αλλαξα ακομα και sim παλι τα ιδια...με κοσμοτε που μιλισα δεν βλεπουν καποιο προβημα....οποιος ξερει κατι ασ βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδιά ξέρουμε αν υπάρχει τρόπος να βάλουμε στα πολλαπλά παράθυρα οποια εφαρμογή θέλουμε εμείς; Εκτός των προεπιλεγμένων εννοώ. Μου κάνει εντύπωση που κάποιες εφαρμογές που δεν είναι από τη μαμά του πχ handcent sms η firefox μπορούν να μπούνε ενώ οι υπόλοιπες περισσότερες αν όχι όλες απο το playstore δε μπαίνουν. Μονο με root μπορεί να γίνει κάτι τετοιο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 καλησπερα εδω και 20 μερες μου παρουσιζετε το εξης θεματακι....σε κινιτο s5 me cosmote 4g.οταν εχω επιλεγμενη απο την συσκευη την υπηρεσια 4γ 3γ ενω στην αρχη πιανει κανονικα ξαφνικα και συνιθως μετα απο αδρανια της συσκευης χανει τα δεδομενα...δεν πιανει τιποτα...και πολλες φορες μονο με επανεκκινιση της συσκευης επανερχετε....οταν εχω επιλεγμενο απο την συσκευη απο 3g και κατω δεν χανει ποτε τα δεδομενα....εκανα επαναφορα του κινιτου αλλαξα ακομα και sim παλι τα ιδια...με κοσμοτε που μιλισα δεν βλεπουν καποιο προβημα....οποιος ξερει κατι ασ βοηθησει... Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έχω και εγώ. Η εξυπητέτηση πελατών εντωμεταξύ νομίζει ότι δεν έχω ενεργοποιήσει τα δεδομένα μου... Πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα με κάρτα vodafone. Κάποιο σκάλωμα στις ρυθμίσεις της cosmote? Πολύ περιέργα πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μια ερώτηση για s5 mini.Βάζοντας τα ακουστικά που είχε μαζί όταν παίρνω κάποιον τηλέφωνο δεν έχω καθόλου ήχο.Κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλησπερα μολις απεκτησα και εγω το προβλημα με το mm-qcamera-daemon εχω το κινητο απο τον Απριλιο και πανε ολα ρολοι μεχρι σημερα. Σημερα το φορτισα το πρωι, πηγα στις δουλειες μου (σχεδον καθολου ομιλια και παιχνιδια, μονο ανοιχτο 3G) και τωρα το μεσημερι απο το πουθενα μου χτυπαει η χαμηλη μπαταρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπηκα στο "Μπαταρια" να δω τι την εφαγε και βλεπω το mm-qcamera-daemon να γραφει 80% !!! Απο αυτα που διαβασα βλεπω οτι δεν ξερουμε τι ειναι σωστα?? Ουτε τι το προκαλει να το σβησω ε? Καμια ιδεα? Ή να μπω στη διαδικασια να το στειλω στον τοιχο.. Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μαλλον δεν διαβασες καλα. Ψαξε λιγα ποστ πιο πίσω. Αναφερονται ολες οι ύποπτες εφαρμογές που κολλάνε με την κάμερα. Δες ποια στο προκαλει εσενα. Δεν ειναι στανταρ στον καθενα. Δυο φιλοι τελευταία ειπαν και για το instagram. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Θα ξαναδιαβασω ισως πιο προσεκτικα, παντως περασα καμια 15αρια σελιδες !!! Σ'ευχαριστω για την απαντηση ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσβησα σταδιακα τις εφαρμογες που μου εκανε Update τις τελευταιες 2 μερες, παρατηρησα οτι σβηνοντας την εφαρμογη "Instasize" εφυγε τελειως το mm-qcamera-daemon απο τις καταναλωσεις μπαταριας. Τωρα στην αναμονη μετα τη φορτιση να δω αν θα ξαναλιωσει η μπαταρια μεσα σε 2 ωρες Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Sorry! Εχεις δικιο παντως που δεν το βρηκες. Το ειχαμε κουβεντιασει στο νημα της μπαταρίας του s5. Edited November 9, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace_4 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπέρα σας.Έχει βρει κάποιος λύση για το πρόβλημα των δεδομένων όσον αφορά το 4g ή να περιμένουμε την αναβάθμιση? Όπως βλέπω είμαστε αρκετοί που έχουμε ένα κινητό που με 4g είναι γιαπωνέζικο τρένο και με 3g ΚΤΕΛ κυκλάδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyne Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπέρα σας.Έχει βρει κάποιος λύση για το πρόβλημα των δεδομένων όσον αφορά το 4g ή να περιμένουμε την αναβάθμιση? Όπως βλέπω είμαστε αρκετοί που έχουμε ένα κινητό που με 4g είναι γιαπωνέζικο τρένο και με 3g ΚΤΕΛ κυκλάδων. το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...ακου τι εκανα..μεσω tou samsung kies3 συνδεσα την συσκευη...εκανε ενημερωση λογισμικου..την πρωτη φορα μου ελεγε οτι διαθετη την τελευταια ενημερωση...προχθες μου εωγαλε ενα μηνημα το lap top μεσω του kies3 oti εχει εκγατασταθη το λογισμικο...και να συνδεσω την συσκευη...αποτι καταλαβα ξαναπερασε την ενημερωση....μενω αθηνα ανοιχτα τα δεδομενα συνεχεια σχεδον παντα ειχα lte και ποτε δεν εκανε διακοπη δεδομενων....σημερα κιολας μςτα απο την ενημερωση στο clean master αρχισε να κανει τα ιδια...αμεσςσ εκανα απεγκατασταση και δουλευει ρολοι παλι....θα δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...ακου τι εκανα..μεσω tou samsung kies3 συνδεσα την συσκευη...εκανε ενημερωση λογισμικου..την πρωτη φορα μου ελεγε οτι διαθετη την τελευταια ενημερωση...προχθες μου εωγαλε ενα μηνημα το lap top μεσω του kies3 oti εχει εκγατασταθη το λογισμικο...και να συνδεσω την συσκευη...αποτι καταλαβα ξαναπερασε την ενημερωση....μενω αθηνα ανοιχτα τα δεδομενα συνεχεια σχεδον παντα ειχα lte και ποτε δεν εκανε διακοπη δεδομενων....σημερα κιολας μςτα απο την ενημερωση στο clean master αρχισε να κανει τα ιδια...αμεσςσ εκανα απεγκατασταση και δουλευει ρολοι παλι....θα δουμε... Αυτό το clean Master έχει γίνει καρκίνωμα πλέον από το bloatware. Μόνο flight simulator δεν έβαλαν ακόμη. Μέχρι και στα here maps παραπονιουνται ότι σβήνει τις φωνές. Μπας κι έβαλαν και battery saver μέσα και μπλέκει με τα δίκτυα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αυτό το clean Master έχει γίνει καρκίνωμα πλέον από το bloatware. Μόνο flight simulator δεν έβαλαν ακόμη. Μέχρι και στα here maps παραπονιουνται ότι σβήνει τις φωνές. Μπας κι έβαλαν και battery saver μέσα και μπλέκει με τα δίκτυα? Εγω το ειχα "πεταξει" εδω και 1+ χρονο...... της προαλες ειπα να το δοκιμασω και καλα να μου κανει μια εκκαθαρισει "αχρηστων αρχειων"!!! Πηγε και μου 'σβησε ολα τα .apk που ειχα σε ενα φακελο ΔΙΚΟ μου, με ονομα "setup εφαρμογων" χωρις να το ξερω.......... το εκανα απεγκατασταση με τη μια :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyne Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 το ιδιο προβλημα ειχα και εγω...ακου τι εκανα..μεσω tou samsung kies3 συνδεσα την συσκευη...εκανε ενημερωση λογισμικου..την πρωτη φορα μου ελεγε οτι διαθετη την τελευταια ενημερωση...προχθες μου εωγαλε ενα μηνημα το lap top μεσω του kies3 oti εχει εκγατασταθη το λογισμικο...και να συνδεσω την συσκευη...αποτι καταλαβα ξαναπερασε την ενημερωση....μενω αθηνα ανοιχτα τα δεδομενα συνεχεια σχεδον παντα ειχα lte και ποτε δεν εκανε διακοπη δεδομενων....σημερα κιολας μςτα απο την ενημερωση στο clean master αρχισε να κανει τα ιδια...αμεσςσ εκανα απεγκατασταση και δουλευει ρολοι παλι....θα δουμε... Τελικα η χαρα μου κρατησε μιαμιση μερα.σημερα εκανε παλι αποσυνδεση..στην πλατεια συνταγματος..το μονο που αλλαξα στην συσκευη ηταν η επανατοποθετιση της θηκης flip..να παιζει ρολο και αυτο?δεξ νομιζω..εξαλλου μετα την ενημερωση οκτωβριου παρουσιαστικε το θεμα.θα παω και απο την σμαρτεκ αυριο μπας και.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδιά εδώ και λίγες μέρες δεν μου δουλεύει πολύ καλά το auto foucus στην κάμερα δλδ όταν πάω βγάλω φωτογραφία κάτι πολύ κοντά θολωνη και δεν μπορεί να το καθαρίσει την εικόνα τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Αυτό το clean Master έχει γίνει καρκίνωμα πλέον από το bloatware. Μόνο flight simulator δεν έβαλαν ακόμη. Μέχρι και στα here maps παραπονιουνται ότι σβήνει τις φωνές. Μπας κι έβαλαν και battery saver μέσα και μπλέκει με τα δίκτυα? Εγω το ειχα "πεταξει" εδω και 1+ χρονο...... της προαλες ειπα να το δοκιμασω και καλα να μου κανει μια εκκαθαρισει "αχρηστων αρχειων"!!! Πηγε και μου 'σβησε ολα τα .apk που ειχα σε ενα φακελο ΔΙΚΟ μου, με ονομα "setup εφαρμογων" χωρις να το ξερω.......... το εκανα απεγκατασταση με τη μια :mad: Το έβαλα και εγώ στο δικό μου s4 και στο s4 mini της γυναίκας μου και μου απελευθέρωσε πολύ μνήμη χωρίς προβλήματα, αλλά στην συνέχεια πρόσεξα για πρώτη φορά ότι το rr3 που παίζω βάρυνε ΠΟΛΥΥΥ και αδικαιολόγητα! Υπέθεσα ότι φταίει το clean master. Το απαεγκατέστησα και όλα ΟΚ!! Στης γυναίκας μου το έχω ακόμη....:D Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipokegr Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Panos93gr: Δοκιμασες να βάλεις off στα camera settings το selective focus (ή/και το face detection); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα , Απο χθές επανήλθε το μεγάλο πρόβλημα - bug με το qcamera .. Επειδή είμαι φωτογράφος , είχα πολλές εφαρμογές με σχέση την κάμερα .. τις απεγκατέστησα όλες , έβγαλα και το Skype που φήμες λένε δημιουργεί πρόβλημα αλλα συνεχίζει το bug ... τί να κάνω ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα , Απο χθές επανήλθε το μεγάλο πρόβλημα - bug με το qcamera .. Επειδή είμαι φωτογράφος , είχα πολλές εφαρμογές με σχέση την κάμερα .. τις απεγκατέστησα όλες , έβγαλα και το Skype που φήμες λένε δημιουργεί πρόβλημα αλλα συνεχίζει το bug ... τί να κάνω ? Δυστυχως δεν εχει βρεθει κατι συγκεκριμενο μεχρι τωρα. Πολλοι ειπαν και για το instagram. Βγαλε το και αυτο αν δεν το εχεις ηδη ξηλωσει. Δοκιμασε επίσης να κατεβασεις το camera block απο το market, ενεργοποίησέ το και κανε ενα reboot. Ενημερωσε μας εαν δεις αποτελεσμα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Καλησπέρα! Που βρίσκονται ρε παιδιά οι ήχοι κλήσεις της Samsung? Θέλω να βάλω έναν ήχο του συστήματος και δεν βρίσκω που είναι. Εκτός αν τους διεγραψα καταλαθος.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyne Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 καλησπερα..λοιπον με το θεμα που ειχε προκυψει μετα την τελευταια ενημερωση λογισμικου της συσκευης που παρατηρηθικε στην λειτουργεια 4g οποιοδιποτε παροχου να κανει βυθισματα κοψιματα βρεθηκε λυση...σημερα πηγα στην smartec τους ενημερωσα για την συσκευη...επειδη ειναι αγορασμενη απο σκρουτζομγαζο...γνωστο τυχαινε να ειναι γερμανικη...για να μην κουραζω περασαν το ελληνικο λογισμικο...η συσκευη απεκτισε καλητερο σημα και στην περιοχη ποθ μενω εχω συνεχωως 4g πλεον και οχι lte χαχα...οποτε οποιος θελει να τελειωνει με το θεμα δεν εχει παρα να περασει απο εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 καλησπερα..λοιπον με το θεμα που ειχε προκυψει μετα την τελευταια ενημερωση λογισμικου της συσκευης που παρατηρηθικε στην λειτουργεια 4g οποιοδιποτε παροχου να κανει βυθισματα κοψιματα βρεθηκε λυση...σημερα πηγα στην smartec τους ενημερωσα για την συσκευη...επειδη ειναι αγορασμενη απο σκρουτζομγαζο...γνωστο τυχαινε να ειναι γερμανικη...για να μην κουραζω περασαν το ελληνικο λογισμικο...η συσκευη απεκτισε καλητερο σημα και στην περιοχη ποθ μενω εχω συνεχωως 4g πλεον και οχι lte χαχα...οποτε οποιος θελει να τελειωνει με το θεμα δεν εχει παρα να περασει απο εκει.. Η συσκευη μου ειναι ελληνικη , με εγκατεστημενα τα τελευταια updates αλλα εχω ακομα το προβλημα που περιγραφεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyne Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Η συσκευη μου ειναι ελληνικη , με εγκατεστημενα τα τελευταια updates αλλα εχω ακομα το προβλημα που περιγραφεις... τι να σου πω....εγω ειμαι ενταξη γιαυτο και σας ειπα τι εγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Δυστυχως δεν εχει βρεθει κατι συγκεκριμενο μεχρι τωρα. Πολλοι ειπαν και για το instagram. Βγαλε το και αυτο αν δεν το εχεις ηδη ξηλωσει. Δοκιμασε επίσης να κατεβασεις το camera block απο το market, ενεργοποίησέ το και κανε ενα reboot. Ενημερωσε μας εαν δεις αποτελεσμα. Το Instagram το έχω ξηλώσει ήδη απο την πρώτη φορά που δημιουργήθηκε το πρόβλημα σε μένα .. Έβαλα τώρα το Camera Block και θα σας ενημερώσω για νεώτερα .. Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 τι να σου πω....εγω ειμαι ενταξη γιαυτο και σας ειπα τι εγινε... μηπως ειναι τυχαίο που λύθηκε με την ελληνική και θελει τελικα ενα hard reset που ετσι και αλλιος σου εκαναν? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts