Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλος πωλητης εχω αγορασει αλλα προσεξε πρωτα ρωτα τον γιατι αλλου το εχει 137 κ το 1/4 112

Ναι, ναι, τον ρωτησα ηδη αν προκειται με την τιμη αυτη για το 2/8 και περιμενω απαντηση...

Thanks φιλε

Edited by guideman

επειδη ενδιαφερομαι να το παρω για την γυναικα θελω να ρωτησω κατι πραγματακια

1/υποστηριζει η αναγνωριση κλησεων νουμερα ΚΑΙ με +30 μπροστα και ΧΩΡΙΣ?

2/3G εχει και στις 2 σιμ η μονο στην μια?

3/επειδη στο huawei honor 3c μου ετσι ξεκινησε μονο με αγγλικα/κινεζικα και στην πορεια η huawei εδωσε μαμα multilanguage rom,εδω τι γινεται ?παιζει να δωσει η zte multilanguage rom?τι κανει στα αλλα μοντελα της ?(οποιος ειναι γνωστης zte ας απαντησει σε αυτο)

4/και ενα μη σημαντικο αλλα το ρωταω,160 χαρακτηρες εχει η μαμα εφαρμογη?

1&2. εχουν ηδη απαντηθει στις τελευταιες 3-4 σελίδες.

3. μεχρι τώρα δεν υπαρχει καποια ρομ τετοια ή κάποια σχετική ενημέρωση.

4. οχι απ ότι ξέρω.

Όταν σου απαντήσει ενημέρωσε αν σου είναι εύκολο γιατί ενδιαφερομαι κι εγώ για το τηλέφωνο, ευχαριστώ εκ των προτέρων

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, ναι, τον ρωτησα ηδη αν προκειται με την τιμη αυτη για το 2/8 και περιμενω απαντηση...

Thanks φιλε

Όταν σου απαντήσει ενημέρωσε αν σου είναι εύκολο γιατί ενδιαφερομαι κι εγώ για το τηλέφωνο, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σορρυ για το διπλό ποστ

Το μικρο ειναι ρε παιδια ,εχει description κατω κατω.

Στην επικεφαλιδα γραφει 4Gb, στα item specifications γραφει 2/8 και στον πινακα πιο κατω λεει 2/8 και Youth version 1/4. Εσυ πως εισαι σιγουρος για το 1/4? Και χωρις την εκπτωση του 48% ποσο κανει δηλαδη το 1/4, 136Ε? Δεν στεκει, για σκεψου το..

Εν πασει περιπτωσει, μια ερωτηση δεν κοστιζει τιποτα.

Θα ενημερωσω αμεσα μολις λαβω απαντηση γιατι αν ειναι το 2/8 η τιμη ειναι κελεπουρι..

Edited by guideman

Φιλε μου αν ηταν στοιχημα το διπλο (να ειναι η εκδοση των 2GB) θα εδινε αποδοση 1.0001 και θα ηταν υποχρεωτικο να ειναι σε τριαδα.

Μην ψαρωνετε με τα ποσοστα της εκπτωσης οι πωλητες στο αλι μπορουν να γραψουν οτι αρχικη τιμη τους κατεβει στο κεφαλι

Εδω το xiaomi note 4G με αρχικη τιμη 320$ απο το ιδιο μαγαζι

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-6-44-Umi-Cross-C1-MTK6589T-Quad-Core-Android-4-2-1-5GHz-2G-32G/106530_1620587316.html

Εδω το γνωστο high end κινητο Ordro P550T με ολοκληρα 512ΜΒ ραμ με αρχικη τιμη 240$

http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-5-2-Ordro-P550T-512M-RAM-4GB-ROM-0-3-8-0MP-Android-4-1/1523199138.html

κατι τελευταιο η ρομ του vickmall χωρις ΚΑΝΕΝΑ πειραγμα ειναι οκ?εχει κανενα bug?δεν θελω να ασχοληθω καθολου μιας και θα το παρει η γυναικα μου!

Μην ψαρωνετε με τα ποσοστα της εκπτωσης

. η..αυτοψια θα δειξει. Ελπιζω να απαντησει η Κινεζα:O Edited by guideman

κατι τελευταιο η ρομ του vickmall χωρις ΚΑΝΕΝΑ πειραγμα ειναι οκ?εχει κανενα bug?δεν θελω να ασχοληθω καθολου μιας και θα το παρει η γυναικα μου!

Οι 2 τελευταιες επισημες ρομ ειναι bugfree και έχουν μόνο ψιλοδιαφορές στο software. πχ η 1.15 σε σχέση με την 1.13 κανεις slide down για να απαντησεις αντι για slide up, εγινε αναβάθμιση του λειτουργικου της κάμερας και κάτι άλλες ψιλολεπτομεριες στα visuals (πχ στο σημα του G,E,3G, H,H+). Πέρα απ αυτό οι περισσότερες κινεζιές σβήνονται χωρίς root οποτε είσαι κομπλέ.

Στο θέμα μπαταρια, όταν δεν παιζω παιχνιδια, μου βγαζει 2 μερες και ας χρησιμοποιω fb, viber, instagram και και και. δεδομένα ΠΑΝΤΑ ενεργά. όταν ειναι σβηστή η οθονη, μου τρώει 1% κάθε 2 ώρες περιπου!! τρομερη διαχειριση μπαταριας σε σχέση με τα παλιοτερα κινητά που είχα.

Σχετικα με αυτον τον πωλητη http://www.aliexpress.com/store/product/Original-ZTE-V5-Nubia-5-TFT-4GB-ROM-Mobile-Phone-MSM8926-Quad-Core-WCDMA-Android-4/106530_1526588932.html?spm=5261.1525525.1998333211.28&promotionId=257081006 που ανεφερα παραπανω.

Απαντηση απο Bella Zhu (για μερικους που νομιζουν πως τα ξερουν ολα..)

1. Is this price for 2/8 RAM/ROM version?--yes.

2. Is it Dual Sim stand by phone?--yes.

3. What OS is installed,---Nubia UI 2.0 V5

Κελεπουρι τιμη νομιζω..

Υ.Γ. Τελικα ο φιλος "τα ηξερε ολα". Αυτη απαντησε..alloy fun park..

Edited by guideman

Απαντηση απο Bella Zhou (για μερικους που νομιζουν πως τα ξερουν ολα..)

Κουλή τιμή πάντως για 2/8.

Το 1/4 πόσο το έχει δηλαδή?

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Σχετικα με αυτον τον πωλητη http://www.aliexpress.com/store/product/Original-ZTE-V5-Nubia-5-TFT-4GB-ROM-Mobile-Phone-MSM8926-Quad-Core-WCDMA-Android-4/106530_1526588932.html?spm=5261.1525525.1998333211.28&promotionId=257081006 που ανεφερα παραπανω.

Κελεπουρι τιμη νομιζω..

Το 1/4gb θα σου έρθει πιστεύω αν το παραγγείλεις. Είναι ακριβώς στην τιμή που το έχει και το Vickmall. Μπέρδεμα, αλλά έχει στον τίτλο 4gb, μπορεί και να είναι καλυμμένος σε κάποιο dispute που θα κάνεις μετά (πέρα από το τι λέει μετά στην περιγραφή ή τι σου λέει σε προσωπικό μήνυμα). Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.

αυτα απαντησε σε μενα. που νομιζω οτι ειναι τα σωστα.

bella zhu

18:21 Dec 16,2014

And this linkk,is not 2GB/8GB,It is 1GB RAM /4GB ROM

http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-Geek-V975-Dual-Core-Intel-Z2580-2-0GHz-5-IPS-OGS-1280x720px-Android-4/1526588932.html

18:20 Dec 16,2014

friend

we send goods to greece,you can do your order here

http://www.aliexpress.com/store/product/fast-ship-Original-ZTE-V5-Nubia-Red-Bull-5-TFT-4GB-ROM-Mobile-Phone-MSM8926-Quad/106530_1987117542.html

Me

10:06 Dec 16,2014

hi i am intresting for zte v5 red bull with 2g ram /8 g rom. is that

http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-Geek-V975-Dual-Core-Intel-Z2580-2-0GHz-5-IPS-OGS-1280x720px-Android-4/1526588932.html the same? i am from greece and my country isnt in the list. i must pay more? i prefear the singapore post.

Edited by bandi650

Κελεπουρι τιμη νομιζω..

προσεχε λιγο παντως φιλε γιατι το ali ειναι λιγο μουφες...αν δεις απο κατω τα feedback των αγοραστων θα δεις οτι ειναι feedback για αλλο τηλεφωνο 5.7"

αυτα απαντησε σε μενα. που νομιζω οτι ειναι τα σωστα.

bella zhu

18:21 Dec 16,2014

And this linkk,is not 2GB/8GB,It is 1GB RAM /4GB ROM

http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-Geek-V975-Dual-Core-Intel-Z2580-2-0GHz-5-IPS-OGS-1280x720px-Android-4/1526588932.html

18:20 Dec 16,2014

friend

we send goods to greece,you can do your order here

http://www.aliexpress.com/store/product/fast-ship-Original-ZTE-V5-Nubia-Red-Bull-5-TFT-4GB-ROM-Mobile-Phone-MSM8926-Quad/106530_1987117542.html

Me

10:06 Dec 16,2014

hi i am intresting for zte v5 red bull with 2g ram /8 g rom. is that

http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-Geek-V975-Dual-Core-Intel-Z2580-2-0GHz-5-IPS-OGS-1280x720px-Android-4/1526588932.html the same? i am from greece and my country isnt in the list. i must pay more? i prefear the singapore post.

μετα απο αυτη τη απαντηση εγω θα το παραγγειλω απο το vickmall. που το στελνει και με singapore post και οχι nl post

μετα απο αυτη τη απαντηση εγω θα το παραγγειλω απο το vickmall. που το στελνει και με singapore post και οχι nl post

τι πρόβλημα έχει το nl post?

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

τι πρόβλημα έχει το nl post?

Το εχω παραγγείλει και εγω 22 ημέρες τωρα και ακομα να έρθει το δε trucking nr εχει άθλια ενημέρωση εκανε 7 ήμερες να φανεί και απο τοτε ειναι σε αποστολη λεει... μακρια απο nl post

To βελγικο αν το υποστηριζουν εχεις τα πράγματα σου σε 7-8 ημερες φοβερό!

Xiaomi Mi10/128

Το 1/4gb θα σου έρθει πιστεύω αν το παραγγείλεις. Είναι ακριβώς στην τιμή που το έχει και το Vickmall. Μπέρδεμα, αλλά έχει στον τίτλο 4gb, μπορεί και να είναι καλυμμένος σε κάποιο dispute που θα κάνεις μετά (πέρα από το τι λέει μετά στην περιγραφή ή τι σου λέει σε προσωπικό μήνυμα). Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια.
Οχι, δεν κανεις λαθος..

Το σκεφτηκα κι εγω, ετσι που τα μασαει αντε να βρεις ακρη σε ενα dispute.. ΑΚΥΡΟΝ λοιπον αυτος, θα μας πασαρει το 1/4 και αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι...σκαντζοχοιρος.. Καλυτερα την..πεπατημενη.

Υ.Γ. Τελικα με τους Κινεζους πρεπει οταν..βλεπουμε ενα αυγο να σκεφτομαστε οτι μπορει και να ειναι..μπριζολα..:lol:

Edited by guideman

Το εχω παραγγείλει και εγω 22 ημέρες τωρα και ακομα να έρθει το δε trucking nr εχει άθλια ενημέρωση εκανε 7 ήμερες να φανεί και απο τοτε ειναι σε αποστολη λεει... μακρια απο nl post

To βελγικο αν το υποστηριζουν εχεις τα πράγματα σου σε 7-8 ημερες φοβερό!

χμμμ κι εγώ με nl το πείρα από vickmall μου έχει στείλει tracking και photos από το Σάββατο αλλά όντως δεν φαίνεται ακόμα.

Συνήθως πάντως με nl από άλλες αγορές μου στις 2 βδομάδες ήταν εδώ.

Οι 2 τελευταιες επισημες ρομ ειναι bugfree και έχουν μόνο ψιλοδιαφορές στο software. πχ η 1.15 σε σχέση με την 1.13 κανεις slide down για να απαντησεις αντι για slide up, εγινε αναβάθμιση του λειτουργικου της κάμερας και κάτι άλλες ψιλολεπτομεριες στα visuals (πχ στο σημα του G,E,3G, H,H+). Πέρα απ αυτό οι περισσότερες κινεζιές σβήνονται χωρίς root οποτε είσαι κομπλέ.

Στο θέμα μπαταρια, όταν δεν παιζω παιχνιδια, μου βγαζει 2 μερες και ας χρησιμοποιω fb, viber, instagram και και και. δεδομένα ΠΑΝΤΑ ενεργά. όταν ειναι σβηστή η οθονη, μου τρώει 1% κάθε 2 ώρες περιπου!! τρομερη διαχειριση μπαταριας σε σχέση με τα παλιοτερα κινητά που είχα.

κάτσε βγάζει το vickmall αναβαθμίσεις της ρομ τους;;

η η 1.15 είναι η αγγλοκινεζικη μαμά;

εάν μου έρθει με του vickmall περνιεται από πάνω η μαμά με ΟΤΑ;

λες να το κρατήσω για μένα χαχα και να της δώσω το Huawei honor 3c που έχει και ελληνικά από μαμά;

το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι στις beta το honor η Huawei έχει δώσει 3g και στις 2 σιμ! Ενώ από ότι λέτε το red bull όχι.

Τα της nlpost πρωτα ανιχνευονται εδω

http://springglobalmailtracker.com/

Αν και έχουμε βγει εκτός θέματος νομίζω ότι τα κινεζομαγαζα που στέλνουν από Ολλανδία χρησιμοποιούν logistics εταιρίες και γιαυτό υπάρχει αυτή η καθυστέρηση με το tracking. Τέλος πάντων θα δούμε πόσο θα κάνει να έρθει.

Με τα update πως τα πάει η ZTE στο V5 έχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο, πχ κάθε μήνα ή κάτι τέτοιο ή όποτε της κατέβει?

Επίσης υπάρχει κάποιο επίσημο site που ανεβάζει τις ROM ή όλα μόνο με ΟΤΑ?

κάτσε βγάζει το vickmall αναβαθμίσεις της ρομ τους;;

η η 1.15 είναι η αγγλοκινεζικη μαμά;

εάν μου έρθει με του vickmall περνιεται από πάνω η μαμά με ΟΤΑ;

λες να το κρατήσω για μένα χαχα και να της δώσω το Huawei honor 3c που έχει και ελληνικά από μαμά;

το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι στις beta το honor η Huawei έχει δώσει 3g και στις 2 σιμ! Ενώ από ότι λέτε το red bull όχι.

αν σου εχει περασει custom δικια του, τοτε δεν μπορεις να πάρεις OTA αναβάθμιση. μπορει πχ να σου βαλει τροποποιημένη 1.15 nubia os rom που να ειναι multilingual. εκει απ οτι ξερω μαλλον δεν μπορεις να αναβαθμισεις ή και να αναβαθμίσεις, θα χάσεις τα ελληνικα και θα ξεμεινεις με αγγλικα κ κινεζικα.το honor 3c ποιον επεξεργαστη φοράει; τωρα που διάβαζα το φορουμ στο xda, με μια μικρή αναζήτηση βρήκα ότι δουλευει το 3g και στις 2 sim αλλά όχι ταυτόχρονα.

Αν και έχουμε βγει εκτός θέματος νομίζω ότι τα κινεζομαγαζα που στέλνουν από Ολλανδία χρησιμοποιούν logistics εταιρίες και γιαυτό υπάρχει αυτή η καθυστέρηση με το tracking. Τέλος πάντων θα δούμε πόσο θα κάνει να έρθει.

Με τα update πως τα πάει η ZTE στο V5 έχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο, πχ κάθε μήνα ή κάτι τέτοιο ή όποτε της κατέβει?

Επίσης υπάρχει κάποιο επίσημο site που ανεβάζει τις ROM ή όλα μόνο με ΟΤΑ?

Στο κινεζικο site της zte βγαζει τις αναβαθμισεις. ελπιζω να ξερεις κινεζικα. :P

γενικα μεχρι τώρα κοντά κάπου κάθε μηνα έβγαζε αναβαθμισεις απ ότι ειδα. απ ότι διαβασα στο xda , τωρα κοντά περιμένουμε το update που θα πάει το κινητό στην 4.4.4 kitkat.

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)