vaggoulas69 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δεν μου παρουσιάζει κάτι τέτοιο.Σε όποιο δίκτυο και να συνδεθείς το κάνει? Αν το κάνει μόνο στο δικό σου wifi δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι ή και encryption.] το κανει σε πολλά WiFi Αλλη εξήγηση;; Clean install έχεις κάνει από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Α εμένα το μονο πρόβλημα που έχει η συσκευή είναι οτι πολλές φορές όταν μιλάω στο τηλ και απομακρυνω το τηλ απο το αυτί μ δεν ανάβει η οθόνη . αυτό το είχε και σε stock firmware ... Αλλά στην αρχή δεν το έκανε νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Παρέλαβα το 1ο από τα 2 που παρήγγειλα για συνάδερφο , 1η φορά με τέτοια συσκευή , θέλω λίγη βοήθεια πως : 1)Να κάνω ακόμα 1-2 φακέλους για να "οργανώσω" εκεί μέσα τις εφαρμογές 2) Να διαγράψω τις κενές home pages και να έχω μόνο μια και μια απορία η συσκευή ήρθε με την zte v9180_cnCommon_v1.15 έκδοση , να την κρατήσω ή να την αλλάξω σε κάποια καλύτερη/νεότερη ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Παρέλαβα το 1ο από τα 2 που παρήγγειλα για συνάδερφο , 1η φορά με τέτοια συσκευή , θέλω λίγη βοήθεια πως : 1)Να κάνω ακόμα 1-2 φακέλους για να "οργανώσω" εκεί μέσα τις εφαρμογές 2) Να διαγράψω τις κενές home pages και να έχω μόνο μια και μια απορία η συσκευή ήρθε με την zte v9180_cnCommon_v1.15 έκδοση , να την κρατήσω ή να την αλλάξω σε κάποια καλύτερη/νεότερη ; Ευχαριστώ 1) φακέλους κάνεις απλά ρίχνοντας την μια εφαρμογή πάνω στην άλλη 2)τις home pages τις αναδιοργανωνεις ή διαγράφεις με pinch in (ή pinch out, δεν θυμάμαι) πάνω στη home page. Nα ξέρεις ότι όσο νεώτερη, τόσο λιγότερα bugs,καλύτερη κάμερα, καλύτερο σήμα, κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α εμένα το μονο πρόβλημα που έχει η συσκευή είναι οτι πολλές φορές όταν μιλάω στο τηλ και απομακρυνω το τηλ απο το αυτί μ δεν ανάβει η οθόνη . αυτό το είχε και σε stock firmware ... Αλλά στην αρχή δεν το έκανε νομίζω κάνε proximity calibration. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και απο εμένα... Πριν 5 μέρες έγινα κάτοχος του zte v5... Το zte μου Φοράει cm12.1 12/4/15 και πάει σφαίρα !!! Bricked DONT UPDATE Για εσας που εχετε official firmware Πρίν λίγες ώρες βγήκε το update 1.18 V9180 (Unicom version) 4.4 to 4.4 v1.18 link: http: //pan.baidu.com/s/1bnCmbF5 Password: p9b9 MD5 authentication: 992D3BFA818A2BEA9860670DD6B456EF Μην κάνετε το Update πρόβλημα στην αναβάθμιση η σκευή θα γίνει Bricked Επίσης η επίσημη σειρά Nubia δηλαδή η σειρά Ζ θα πάρει αναβάθμιση σε Lollipop, η αρχή έχει γίνει με την beta rom για το Z7 Max: Android 5.0 Nubia UI 2.8 Μηπως έχεις εύκαιρο και το changelog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά πως να κάνω calibrate τον prox sensor ? Στην cm12 έχει calibrate αλλά μ λεει the signal is too weak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά πως να κάνω calibrate τον prox sensor ? Στην cm12 έχει calibrate αλλά μ λεει the signal is too weak πλησιαζεις το χέρι σου σε αποσταση τέτοια που να βγει πράσινη η μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Καλησπέρα και απο εμένα... Πριν 5 μέρες έγινα κάτοχος του zte v5... Το zte μου Φοράει cm12.1 12/4/15 και πάει σφαίρα !!! Bricked DONT UPDATE Για εσας που εχετε official firmware Πρίν λίγες ώρες βγήκε το update 1.18 V9180 (Unicom version) 4.4 to 4.4 v1.18 link: http: //pan.baidu.com/s/1bnCmbF5 Password: p9b9 MD5 authentication: 992D3BFA818A2BEA9860670DD6B456EF Μην κάνετε το Update πρόβλημα στην αναβάθμιση η σκευή θα γίνει Bricked Επίσης η επίσημη σειρά Nubia δηλαδή η σειρά Ζ θα πάρει αναβάθμιση σε Lollipop, η αρχή έχει γίνει με την beta rom για το Z7 Max: Android 5.0 Nubia UI 2.8 TI ENNOEIS ME AYTO?? ""Μην κάνετε το Update πρόβλημα στην αναβάθμιση η σκευή θα γίνει Bricked"" ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ V9180_4.4_update_H117.zip EΙΝαι βεβαιο 1.18?? Edited April 15, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newkid Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Κάτοχος και εγώ πλέον του V5 :) και με συνοπτικές διαδικασίες cm11! Πριν το βγάλω σε ...κυκλοφορία, ψάχνω για Tempered Glass και θήκη, έχετε να προτείνετε κάτι; Τι έχετε δοκιμάσει; Tempered Glass να κοιτάξω συγκεκριμένες μάρκες, ή όλα "ίδια" είναι; Ρίχνω μια ματιά στο ebay, Κάθε πρόταση δεκτή! up! _______ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Εγώ πήρα tempered glass όπως και θήκη σιλικόνης από το vickmall, που τα έδινε δώρο μαζί με το κινητό. Οι θήκες σιλικόνης που έχει είναι γενικά καλές (στο mi3 που έχω είναι άψογη), και τόσο εγώ όσο και η κοπελιά την προτιμούμε από άλλες "φαντεζί" θήκες που επίσης έχουμε οι οποίες κάνουν τα κινητά πολύ ογκώδη. Για το zte πήραμε την nilllkin η οποία έχει πολύ όμορφο εμπρός μέρος, αλλά το πίσω που είναι εντελώς πλαστικούρα δεν μου άρεσε καθόλου. Και το tempered glass από vickmall είναι καλό, αλλά νομίζω θα βρεις από ebay-aliexpress φθηνότερα. Αναφέρω το θέμα που έχω με το touch sensitivity, το οποίο όμως δεν οφείλεται στο tempered glass καθώς υπήρχε και στην αρχική κατάσταση του κινητού με την ζελατίνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Ως αναμενόμενα κάτοχος του V5 (μοντέλο 1/4) και έχοντας διαβάσει το αρχικό post καθώς και την αναφορά σε 3 unofficial ROMS, ποια ROM θα προτείνατε που να ικανοποιεί τα ακόλουθα κριτήρια (από το περισσότερο σημαντικό προς το λιγότερο); * Πλήρη υποστήριξη ελληνικών * Όσο πιο αξιόπιστη γίνεται, να δουλεύουν τα πάντα χωρίς bugs * Κατά το δυνατόν καλή διάρκεια μπαταρίας Δεν καίγομαι καθόλου αν θα είναι εφετζίδικη, αν θα είναι lollipop κτλ, αν και καλό θα ήταν να είναι Kitkat. Τονίζω ότι μιλάω για το μοντέλο με το 1Gb RAM... Σόρρυ που ρωτάω κατά πάσα πιθανότητα (χιλιο-)ειπωμένα πράγματα, αλλά το thread έχει πολύ διάβασμα :) Edited April 17, 2015 by carmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ως αναμενόμενα κάτοχος του V5 (μοντέλο 1/4) και έχοντας διαβάσει το αρχικό post καθώς και την αναφορά σε 3 unofficial ROMS, ποια ROM θα προτείνατε που να ικανοποιεί τα ακόλουθα κριτήρια (από το περισσότερο σημαντικό προς το λιγότερο); * Πλήρη υποστήριξη ελληνικών * Όσο πιο αξιόπιστη γίνεται, να δουλεύουν τα πάντα χωρίς bugs * Κατά το δυνατόν καλή διάρκεια μπαταρίας Δεν καίγομαι καθόλου αν θα είναι εφετζίδικη, αν θα είναι lollipop κτλ, αν και καλό θα ήταν να είναι Kitkat. Τονίζω ότι μιλάω για το μοντέλο με το 1Gb RAM... Σόρρυ που ρωτάω κατά πάσα πιθανότητα (χιλιο-)ειπωμένα πράγματα, αλλά το thread έχει πολύ διάβασμα :) cm11. η cm12 εχει ακομα καποια ψιλοπροβληματακια. μικρα μεν αλλα υπαρχουν. και η mokee ειναι καλη χωρις ομως να την εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Νομίζω ότι το πρώτο κριτήριο που βάζει ο φίλος "Πλήρως ελληνικά" καταργεί την official rom. Νομίζω ότι η εξέλιξη πλέον είναι σε lollipop και εκεί θα πέφτει το βάρος των developers πλέον. Η cm12 είναι αρκετά καλή, με συνεχείς αναβαθμίσεις, πλήρης ελληνικά και χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Προσωπικά είμαι με mokee και δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Σας ευχαριστώ και τους 2. Οπότε θα παίξω με CM11 και Mokee. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Σας ευχαριστώ και τους 2. Οπότε θα παίξω με CM11 και Mokee. Η mokee για την οποία ανεφερθηκαμε είναι για cm12 (lollipop 5.02) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το ηχείο (το εξωτερικό, αν υπάρχει τέτοιος όρος). Ενώ μπορείς να μιλήσεις και να ακούσεις κανονικά σε συνομιλία, δεν δουλεύει η ανοιχτή ακρόαση, δεν ακούγεται μουσική, ήχος από παιχνίδια, ούτε καν ο ήχος ενεργοποίησης του κινητού μετά από restart (αυτό μάλλον είναι το χειρότερο). Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Παίζει να έκανε καμιά μα..γκιά η κοπελιά στο software, ή είναι hardware πρόβλημα? Φοράει την rom του vickmall με τα μισοελληνικά, την ZTE V9180_CNCommon_V11.13 (Προφανώς κοίταξα ρυθμίσεις->ήχος ότι φαίνεται ενεργός ο ήχος και στο μικρόφωνο, εφαρμογές, κλήση κτλ) Edited April 17, 2015 by batatoudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το ηχείο (το εξωτερικό, αν υπάρχει τέτοιος όρος). Ενώ μπορείς να μιλήσεις και να ακούσεις κανονικά σε συνομιλία, δεν δουλεύει η ανοιχτή ακρόαση, δεν ακούγεται μουσική, ήχος από παιχνίδια, ούτε καν ο ήχος ενεργοποίησης του κινητού μετά από restart (αυτό μάλλον είναι το χειρότερο). Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Παίζει να έκανε καμιά μα..γκιά η κοπελιά στο software, ή είναι hardware πρόβλημα? Φοράει την rom του vickmall με τα μισοελληνικά, την ZTE V9180_CNCommon_V11.13 (Προφανώς κοίταξα ρυθμίσεις->ήχος ότι φαίνεται ενεργός ο ήχος και στο μικρόφωνο, εφαρμογές, κλήση κτλ) κλειστο και ανοιξε το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ήταν το πρώτο που έκανα. Δυστυχώς (το γράφω και παραπάνω) δεν ακουγόταν ούτε ο ήχος της welcome screen όταν φορτώνει το λογισμικό (τον οποίο δεν έχω απενεργοποιήσει και θα έπρεπε να ακούγεται κανονικά). Μήπως έγινε κάποια άλλη χαζομάρα σε ρυθμίσεις που δεν γνωρίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Κλεισε--βγαλε μπαταρια--βγαλε micro sd--πατα 2-3 φορες το power button--τοποθέτησε τα όλα παλι και ανοιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλησπερα το http://www.minideal.net/zte-v5-max-4g-fdd-lte-dual-sim-smartphone-5-5-inch-1280x720-pixels-hd-gps-5-0mp-13-0mp-ram-2gb-rom-16gb.html με την εκδοση lte που το βρηκα εδω http://www.gsmarena.com/zte_v5_lux-7056.php , εχει διαφορετικη ομαδα που το συζηταμε; . Επισης στην Ελλαδα το εχει δοκιμασει κανενας το lte του αμα ποιανει; βλεπω οτι μονο 2 συχνοτητες lte εχει και δεν ξερω εαν καλυπτονται ολα τα δικτυα 4g στην Ελλαδα λειπει το φασμα 800 την μπαντα 20 αυτο δημιουργει προβλημα; ψαχνω για οικονομικο 4g κινητο για αυτο το λεω! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Νομίζω ότι το πρώτο κριτήριο που βάζει ο φίλος "Πλήρως ελληνικά" καταργεί την official rom. Νομίζω ότι η εξέλιξη πλέον είναι σε lollipop και εκεί θα πέφτει το βάρος των developers πλέον. Η cm12 είναι αρκετά καλή, με συνεχείς αναβαθμίσεις, πλήρης ελληνικά και χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Προσωπικά είμαι με mokee και δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα. Συμφωνω απόλυτα ότι το μέλλον είναι η cm12 αλλά μέχρι να λυθεί μέχρι και το τελευταιο bug, η πιο πληρης και σταθερή ρομ ειναι η cm11. δυστυχως σε cm12 δεν παιζουν ακόμα gravity box και λοιπα κολπακια! :( EDIT: πάντως η αυτονομια στην cm12.1 είναι πολύ καλή. μου έχει μείνει 30% και είμαι με 3 ώρες οθόνη. έλεγα να γυρίσω σε στοκ rom αλλά τελικά προτιμησα να κάνω καθαρό install την τελευταια cm12.1 χωρις πειραγματα. EDIT2: Τελικά μου έβγαλε 4μιση ώρες οθόνη περιπου! πολυ καλύτερα και από στοκ ρομ. Αν μπορέσουμε να έχουμε και την stock camera app καποια στιγμή, θα είναι η πιο καλή ρομ που θα έχω φορέσει. Το πρόβλημα με το wifi δεν μου το έχει κάνει στην τελευταια 12.1 ρομ μέχρι τώρα. να ρωτησω κάτι άλλο. όταν είσαι και χρησιμοποιεις το κινητό, όταν σου έρχεται εισερχομενη κλήση, στο cm12.1 σου βγαινει σαν ειδοποιηση στο πάνω μέρος του κινητού. γίνεται να επιλεξουμε κάπως να γινεται πάντα full screen ειδοποιηση ασχετως αν το κινητό είναι σε αδράνεια ή όχι; Edited April 18, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Αν μπορέσουμε να έχουμε και την stock camera app καποια στιγμή, θα είναι η πιο καλή ρομ που θα έχω φορέσει. Εχω βαλει την lenovo και fv-5 ....... δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα cm 12.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες όσον αφορά τις εκδόσεις firmware. Οπότε θα δοκιμάσω mokee με κάποια άλλη εφαρμογή για κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Κλεισε--βγαλε μπαταρια--βγαλε micro sd--πατα 2-3 φορες το power button--τοποθέτησε τα όλα παλι και ανοιξε Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκίμασα και αυτό μετά τη σύσταση σου, αλλά δυστυχώς τίποτα :( Έχει τύχει σε κάποιον άλλο να μην ακούγεται ξαφνικά ήχος από το ηχείο? (ομιλία ακούγεται κανονικά, ανοιχτή ακρόαση όμως καθόλου, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ήχος). Μήπως αποσυνδέθηκε κανένα καλωδιάκι του ηχείου? Άραγε να το πάω κάπου εδώ να το δουν ή να στο στείλω πίσω Κίνα για αλλαγή/service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκίμασα και αυτό μετά τη σύσταση σου, αλλά δυστυχώς τίποτα :( Έχει τύχει σε κάποιον άλλο να μην ακούγεται ξαφνικά ήχος από το ηχείο? (ομιλία ακούγεται κανονικά, ανοιχτή ακρόαση όμως καθόλου, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ήχος). Μήπως αποσυνδέθηκε κανένα καλωδιάκι του ηχείου? Άραγε να το πάω κάπου εδώ να το δουν ή να στο στείλω πίσω Κίνα για αλλαγή/service? Γιατί δεν κάνεις και μια αναβάθμιση( καθαρή εγκατάσταση) για να είσαι σίγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Είναι μάλλον το επόμενο βήμα, να αλλάξω rom. Απλώς ανησυχώ μήπως ο κινέζος "καταστηματάρχης" κατηγορήσει την αλλαγή rom ως υπαίτια για το πρόβλημα. Άρα αν κάνω κάτι τέτοιο, θα το κάνω μετά από συνεννόηση μαζί του, ως τελευταία διέξοδο πριν το στείλω πίσω. Και πάνω που είχα αποφασίσει να αλλάξω recovery. Ευτυχώς παρουσιάστηκε το πρόβλημα λίγο πριν, γιατί αν μου τύχαινε μετά, κι εγώ εμένα θα κατηγορούσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts