Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τους "γιαπιδες" του φόρουμ ,το yoox έφερε hogan και tod's χειμωνιάτικα.Τα hogan προβλέπω να φεύγουν το πολύ σε ένα 24ώρο, τα κοινά νούμερα.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

geia sas =] edw kai poluuu kairo psaxnw na vrw mia timh papoutsiwn. Einai kati burberry a8lhtika tupou all star. Mhpws kserei kaneis poso exoun?:D

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

geia sas =] edw kai poluuu kairo psaxnw na vrw mia timh papoutsiwn. Einai kati burberry a8lhtika tupou all star. Mhpws kserei kaneis poso exoun?:D

260 νομίζω τα πήρα, από την boutique. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

alh8eia? 8elw polu kairo na ta parw kai exw kozarei kai kati fred perry =] thnx =D

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

alh8eia? 8elw polu kairo na ta parw kai exw kozarei kai kati fred perry =] thnx =D

Τίποτα. :)

Καλωσόρισες στο forum by the way. :)

euxaristw =] teleio forum (Y)

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

ερωτηση....υπαρχει περιπτωση ο Καλογηρου να δεχθει πισω ενα ζευγαρι prada που μου χαλασαν μεσα σε 4,5 μηνες;;;

τα αγορασα λιγο πριν τα Xmas απο το Golden Hall οταν ειχε βγαλει προσφορα 20%....περι τα μεσα Απριλιου ανοιξαν μπροστα και δεν φτιαχνονται...

1)ειναι απαραδεκτο 300 ευρω παπουτσια να χαλανε για πλακα...για πλακα...δεν πηγα για μπαλα...

2)2ο ζευγαρι prada απο τον Καλογηρου με το ιδιο προβλημα...αλλα αυτα χαλασαν μεσα σε ενα χρονο..ασχετα αν επειδη ειναι λευκα τα φορασα σαφως λιγοτερο καιρο..

3)απο το yoox και το ebay , οτι prada εχω παρει εχει βγει ΣΚΥΛΙ.....και μιλαμε για αγορες σε βαθος 4ετιας.....κατι μου βρωμαει εμενα εδω......

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

ερωτηση....υπαρχει περιπτωση ο Καλογηρου να δεχθει πισω ενα ζευγαρι prada που μου χαλασαν μεσα σε 4,5 μηνες;;;

τα αγορασα λιγο πριν τα Xmas απο το Golden Hall οταν ειχε βγαλει προσφορα 20%....περι τα μεσα Απριλιου ανοιξαν μπροστα και δεν φτιαχνονται...

1)ειναι απαραδεκτο 300 ευρω παπουτσια να χαλανε για πλακα...για πλακα...δεν πηγα για μπαλα...

2)2ο ζευγαρι prada απο τον Καλογηρου με το ιδιο προβλημα...αλλα αυτα χαλασαν μεσα σε ενα χρονο..ασχετα αν επειδη ειναι λευκα τα φορασα σαφως λιγοτερο καιρο..

3)απο το yoox και το ebay , οτι prada εχω παρει εχει βγει ΣΚΥΛΙ.....και μιλαμε για αγορες σε βαθος 4ετιας.....κατι μου βρωμαει εμενα εδω......

Η ιδέα σου είναι. Κι εγώ έχω πάρει δύο ζευγάρια από τον Καλογήρου και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Δεν ξέρω εάν θα τα δεχτούν πίσω (το πιθανότερο πως όχι).

Μιλάμε για sneakers;

Ήρθαν επιτελους στο φοιτητοσπιτο μου τα παπουτσια που ειχα παραγγειλει,μεσα σε 6 εργασιμες...

Dsquared

http://img146.imageshack.us/img146/7339/photo0018m.th.jpg

και Givenchy....

http://img146.imageshack.us/img146/163/photo0020e.th.jpg

Να επαναλαβω τις ευχαριστιες μου προς τον james55,για τις συμβουλες του και την καθοδηγηση του....Σε ευχαριστω πολυ;)

Η ιδέα σου είναι. Κι εγώ έχω πάρει δύο ζευγάρια από τον Καλογήρου και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Δεν ξέρω εάν θα τα δεχτούν πίσω (το πιθανότερο πως όχι).

Μιλάμε για sneakers;

ναι...τα κλασσικα τα sneakers....μα 2 στα 2;;;;

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Ήρθαν επιτελους στο φοιτητοσπιτο μου τα παπουτσια που ειχα παραγγειλει,μεσα σε 6 εργασιμες...

Dsquared

http://img146.imageshack.us/img146/7339/photo0018m.th.jpg

και Givenchy....

http://img146.imageshack.us/img146/163/photo0020e.th.jpg

Να επαναλαβω τις ευχαριστιες μου προς τον james55,για τις συμβουλες του και την καθοδηγηση του....Σε ευχαριστω πολυ;)

Καλοφόρετα!

Τα 2α πόσο αν επιτρέπεται και από που;;

stelios85 καλοφόρετα και τα δύο!

Τα Dsquared είναι όλα τα λεφτά.

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Μεγειά ,καλή και έξυπνη για 1η αγορά ,ανεξάρτητα αν αρέσουν ή όχι .Πέτυχες το quality/value for money ,πράγμα πολύ δύσκολο.

Η αναμονή είναι το καλύτερο στις αγορές,ανεξάρτητα αν καταφέρεις να τα βρεις ή όχι.

ναι...τα κλασσικα τα sneakers....μα 2 στα 2;;;;

Δεν είναι αδύνατο, είναι απίθανο... Δεν φτιάχνονται με τίποτα;

Stelios85 με γειά τα πατούμενα. :)

Σεμνάαααα.

Chris για μπάσκετ είναι;

Μολις τα παρελαβα...:D

http://www.instablogsimages.com/images/2008/02/28/air-jordan-xv-retro-se-team-usa-2008_1333.jpg

Πες σάιτ και τιμηηηη!

Σεμνάαααα.

Chris για μπάσκετ είναι;

ο ναι!:rolleyes:

Πες σάιτ και τιμηηηη!

ebay και θα βρεις οσα θελεις απο 80 εως 100$ :p

Για οσους δεν ξερουν ειναι το NIKE JORDAN ΧV SE(Spesial edition) και τιμη κανονικα πανω απο 200 ευρω)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο ναι!:rolleyes:

Καλά καρφώματα then! Μοιάζει ότι πρέπει. :)

ebay και θα βρεις οσα θελεις απο 80 εως 100$ :p

Για οσους δεν ξερουν ειναι το NIKE JORDAN ΧV SE(Spesial edition) και τιμη κανονικα πανω απο 200 ευρω)

Για αυθεντικά τα αγόρασες;