james55 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Για τους "γιαπιδες" του φόρουμ ,το yoox έφερε hogan και tod's χειμωνιάτικα.Τα hogan προβλέπω να φεύγουν το πολύ σε ένα 24ώρο, τα κοινά νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerw Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 geia sas =] edw kai poluuu kairo psaxnw na vrw mia timh papoutsiwn. Einai kati burberry a8lhtika tupou all star. Mhpws kserei kaneis poso exoun?:D Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 geia sas =] edw kai poluuu kairo psaxnw na vrw mia timh papoutsiwn. Einai kati burberry a8lhtika tupou all star. Mhpws kserei kaneis poso exoun?:D 260 νομίζω τα πήρα, από την boutique. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerw Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 alh8eia? 8elw polu kairo na ta parw kai exw kozarei kai kati fred perry =] thnx =D Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 alh8eia? 8elw polu kairo na ta parw kai exw kozarei kai kati fred perry =] thnx =D Τίποτα. :) Καλωσόρισες στο forum by the way. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerw Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 euxaristw =] teleio forum (Y) Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 dsquared :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 ερωτηση....υπαρχει περιπτωση ο Καλογηρου να δεχθει πισω ενα ζευγαρι prada που μου χαλασαν μεσα σε 4,5 μηνες;;; τα αγορασα λιγο πριν τα Xmas απο το Golden Hall οταν ειχε βγαλει προσφορα 20%....περι τα μεσα Απριλιου ανοιξαν μπροστα και δεν φτιαχνονται... 1)ειναι απαραδεκτο 300 ευρω παπουτσια να χαλανε για πλακα...για πλακα...δεν πηγα για μπαλα... 2)2ο ζευγαρι prada απο τον Καλογηρου με το ιδιο προβλημα...αλλα αυτα χαλασαν μεσα σε ενα χρονο..ασχετα αν επειδη ειναι λευκα τα φορασα σαφως λιγοτερο καιρο.. 3)απο το yoox και το ebay , οτι prada εχω παρει εχει βγει ΣΚΥΛΙ.....και μιλαμε για αγορες σε βαθος 4ετιας.....κατι μου βρωμαει εμενα εδω...... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 ερωτηση....υπαρχει περιπτωση ο Καλογηρου να δεχθει πισω ενα ζευγαρι prada που μου χαλασαν μεσα σε 4,5 μηνες;;; τα αγορασα λιγο πριν τα Xmas απο το Golden Hall οταν ειχε βγαλει προσφορα 20%....περι τα μεσα Απριλιου ανοιξαν μπροστα και δεν φτιαχνονται... 1)ειναι απαραδεκτο 300 ευρω παπουτσια να χαλανε για πλακα...για πλακα...δεν πηγα για μπαλα... 2)2ο ζευγαρι prada απο τον Καλογηρου με το ιδιο προβλημα...αλλα αυτα χαλασαν μεσα σε ενα χρονο..ασχετα αν επειδη ειναι λευκα τα φορασα σαφως λιγοτερο καιρο.. 3)απο το yoox και το ebay , οτι prada εχω παρει εχει βγει ΣΚΥΛΙ.....και μιλαμε για αγορες σε βαθος 4ετιας.....κατι μου βρωμαει εμενα εδω...... Η ιδέα σου είναι. Κι εγώ έχω πάρει δύο ζευγάρια από τον Καλογήρου και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν θα τα δεχτούν πίσω (το πιθανότερο πως όχι). Μιλάμε για sneakers; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ήρθαν επιτελους στο φοιτητοσπιτο μου τα παπουτσια που ειχα παραγγειλει,μεσα σε 6 εργασιμες... Dsquared http://img146.imageshack.us/img146/7339/photo0018m.th.jpg και Givenchy.... http://img146.imageshack.us/img146/163/photo0020e.th.jpg Να επαναλαβω τις ευχαριστιες μου προς τον james55,για τις συμβουλες του και την καθοδηγηση του....Σε ευχαριστω πολυ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Η ιδέα σου είναι. Κι εγώ έχω πάρει δύο ζευγάρια από τον Καλογήρου και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω εάν θα τα δεχτούν πίσω (το πιθανότερο πως όχι). Μιλάμε για sneakers; ναι...τα κλασσικα τα sneakers....μα 2 στα 2;;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ήρθαν επιτελους στο φοιτητοσπιτο μου τα παπουτσια που ειχα παραγγειλει,μεσα σε 6 εργασιμες... Dsquared http://img146.imageshack.us/img146/7339/photo0018m.th.jpg και Givenchy.... http://img146.imageshack.us/img146/163/photo0020e.th.jpg Να επαναλαβω τις ευχαριστιες μου προς τον james55,για τις συμβουλες του και την καθοδηγηση του....Σε ευχαριστω πολυ;) Καλοφόρετα! Τα 2α πόσο αν επιτρέπεται και από που;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 stelios85 καλοφόρετα και τα δύο! Τα Dsquared είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Μεγειά ,καλή και έξυπνη για 1η αγορά ,ανεξάρτητα αν αρέσουν ή όχι .Πέτυχες το quality/value for money ,πράγμα πολύ δύσκολο. Η αναμονή είναι το καλύτερο στις αγορές,ανεξάρτητα αν καταφέρεις να τα βρεις ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 τα ds ποσο σου βγηκαν φιλε? 160€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ναι...τα κλασσικα τα sneakers....μα 2 στα 2;;;; Δεν είναι αδύνατο, είναι απίθανο... Δεν φτιάχνονται με τίποτα; Stelios85 με γειά τα πατούμενα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μολις τα παρελαβα...:D http://www.instablogsimages.com/images/2008/02/28/air-jordan-xv-retro-se-team-usa-2008_1333.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μολις τα παρελαβα...:D http://www.instablogsimages.com/images/2008/02/28/air-jordan-xv-retro-se-team-usa-2008_1333.jpg Ο Χριστός κι η παναγία :p Τι 'ν' τούτο? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 εμμ..μπασκετικα πρεπει να ειναι:P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Σεμνάαααα. Chris για μπάσκετ είναι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μολις τα παρελαβα...:D http://www.instablogsimages.com/images/2008/02/28/air-jordan-xv-retro-se-team-usa-2008_1333.jpg Πες σάιτ και τιμηηηη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Σεμνάαααα. Chris για μπάσκετ είναι; ο ναι!:rolleyes: Πες σάιτ και τιμηηηη! ebay και θα βρεις οσα θελεις απο 80 εως 100$ :p Για οσους δεν ξερουν ειναι το NIKE JORDAN ΧV SE(Spesial edition) και τιμη κανονικα πανω απο 200 ευρω) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Πάσο άμα είναι για μπάσκετ αλλά γιατί δε πήρες κάποιο από αυτά που είναι και ωραιότερα? Ειδικά το hyperdunk δε παίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ο ναι!:rolleyes: Καλά καρφώματα then! Μοιάζει ότι πρέπει. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 ebay και θα βρεις οσα θελεις απο 80 εως 100$ :p Για οσους δεν ξερουν ειναι το NIKE JORDAN ΧV SE(Spesial edition) και τιμη κανονικα πανω απο 200 ευρω) Για αυθεντικά τα αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts