Kap Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 kai emena mou aresoun alla mou ti spaei i sola tous, mou fenetai polu hontrokomeni. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 kai emena mou aresoun alla mou ti spaei i sola tous, mou fenetai polu hontrokomeni. κι εμενα ετσι μου φαινοταν,αμα τα βαλεις θα δεις οτι ειναι μια χαρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 file mou money makes the world go round. ti budget diatheteis? na mhn einai polu akriva!!:) mexri kamia 150ria euro !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 46 φοράω... Θα ξανακατεβώ Λονδίνο το Σαββατοκυρίακο ελπίζω να τα βρω και να έχω και τα λεφτά για να τα αγοράσω :lol: Έτσι εξηγείται... Καλή επιτυχία και αν τα βρεις, με γειά. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 μιλαμε ειναι πολυ βολικα σχεδον δεν τα νιωθω στο ποδι μου παρολο που ειναι καπως μεγαλο παπουτσι. γενικα τα nike ειναι κορυφαια παπουτσια.τα πιο αναπαυτικα που εχω βρει παντως.περπατας,τρεχεις κ οταν τα βγαζεις δεν πονανε τα ποδια σου. εγω εχω 4 χρονια και τωρα που φοραω τα nike shox,δεν τα αλλαζω με τιποτα. οποτε παω με αυτα για ψωνια ειμαι οκ.αμα παω με κανενα σταρακι η onitsuka,δεν παλευετε απο το 2ο καταστημα αρχιζουν κ με πονανε... αψογα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ta pio oria nike pou exo parei einai ta air max 03 !!:) ta exo ena xrono peripou !! mporei na kanane arketa lefta allo ontos einai apisteuta papoutsia !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 @ταξιδιωτης22 τα ερωτευτικα αυτα τα 360..αλλα τα ασπρα-μπλε δεν παιζονται..αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου στο ιντερνετ..με αποτελεσμα να παρω τα 180 :( με γειαααα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 γενικα τα nike ειναι κορυφαια παπουτσια.τα πιο αναπαυτικα που εχω βρει παντως.περπατας,τρεχεις κ οταν τα βγαζεις δεν πονανε τα ποδια σου. εγω εχω 4 χρονια και τωρα που φοραω τα nike shox,δεν τα αλλαζω με τιποτα. οποτε παω με αυτα για ψωνια ειμαι οκ.αμα παω με κανενα σταρακι η onitsuka,δεν παλευετε απο το 2ο καταστημα αρχιζουν κ με πονανε... αψογα.:) τα ιδια κι εγω μιλαμε απο 15 χρονων παντα nike κολλημενος χοντρα με την εταιρεια αυτη.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Θελω να μαθω πως τα αντεχετε το καλοκαιρι ή γενικα οταν εχει ζεστη... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 den ta antexoume !!:) to kalokairi forame pantoflitsa nike !!:) xexe!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Θελω να μαθω πως τα αντεχετε το καλοκαιρι ή γενικα οταν εχει ζεστη... Το καλοκαιρι φοραω αυτα..αλλα σε γκρι χρωμα με λιγο μαυρο.:) http://www.footsteps.at/media/schuhe/DESCHUTZ-CVT-BLK.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Ωραία για πέδιλα! Μου θυμίζουνε τουρίστες βέβαια :p αλλά δε βαριέσαι, όλοι ίδιοι είμαστε τελικά. Ας κόψουμε τη συζήτηση για το καλοκαιράκι όμως επειδή δε μας βλέπω καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Ωραία για πέδιλα! Μου θυμίζουνε τουρίστες βέβαια :p αλλά δε βαριέσαι, όλοι ίδιοι είμαστε τελικά. Ας κόψουμε τη συζήτηση για το καλοκαιράκι όμως επειδή δε μας βλέπω καλά! χαχαχα...Εντελώς... :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ας ρωτήσω και εδώ! :D Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη (κυρίως) ή στην Αθήνα που να έχει Dr. Martens; Αν γνωρίζατε και τηλέφωνο του καταστήματος θα σας ήμουν ευγνώμων! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 που τα θυμηθηκες αυτα,ειχα κολλημα παλιοτερα με τα martens. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 που τα θυμηθηκες αυτα,ειχα κολλημα παλιοτερα με τα martens. Δεν έχουν σταματήσει να βγάζουν παπούτσια, απλώς στην Ελλάδα ήταν της μόδας πριν πολλά χρόνια και μετά ξεχάστηκαν. Δύσκολα βρίσκω παπούτσια που να μου αρέσουν και τώρα που βρήκα, δεν μπορώ να τα πάρω. :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 παιδιά DC με 75-80 ευρώ είναι καλή τιμή? τα βρίσκω και φθηνότερα αν ψάξω? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 καλημερα... εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στα μοντελα air max της nike και τα εχω σε πολλα χρωματα...απο μικρη τα αγαπαω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Καλά ρε παιδιά σε ένα τέτοιο φόρουμ θα περίμενα να δω περισσότερες γυναίκες να μιλάνε για τίποτα ψιλοτάκουνα και τέτοια, αλλά τελικά εμείς οι άντρες σε όλα μέσα είμαστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Δεν έχουν σταματήσει να βγάζουν παπούτσια, απλώς στην Ελλάδα ήταν της μόδας πριν πολλά χρόνια και μετά ξεχάστηκαν. Δύσκολα βρίσκω παπούτσια που να μου αρέσουν και τώρα που βρήκα, δεν μπορώ να τα πάρω. :lol: :p οντως 92-95 αν θυμαμαι καλα ηταν πολυ της μοδας,πολυ γερα παπουτσια πραγματικα,μετα ομως αλλαξε η μοδα.ελπιζω να παρεις αυτα που θελεις συντομα:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 οντως 92-95 αν θυμαμαι καλα ηταν πολυ της μοδας,πολυ γερα παπουτσια πραγματικα,μετα ομως αλλαξε η μοδα.ελπιζω να παρεις αυτα που θελεις συντομα:) Ναι, τότε ήταν. :) Τότε είχα πάρει και τα πρώτα μου Dr. Martens. Πραγματικά πολύ γερά παπούτσια. Μόνο που ήταν της μόδας ένας συγκεκριμένος τύπος. Η Dr. Martens βγάζει πολλά άλλα σχέδια για όλα τα γούστα. :) Κι εγώ το ελπίζω, γιατί θα σκάσω σε λίγο. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα πια. :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 sorry τα dr martens μόνο μπότες σε style metal δε βγάζουν συνήθως η κάνω λάθος? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εβγαζαν και πιο χαμηλα στο ιδιο στυλ εητιλας ομως. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ναι, τότε ήταν. :) Τότε είχα πάρει και τα πρώτα μου Dr. Martens. Πραγματικά πολύ γερά παπούτσια. Μόνο που ήταν της μόδας ένας συγκεκριμένος τύπος. Η Dr. Martens βγάζει πολλά άλλα σχέδια για όλα τα γούστα. :) Κι εγώ το ελπίζω, γιατί θα σκάσω σε λίγο. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα πια. :lol: :p αυτή η εταιρεία δεν έχει κανένα site να τα παραγγείλεις On-line??? Αν και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 sorry τα dr martens μόνο μπότες σε style metal δε βγάζουν συνήθως η κάνω λάθος? Βγάζουν πολλών ειδών παπουτσάκια. :) Απλά αυτές οι μπότες είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια τους. :) Δες μερικά παρακάτω: http://www.amazon.com/Womens-Dr-Martens-00307W-Padded/dp/B000B8Q6RM/sr=8-18/qid=1163462681/ref=sr_1_18/002-6555080-6833612?ie=UTF8&s=apparel http://www.amazon.com/Dr-Martens-Dr-Womens-Oxfords/dp/B000JHORX0/sr=8-3/qid=1163462651/ref=sr_1_3/002-6555080-6833612?ie=UTF8&s=hi http://www.amazon.com/Dr-Martens-Womens-Carly-Peanut/dp/B000F8R9RY/sr=8-16/qid=1163462651/ref=sr_1_16/002-6555080-6833612?ie=UTF8&s=sporting-goods http://www.amazon.com/Womens-Dr-Martens-Black-Wildhorse/dp/B000JF13NY/sr=8-11/qid=1163462651/ref=sr_1_11/002-6555080-6833612?ie=UTF8&s=apparel http://www.amazon.com/Dr-Martens-Womens-Chloe-Mary/dp/B000F7VO62/sr=8-4/qid=1163462651/ref=sr_1_4/002-6555080-6833612?ie=UTF8&s=apparel http://www.amazon.com/Dr-Martens-Womens-Mary-Jane/dp/B000JHN9WU/sr=8-13/qid=1163462651/ref=sr_1_13/002-6555080-6833612?ie=UTF8&s=hi http://www.amazon.com/Dr-Martens-Womens-Oxford-Slip/dp/B000EZEJ62/ref=pd_sbs_a_1_img/002-6555080-6833612 Βρήκα ένα σήμερα που ίιιισως και να στέλνει, αλλά ακόμα δεν το δοκίμασα και δεν έχει αυτό που θέλω, αλλά βρήκα ένα αλλο που μου είναι αρκετά συμπαθητικό. :) αυτή η εταιρεία δεν έχει κανένα site να τα παραγγείλεις On-line??? Αν και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου. Έχει, αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα. :( Eσύ μην τα πάρεις, άσ' τα όλα για μένα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts