JustMe Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ντάξει, γούστα είναι αυτά. Η μόδα τείνει προς το λουστρίνι πάντως, γενικά όλα τα είδη ένδυσης/υπόδησης γυαλίζουν τελευταία. Από μπουφάν μέχρι παπούτσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ένα λουστρινάτο παπούτσι τύπου D&G που είναι και λίγο σπορ φοριέται με απλό jean ή θέλει άλλο οτιδήποτε μη jean; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ένα λουστρινάτο παπούτσι τύπου D&G που είναι και λίγο σπορ φοριέται με απλό jean ή θέλει άλλο οτιδήποτε μη jean; Με καλό jean ή και μαύρη σωλήνα για μένα. Και με άσπρο μπορεί να φορεθεί υπό κάποιες προϋποθέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 για καθημερινο πως το βλεπετε αυτο; http://img11.imagehosting.gr/out.php/i377056_pADIDAS13241886patternw345a.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Aπαίσιο, αλλά ας ακούσουμε και καμιά άλλη γνώμη.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ούτε και σε μένα αρέσουν, ειδικά για νεαρό άτομο. Ψάξε κάνα πιο flat - αθλητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Aπαίσιο, αλλά ας ακούσουμε και καμιά άλλη γνώμη.:p το δοκιμασες στο ποδι σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ούτε και σε μένα αρέσουν, ειδικά για νεαρό άτομο. Ψάξε κάνα πιο flat - αθλητικό :lol::lol:εμενα με βλεπεις για νεαρο;απλα ρωταω να δω τι ψηφιζει η νεολαια,το αγορασα σημερα το συγκεκριμενο παπουτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Sorry φίλε μου, νόμισα πως το ποστ ήτανε από τον kostakiss, γι'αυτό παραξενεύτηκα και μίλησα και για νεαρό άτομο. Για την ηλικία σου (όχι πως υπονοώ τίποτα :lol:) καλό είναι, ότι πρέπει για αθλητικό τέτοιας ηλικίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 το δοκιμασες στο ποδι σου; Αν δεν αρέσει πρώτα στο μάτι μου, δεν μπαίνει στο πόδι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Sorry φίλε μου, νόμισα πως το ποστ ήτανε από τον kostakiss, γι'αυτό παραξενεύτηκα και μίλησα και για νεαρό άτομο. Για την ηλικία σου (όχι πως υπονοώ τίποτα :lol:) καλό είναι, ότι πρέπει για αθλητικό τέτοιας ηλικίας. δε ξερω την ηλικια σου αλλα να δοκιμαζεις κατι το οποιο το βλεπεις και δε σου αρεσει,οι πιθανοτητες να σου πηγαινει και να σου αρεσει απο τη στιγμη που το δοκιμασεις ειναι 50%-50% οποτε να δοκιμαζεις αδιαφορα πραγματα στο ματι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Αν δεν αρέσει πρώτα στο μάτι μου, δεν μπαίνει στο πόδι μου. κι ομως κανεις μεγα λαθος,προσπαθησε να δοκιμασεις κατι που δε σου αρεσει στη βιτρινα,δοκιμασε το κοιταξε το πανω σου και κρινε.και μετα ελα να μου πεις οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Παρόλο που έκανες λάθος quote (μάλλον τον johner έψαχνες :p) εγώ θα συμφωνήσω πως αν δεν αρέσει κάτι στο μάτι δύσκολα θα μπει στο πόδι. Το αντίστροφο βέβαια μπορεί να ισχύει. Μ'αρέσει αλλά όταν το φορέσω μοιάζω σα παλιάτσος :p Βέβαια σύμφωνα με τη θεωρία σου, αν δεν το δοκιμάσουμε δε ξέρουμε. Άρα γιατί ζήτησες την άποψή μας? :lol: Αν θες φέρτα μια βόλτα από 'δω να τα δοκιμάσω και να σου πω αν μ'αρέσουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Παρόλο που έκανες λάθος quote (μάλλον τον johner έψαχνες :p) εγώ θα συμφωνήσω πως αν δεν αρέσει κάτι στο μάτι δύσκολα θα μπει στο πόδι. Το αντίστροφο βέβαια μπορεί να ισχύει. Μ'αρέσει αλλά όταν το φορέσω μοιάζω σα παλιάτσος :p Βέβαια σύμφωνα με τη θεωρία σου, αν δεν το δοκιμάσουμε δε ξέρουμε. Άρα γιατί ζήτησες την άποψή μας? :lol: Αν θες φέρτα μια βόλτα από 'δω να τα δοκιμάσω και να σου πω αν μ'αρέσουν :lol: απλο ειναι μπες σε ενα καταστημα της adidas δοκιμασε τα και ελα να μου πεις αν σου αρεσαν πανω σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Απαίσιο και πολύ κακόγουστο.. Μου θυμίζει κάτι παπούτσια που φοράνε γέροι στα χωριά το πρωί που πάνε να μαζέψουνε τα αυγά από τις κότες. :lol: Άποψή μου βέβαια :) Αν σου αρέσει οκ... αυτό είναι και το πιο σημαντικό... να σου αρέσει εσένα.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Απαίσιο και πολύ κακόγουστο.. Μου θυμίζει κάτι παπούτσια που φοράνε γέροι στα χωριά το πρωί που πάνε να μαζέψουνε τα αυγά από τις κότες. :lol: Άποψή μου βέβαια :) Αν σου αρέσει οκ... αυτό είναι και το πιο σημαντικό... να σου αρέσει εσένα.. :rolleyes: ε αμα ειναι ετσι να παω και γω πουρνο πουρνο να μαζεψω αυγα απο το κοτετσι :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 οκ δεν είναι και για τις κότες είναι υποφερτά απλά ... μάλλον αδιάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 +1, νομίζω πολύ υπερβολικοί είστε. Δεν είναι και για τις κότες :rolleyes: Ούτε και 'γω τρελάθηκα αλλά ντάξει, περνάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 gnwrizete kapoio magazi peiraia i stin athina pou na exei galotses?se diafora sxedia,gia gynaika? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tharis Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Παιδια μηπως ξερετε κανενα μαγαζι στη Θεσσαλονικη που να εχει Levi's παπουτσια?? Εκτος το μαγαζι της Levi's στην τσιμισκη και τον κανελοπουλο στο Cosmos.. SOS plzz.. Παράθεση SeRiUs RC dRiVeR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Έβαλα στο μάτι αυτά, μόλις τα πετύχω θα τα τσιμπήσω. :) http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/1-24.jpg Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Έβαλα στο μάτι αυτά, μόλις τα πετύχω θα τα τσιμπήσω. :) http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/1-24.jpg Και γαργαλω τα Snickerakia!!!Exoyme kanena site me tsantes antrikes?Thelw kati megalw kai omorfo! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Έβαλα στο μάτι αυτά, μόλις τα πετύχω θα τα τσιμπήσω. :) http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/1-24.jpg Πολύ monogram, θα μπορούσες να πάρεις κάτι πιο απλό και κομψό σε dior homme ή lavin. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Πολύ monogram, θα μπορούσες να πάρεις κάτι πιο απλό και κομψό σε dior homme ή lavin. Lanvin δεν είδα κάπου, τα Dior Homme δεν με ενθουσίασε κάποιο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts