VeCo Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εκτός απο styledrops ,υπάρχουν κ άλλα site με ποικιλια σε lanvin sneakers ή μποτάκια,δεν λέω ότι μου αρέσουν όλα. Στο Luisaviaroma κοίταξα. Αν φοράς ένα σοβαρό τζιν, σίγουρα στην περίπτωση σου θα θες να δώσεις έμφαση σε ένα παπούτσι που κάνει μπαμ,όπως τα DG.'Ομως αν φοράς από πάνω "μπαμ τζιν" ή top wear ,το παπούτσι το απλό (που είναι πάντα και το πιο ακριβό και το πιο δύσκολο σε κατασκευή) κάνει τη διαφορά και πάει καλύτερα με το σύνολο ,imo. Ειδικά τα μαύρα lanvin με άσπρο rubber. Έτσι μάλιστα. Αλλά αν θυμάσαι, δε φημίζομαι για τα «μπαμ τζινς» (:p) μου. Αντίθετα προτιμώ τα σοβαρά. Τα DG σαν σχέδια είναι πολύ καλά,αλλά σαν αποτέλεσμα,π.χ αυτά που έχουν το μέταλλο στην άκρη...Προσωπικά αυτά που έδειξες θυμίζει στυλ γυναικείας τσάντας το στυλ .Ομοίως για dior , αλλά όπως είπα όλων των παραπάνω που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα θεωρώ υπερβολικές τις τιμές τους.Του χρόνου από yoox με -60-70% ή φέτος με εκπτώσεις. 'Νταξει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, είναι γνωστό ότι οι απόψεις μας διαφέρουν κατά πολύ. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, ο μόνος ενδοιασμός μου σχετικά με τα D&G είναι το πόσο έντονα ξεχωρίζουν τα μονογράμματα. Θα δω και θα πράξω αναλόγως. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εχώ δει dg με μονογράμματα , δε φαίνονται σε βραδυνή έξοδο ,τη μέρα όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εχώ δει dg με μονογράμματα , δε φαίνονται σε βραδυνή έξοδο ,τη μέρα όμως... Όπως και να 'χει. Πάντως δεν έχω δει κάποιο ζευγάρι άλλης μάρκας (και έχω κοιτάξει αρκετές) που να μου αρέσει. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 2 λέξεις μόνο: Prada, Καλογήρου:cool: Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 2 λέξεις μόνο: Prada, Καλογήρου:cool: Δύο λέξεις μόνο. «Ποιός ήρθε»; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 2 λέξεις μόνο: Prada, Καλογήρου:cool: 3χαρακτηρισμοί για τα Prada men ωραία ,εμπορικά ,σκληρά (για πόνους στην πατούσα :) ) με 100-150 από yoox .όχι από την απατεώνισα την Καλογήρου Μόνο τα americas cup έχουν πουλήσει 2εκατ. παγκοσμίως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 VeCo εγω τα πηρα πριν καμια βδομαδα απο Bond st. Οσο για τον Καλογηρου με τπτ δεν αγοραζω παπουτσια απο εκει. Εχει ελαχιστα designs και φυσικα overpriced. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinasos Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 3χαρακτηρισμοί για τα Prada men ωραία ,εμπορικά ,σκληρά (για πόνους στην πατούσα :) ) +1000 . Από τα ανδρικά παπούτσια μου αρέσουν πολύ το design των REPLAY . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος κάποια πράγματα για το Yοοx.; είναι αξιόπιστο.; απ οτι κατάλαβα έχει πιο φθηνά επειδή είναι περσινής σεζόν.; Den εχω ιδέα τι παίζει με δαύτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Εγω εχω ψωνισει μια φορα, αλλα επειδη μια γνωστη μου κανει συνεχως ψωνια απο εκει ξερω οτι ειναι εντελως αξιοπιστο.. Δεν εχει μονο περασμενης σεζον. Ειναι σαν ενα κανονικο μαγαζι. Στην αρχη καθε σεζον εχει καινουριο εμπορευμα, απλα επειδη ειμαστε στο τελος της χειμερινης σεζον εχει οτι περισεψε και τα εχει σε εκπτωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 VeCo εγω τα πηρα πριν καμια βδομαδα απο Bond st. Οσο για τον Καλογηρου με τπτ δεν αγοραζω παπουτσια απο εκει. Εχει ελαχιστα designs και φυσικα overpriced. Τα ίδια; :worry: Νομίζω υπερβάλλετε για τον Καλογήρου. Ένα ζευγάρι D&G sneakers που είχα πάρει πέρσι ήταν φθηνότερο κατά πέντε ευρώ σε σχέση με την μπουτίκ. Δεν είναι τα πέντε ευρώ, αλλά μου έκανε εντύπωση. Υ.Γ. Γενικά ο Καλογήρου είναι προσανατολισμένος στο γυναικείο φύλο, αλλά το κατάστημα στη Χάρητος έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Τα ίδια; :worry: Ναι, για προσεξε την αντιδραση μου στο αρχικο σου ποστ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Τα ίδια; :worry: Ναι, για προσεξε την αντιδραση μου στο αρχικο σου ποστ:lol: Ωραία, μένουμε και Λεμεσό, ευτυχώς που δεν είσαι μέσα στο Λονδίνο. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 http://www.6pm.com/n/multi_view.cgi?product_id=7286527&color_id=83635&view=multi αυτα τα παπουτσια ψαχνω εδω και καιρο αλλα τιποτα :( πηγα καλογηρου που ξερω οτι εχει dkny αλλα ουτε εκει τα βρηκα.ξερει κανεις που αλλου μπορω να παω που να φερνουν ποικιλια σε αυτην την μαρκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 http://www.6pm.com/n/multi_view.cgi?product_id=7286527&color_id=83635&view=multi εβαλα link γιατι εικονα δεν βλεπω να βαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 http://www.6pm.com/n/multi_view.cgi?product_id=7286527&color_id=83635&view=multi εβαλα link γιατι εικονα δεν βλεπω να βαζω Στα DKNY στη Σόλωνος; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 .. Δεν εχει μονο περασμενης σεζον. Ειναι σαν ενα κανονικο μαγαζι. Στην αρχη καθε σεζον εχει καινουριο εμπορευμα, απλα επειδη ειμαστε στο τελος της χειμερινης σεζον εχει οτι περισεψε και τα εχει σε εκπτωσεις. Λάθος Μόνο περασμένων seasons .Παράδειγμα : Από Ιούλιο 2008 ως τώρα έχει ρούχα Fall Winter 2007 Από Τέλη Νοεμβρίου 2008 ως τώρα (κ έπεται συνέχεια) έχει καλοκαιρινά Spring Summer 2008 και τα FW2007 με εκπτώσεις. κ.ο.κ. Οι τιμές προ εκπτώσεων είναι ως και 70% μειωμένες σε σχέση με πέρσι. Οι περαιτέρω εκπτώσεις στο yoox ξεκινάνε για τα χειμερινά μέσα Νοέμβρη και για τα καλοκαιρινά μέσα Μαϊου.Ξεκινάνε με -20% και κάθε 15μέρες το ποσοστό αυξάνει κατά 10%. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Στα DKNY στη Σόλωνος; δεν ηξερα που εχει dkny εκτος απο καλογηρου.θα περασω μια βολτα να δω.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 δεν ηξερα που εχει dkny εκτος απο καλογηρου.θα περασω μια βολτα να δω.ευχαριστω! Είναι στην αρχή της Σόλωνος, δίπλα από τα Armani, απέναντι από Trussardi και Hilfiger. Παρακαλώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Βοήθειααααα!!:shock: θέλω να βρω τα πρώτα airmax (το 93 ή το 94 είχαν βγει) ή nike flight ή force (δεκαετίας '90) γνωρίζουμε κανένα αξιόπιστο διαδικτυακό μαγαζάκι να τα αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Τι λέτε? Χαχαχαχα ας ανάψουν τα αίματα :lol: Το κλασικό μιλλένιουμ σε χρυσό. http://www.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2007/11/nike-air-max-97-gs-metallic-gold-varsity-red-blk.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Τι λέτε? Χαχαχαχα ας ανάψουν τα αίματα :lol: Το κλασικό μιλλένιουμ σε χρυσό. http://www.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2007/11/nike-air-max-97-gs-metallic-gold-varsity-red-blk.jpg Καλά εσύ δεν είσαι κατά των millenium? που κολλάει τώρα και το βάζεις αυτό?? :X:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ. +1. Δε μου αρεσαν ποτέ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmmaroulaki Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Απο το γυμνασιο τα αγαπημενα μου παπουτσια ηταν και ειναι τα all star...:love::love: Oσο για αθλητικα κτλ συνηθως puma , δεν εχω κολλημα , απλα τυχαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts