geo35 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Να τρεξω για DOA δηλαδη? καλημερα,απο που το πηρες?δεν νομιζω να ειναι κατι,ολες οι συσκευες με τερμα την ενταση προκαλουνν μια δονηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Απο χθες κατοχος του S5 κι εγω κι εχω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να αλλαξω τη γλωσσα στο πληκτρολογιο τη στιγμη που γραφω κατι. Ενω σε ολα τα κινητα εχει ενα εικονιδιο το οποιο πατας για εναλλαγη Αγγλικων-Ελληνικων, εδω δεν υπαρχει! Πρεπει να παω στις ρυθμισεις γλωσσας και να αλλαξω απο κει. Καμια βοηθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Απο χθες κατοχος του S5 κι εγω κι εχω το εξης προβλημα. Δεν μπορω να αλλαξω τη γλωσσα στο πληκτρολογιο τη στιγμη που γραφω κατι. Ενω σε ολα τα κινητα εχει ενα εικονιδιο το οποιο πατας για εναλλαγη Αγγλικων-Ελληνικων, εδω δεν υπαρχει! Πρεπει να παω στις ρυθμισεις γλωσσας και να αλλαξω απο κει. Καμια βοηθεια??? Ναι μέσα στο μενού Γλώσσα και Εισαγωγή, στο πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς θα πρέπει να δηλώσεις και την 2η γλώσσα εκτός από τα ελληνικά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ναι μέσα στο μενού Γλώσσα και Εισαγωγή, στο πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς θα πρέπει να δηλώσεις και την 2η γλώσσα εκτός από τα ελληνικά. Το εχω κανει αυτο αλλα δεν μπορω να αλλαξω τη γλωσσα την ωρα που γραφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το εχω κανει αυτο αλλα δεν μπορω να αλλαξω τη γλωσσα την ωρα που γραφω. αν το εχεις κανει τοτε σερνεις το δαχτυλο δεξια η αριστερα στο space. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 αν το εχεις κανει τοτε σερνεις το δαχτυλο δεξια η αριστερα στο space. Κι αυτο το δοκιμασα φιλε μου αλλα δεν αλλαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Κι αυτο το δοκιμασα φιλε μου αλλα δεν αλλαζει... τοτε δεν διαλεξες σωστα τις 2 γλωσσες.πας ρυθμισεις-γλωσσα και εισαγωγη-πατας το γραναζακι στο πληκρολογιο samsung .τη γλωσσες σου βγαζει οτι εχεις επιλεξει? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ενα ακομη προβλημα που εχω ειναι οτι το κινητο ζεματαει απ τα πρωτα 5 λεπτα και η οθονη και το πισω μερος του. Αγορασμενο χθες. Ειναι φυσιολογικο; Το εχει παρατηρησει κι αλλος; ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τοτε δεν διαλεξες σωστα τις 2 γλωσσες.πας ρυθμισεις-γλωσσα και εισαγωγη-πατας το γραναζακι στο πληκρολογιο samsung .τη γλωσσες σου βγαζει οτι εχεις επιλεξει? Ελληνικα και Αγγλικα μου δειχνει στις ρυθμισεις αλλα δεν αλλαζει το πληκτρολογιο. Τι να πω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ενα ακομη προβλημα που εχω ειναι οτι το κινητο ζεματαει απ τα πρωτα 5 λεπτα και η οθονη και το πισω μερος του. Αγορασμενο χθες. Ειναι φυσιολογικο; Το εχει παρατηρησει κι αλλος; ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελληνικα και Αγγλικα μου δειχνει στις ρυθμισεις αλλα δεν αλλαζει το πληκτρολογιο. Τι να πω...:( Μηπως εχεις αλλαξει πληκτρολόγιο? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μηπως εχεις αλλαξει πληκτρολόγιο? Οχι. Ειλικρινα πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Οχι. Ειλικρινα πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο! Με ανοικτό πληκτρολόγιο βγαλε ενα screenshot την οθονη του κινητου και ανεβασε την φώτο να την δουμε. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με ανοικτό πληκτρολόγιο βγαλε ενα screenshot την οθονη του κινητου και ανεβασε την φώτο να την δουμε. Πως βγαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 καλημερα,απο που το πηρες?δεν νομιζω να ειναι κατι,ολες οι συσκευες με τερμα την ενταση προκαλουνν μια δονηση. Από το πλαίσιο το πήρα. Η συσκευασία ήταν αψεγάδιαστη. Από ο,τι διαβάζω πάντως στο XDA υπάρχει το συγκεκριμένο issue. Βέβαια άλλοι θεωρούν τη δόνηση ασήμαντη και άλλοι όχι. Εγώ που έρχομαι απο LG G2 μου κάνει εντύπωση η δόνηση στη μέγιστη ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Από το πλαίσιο το πήρα. Η συσκευασία ήταν αψεγάδιαστη. Από ο,τι διαβάζω πάντως στο XDA υπάρχει το συγκεκριμένο issue. Βέβαια άλλοι θεωρούν τη δόνηση ασήμαντη και άλλοι όχι. Εγώ που έρχομαι απο LG G2 μου κάνει εντύπωση η δόνηση στη μέγιστη ένταση. δλδ σου τριζει ολη η συσκευη?λιγο η πολυ ολες η συσκευες εχουν καποια δονηση οταν ο ηχος ειναι στο τερμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ενα ακομη προβλημα που εχω ειναι οτι το κινητο ζεματαει απ τα πρωτα 5 λεπτα και η οθονη και το πισω μερος του. Αγορασμενο χθες από exterme-mobile. Ειναι φυσιολογικο; Το εχει παρατηρησει κι αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ενα ακομη προβλημα που εχω ειναι οτι το κινητο ζεματαει απ τα πρωτα 5 λεπτα και η οθονη και το πισω μερος του. Αγορασμενο χθες από exterme-mobile. Ειναι φυσιολογικο; Το εχει παρατηρησει κι αλλος; και μενα γενικα ζεστενεται,σου ηρθε κομπλε απο το extreme?προελευσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 και μενα γενικα ζεστενεται,σου ηρθε κομπλε απο το extreme?προελευσης? Κομπλέ ήρθε. Προέλευση δε γνωρίζω. Έκδοση G900FXXU1ANE2 γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Κομπλέ ήρθε. Προέλευση δε γνωρίζω. Έκδοση G900FXXU1ANE2 γράφει. αυτα που λενε για τον ηχο δεν εχεις θεμα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 αυτα που λενε για τον ηχο δεν εχεις θεμα ε? Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Καλημερα,δηλαδη βαζεις το πισω speaker στη μεγιστη ενταση και δε νιωθεις καθολου δονηση στο πισω καπακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλημερα,δηλαδη βαζεις το πισω speaker στη μεγιστη ενταση και δε νιωθεις καθολου δονηση στο πισω καπακι? Κανένα απολύτως πρόβλημα στο θέμα του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Κανένα απολύτως πρόβλημα στο θέμα του ήχου. Μόνο που σκέφτομαι το τύπο στο πλαίσιο να το ελέγχει γύρω γύρω και να το εξετάζει γενικότερα μου έρχεται αναγούλα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μόνο που σκέφτομαι το τύπο στο πλαίσιο να το ελέγχει γύρω γύρω και να το εξετάζει γενικότερα μου έρχεται αναγούλα...:p Συμφωνω! Εχω περασει πολλα τετοια τεστ απ τους ειδικους του ΠΛΑΙΣΙΟ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μόνο που σκέφτομαι το τύπο στο πλαίσιο να το ελέγχει γύρω γύρω και να το εξετάζει γενικότερα μου έρχεται αναγούλα...:p Δεν εχεις κανένα πρόβλημα με τη συσκευή σου. Χαρείτε τις συσκευές σας και μην ψειριζετε τα πάντα τοσο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πάντως δεν ξέρω αν τυχαίνει και σε άλλους αλλά το πιο σπαστικό bug είναι που ΠΑΝΤΑ όταν ανοίγω τις πρόσφατες εφαρμογές, στην αρχή δεν δείχνει καμία και θέλει να ξαναπατήσω 1-2 φορές το κουμπί για να τις δείξει. Πάντα όμως! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts