Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πέρασα με επιτυχία την custom h119.

απλά η συσκευή πλέον έχει ένα bug, δεν ακούει τα πατήματα της οθόνης όταν είναι σε οριζόντια θέση όπως πχ πάνω στο τραπέζι. λύνεται κάπως αυτή?

Η συσκευή πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι αύριο το βράδυ γιατί είναι συγγενικού προσώπου που φεύγει από την πόλη μου.

edit,

επίσης έβαλα σαν primary storage την sd και πλέον οι εφαρμογές που του περνάω βγάζουν 2 εικονίδια στο desktop. φταίει ότι διάλεξα την sd σαν primary ή κάτι άλλο?

Edited by p_under

boot_img_3.4.0_prodoomman.zip αυτό όταν περάσεις έφτιαχνε το όλο θέμα αλλά δεν το έχω βρει κάπου .. ο doom έχει κατεβάσει το megadrive

για τις διπλές εγγραφές, πήγαινε στις ρυθμίσεις του Playstore και ξετικαρε την επιλογή να βάζει συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας.

boot_img_3.4.0_prodoomman.zip αυτό όταν περάσεις έφτιαχνε το όλο θέμα αλλά δεν το έχω βρει κάπου .. ο doom έχει κατεβάσει το megadrive

για τις διπλές εγγραφές, πήγαινε στις ρυθμίσεις του Playstore και ξετικαρε την επιλογή να βάζει συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας.

ok σε ευχαριστώ! μια άλλη ερώτηση το kernel patch τι κάνει? να το περάσω και αυτό?

αν έχεις κάποιος το παραπάνω αρχείο που προτείνει ο tsifwr παρακαλώ να με βοηθήσει να το αποκτήσω.

ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στην παρακάτω ερώτηση?

είμαι με την custom h119 τώρα και έχω το screen bug, (αν έχει κάποιος το αρχείο ας μου το στείλει). αν περάσω λοιπόν την custom h117 θα έχω ακόμα το bug? στην custom h115 ή h116 που φόραγε πριν η συσκευή δεν είχα κάτι τέτοιο.

Έχω την custom 1.19 και προσπαθώ να περάσω το kernel 3.4.6 patch.zip μέσω recovery αλλά με πετάει έξω και δεν ξεκινάει το κινητό . Πρέπει να ξαναπεράσω την rom για να πάιξει πάλι . Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το DT2W αλλίως ;

ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στην παρακάτω ερώτηση?

είμαι με την custom h119 τώρα και έχω το screen bug, (αν έχει κάποιος το αρχείο ας μου το στείλει). αν περάσω λοιπόν την custom h117 θα έχω ακόμα το bug? στην custom h115 ή h116 που φόραγε πριν η συσκευή δεν είχα κάτι τέτοιο.

Καπου στο ρωσικο site 4pda ή καμποσες σελιδες πριν, ειχε αναφερθει το patch για το touch.

Η παρακάτω έκδοση ειναι απο το 4pda και αν ειναι σωστά μεταφρασμένα από ρώσικα, εχει το patch του prodooman για το touch.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=594539&st=2520#entry36779707

This version is installed only with the help of rekaveri TWRP 2.8.6.0+ supporting AROMA. Other rekaveri with a very high degree of probability will not be able to install this version of the mod!

Updated some init.d-tweaks

Integrated library, correcting the proximity sensor (thanks proDOOMman)

Setting mode is done by AROMA Installer. For example, you can now set a specific kernel without radio or format the partition / system.

Download: Ya.Disk | G.Disk (416M, MD5 7fc697fadbc05f3097b9015a476398c0)

Featured GApps: Google Apps Minimal Edition for Android 4.4.x by jajb [XDA]

Version H119-0505

Updated library to changes in runoff H119

The core and radio runoff from H119 (Under spoiler "Patches" There are other versions of the kernel and the radio module)

Added / Changed init.d-tweaks (cleaning of temporary files, tweaks I / O, core, battery, memory, Wirth. Machines, zipalign, zram, seeder)

Tweaks build.prop

Unlocked select "For Developers"

Updated hosts

Updated busybox

Music is not interrupted during playback

Added Cache, and wipes are Dalvik-cache when setting fashion

Slightly modified animation dialogs

Dolby Digital Plus label imposed on the desktop and removed from the "Further settings fashion"

By default, the screen off timeout is 30 seconds.

Default muted lock screen

Default settings allow applications from unknown sources

Default is off test applications

By default, Automatic brightness is enabled

Integrated widget cLock with the possibility of setting "Additional settings fashion"

Widget cLock added to the desktop

Added "The history of fashion" in Settings> About phone. You can read the history of fashion changes directly in the phone. :)

Έχω την custom 1.19 και προσπαθώ να περάσω το kernel 3.4.6 patch.zip μέσω recovery αλλά με πετάει έξω και δεν ξεκινάει το κινητό . Πρέπει να ξαναπεράσω την rom για να πάιξει πάλι . Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το DT2W αλλίως ;

Νομιζω θες το 3.4.0 kernel patch. εχω αλλάξει κινητό και δεν θυμαμαι σιγουρα. το 3.4.6 αν θυμαμαι καλα, εμπαινε σε bootloop. Χρειαζεσαι και το dt2w zip για να σου δουλεψει το dt2w. βασικα αν το κινητο σου εχει ενεργοποιημενο το init.d, τοτε απλά περνάς το dt2w.zip απο recovery κ εισαι ετοιμος. Aν ψαξεις στο xda, υπαρχει σχετικο αρθρο για το πως να δεις αν εχεις ενεργοποιημένο το init.d στο κινητο σου.

Το βρήκα το dt2w.zip. Περασε το και αν σου δουλεψει, εισαι κομπλε. ειδαλλως θες το kernel. https://cdn.fbsbx.com/hphotos-xaf1/v/t59.2708-21/12036302_10153308007842807_712586186_n.zip/DT2W.zip?oh=375e5cab30c133d001ad5919e6751306&oe=569ED804&dl=1

Πολλοστό edit: πάρτε και ένα fix για να δουλεύει άψογα με flip covers η ενεργοποιηση/απενεργοποιηση της οθόνης.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=638594&st=2220#entry39956641

I was able to completely defeat the proximity sensor. Now he shows 0-9 instead of 3-10 cm. Run any program smart cover.

prox_sensor_fix_signed.zip

The patch is universal, suitable for absolutely any firmware.

Edited by kallair

Σε ευχαριστώ πολυ , πως το ενεργοποιώ , θα βγάλει κάτι στις ρυθμίσεις και θα το επιλέξω ;

οχι δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. ενεργοποιειται αμεσως.

οχι δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. ενεργοποιειται αμεσως.

Ενεργοποίησα το init.d , έβαλα μέσω revovery το dt2w αλλά δεν κάνει κάτι .

Ενεργοποίησα το init.d , έβαλα μέσω revovery το dt2w αλλά δεν κάνει κάτι .

Oπότε χρειαζεσαι τον patched kernel 3.4.0... ειτε δοκιμασε να το βρεις, ειτε κατεβασε και πέρνα την ρομ που εδωσα παραπάνω που πρεπει να σου δουλεύει.

Καλησπέρα. Θέλω τη βοήθεια σας. Εχω πάρει τη συσκευή (1/4) για κοπέλα εδω και περίπου ενάμιση χρόνο. Δεν έχω πειράξει τίποτα, είναι όπως είχε έρθει απο Κινα. Τωρα παραπονιεται ότι δε μπορεί ουτε σε κλήση ν απαντήσει και κολλάει μόνιμα. Ποια ρομ προτεινετε να βαλω? Απροβληματιστη κι αν γίνεται στοκ μιας και δεν έχω περάσει custom recovery κλπ. Δεν έχω επαφη πολυ μαζί της και δε με παίρνει για πειράματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Κανε πρωτα ενα factory reset και θα δεις οτι το κινητο θα γινει σαν καινουργιο.

Μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και την έβαλα να κάνει. Μου ειοε ότι ψιλοκολλαει ακομη-δε βγάζεις ακρη-περιμενω να μου το φέρει να περάσω τη resurrection. Θα χω πρόβλημα με Windows 10?

• 3 weeks later...

Παιδιά γεια χαρά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το τηλέφωνο το οποίο το ειχα δώσει στον γιο μου εδώ και αρκετό καιρό, ξαφνικά μετά από wipe data/factory reset μέσα από την CWM recovery στην εκκίνηση του τηλ. έχω μια οθόνη που αναφέρει "Android upgrading" και αμέσως μετά το κουφό: "Εncryption failed" εντάξει λέω reset ολα παλι αλλά τίποτα πάλι τα ίδια έχω δοκιμάσει τα πάντα εγκατάσταση stock rom, CWM 12, ΜΙUI αλλά και με adb sideload τίποτα δεν περνάει ενώ σε κάποια στιγμή παίρνω μήνυμα ότι η εγκατάσταση είναι επιτυχής στην πραγματικότητα δεν εχει πειράξει τίποτα.

Το τηλ. κατά πάσα πιθανότητα είναι για πέταμα δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω άκρη...

Αν κάποιος έχει κάτι που μπορεί να βοηθηθώ θα του είμαι υπόχρεος...

https://drive.google.com/file/d/0B-NIJNKpmwsCQUNQWHlSRjBOYW8/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B-NIJNKpmwsCTExlOTZqbUFMSlk/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B-NIJNKpmwsCbE1tYjVjNVZ0cTg/view?usp=sharing

Xiaomi Mi10/128

Παιδιά γεια χαρά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το τηλέφωνο το οποίο το ειχα δώσει στον γιο μου εδώ και αρκετό καιρό, ξαφνικά μετά από wipe data/factory reset μέσα από την CWM recovery στην εκκίνηση του τηλ. έχω μια οθόνη που αναφέρει "Android upgrading" και αμέσως μετά το κουφό: "Εncryption failed" εντάξει λέω reset ολα παλι αλλά τίποτα πάλι τα ίδια έχω δοκιμάσει τα πάντα εγκατάσταση stock rom, CWM 12, ΜΙUI αλλά και με adb sideload τίποτα δεν περνάει ενώ σε κάποια στιγμή παίρνω μήνυμα ότι η εγκατάσταση είναι επιτυχής στην πραγματικότητα δεν εχει πειράξει τίποτα.

Το τηλ. κατά πάσα πιθανότητα είναι για πέταμα δεν μπορώ με τίποτα να βγάλω άκρη...

Αν κάποιος έχει κάτι που μπορεί να βοηθηθώ θα του είμαι υπόχρεος...

https://drive.google.com/file/d/0B-NIJNKpmwsCQUNQWHlSRjBOYW8/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B-NIJNKpmwsCTExlOTZqbUFMSlk/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B-NIJNKpmwsCbE1tYjVjNVZ0cTg/view?usp=sharing

Έχεις δοκιμάσει κάτι από εδώ;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2948863

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Μπορείς εναλλακτικά να κάνεις το εξής.

1. wipe τα πάντα

2. πέρασμα η ρομ που θέλουμε

3. πέρασμα radio 1,19

4. gapps

5. super user.

To να περάσεις την official 1.19 και μετά από πάνω το radio 1.19, είναι πλεονασμός.

επίσης προτιμότερο τα patches (aka radio, gapps, su) να περνιούνται μετά από το πέρασμα της ρομ. γιατί δεν ξέρουμε αν εχει μέσα η ρομ κάτι που θα αντικάταστήσει κάτι απο αυτά που περασαμε πιο πριν. (πχ μπορεί η 5.5.7 να έχει μέσα radio 1.17 και έτσι ενώ πέρασες πιο πριν εσυ το 1.19 radio, να γίνει overwrite και στην τελική να μείνεις με το radio 1.17)

Έκανα τα βήματα ακριβώς και πέρασα την resurection 5.5.7.

Όλα καλά το μόνο ενοχλητικό 4-5 κινεζικές εφαρμογές που δεν μπορώ να βγάλω με τίποτα.τις κανείς απεγκατασταση και μετά από επανεκκίνηση ξανά εμφανίζονται.καμία ιδέα?

Έκανα τα βήματα ακριβώς και πέρασα την resurection 5.5.7.

Όλα καλά το μόνο ενοχλητικό 4-5 κινεζικές εφαρμογές που δεν μπορώ να βγάλω με τίποτα.τις κανείς απεγκατασταση και μετά από επανεκκίνηση ξανά εμφανίζονται.καμία ιδέα?

δοκιμασε να τις σβησεις με το titanium backup. εισαι rooted, σωστα;

δοκιμασε να τις σβησεις με το titanium backup. εισαι rooted, σωστα;

Rooted ναι δοκιμασία με το root unistaller τιποτα.θα δοκίμασω και αυτό.να ρωτησω το radio 1.19 γιατί το περνάμε?γιατί δεν περνάμε κατευθείαν την rom?

Rooted ναι δοκιμασία με το root unistaller τιποτα.θα δοκίμασω και αυτό.να ρωτησω το radio 1.19 γιατί το περνάμε?γιατί δεν περνάμε κατευθείαν την rom?

τα ιδια και με το titanium..

εισαι 100% σιγουρος οτι εισαι rooted; δοκιμασε κ αλλα προγραμματα αν δεν σου δουλεψαν αυτα.. τι να πω. δεν το εχω και πλεον το κινητό (το εδωσα στον αδερφο μ).

Την εκαστοτε ρομ (πχ την 1.19) την περνας επειδη ειναι η baseband. κοινως ειναι η ρομ πάνω στην οποια κάθεται μετά η rom που περνάμε (στην περιπτωση σου η ressurection rom) και έτσι ειναι ενημερωμένη βάση της 1.19, και οχι κάποιας παλιότερης ρομ. ειτε περάσεις όλη την 1.19 και μετά από πάνω στο καπάκι την ressurection, ειτε μόνο το radio, ειναι το ιδιο. το αρχειο radio ειναι το κομμάτι της ρομ που εχει να κάνει με βασικές πληροφοριες και ρυθμισεις του κινητου μας.

Rootarismenos κανονικά..μόνο να τις παγωσω μπορώ..τέλος πάντων το έκανα σε 2 συσκευές φίλων και τα τηλέφωνα πάνε σφαίρα..μόνο μειονέκτημα ο αποθηκευτικός χώρος αλλά ή rom φαίνεται πολύ καλη

Rootarismenos κανονικά..μόνο να τις παγωσω μπορώ..τέλος πάντων το έκανα σε 2 συσκευές φίλων και τα τηλέφωνα πάνε σφαίρα..μόνο μειονέκτημα ο αποθηκευτικός χώρος αλλά ή rom φαίνεται πολύ καλη

Aν μπορουσαμε να ειχαμε unified αποθηκευτικο χωρο τοτε το κινητό δεν θα ειχε το παραμικρό πρόβλημα. Δυστυχως δεν ειναι ευκολο να πειραξεις τον χωρο των εφαρμογών και μπορεις να το brickαρεις οποτε καλό ειναι να μην κοιτάμε καν αυτο το ενδεχόμενο. ειδικά σε lollipop το θεμα του χωρου εφαρμογών ελεω ART runtime αντι για dalvik (σε ART τρωνε περισσοτερο χωρο οι εφαρμογές) ειναι πολυ πιο εντονο.

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)