xapos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Γενικά τα Mizuno κρατάνε πολλά χιλιόμετρα. Η συγκεκριμένη σειρά δεν αποτελεί εξαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Έχω τα Wave Creation 17 και στα 520 περίπου χιλιόμετρα έκοψε η πλαστική βάση στο δεξί παπούτσι. Γενικά τα Mizuno κρατάνε ακόμα σε αξιοπιστία, σε αντίθεση με τα Asics που χρόνο με το χρόνο η έκπτωση στην αντοχή είναι αδιαμφισβήτητη. Πάντως τα Kayano 22 φαίνοναι πιο σκληροτράχηλα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα αλλά τα έχω τρέξει μόνο 135 km. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τα Nimbus μου βγάζουν κοντά στα 700 χλμ με πολύ ζόρι. Παρόλα αυτά δεν τα αλλάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akaluptos Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Γνώμες για Timberland μποτάκια, τα κλασσικά τα 6-inch. Αξίζει την επένδυση μιας και μιλάμε για ποσό άνω των 150 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Επένδυση; ;;;; Sent from my SM-P905 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akaluptos Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Επένδυση; ;;;; Sent from my SM-P905 using Tapatalk Σου φαίνεται λίγα τα 150-200 φίλε; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Δεν ξερω αν με το "επενδυση" εννοεις οτι το ποσο ειναι μεγαλο, παντως η λεξη επενδυση ειναι αστοχη αν αναφερεσαι σε παπουτσια, που ειναι εντελως αναλωσιμο υλικο και εχει μικρη διαρκεια ζωης. Εκτος και εισαι αθλητης ή εχεις προβλημα υγειας, οποτε το παπουτσι οντως γινεται "επενδυτικο αγαθο". Στην ερωτηση σου τωρα, τα κανονικα εξαρια (γιατι πλεον εχει βγαλει και μικροτερου υψους μποτακια αλλα με χειροτερη σολα) τα παιρνω μια 12ετια. Εχω παρει 6 ζευγαρια. Μονο το ενα ζευγαρι ειχε προβλημα και δεν αντεξε τη διετια. Τα σκιζω, καθως τα φοραω απο το βουνο (ενταξει λοφακι) μεχρι και τη βραδυνη εξοδο. ΠΟΛΥ ανετα αρκει να συνηθισεις το μεγαλο βαρος τους. Επισης δωσε αλλα €10 και παρε και το λαδι φροντιδας. Τα κραταει καινουργια (πραγματικο δερμα) και τους δινει +6 μηνες ζωης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Δεν ξερω αν με το "επενδυση" εννοεις οτι το ποσο ειναι μεγαλο, παντως η λεξη επενδυση ειναι αστοχη αν αναφερεσαι σε παπουτσια, που ειναι εντελως αναλωσιμο υλικο και εχει μικρη διαρκεια ζωης. Εκτος και εισαι αθλητης ή εχεις προβλημα υγειας, οποτε το παπουτσι οντως γινεται "επενδυτικο αγαθο". Στην ερωτηση σου τωρα, τα κανονικα εξαρια (γιατι πλεον εχει βγαλει και μικροτερου υψους μποτακια αλλα με χειροτερη σολα) τα παιρνω μια 12ετια. Εχω παρει 6 ζευγαρια. Μονο το ενα ζευγαρι ειχε προβλημα και δεν αντεξε τη διετια. Τα σκιζω, καθως τα φοραω απο το βουνο (ενταξει λοφακι) μεχρι και τη βραδυνη εξοδο. ΠΟΛΥ ανετα αρκει να συνηθισεις το μεγαλο βαρος τους. Επισης δωσε αλλα €10 και παρε και το λαδι φροντιδας. Τα κραταει καινουργια (πραγματικο δερμα) και τους δινει +6 μηνες ζωης. Μια στιγμή, έχεις πάρει τα κλασικά τα timberland 6 φορές σε 12 χρόνια? Με χρόνο ζωής μόνο διετία? Νόμιζα η ποιότητα ήταν τόσο καλή που θα έπρεπε να βγάζει τουλάχιστον 4. Τι φάση? Που πας και περπατάς ρε Ράμπο? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Τα φοραω σχεδον καθημερινα. Και στη δουλεια και το βραδυ και σε εκδρομες. Η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ. Δεν εχει περασει ποτε ουτε σταγονα νερο, δεν εχει τρυπησει ποτε το δερμα, ενω μονο σε ενα ζευγαρι ξεκολλησε η σολα ενω ηταν μονο ενος ετους. Αλλα οσο προσεκτικος κι αν ειμαι (που δεν ειμαι και πολυ), το δερμα μαζευει μικρογρατζουνιες. Το λαδι βοηθαει να μη φαινονται στην αρχη, αλλα δεν κανει και θαυματα. Ετσι μετα απο 2 χρονια πανω-κατω τα αλλαζω. Αν τα προσεχεις αρκετα και δεν τα φορας καθημερινα θα σου βγαλουν ανετα πολυ παραπανω. Παρολο που ειναι ΠΟΛΥ βαρια, το βολικο σχημα της σολας και η πολυ καλη εφαρμογη (τα φοραω χωρις να δενω ποτε τα κορδονια, μεγαλη ευκολια) με κανουν να μην τα αλλαζω με τιποτα. Ακριβο σπορ βεβαια καθως ειχα κανει πλουσια τη Ridenco, αλλα πλεον ας ειναι καλα τα σκρουτζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Σου φαίνεται λίγα τα 150-200 φίλε; :blink: Ορισμος της λεξης: Επένδυση είναι κάθε υλικό, διαρκές,*παραγωγικό αγαθό*που δεν καταναλώνεται με τη χρησιμοποίηση του, αλλά συμβάλλει στην αύξηση της*παραγωγικής*υποδομής μιας χώρας/επιχείρησης. Συμβάλλει δηλαδή στη δημιουργία νέου κεφαλαιουχικού εξοπλισμού (νέα κτίρια, νέες εγκαταστάσεις, νέος μηχανολογικός εξοπλισμός, επεκτάσεις του προϋπάρχοντος κεφαλαιουχικού εξοπλισμού). Sent from my SM-P905 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akaluptos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ορισμος της λεξης: Επένδυση είναι κάθε υλικό, διαρκές,*παραγωγικό αγαθό*που δεν καταναλώνεται με τη χρησιμοποίηση του, αλλά συμβάλλει στην αύξηση της*παραγωγικής*υποδομής μιας χώρας/επιχείρησης. Συμβάλλει δηλαδή στη δημιουργία νέου κεφαλαιουχικού εξοπλισμού (νέα κτίρια, νέες εγκαταστάσεις, νέος μηχανολογικός εξοπλισμός, επεκτάσεις του προϋπάρχοντος κεφαλαιουχικού εξοπλισμού). Sent from my SM-P905 using Tapatalk Συγχαρητήρια είσαι πολύ καλός στις αναζητήσεις του google. Για μένα το επένδυση ορίζεται αλλιώς. Δεν θα το αναλύσω. Επανέρχομαι στο ερώτημα, η αγορά Timberland αξίζει; Δατσολ. Αν είναι να τα πάρω και μετά από δύο χρόνια να σαπίσουν, τότε ας συνεχίσω με nike που κοστίζει και το 1/3 της τιμής των Timbs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Αποψη μου, συνεχισε με nike. Τα Timberland vfm δεν ηταν και δεν θα γινουν ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Καλησπερα στην Παρεα.τα τελευταια χρονια το καλοκαιρι φοραω μονο crocs.φετος αγορασα παλι τα crocs yucon αυτα που φοραγα και πριν..και προς μεγαλη μου εκπληξη..το ιδιο νουμερο δηλαδη το 12 ειναι μικροτερο.δηλαδη μου κανει τσιμα τσιμα.ενω το 12αρι το παλιο ηταν πολυ ανετο.τα φοραω εδω και λιγες ωρες σαν καινουργια που ειναι και κατα ενα περιεργο λογο να ποδια μου εχουν ιδρωσει.κατι που με το παλιο δεν ειχα. να φανταστειτε οτι τοπ αγορασα απο επισημο μαγαζι της crocs στην θεσσαλονικη.τωρα να πω οτι ειναι "μαιμου" η επεσε τελειως η ποιοτητα :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Εχω μποτάκι all star chuck taylor 2 με τον νεο πατο της Nike. Είναι λιγο στενα ομως. Κανα τιπ να ανοιξουν λιγο? Πανινο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Εχω μποτάκι all star chuck taylor 2 με τον νεο πατο της Nike. Είναι λιγο στενα ομως. Κανα τιπ να ανοιξουν λιγο? Πανινο ειναι πηγενετα στον τσαγκαρη να τα βαλει στο καλοποδι για να στα ανοιξει λιγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeair1973 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς εάν το παρακάτω είναι φερέγγυο? http://www.hogangreece.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Οχι φυσικα. Μη κανεις κινηση. Google μεταφραση. Κοινως μακρυα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeair1973 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Παιδια ξερρι κανενας αυτο το site; http://www.shoeshouse.gr Θελω να παρω παπούτσι για τρεξιμο και συγκεκριμενα τα adidas ultra boost. Δεστε λιγο τιμές που εχει το συγκεκριμενο site. Μου φαινονται too good to be true. Τους εστειλα μαιλ ρωτωντας ευθεως αν ειναι αυθεντικα και μου απαντησαν την ιδια μερα οτι ολα τα προϊόντα τους ειναι αυθεντικα.. Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Χαμηλές τιμες, μακρυά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Καλησπέρα, ψάχνω για HOGAN N20 ή INTERACTIVE. Mήπως γνωρίζετε καμμιά "άκρη" για "λογική" τιμή ? Τελευταία κομμάτια, τελευταία νούμερα, κλπ. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Καλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζετε αν είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο site? http://www.europesports.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλησπέρα παιδιά μήπως γνωρίζετε αν είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο site? http://www.europesports.eu ναι αξιοπιστο ειναι.αλλα εχει ακριβες τιμες.το καταστημα βρισκετε στη Λαρισα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ψαχνω adidas superstar το κλασικο μαύρο με ασπρες ριγες σε 47 ή 47 1/3 νούμερο Νομιζω τα μοντελα ειναι g17076 ή ci7173 Μεχρι 70-75€ (Σε φυσικο καταστημα τα βρήκα 65€ αλλα δεν εχει το νουμερο) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ψαχνω adidas superstar το κλασικο μαύρο με ασπρες ριγες σε 47 ή 47 1/3 νούμερο Νομιζω τα μοντελα ειναι g17076 ή ci7173 Μεχρι 70-75€ (Σε φυσικο καταστημα τα βρήκα 65€ αλλα δεν εχει το νουμερο) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk σου δεινω 3 λινκ που συνηθιζω να ψωνιζω απο εκει. http://sportplanet.gr/index.php?route=product/product&product_id=15114 http://www.skateshop.gr/gr/ανδρικά/footwear/παπούτσια/adidas-superstar-foundation-shoes-cblack-ftwwht-cblack http://streetwear.gr/el/superstar/1651-adidas-originals-superstar-foundation.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts