geo307cc Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 παιδιά το πρόβλημα λύθηκε μετά την συμβουλή του geo307cc! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την προσπάθεια και την κατανόηση σας!!! Δεν μου έχει τύχει ποτε αλλά το υπεθεσα οτι αυτό μπορεί να έλυνε το πρόβλημα.Η MIUI,όταν την είχα βάλει εγώ,μου άφησε πρόβλημα.Οταν την εβγαλα και περνουσα οποιαδηποτε αλλη rom μετα,δεν μπορούσε να διαβάσει την δεύτερη sim.Έτσι,πέρασα το radio απο πανω ώστε να επανέλθουν οι drivers και το υπόλοιπο "software" που έχει το κινητό απο την μαμά του!Κι έτσι,όλα καλά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Δεν μου έχει τύχει ποτε αλλά το υπεθεσα οτι αυτό μπορεί να έλυνε το πρόβλημα.Η MIUI,όταν την είχα βάλει εγώ,μου άφησε πρόβλημα.Οταν την εβγαλα και περνουσα οποιαδηποτε αλλη rom μετα,δεν μπορούσε να διαβάσει την δεύτερη sim.Έτσι,πέρασα το radio απο πανω ώστε να επανέλθουν οι drivers και το υπόλοιπο "software" που έχει το κινητό απο την μαμά του!Κι έτσι,όλα καλά! ;) Ναι λογικό γιατί έμεινε το κουτσουρεμένο baseband της 0.50 που βασίζεται η miui.. Όσο ωραιο UI και αν έχει η miui, τοσο χάνει στο θέμα ότι δεν είναι based σε 1.17/1.19. Όταν με το καλό βρω χρόνο, το πρώτο που θα κάνω είναι να πετάξω την miui και να γυρίσω σε στοκ ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ναι λογικό γιατί έμεινε το κουτσουρεμένο baseband της 0.50 που βασίζεται η miui.. Όσο ωραιο UI και αν έχει η miui, τοσο χάνει στο θέμα ότι δεν είναι based σε 1.17/1.19. Όταν με το καλό βρω χρόνο, το πρώτο που θα κάνω είναι να πετάξω την miui και να γυρίσω σε στοκ ρομ. Εγώ πάλι σήμερα λογικά θα πάω σε 1.19 και cm11 ... μετά από 1.5 μηνα σε miui λόγο μπαταρίας κυρίως .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια σημερα παρελαβα απο vickmall το κινητο και φοραει την V1.13 rootαρισμενη. Μου ηρθε ενημερωση για V 1.15 και ενω την κατεβαζει κανονικα στην εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Εγω τελικά το γύρισα σε CM11. Ήταν η μόνη ρομ που μου παρείχε ένα απλο χαρακτηριστικό που το ήθελα όμως. Οταν με καλούν και έχω τη θήκη κλειστή να φαίνεται στο παραθυράκι της θήκης ποιος με καλεί. Με όλες τις ρομ (πλην της στοκ που δε τη δοκίμασα) η οθόνη έμενε μαύρη μέχρι να ανοίξω τη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Παιδια τα πληκτρα '' πισω'' και '' μενου'' ειναι φωτιζομενα; Σε εμενα δεν ειναι αλλα το ειδα σε φωτογραφιες παρουσιασης του κινητου και φαινονταν να φωτιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Παιδια τα πληκτρα '' πισω'' και '' μενου'' ειναι φωτιζομενα; Σε εμενα δεν ειναι αλλα το ειδα σε φωτογραφιες παρουσιασης του κινητου και φαινονταν να φωτιζουν. Όχι, δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Και επιτελους MIUI 5.6.23 με dual sim, βαζω ελληνικη μεταφραση και δινω link για κατεβασμα!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Και επιτελους MIUI 5.6.23 με dual sim, βαζω ελληνικη μεταφραση και δινω link για κατεβασμα!!!!:lol: από το ελληνικό φόρουμ την τσίμπησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Οχι !!! απο το κινεζικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Οχι !!! απο το κινεζικο... άρα πιθανώς να την μεταφράσουν/κοιτάξουν και τα παιδιά στο xiaomi forum. για δώσε το λινκ από το κινέζικο φόρουμ αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 άρα πιθανώς να την μεταφράσουν/κοιτάξουν και τα παιδιά στο xiaomi forum. για δώσε το λινκ από το κινέζικο φόρουμ αν μπορείς. http://pan.baidu.com/s/1ntj6JUT πρεπει να εχεις λογαριασμο στο baidu η να ξερεις κινεζικα για να βγαλεις ακρη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 https://mega.co.nz/#F!j91UzQ5J!VoSIbYZgrAjPwF6trJg7lw Dual sim miui v6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 https://mega.co.nz/#F!j91UzQ5J!VoSIbYZgrAjPwF6trJg7lw Dual sim miui v6 Ξέρεις σε πιο baseband είναι βασισμενη? Λογικά για να υποστηρίζει dual simθα είναι κάποιο νεότερο του 0.50 που ήταν στην προηγούμενη Version. Αλλα πιο? Και κάτι ακόμα, από μπαταρία ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Base Ban είναι 1.17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ξέρεις σε πιο baseband είναι βασισμενη? Λογικά για να υποστηρίζει dual simθα είναι κάποιο νεότερο του 0.50 που ήταν στην προηγούμενη Version. Αλλα πιο? Και κάτι ακόμα, από μπαταρία ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις? Μόλις την δοκίμασα, ωραία είναι αλλά πολύ αργή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μόλις την δοκίμασα, ωραία είναι αλλά πολύ αργή.. superuser και uninstall ολες τις κινεζικες εφαρμογες απο το συστημα. Μετα αρχιζει να πεταει!! Προσοχη κατι ελεγαν οτι στην 1/4 εκδοση δεν στρωνει η κατασταση. Διαφορα θα δεις μονο αν εχεις το 2/8.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 superuser και uninstall ολες τις κινεζικες εφαρμογες απο το συστημα. Μετα αρχιζει να πεταει!! Προσοχη κατι ελεγαν οτι στην 1/4 εκδοση δεν στρωνει η κατασταση. Διαφορα θα δεις μονο αν εχεις το 2/8.:) Ωχχχ..Μην με κανεις να την ξαναπερασω τωρα!!!:p:p Ναι,το 2/8 εχω!Απο την δικη σου αποψη,ειναι καλυτερο απο την 1.19;Απο θεμα μπαταριας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ωχχχ..Μην με κανεις να την ξαναπερασω τωρα!!!:p:p Ναι,το 2/8 εχω!Απο την δικη σου αποψη,ειναι καλυτερο απο την 1.19;Απο θεμα μπαταριας;; Δεν νομιζω να υπαρχει εκδοση που να εχει καλυτερη αποδοση μπαταριας απο τις official εκδοσεις. Αλλα δεν υπαρχει και μεγαλη διαφορα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Πιστευω ότι σε σχέση με την παλια έκδοση και μόνο που είναι βασισμένη στην 1.17, φτάνει για καλύτερη αυτονομια! η 0.50 εχει χάλια διαχειριση του σηματος και 3g αλλά και wifi. θα ξανακάνω την ερωτηση που είχα κάνει και παλιοτερα. ΠΩΣ μεταφέρουμε εφαρμογες στην sd στο miui???:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Πιστευω ότι σε σχέση με την παλια έκδοση και μόνο που είναι βασισμένη στην 1.17, φτάνει για καλύτερη αυτονομια! η 0.50 εχει χάλια διαχειριση του σηματος και 3g αλλά και wifi. θα ξανακάνω την ερωτηση που είχα κάνει και παλιοτερα. ΠΩΣ μεταφέρουμε εφαρμογες στην sd στο miui???:mad: Σιγουρα αυτο που λες ειναι σωστο... ειναι σχεδον αψογη η rom!!! Μεταφορα σε SD δεν ξερω πως γινεται αλλα εαν πας ρυθμισεις/stock setting/κινεζικα(δευτερη επιλογη)/choose primary storage (int η sd) και αυτο ηταν, για να γινεται εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα σου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Σιγουρα αυτο που λες ειναι σωστο... ειναι σχεδον αψογη η rom!!! Μεταφορα σε SD δεν ξερω πως γινεται αλλα εαν πας ρυθμισεις/stock setting/κινεζικα(δευτερη επιλογη)/choose primary storage (int η sd) και αυτο ηταν, για να γινεται εγκατασταση εφαρμογων στην καρτα σου!:) δεν θελω να αλλαξω την default. θελω συγκεκριμένες εφαρμογές να τις μεταφέρω στην sd. καλώς ή κακώς η εσωτερική μνημη είναι πιο γρήγορα οποτε θέλω να εχω εκει τις εφαρμογές μου πλην ελαχιστων περιπτωσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 δεν θελω να αλλαξω την default. θελω συγκεκριμένες εφαρμογές να τις μεταφέρω στην sd. καλώς ή κακώς η εσωτερική μνημη είναι πιο γρήγορα οποτε θέλω να εχω εκει τις εφαρμογές μου πλην ελαχιστων περιπτωσεων. Από ότι θυμάμαι, για να γίνει σε miui πρεπει να δημιουργησεις ενα partion στην sd καρτα και μετα με ενα προγραμμα οπως πχ app2sd μπορείς να μεταφέρεις οποια εφαρμογή θέλεις. Θα κοιταξω να βρω τι θεμα στο miui.gr και θα βαλω το λινκ εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 δεν θελω να αλλαξω την default. θελω συγκεκριμένες εφαρμογές να τις μεταφέρω στην sd. καλώς ή κακώς η εσωτερική μνημη είναι πιο γρήγορα οποτε θέλω να εχω εκει τις εφαρμογές μου πλην ελαχιστων περιπτωσεων. Μπορεις να ψαξεις στο xda για το θεμα link2sd.Πολυ καλη εφαρμογη και μεταφερεις εσυ οτι θελεις στην SD!Την χρησιμοποιω εδω και χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bazoukos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Παιδια σημερα παρελαβα απο vickmall το κινητο και φοραει την V1.13 rootαρισμενη. Μου ηρθε ενημερωση για V 1.15 και ενω την κατεβαζει κανονικα στην εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα. Σε ροοταρισμενη-πειραγμενη εκδοση μονο χειροκινητα μπορεις να βαλεις καποια ρομ.Αν σου δουλευει καλα ετσι μην το πειραξεις αν θελεις την γνωμη μου.1.13 multilanguange εχω χωρις το παραμικρο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts