gfdimopo Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Φίλε christoglx ναι στα παππούτσια όχι στο jacket κατ εμέ...όσον αφορά το θέμα ποιότητας τα D&G είναι πιο φτηνή σειρά των σχεδιαστών κάτι που συνεπάγεται λίγο "χειρότερη" ποιότητα από την premium line που είναι τα Dolce&Gabbana αν και δεν μπορώ να πάρω και όρκο μιας και όλα είναι θέμα marketing :P. Kenzo we like. Α και τέλος για τα ralph lauren μπορείς να κοιτάξεις και στο ebay πάντα από power rated seller αλλά και στα macy's που μου φαίνεται πως κάνουν ship Ελλάδα Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosglx Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Φίλε christoglx ναι στα παππούτσια όχι στο jacket κατ εμέ...όσον αφορά το θέμα ποιότητας τα D&G είναι πιο φτηνή σειρά των σχεδιαστών κάτι που συνεπάγεται λίγο "χειρότερη" ποιότητα από την premium line που είναι τα Dolce&Gabbana αν και δεν μπορώ να πάρω και όρκο μιας και όλα είναι θέμα marketing :P. Kenzo we like. Α και τέλος για τα ralph lauren μπορείς να κοιτάξεις και στο ebay πάντα από power rated seller αλλά και στα macy's που μου φαίνεται πως κάνουν ship Ελλάδα Παραγγειλα τα παπουτσια τελικα και μια μπλουζα απο D&G για να δω αν μου αρεσει η ποιοτητα.Οσο για το macy's δυστυχως δεν κανουν ship στην Ελλαδα αν υπαρχει καμια αλλη ιστοσελιδα κυριως απο ευρωπη θα ηταν ευπροσδεκτη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Γειά σας.Μιας και είναι ανοιχτό αυτό το θέμα είπα να ρωτήσω κάτι παρόμοιο...Λοίπον έχω αγοράσει κάτι παπούτσια και μου είναι μεγαλύτερα...Ξέρετε που μπορώ να βρω πάτους χοντρούς ώστε να έρθουν στα "μέτρα" μου?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelkoub Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι CL από το site NET-A-PORTER.COM Ξέρετε αν είναι αξιόπιστο,αν θα πληρώσω τελωνείο ή πολλά μεταφορικά?? Επίσης μήπως ξέρετε αν ένα προιόν έχει τελειώσει αν το ξαναπαραλαμβάνουν ποτέ για το παραγγείλω?? 'Οπως καταλάβατε είμαι καινούργια σε αυτά τα πράγματα και χρειάζομαι την βοήθειά σας... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Γεια σας παιδιά...Θέλω απόψεις για το παρακάτω http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.selectism.com/news/wp-content/uploads/2009/04/creative-recreation-torino-00.jpg&imgrefurl=http://www.selectism.com/news/tag/creative-recreation/&usg=__hBjFuP5YVuM__UoMdewPCYimfYw=&h=337&w=540&sz=21&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=-dvumjJt4l_GcM:&tbnh=125&tbnw=197&ei=uB1PTdWAEsuBhQfvscDIDg&prev=/images%3Fq%3Dcreative%2Brecreation%2Bturino%2Bwhite%2Bsuede%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26biw%3D1280%26bih%3D842%26tbs%3Disch:10%2C44&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=140&vpy=200&dur=1136&hovh=177&hovw=284&tx=146&ty=100&oei=pB1PTaGPL8yBswaNxMmpDw&esq=5&page=1&ndsp=34&ved=1t:429,r:7,s:0&biw=1280&bih=842 Σας αρέ? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Αρκετά αδιάφορο παπούτσι, έστω και για απλό-καθημερινό. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Αδιάφορο μέχρι κ ασχημο θα το χαρακτήριζα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Aσχημο. Μου μοιαζει σαν βαρκα με παντζουρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 τρελοι χαρακτηρισμοι χαχα, ισως οχι για ελλαδα. ασχημο:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 απο που αξιζει να παρω τα Nike Air Max Hyperdunk 2010 (46 νουμερο) και να μου βγει πιο οικονομικα? http://www.nike.com/nikeos/p/nikebasketball/en_US/commerce/kicks?hf=4294967145^4294961507^12001p=PWP&t=Kicks&sitesrc=usbb_share_link?ll=en_US&ct=US&pid=318841&cid=1&pgid=318838&p=PDP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια καλησπερα..ψαχνω ενα συγκεκριμενο ζευγαρι TODS αλλα δεν μπορς να το βρς σε κανενα ελληνικο καταστημα (μενω Αθηνα). Εχει κανεις να προτεινει κανενα site με original TODS? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Στο κατάστημα της Tods στην Βουκουρεστίου δεν τα έχει? Αν τα παραγγείλεις από εκεί ίσως? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μου ειπαν οτι δεν γινεται:mad: γιαυτο ρωταω για online καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Προσφατα αγορασα ενα παπουτσι nike training lunarglide+2.ολα καλα μεχρι στιγμης...αλλα μου εκανε εντυπωση κατι..πηγα σε ενα καταστημα να δοκιμασω το 46 νουμερο..και δεν μου εκανε καθολου...ρωτησα για 47 και μου ειπε δεν εχω. πηγα σε αλλο καταστημα για να δοκιμασω το 47 και ενω το βρηκα και δοκιμασα..μου εκανε πολυ μεγαλο...με αποτελεσμα να δοκιμασω το 46 μετα απο παροτρυνση του υπαλληλου..και ενω το φορεσα..μου εκανε μια χαρα. το πηρα τελικα...αλλα με'βαλε σε σκεψεις..:worry: να υποθεσω σ'ενα απο τα 2 καταστημα παιζει "μαιμου" :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Μου το χαντακώσατε το παππουτσάκι...:( αλλά θα είναι για καλό μάλλον χαχαχα Αυτό για πιο καθημερινό? http://www.topman.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33056&storeId=12555&productId=2202008&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=207285&parent_categoryId=207282&sort_field=Relevance&pageSize=20 Μήπως είναι λίίίγο τσαρουχωτό? χαχαχα :lol: Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Υπερβολικά απλό θα το έλεγα αλλά όχι πολύ άσχημο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Για καθημερινο το βρισκω πολυ καλο. Casual, το χρωμα ταιριαζει με πολλα και πολυ καλη τιμη. Χτυπα το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Εχει κανει αγορες καποιος απο αυτο το site? Πως μπορω να μαθω αν ειναι fake? Δεν βρισκω απολυτως κανενα review. Το domain δημιουργηθηκε 4 μηνες πριν. Επισης προσπαθησα να κανω μια αγορα και μου ζητησαν να βαλω τα λεφτα σε western union τραπεζα. Ασφαλως τους ειπα οτι θελω να κανω την αγορα μεσω paypal και μου εστειλαν ενα λογαριασμο paypal για να κανω καταθεση. Να προχωρησω ή θα χασω τα λεφτα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Δεν μου γεμίζει το μάτι...και πόσο μάλλον το ότι ως πρώτο τρόπο πληρωμής έχουν την western union που όλοι μας γνωρίζουμε πόσοι κλαίνε ακόμα τα λεφτάκια τους...Καλύτερα φίλε silmarien φάτα στα μπουζούκια :lol: Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk0p Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλησπερα παιδια... να ρωτησω και εγω αν γνωριζετε κατι για αυτο εδω το site.... http://www.footlocker.eu/ ειναι αυθεντικα παιζει τιποτα με τελωνειο κτλ?? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλησπερα παιδια... να ρωτησω και εγω αν γνωριζετε κατι για αυτο εδω το site.... http://www.footlocker.eu/ ειναι αυθεντικα παιζει τιποτα με τελωνειο κτλ?? ευχαριστω!! αν κρινω απο το σηματακι της εταιριας παιζει να ειναι ιδια με την αλυσιδα Foot Locker που εχει μαγαζι και στο the mall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk0p Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 αν κρινω απο το σηματακι της εταιριας παιζει να ειναι ιδια με την αλυσιδα Foot Locker που εχει μαγαζι και στο the mall. ναι εχεις δικιο... το εψαξα και οντως εχει κατστημα στο the mall!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλησπέρα σε όλους... ξέρετε κάποιο site με παπούτσια είτε για τρέξιμο είτε στίβου;;; εννοώ με καρφιά.. που να έχει νορμάλ τιμές και να στέλνει ελλάδα.. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Παιδιά η ερώτηση που θα κάνω ίσως είναι λίγο χαζή αλλά ..... Έχω ένα ζευγάρι παπούτσια σχετικά καινούρια αλλά έχουν γουνα γιατί είναι χειμωνιατικα και πολλές φορές τα πόδια μου ιδρώνουν.... Επειδή μου αρέσουν πολύ θέλω να συνεχίσω να τα φοράω.... Τί να κάνω; Ίσως οι ισοθερμικές κάλτσες είναι η λύση. Και όσο παράξενο να σας ακούγεται ρώτησα και γνωστούς μου και μου είπαν πως έχουν το ίδιο "πρόβλημα".... Edited February 14, 2011 by mouse Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 καλησπερα παιδια... να ρωτησω και εγω αν γνωριζετε κατι για αυτο εδω το site.... http://www.footlocker.eu/ ειναι αυθεντικα παιζει τιποτα με τελωνειο κτλ?? ευχαριστω!! Δε στέλνει Ελλάδα,φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts