MiuMiu Δημ. September 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Δεν έχεις κι άδικο. Σκέφτομαι να ρίξω και μία ματιά στα D&G, που πέρσι είχαν βγάλει πολύ ωραία παπούτσια (είχα πάρει και ένα με την σημαία της Ιταλίας στο πλάι). Apisteuto papoutsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Latrepsa! Exw dei MONO ENAN na to foraei! Les vre VeCo mou na eisai esy autos o enas pou epine kafe sti Miliwni! Polu wraio papoutsi auto. "statement" opws ta xaraktirizw egw! Nai, koita kata D&G meria! Eida kai ena YSL TELEIO!!! Akoma kai kanva Gucci mporeis na pareis!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Apisteuto papoutsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Latrepsa! Exw dei MONO ENAN na to foraei! Les vre VeCo mou na eisai esy autos o enas pou epine kafe sti Miliwni! Polu wraio papoutsi auto. "statement" opws ta xaraktirizw egw! Nai, koita kata D&G meria! Eida kai ena YSL TELEIO!!! Akoma kai kanva Gucci mporeis na pareis!! ;) Poly extreme shows oste na mporeis na tha foras kathe mera, alla prepei na sundiastoun me polu idiaitero kai trendy ntusimo allios tha eisai entelos akyros... Eno ta prada i thing, einai pio "all weather" Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Ta D&G me ena jean kai ena Polo T-shirt einai gia everyday use, i think! Ta YSL kai ta Gucci, sigoura theloun pio "formal" ntusimo!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Poly extreme shows oste na mporeis na tha foras kathe mera, alla prepei na sundiastoun me polu idiaitero kai trendy ntusimo allios tha eisai entelos akyros... Eno ta prada i thing, einai pio "all weather" Ta D&G me ena jean kai ena Polo T-shirt einai gia everyday use, i think! Ta YSL kai ta Gucci, sigoura theloun pio "formal" ntusimo!!! Ακριβώς έτσι τα φοράω. :) Apisteuto papoutsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Latrepsa! Exw dei MONO ENAN na to foraei! Les vre VeCo mou na eisai esy autos o enas pou epine kafe sti Miliwni! Polu wraio papoutsi auto. "statement" opws ta xaraktirizw egw! Nai, koita kata D&G meria! Eida kai ena YSL TELEIO!!! Akoma kai kanva Gucci mporeis na pareis!! ;) Λες να ήμουν εγώ; Θυμάσαι τι φορούσα; :p Μάλλον για D&G με βλέπω πάλι, το θέλω για πιο casual καταστάσεις... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Εγω πηρα προσφατα κατι admiral τα οποια δεν τα θεωρουσα καλα...αλλα ειχα αδικο ειναι σκυλια βεβαια δεν τους κανω και τρελη χρηση!!!! Εγω παντως απο αθλητικα προτιμω τα Fila ειναι καπως ξεπερασμενη σαν μαρκα αλλα εχει κατι "κομματια" ολα τα λεφτα!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 τιποτα δεν ειναι ξεπερασμενο δεν φοραμε οτι ειναι μοδα αλλα οτι μας αρεσει εμας, απλα ειμαστε λιγοι που φοραμε οτι πραγματικα μας αρεσει, και δεν πηγαινουμε με τι μαζα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 τιποτα δεν ειναι ξεπερασμενο δεν φοραμε οτι ειναι μοδα αλλα οτι μας αρεσει εμας, απλα ειμαστε λιγοι που φοραμε οτι πραγματικα μας αρεσει, και δεν πηγαινουμε με τι μαζα Αδεφε συμφωνω απολυτα...απο τα 13-18 μου παιρνω καθε χρονο Fila με εξαιρεση την φετινη χρονια...Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω τα βολευομαι μια χαρα! Ασε που και σαν τιμες ειναι λογικες...;) ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 τιποτα δεν ειναι ξεπερασμενο δεν φοραμε οτι ειναι μοδα αλλα οτι μας αρεσει εμας, απλα ειμαστε λιγοι που φοραμε οτι πραγματικα μας αρεσει, και δεν πηγαινουμε με τι μαζα Κατ' εμέ, καλύτερα κάποιος να φοράει κάτι που του αρέσει, είτε το φοράνε αυτό 10 άτομα, είτε 1000. Αν όμως κάποιος επιλέγει κάτι που δεν του αρέσει, απλά και μόνο επειδή είναι της μόδας, κάνει μεγάλο λάθος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Min ksexnas, pws den mporei na to upostiriksei kiolas;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mustikisths Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Εγω εχω βαλει στο ματι τα NIKE free 5.0 http://img164.imageshack.us/img164/9929/10jd0.jpg Eχω διαβασει στο Ιντερνετ οτι ειναι πολυ ελαφρια και οτι πρεπει για περπατημα και τρεξιμο. Τα εχει αγορασει κανεις? Για πεστε εντυπωσεις:p Υ.Γ ειναι και φτηνα. 70 δολλαρια κοστιζουν (στην Αμερικη. Στην Ελλαδαρα μας δεν ξερω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 καλουλια αλλα ελλαδα δεν παιζει να υπαρχουν..πρεπει να τα χω πετυχει αλλα το πιο παλιο μοντελο..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Δεν ξέρω αν είναι ελάφρια αλλά από σχέδιο πάσχουν. Φρίκη :p Προσωπική άποψη βέβαια, θα σύστηνα κάτι άλλο σε puma cat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Προσωπικα απο μικρος φορουσα παντα παππουτσια σε skate style μαρεσουν(+ ταιριαζουν με τα φαρδια) παρα πολυ τρελαινομαι, και φυσικα πολυ γερα παπούτσια πάντα χαλάνε απο μεσα απο έξω τιποτα ουτε ενα σκισιμο, ολα που ειχα και εχω, μάλιστα πάνε να εξαφανιστούν και ειναι κρίμα,οποιος πραγματικα εχει τρελα σαν και εμένα να προτείνει και κανα κομματάκι οχι ακριβό Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 αυτα τα - m - δεν θυμαμαι πως λεγεται η φιρμα κυκλοφορουν ακομα..συγκεκριμενα στη θεσσαλονικη στο slalom@καλαμαρια & jungle στη μητροπολη..εκει δεν τα ξεχνανε ποτε αφου ειναι snowboard & skate μαγαζια..τιμη γυρω στα 80 να υπολογιζεις..:) και επισης καποια adidas ειναι σε περιπου τετοιο στυλ που ζητας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mustikisths Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Tα puma cat δεν μου αρεσουν ,γιατι εχουν πολυ λεπτη σολα και θα με κουραζουν. Εχω κατι αντιστοιχο και τα ποδια μου ακομα πονανε. Θελω ενα παππουτσι να ειναι ανετο κατω απο ολες τις συνθηκες.Τεσπα. Θα παω σε ενα καταστημα της Intersport(εκει λογικα θα βρω αυτο που ψαχνω) και αν δεν εχει εκει θα παω στην Γλυφαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 αυτα τα - m - δεν θυμαμαι πως λεγεται η φιρμα κυκλοφορουν ακομα..συγκεκριμενα στη θεσσαλονικη στο slalom@καλαμαρια & jungle στη μητροπολη..εκει δεν τα ξεχνανε ποτε αφου ειναι snowboard & skate μαγαζια..τιμη γυρω στα 80 να υπολογιζεις..:) και επισης καποια adidas ειναι σε περιπου τετοιο στυλ που ζητας :) Eως τωρα εχω φορεσει adidas ,reef, maui and sons,venice καπως ετσι λέγεται,jagger by admiral, στην πλειοψηφια ομως adidas,και τα m μαρεσαν μπορει να τα τσιμπήσω Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 αυτα τα - m - δεν θυμαμαι πως λεγεται η φιρμα κυκλοφορουν ακομα..συγκεκριμενα στη θεσσαλονικη στο slalom@καλαμαρια & jungle στη μητροπολη..εκει δεν τα ξεχνανε ποτε αφου ειναι snowboard & skate μαγαζια..τιμη γυρω στα 80 να υπολογιζεις..:) και επισης καποια adidas ειναι σε περιπου τετοιο στυλ που ζητας :) Τα m που λετε εννοειτε τα etnies ?? Αυτα εχουν αυτο αλλα ειναι Ε αναποδο :p http://www.rogansshoes.com/MaelstromCart/Images/Site32/thetip-nvy-silvr.jpg ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 χααχχαχαχαχα παλι γιναμε ρομπα αυτα εννοω εγω τουλαχιστον Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 ενταξει δικαιολογουμαι γιατι ποτε δεν φορεσα τετοιου ειδους παπουτσι :) οσο να ναι ομως βοηθησα !!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Δικαιολογηστε!! Και εγω στην αρχη για - m - το νομιζα :p Αλλα αργοτερα εμαθα την αληθεια :):p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxk Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Γνωρίζει κανείς κανένα site που να κάνει shipping ανδρικά παπούτσια στην Ελλάδα γιατί ποτέ δεν μπορώ να βρώ μεγάλα νούμερα στην Αθήνα. Μόνο τίποτα All Star, Vans και Nike και σπάνια κάνα απαίσιο χρώμα σε Prada.. Παράθεση :music: Wake up! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Σαν τι size? Για ποια ηλικία περίπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 http://www.footlocker.com μεγαλη ποικιλια..θα βρεις σιγουρα..;) και καλες τιμες ;) εκανα χτες παραγγελια..2 ζευγαρια παπουτσια και ρουχα και κατι αξεσουαρ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 paides genika ehei korifaia proionta alla ta papoutsia dn sigrinontai. enoo ti luis vuitton ego tora eho kati loffers kai poli apla einai korifi Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Μην ξεχναμε και την gucci Εχω τα πλεον κλασσικα της sneakers,k ta LV οπως λεει ο kap ειναι φοβερα.Θα βρειτε παντως αρκετα στο http://www.styledrops.com Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts