nassosp Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 καλησπέρα, συγχωράτε με για το noob ποστ μου αλλά έχω το ελαφρυντικό ότι δεν κατείχα ποτέ android συσκευή! Έχω αγοράσει λοιπόν το V5 2/8GB για την αδερφή μου, του πέρασα την 1.16 αν θυμάμαι καλά και δουλεύει άριστα. Σήμερα μου εξέφρασε 2 μικρά παραπονάκια. 1ον, η στοκ εφαρμογή μηνυμάτων στέλνει λίγους χαρακτήρες και 2ον η εφαρμογή του viber της αποθηκεύει αυτόματα τις φωτογραφίες που της στέλνουν στο gallery της χωρίς να το θέλει. Απλά και λιτά ζητήματα δλδ αλλά είμαι τόσο noob που αναγκάζομαι να ζητώ βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Κατεβασε την εφαρμογη chomp sms , ανοιξε την, πατα "make default app'' , πηγαινε μετα στις ρυθμισεις της εφαρμογης και επελεξε "ρυθμισεις sms&mms" και τικαρε το "συμπαγης sms μήνυμα". Οτι αφορα το Viber, οι φωτο αποθηκευονται σε καποιον φακελο αλλα η εφαρμογη " gallery" εχει την ιδιοτητα να σκαναρει ολους τους φακελους και οπου βρει φωτο ή βιντεο στο εμφανιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Κατεβασε την εφαρμογη chomp sms , ανοιξε την, πατα "make default app'' , πηγαινε μετα στις ρυθμισεις της εφαρμογης και επελεξε "ρυθμισεις sms&mms" και τικαρε το "συμπαγης sms μήνυμα". Οτι αφορα το Viber, οι φωτο αποθηκευονται σε καποιον φακελο αλλα η εφαρμογη " gallery" εχει την ιδιοτητα να σκαναρει ολους τους φακελους και οπου βρει φωτο ή βιντεο στο εμφανιζει. θα δοκιμάσω και αυτό ευχαριστώ. Για το gallery υπάρχει η δυνατότητα να σταματήσει να γίνεται αυτό? Το "πρόβλημα" είναι ότι λόγο λίγης ROM το τηλέφωνο δεν έχει πολύ χώρο, αλλιώς δεν καίγομαι τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Για το θέμα με το Viber, ίσως μπορείς να δοκιμάσεις το κολπάκια με το .nomedia (μέσα στον φάκελο που αποθηκεύει το Viber τις φωτό, δημιουργείς ένα αρχείο με κενό περιεχόμενο, κενό όνομα αρχείου και κατάληξη .nomedia). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ο οδηγος για root κανει και για την εκδοση με το 1gb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ο οδηγος για root κανει και για την εκδοση με το 1gb ? Ναι όλα ίδια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Μετά απο ένα μήνα ήρθαν επιτέλους τα 2 zte που παρήγγειλα. Θα βάλω cm11 στο 1 αλλά έχω χαθεί λίγο στο τι πρέπει να περάσω απο τα αρχεία για την κάμερα. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια απο τα αρχεία χρειάζομαι και πως τα περνάω. Επίσης απο το Link στο mega.co.nz έχει ένα κάρο αρχεία στους φακέλους kik kat και universal patches εγκαθιστώ τίποτα απο εκεί. Να πώ ότι μόλις πέρασα την 1.17 stock rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το θεμα με τις κλησεις το αντιμετωπιζω μονο εγω;; με παιενουν τηλ και δε με ακουνε καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πέρασα την cm12.1 Κατεβαστε και τα gaaps για 5.1 Ειναι καλή ρομ Σταθερη_Απροβληματιστη Κάντε clean install Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πέρασα την cm12.1 Κατεβαστε και τα gaaps για 5.1 Ειναι καλή ρομ Σταθερη_Απροβληματιστη Κάντε clean install Καλημερα!Να υποθεσω πως η nubia camera δεν δουλευει,ετσι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλημερα!Να υποθεσω πως η nubia camera δεν δουλευει,ετσι;; Απ ότι ξέρω στην cm12 δεν δουλεύει ακόμα η nubia camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Sorry που ξαναρωτάω αλλά δεν θέλω να κάνω ζημιά, για να περάσω το nubia camera v1.0.42_ru πρέπει να περάσω πρώτα το camera h117_signed.zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Πέρασα την cm12.1 Κατεβαστε και τα gaaps για 5.1 Ειναι καλή ρομ Σταθερη_Απροβληματιστη Κάντε clean install Πόσες sim έχεις στο κινητό?Εγώ που έχω 2 (sim1-voda/sim2-cosmote) όποτε προσπαθούσα να καλέσω από τις επαφές μου έκανε reboot και με γύρναγε στο σήμα της cyanogen και άνοιγε χωρίς να ζητήσει pin. Αν καλούσα τον αριθμό πατώντας τον με το χέρι, ζήταγε από ποια sim να πάρει και καλούσε κανονικά. Εννοείται έκανα clean install, 2 φορές και επιμένει. Έχω γυρίσει πάλι στην cm12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 2sims Δεν είχα πρόβλημα κανενα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αν υπαρχει κανενας κατοχος V5 στην Καρδιτσα,ας μου στειλει ενα πμ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 2sims Δεν είχα πρόβλημα κανενα Ποια gapps πέρασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Ποια gapps πέρασες? Για 5.1 Καπου τα βρήκα στο γοογλη Αν θυμάμαι ήταν για LG g3 το θέμα Που τα κατεβασα Edited April 9, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Θηκες στην ελλαδα υπαρχουν για αυτο ρο κινητο;; θελω να παρω μια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 αν εγκαταστησω το double tap θα εχω καποιο θεμα??αν οχι πιο αρχειο εγκαθιστω?με κερνελ η χωρις και ποια η διαφορα?φοραω την 1.17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Για 5.1 Καπου τα βρήκα στο γοογλη Αν θυμάμαι ήταν για LG g3 το θέμα Που τα κατεβασα Μιας και ξαναδοκίμασα την cm12.1. Εσύ τις κλήσεις τις έχεις στο ask every time? Όταν το έχω στο ask every time οι κλήσεις που γίνονται από τις επαφές μου τρώει soft reboot πάλι.Αν ορίσω συγκεκριμένη sim να καλεί είναι οκ δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Βαλε true phone απο google play Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Βαλε true phone απο google play Σου το κάνει και σένα αυτό που αναφέρω τελικά? Θα τον δοκιμάσω αυτόν το dialer να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Σου το κάνει και σένα αυτό που αναφέρω τελικά? Θα τον δοκιμάσω αυτόν το dialer να δω. Οχι δεν το κανει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Οχι δεν το κανει Δείχνει να είναι οκ με τον dialer που πρότεινες. Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Δείχνει να είναι οκ με τον dialer που πρότεινες. Thanks!!! Καλη δυναμη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) ερωτηση...ειχα zte v5 και το εδωσα και πηρα ακριβως το ιδιο...Εχω κρατησει backup στην καρτα απο το προηγουμενο v5 αν κανω restore το backup του παλιου στο καινουριο τι παθαινω?καιγομαι??? Edited April 10, 2015 by tsakalos125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts