Jump to content

katerinasos

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katerinasos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

katerinasos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οταν κάποιος θέλει να πει κάτι γιατί να υποννοεί κάτι άλλο ? Γιατί να μην πει στα ίσια αυτό που κρατά "στην γωνία "΄. Και αν κάποιος περιμένει να ακούσει με αγωνία "αυτό ". Βλέπεις κάποιον σε ένα μπαράκι και σου αρέσει . Τον κοιτάς και αντιλαμβάνεσαι ότι θα σε "τραβούσε " αν ήταν πιο allegro τύπος. Και ο τύπος του ΟΝΤΩΣ είναι πιο allegro αλλά αυτός "το παίζει " ρομαντικός και σιωπηλός γιατί έτσι του είπαν ότι "πέφτουν " οι γυναίκες . Δεν είναι κρίμα να καταπιεζόμαστε ? free to go ...
  2. Το έγραψα με την έννοια της σκέψης , για εκείνους που προβληματίστηκαν και είχαν κάτι να προσθέσουν .
  3. Είναι απίστευτο !!! Τα περισσότερα αληθινά σχόλια για προηγούμενο θέμα τα έλαβα σε μηνύματα . Συγκινήθηκα και ένιωσα ότι και άλλα παιδιά έχουν προβληματιστεί όπως και εγώ. Αυτο όμως που με σόκαρε ηταν το ότι ήταν άφαντοι στο θέμα . Γιατί άραγε να φοβόμαστε να βγάλουμε τον αληθινό μας εαυτό από την ομίχλη του ? Τo alter ego μας πως θα μας βρει ?
  4. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας . :dance::dance::dance::superman: ΔΕΝ θα αναφέρω τίποτα ...sorry , ήδη μετά από αυτόν τον προβληματισμό μου οποιαδήποτε συμμετοχή μου σε post θα είναι σταμπαρισμένη απο χέρι ( ναι ... μωρέ αυτή η ... που τα πέταξε ... και τι ...άλλο ...ποιός ξέρει....) . Σκέφτηκα να αλλάξω nickname αλλά "τι διάολο η ζωή είναι γεμάτη μάχες " .
  5. Σωστά .:X και δεν έχει να κάνει για κανένα φόβο αλλά με τις "δεισιδαιμονίες" μου.
  6. Είναι τόσα πολλά που δεν θα ήμουν αρνητική εκ των προτέρων και τόσα λίγα που δεν θα ήμουν θετική μονομιάς . Αλλά αυτό δεν έχει και τόση βαρύτητα στην δική μου απόφαση . :blink: Τι έχω διαβάσει ...Παναγία μου ... τόοοοοοοοοοσο αντιφατικές τοποθετήσεις . Δεν το περίμενα ειλικρινά.
  7. Δεν ξεχάστηκα , μόνη μου είπα ότι "ξεφύγαμε αλλά δεν με ενοχλεί " - είπα ότι δεν θα έκανα εξώφυλλο (δεν θα μπορούσα άλλωστε ) - οι γονείς μου είναι τρομεροί !!! ποτέ μα ποτέ δεν προσπάθησαν να με χειραγωγήσουν και από πολύ μικρή μου έδιναν δυνατότητες πλατέματος του πεδίου μου. Στεναχωριέμαι όμως γιατί διάβασα σχόλια τσουβαλιάσματος , ε ... όχι ρε δεν μπορούν όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι .
  8. Πόσες φορές θα έχω αυτή την ευκαιρία ? Μπορεί και ποτέ . Τι είναι καλύτερο να είχες φτερά και να σου τα κόψουν ή να μην είχες ποτέ ? Προτιμώ το πρώτο . Δεν έχουμε υπογράψει και σε συμβόλαιο ότι θα ζούμε αύριο !!! :D Πάω για διάβασμα....
  9. ok . Tην απόφαση μου την πήρα . :thanks:
  10. Σε περιοδικά που πουλάνε lifestyle υπήρξε η φωτογραφία γυμνών μοντέλων με ματωμένες γούνες . Οι αναγνώστριες των περιοδικών είδαν τον συμβολισμό . Και άλλα τόσα παραδείγματα υπάρχουν. Έχουμε φύγει απο το θέμα , χωρίς να με ενοχλεί.
  11. Εδώ θα διαφωνήσω . Σε πάρα πολλές περιπτώσεις έγιναν διατυπώσεις απόψεων σε εκ διαμέτρου αντίθετα μέσα και υπήρξε επιτυχία .
  12. Aν ... λέω αν ισχύει αυτό . Τι θα με συμβούλευες ? Είμαι 17 χρονών και δεν βλέπω καθόλου t.v. Πάντα μα πάντα ψάχνω να "στρογγυλεύω' τις γωνίες . Συμμετείχα ενεργά στις πορείες για τον Αλέξη . Διαβάζω πολύ και ΕΧΩ άποψη για όλα τα θέματα .
  13. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Τόσο μικρή η τοποθέτησή σου αλλά η πλέον αντικειμενική .
  14. Θα σου απαντήσω με κάποιους στίχους που μου έρχονται στο μυαλό : " Δυό αγάπες πολεμάνε , μέσα μου , βαθιά όλα ή τίποτα ζητάνε και εγώ τις δυο τους ή καμιά "
  15. Οχι αλλά είναι και τα λεφτά ,πολλά Άρη , και το χάπι της δημοσιότητας . Δεν είμαι ψώνιο , μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό . Αλλά δεν παύει να με ψιλοτρώει ...
×
×
  • Create New...