VeCo Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Τα καλύτερα loafers όλων είναι τα Tod's και τα Ferragamo, εταιρείες με παράδοση στο χώρο. Εξαιρετικά sneakers βγάζει ο Christian Dior και οι Dolce & Gabbana. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Τα καλύτερα loafers όλων είναι τα Tod's και τα Ferragamo, εταιρείες με παράδοση στο χώρο. Εξαιρετικά sneakers βγάζει ο Christian Dior και οι Dolce & Gabbana. pantos ego me ta salvatore den emeina ikanopoiimenos alla kai tods pou eho dokimasei pistepse me apehoun eti photos apo ta LV Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Διαφωνώ. Τα έχω δοκιμάσει και τα LV, αυτά με τα αρχικά μπροστά, αλλά τα Tod's είναι πιο άνετα. Το πιο παλιό μου ζευγάρι το έχω εδώ και δύο χρόνια, το φορούσα τον Φεβρουάριο στην Ιταλία με τρελλές βροχές και δεν κατάλαβε τίποτα. Όσο για τα Ferragamo έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και είναι εταιρεία που επικεντρώνεται στην υποδηματοποιεία και όχι γενικά στα ρούχα (αν και έχουν βγάλει πρόσφατα μερικά). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Τα καλύτερα loafers όλων είναι τα Tod's και τα Ferragamo, εταιρείες με παράδοση στο χώρο. Εξαιρετικά sneakers βγάζει ο Christian Dior και οι Dolce & Gabbana. Dior k sneakers φιλαρακι δεν πανε πακετο,στα D&G το δεχομαι υπαρχουν καλα κομματια Οσο για loafers η ferragamo απλα εχει το ονομα κ η tod's παραμενει κολλημενη σε μια σχεδιαστικη γραμμη κ μονο.Η LV ειναι ξεχωριστη,και αν θες μπορεις παντα να δεις και να φορεσεις YSL ... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Διαφωνώ. Τα έχω δοκιμάσει και τα LV, αυτά με τα αρχικά μπροστά, αλλά τα Tod's είναι πιο άνετα. Το πιο παλιό μου ζευγάρι το έχω εδώ και δύο χρόνια, το φορούσα τον Φεβρουάριο στην Ιταλία με τρελλές βροχές και δεν κατάλαβε τίποτα. Όσο για τα Ferragamo έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και είναι εταιρεία που επικεντρώνεται στην υποδηματοποιεία και όχι γενικά στα ρούχα (αν και έχουν βγάλει πρόσφατα μερικά). LV, αυτά με τα αρχικά μπροστά, auta akrivos eho. koita ta salvatore sou vgazoun tin pisti stin arhi mehri na paroun to shima tou podiou sou oso gia ta tods nai me einai poli aneta kai poli kala omos ego ta sigrino me car shoe pou episis eho kai ohi me LV pou shediastika poiotika kaiapo thema anesis kai antohis einai apisteuta. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Dior k sneakers φιλαρακι δεν πανε πακετο,στα D&G το δεχομαι υπαρχουν καλα κομματια Οσο για loafers η ferragamo απλα εχει το ονομα κ η tod's παραμενει κολλημενη σε μια σχεδιαστικη γραμμη κ μονο.Η LV ειναι ξεχωριστη,και αν θες μπορεις παντα να δεις και να φορεσεις YSL ... Όχι και απλά το όνομα η Ferragamo! Αν είναι δυνατόν... Μιλάμε για μία από τις εταιρείες που έκαναν τα παπούτσια μόδα... Φυσικά και έχει την ίδια σχεδιαστική γραμμή η Tod's. Είναι αυτά που πουλάνε. Τέλος πάντων, το επαναλαμβάνω, Παπούτσια από YSL, Gucci, LV, δεν είναι ισάξια με παπούτσια John Lobb, Ferragamo, Tod's, γιατί οι δεύτερες έχουν παράδοση στα υποδήματα, δεν τα έκαναν για να επεκτείνουν τα προσφερόμενα προϊόντα τους. LV, αυτά με τα αρχικά μπροστά, auta akrivos eho. koita ta salvatore sou vgazoun tin pisti stin arhi mehri na paroun to shima tou podiou sou oso gia ta tods nai me einai poli aneta kai poli kala omos ego ta sigrino me car shoe pou episis eho kai ohi me LV pou shediastika poiotika kaiapo thema anesis kai antohis einai apisteuta. Τα Ferragamo δεν είναι το ίδιο άνετα με τα Tod's, αυτό είναι αλήθεια. Τα Car Shoe όμως, είναι χαμηλότερης κατηγορίας από τα Tod's. Ο σχεδιασμός είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Η αντοχή για μένα είναι σημαντική και αποδεδειγμένα τα Tod's είναι σκυλιά. Για τα υπόλοιπα απάντησα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 file VeCo apo apopsi timis ta car shoe einai stin idia katigoria me ta tods kai ego ta theoro iasxia. tora ta LV einai se alli katigoria mpainoun kateuthian sto podi sou horis koutala (katalaves ti ennoo, blepe feraggamo) apo apopsi shediou einai poli makria apo tods kai feraggamo kai genikotera ego pou ta eho dokimasei ola protimo makran ta LV. `oso gia tin antohi ton tods ego eimai poli apogoiteumenos kathos hanoun to shima tous poli efkola opos aki ta salvatore Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 file VeCo apo apopsi timis ta car shoe einai stin idia katigoria me ta tods kai ego ta theoro iasxia. tora ta LV einai se alli katigoria mpainoun kateuthian sto podi sou horis koutala (katalaves ti ennoo, blepe feraggamo) apo apopsi shediou einai poli makria apo tods kai feraggamo kai genikotera ego pou ta eho dokimasei ola protimo makran ta LV. `oso gia tin antohi ton tods ego eimai poli apogoiteumenos kathos hanoun to shima tous poli efkola opos aki ta salvatore Δεν θα πω τίποτα, όχι γιατί δεν ξέρω/μπορώ κλπ. Απλά και μόνο γιατί δεν πρόκειται να πείσει ο ένας τον άλλο για το ποιά είναι τα καλύτερα. Δικές μου εμπειρίες μου λένε α, εσένα σου λένε β και δεν καταλήγουμε πουθενά. Οπότε ας πάει στο καλό. Ένα μόνο πράγμα θέλω να πω. Η τιμή - για οτιδήποτε - δεν είναι πάντα ανάλογη της ποιότητας. Αυτό δεν το λέω ειδικά για τα LV αλλά για τα πάντα. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάτι πανάκριβο είναι χειρότερο από κάτι απλώς ακριβό, σε μέτρια τιμή ή φθηνό. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Όχι και απλά το όνομα η Ferragamo! Αν είναι δυνατόν... Μιλάμε για μία από τις εταιρείες που έκαναν τα παπούτσια μόδα... Φυσικά και έχει την ίδια σχεδιαστική γραμμή η Tod's. Είναι αυτά που πουλάνε. Τέλος πάντων, το επαναλαμβάνω, Παπούτσια από YSL, Gucci, LV, δεν είναι ισάξια με παπούτσια John Lobb, Ferragamo, Tod's, γιατί οι δεύτερες έχουν παράδοση στα υποδήματα, δεν τα έκαναν για να επεκτείνουν τα προσφερόμενα προϊόντα τους. Τα Ferragamo δεν είναι το ίδιο άνετα με τα Tod's, αυτό είναι αλήθεια. Τα Car Shoe όμως, είναι χαμηλότερης κατηγορίας από τα Tod's. Ο σχεδιασμός είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Η αντοχή για μένα είναι σημαντική και αποδεδειγμένα τα Tod's είναι σκυλιά. Για τα υπόλοιπα απάντησα. Το ξερω ακουγομαι καπως υπερβολικος,απλα ξερεις με ενοχλει το γεγονος οτι ολοι υποστηριζουν οτι απλα και μονο επειδη ειναι εταιρειες παπουτσιων πρεπει ολοι να τρελενομαστε και να τρεχουμε να παιρνουμε απο εκεινες,οπως φυσικα και η prada η οποια ουσιαστικα ειναι πιο συνηθισμενη και απο nike πλεον.Οσο για την ποιοτητα,πιστευω οτι θα εκπλαγεις με την ανεση και την αντοχη σε παπουτσια της Gucci κ της car shoes και πολλων αλλων. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 αυτα θα φορεθουν φετος.. tod's car shoe prada vans@all star-fast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Όχι και απλά το όνομα η Ferragamo! Αν είναι δυνατόν... Μιλάμε για μία από τις εταιρείες που έκαναν τα παπούτσια μόδα... Φυσικά και έχει την ίδια σχεδιαστική γραμμή η Tod's. Είναι αυτά που πουλάνε. Τέλος πάντων, το επαναλαμβάνω, Παπούτσια από YSL, Gucci, LV, δεν είναι ισάξια με παπούτσια John Lobb, Ferragamo, Tod's, γιατί οι δεύτερες έχουν παράδοση στα υποδήματα, δεν τα έκαναν για να επεκτείνουν τα προσφερόμενα προϊόντα τους. Κοιτα να δεις. Ferragamo and Gucci ΕΧΟΥΝ παραδοση στα loafers. Η Luis Vuitton ΔΕΝ εχει. Και φυσικα δεν συγκρινουμε J.P. Tods me Ferragamo kai Gucci. Ο καθε οικος εχει καποια προιοντα που ειναι το their trademark, if you will. O Gucci (Οχι η Gucci) και ο Salvatore Ferragamo, εγιναν famous πανω απο ολλα για τα shoes. O Luis Vuitton για τα τις βαλιτσες και travel accessories(ναι μετα εγινε γνωστος για τις τσαντες!), etc. Μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Ειναι δυνατο να πεθανει ποτε το loafer του Gucci??? Ιεροσυλια θα ειναι!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 file eliasj ta gucci einai ta mona loafers pou den eho dokimasei kai sigoura einai ta epomena. oson afora tora tis alles markes pisteuo pos nai men paizei megalo rolo i istoria omos den einai kai o monos paragontas gia na deixei an kati einai kalitero apo allo. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxk Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 http://www.footlocker.com Thanx! Αρκετά ενδιαφέρον! :) Ψάχνω για 11 σε Prada. Πάντως τα κλασσικά τα tods στο κλασσικό καστόρινο είναι από τα πιο άνετα μοκασίνια που έχω φορέσει, δυστηχώς από τότε δεν έχω ξαναβρεί νούμερο σε Tods, ούτε στην Ιταλία που πήγα το καλοκαίρι.. Είχα βρεί και κάτι απίστευτα GFF εκεί αλλά δυστηχώς μου ήταν ένα νούμερο μικρότερα, στην Ελλάδα δεν τα έχω βρεί ακόμα.:( Παράθεση :music: Wake up! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Τα νέα μου αποκτήματα :D http://www.snipesshop.de/imagemagic.php?img=images/products/12498_23333.jpg Πήρα αυτά, αλλά εμένα αντί ρούχο είναι όλο δέρμα και αντί χακί είναι ασημένιο. Κυρίως για casual - walking - training shoe το ήθελα. Είναι εξαιρετικά άνετο, καθώς shox. Σύντομα όταν βρω χρόνο και πραγματική φώτο. 150 ευρώ. ________________________________________________________________________________________________________________________ http://www.zappos.com/images/311/7163311/1729-139806-p.jpg Και αυτά σε άσπρο μπλέ, ωραίο παπουτσάκι για το σχολείο. 60 ευρώ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Μεγια σου!! Η σκακιερα της vans φοριεται πολυ Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Έχω κι απ' αυτή αλλά δε τη φοράω τόσο, έχει παλιώσει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 150 ευρω??:confused: 3 σκακιερες παιρνεις με τοσα..:p οχι ενταξει καλα ειναι,αφου ειναι δερμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Σώπα ρε, ο άρχοντας των shox και μιλάς :p Μας έγινες και vans-man :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 http://img171.imageshack.us/img171/9154/abcd0001lk5.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 χαχχα!! freak!! είσαι πολύ freak!:p εχω και εγώ τέτοιες.. αλλά τάρανδο!!:worry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ελπιζω να ειναι τυχαιο :p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Σώπα ρε, ο άρχοντας των shox και μιλάς :p Μας έγινες και vans-man :p χαχα πετυχημενο..:D ερχονται σε λιγο καιρο τα νεα μου αποκτηματα..(παραγγελια απο το νετ) απο shox πηγα στα 180 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Nike air total 180? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Nike Men's Air Max 180 πηρα τα κοντα για καθημερινα και τα ψηλα για μπασκετ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 http://img329.imageshack.us/img329/5143/034vf9.jpg oraia ta papa http://img315.imageshack.us/img315/9052/036wm6.jpg alla oi pantofles (BFL APO LAIKI:lol: ) einai allo prama stin anesi:D (ta gucci kai ta podia tou montelou einai mia eugeniki horigia tou alekz182):cool: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts