maxhtec Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παρατήρησε κανείς τρέμουλο στο touch ή απλά έχει πρόβλημα το δικό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παρατήρησε κανείς τρέμουλο στο touch ή απλά έχει πρόβλημα το δικό μου? Όταν λες τρέμουλο? Σαν να μην έχει ακρίβεια η αφή? Εγώ βρήκα 2 Bugs ως τώρα. Μερικές φορές παρατήρησα αργεί πολύ το auto rotation. Υπερβολικά πολύ πχ 4 δευτερόλεπτα! Αν όμως κλείσω την αυτόματη περιστροφή και την ενεργοποιήσω ξανά λύνεται. Και το 2ο όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση μερικές φορές μου βγάζει τις γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι τέλειο το λειτουργικό δεν είχα κάτι "βαρβάτο" ως τώρα πχ επανεκκίνηση, force close, freeze κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μονο αν το κανεις αθόρυβο :) 'Η γίνεις root και προσθέσεις το SoundMenu (αν δεν υπάρχει)στις ρυθμίσεις της κάμερας . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Μονο αν το κανεις αθόρυβο :) Ούτε εκεί μου κλείνει φίλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο θαλασσινο νερο μπαινει? Κανονικά και με τον νομό που λέει ( εγώ το έβαλα ) Ναι κανονικά ντουζ Edited June 30, 2014 by azaaza Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Όταν λες τρέμουλο? Σαν να μην έχει ακρίβεια η αφή? Εγώ βρήκα 2 Bugs ως τώρα. Μερικές φορές παρατήρησα αργεί πολύ το auto rotation. Υπερβολικά πολύ πχ 4 δευτερόλεπτα! Αν όμως κλείσω την αυτόματη περιστροφή και την ενεργοποιήσω ξανά λύνεται. Και το 2ο όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση μερικές φορές μου βγάζει τις γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι τέλειο το λειτουργικό δεν είχα κάτι "βαρβάτο" ως τώρα πχ επανεκκίνηση, force close, freeze κλπ. Εαν εχεις ενεργοποιημενη την "εξυπνη περιστροφη" αργει να περιστραφει γιατι ακολουθει την πορεια του προσώπου σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εαν εχεις ενεργοποιημενη την "εξυπνη περιστροφη" αργει να περιστραφει γιατι ακολουθει την πορεια του προσώπου σου Δεν την έχω το ξέρω από το s3 αυτό δεν το χρησιμοποιώ. Είναι μυστήριο πάντως τυχαίνει στο άκυρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ούτε εκεί μου κλείνει φίλε μου ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανονικά και με τον νομό που λέει ( εγώ το έβαλα ) Και μετα ντους.αστειευομαι.καλο,αλλα φοβαμαι...τεσπα. το πηρα σημερα,γιατι εχει 4.4.2? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα xperia z1c z2 πήραν την 4.4.4..... εμείς πότε. .?:/ Ελα ντε,περιεργο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Όταν λες τρέμουλο? Σαν να μην έχει ακρίβεια η αφή? Εγώ βρήκα 2 Bugs ως τώρα. Μερικές φορές παρατήρησα αργεί πολύ το auto rotation. Υπερβολικά πολύ πχ 4 δευτερόλεπτα! Αν όμως κλείσω την αυτόματη περιστροφή και την ενεργοποιήσω ξανά λύνεται. Και το 2ο όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση μερικές φορές μου βγάζει τις γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι τέλειο το λειτουργικό δεν είχα κάτι "βαρβάτο" ως τώρα πχ επανεκκίνηση, force close, freeze κλπ. Π.χ. στη εφαρμογή του Facebook όταν πηγαίνω κάτω κάτω η κύλιση δεν είναι ομαλή. Τρεμοπαιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 δοκιμασε ενα factory reset να δουμε αν στο κανει παλι Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvamvk Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Καλησπέρα σε ολους. Μετα απο σχεδον 3 Χρόνια συμβιωσης με τοS2 αγορασα προ 3 μερες το S5. Το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο αν και δεν εχω προλαβει να το εξερευνησω ακομα αλλα εχω το εξης προβλημα. Προσπαθησα να σεταρω το λογαριασμο mail της εταιρειας που εργαζομαι ( και ο οποιος δουλευε στο S2 μια χαρα) και μου βγαζει το εξης μυνημα "the name of the site does not match the name on the certificate" Το εψαξα λιγο στο ιντερνετ και εβγαλα την αυτοματη ημερομηνια και ωρα που διαβασα οτι μπορει να επηρεαζει αλλα παλι τιποτα. Τσεκαρα τα πιστοποιητικα που εχει η συσκευη σε συγκριση με το παλιο μου και ειναι τα ιδια. Εχει κανεις αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη διοτι οπως καταλαβαινετε μου ειναι απολυτως απαραιτητα τα mail . Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 ορίστε και ένα αποτέλεσμα σήμερα το πρωί Οι μετρήσεις benchmarks τι ακριβώς μετράνε και τι αντικατοπτρίζει το σκορ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Οι μετρήσεις benchmarks τι ακριβώς μετράνε και τι αντικατοπτρίζει το σκορ; Μετράνε τα επιμέρους συστηματα της συσκευής σου. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μετράνε τα επιμέρους συστηματα της συσκευής σου. Με τι μέτρο σύγκρισης. Υπάρχουν κάποιες στάνταρ τιμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Με τι μέτρο σύγκρισης. Υπάρχουν κάποιες στάνταρ τιμές; Οι τιμές δεν μπορεί να ειναι στάνταρ. Ανάλογα την έκδοση του λειτουργικού και τις θερμοκρασίες της συσκευής υπάρχουν μικρές διάφορες. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όταν λες τρέμουλο? Σαν να μην έχει ακρίβεια η αφή? Και το 2ο όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση μερικές φορές μου βγάζει τις γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι τέλειο το λειτουργικό δεν είχα κάτι "βαρβάτο" ως τώρα πχ επανεκκίνηση, force close, freeze κλπ. +1:mad::mad: Πολλές φορές κολάει όταν θες να τερματίσεις την κλήση για πάνω απο 10 δεύτερα..!!! Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 +1:mad::mad: Πολλές φορές κολάει όταν θες να τερματίσεις την κλήση για πάνω απο 10 δεύτερα..!!! Το κάνει και σε εμένα φίλε. Με τον tw πιο πολύ,τώρα με nova το κάνει αλλά όχι τόσο συχνά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 όταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν έχει καλή ακρίβεια η αποδοχή/άρνηση Eπειδη μιλαω με ΒΤ δεν το ειχα καταλαβει και σημερα που δοκιμασα να απαντησω απο την συσκευη επαθε αυτο ακριβως που ειπες. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Κυρίως η άρνηση.. 3 φορές το πασπατεύω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σχετικα με το αδιαβροχο, να ρωτησω ρε παιδια.. Ας πουμε οτι ειναι ολα σωστα κλεισμενα (καπακι μπαταριας, πορτακι φορτισης) Αν το βαλω σε νερο ή αν πεσει σε νερο, απο πανω που ειναι η τρυπα για τα ακουστικα δεν εχει θεμα? Απο εκει δεν μπαινει νερο δηλαδη, μπαινει.. Υπαρχει καμια ταπα για εκει που δεν εχω βρει ή που θα επρεπε να εχω ή απλα δεν εχει θεμα και να μην αγχωνομαι ? Ευχαριστω :thanks: Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δεν έχεις θέμα. Η αδιαβροχοποίηση της υποδοχής των ακουστικών βρίσκεται πιο μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδιά καλημέρα έχω ένα πρόβλημα μήπως ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ρύθμιση που όταν περνάς από πάνω το χέρι σου να ανάβει η οθόνη και να δείχνει μερικά στοιχεία; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Καλημερα.Δεν το ποσταρο κακοπροαιρετα.Η Samsung το εκανε παλι με το S5 και το S5 prime βλεπε κατι πριν 2χρονια S3 με S3 LTA.Οριστε οποιος θελει να το παραγγειλει:http://28mobile.com/Catego...906s/?group=68 και να ενα συγκριτικο S5 με S5 prime https://www.youtube.com/watch?v=zH5ufW6OXy0.Ηθελα να ηξερα οι κατοχοι το S5 πως θα αισθανονται. Edited July 2, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Καλημερα.Δεν το ποσταρο κακοπροαιρετα.Η Samsung το εκανε παλι με το S5 και το S5 prime βλεπε κατι πριν 2χρονια S3 με S3 LTA.Οριστιε οποιος θελει να το παραγγειλει:http://28mobile.com/Catego...906s/?group=68 και να ενα συγκριτικο S5 με S5 prime.Ηθελα να ηξερα οι κατοχοι το S5 πως θα αισθανονται. Το link σου δεν δουλεύει. Μια χαρα αισθάνονται οι κατοχοι του S5. Εαν αναφερεσαι στο S5 με qhd screen και snap 805, δεν έρχεται Ευρώπη αρα χωρις εγγυηση και πιθανότατα να μην εχει καν τις απαραιτητες γλώσσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδιά καλημέρα έχω ένα πρόβλημα μήπως ξέρετε πως μπορώ να ενεργοποιήσω την ρύθμιση που όταν περνάς από πάνω το χέρι σου να ανάβει η οθόνη και να δείχνει μερικά στοιχεία; ευχαριστώ πολύ Ρυθμίσεις ---> Εξατιμίκευση ---> Προσβασημότητα ---> Κινητικές Δυνατότητες ---> Αφύπνιση Χωρίς Επαφή (Ενεργοποίηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Το link σου δεν δουλεύει. Μια χαρα αισθάνονται οι κατοχοι του S5. Εαν αναφερεσαι στο S5 με qhd screen και snap 805, δεν έρχεται Ευρώπη αρα χωρις εγγυηση και πιθανότατα να μην εχει καν τις απαραιτητες γλώσσες Αν θες εγγυηση βαλε αλλα 69 δολαρια για 1 χρονο οσο για τις γλωσσες δεν νομιζω να μην εχει Αγγλικα android ειναι.http://28mobile.com/Category/Index/87/samsung-galaxy-s5-lte-a-sm-g906s/?group=68 Edited July 2, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts