makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Στα έγραψα παραπάνω αναλυτικά. Εάν εκτελωνίσεις εσύ, θα πληρώσεις στη Fedex γύρω στα 35-40€ για να πάρεις τη διασάφηση, μετά ΦΠΑ 24% και μάλλον δασμό αφού η αξία είναι πάνω από 150€ (γύρω στα 2%), αποθήκευτρα (μικρό ποσό που εξαρτάται από το πόσες μέρες θα μείνει στην αποθήκη μετά τις πρώτες 48 ώρες) και άλλα μικροέξοδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Στα έγραψα παραπάνω αναλυτικά. Εάν εκτελωνίσεις εσύ, θα πληρώσεις στη Fedex γύρω στα 35-40€ για να πάρεις τη διασάφηση, μετά ΦΠΑ 24% και μάλλον δασμό αφού η αξία είναι πάνω από 150€ (γύρω στα 2%), αποθήκευτρα (μικρό ποσό που εξαρτάται από το πόσες μέρες θα μείνει στην αποθήκη μετά τις πρώτες 48 ώρες) και άλλα μικροέξοδα. Σε ευχαριστώ πολύ! Γύρω στα 120 τα υπολογιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε περίπτωση που είτε δεν το θέλεις είτε δεν έχεις να πληρώσεις αυτά τα έξοδα, πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή μήπως δεχτεί να μην το παραλάβεις, να επιστρέψει σ' αυτόν και είτε να σου δώσει τα χρήματα είτε να σου στείλει άλλο αλλά όχι με courier. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Σε περίπτωση που είτε δεν το θέλεις είτε δεν έχεις να πληρώσεις αυτά τα έξοδα, πρέπει να συνεννοηθείς με τον πωλητή μήπως δεχτεί να μην το παραλάβεις, να επιστρέψει σ' αυτόν και είτε να σου δώσει τα χρήματα είτε να σου στείλει άλλο αλλά όχι με courier. Δυστυχώς ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές.Ισως δεχτεί αν επιβαρυνθώ εγώ την επιστροφή; δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Η επιστροφή δεν επιβαρύνει εσένα. Εάν το παραλάβεις, ποιο το νόημα της επιστροφής; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Η επιστροφή δεν επιβαρύνει εσένα. Εάν το παραλάβεις, ποιο το νόημα της επιστροφής; Ίσως να σε μπέρδεψα... Ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές.Εχω συν τοις αλλοις ακούσει ότι αν ζητήσω από την fedex να επιστραφεί πίσω στον πωλητή το δεμα,θα επιβαρυνθεί τα έξοδα ο πωλητής όταν το παραλαβει Εν συνέχεια μπορεί να μου το στείλει με την china post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Tempered glass για το xiaomi redmi note 3 pro. Θα μου τσιμπήσουν το 3 ευρω? Electronic information,receive--29-Jan-2017 10:49 AM Small package Center, receive--29-Jan-2017 12:49 PM Parcel centre,sealing--29-Jan-2017 03:49 PM Small package Center, left--29-Jan-2017 05:22 PM Exchange Bureau, have been exported to open--31-Jan-2017 01:22 AM Exchange Bureau, have been exported directly--31-Jan-2017 07:25 PM Transit Center,left hand navigation--01-Feb-2017 12:59 AM GREECE, Arrived --13-Feb-2017 12:59 AM GREECE, the transfer of customs-- 13-Feb-2017 04:39 AM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Tempered glass για το xiaomi redmi note 3 pro. Θα μου τσιμπήσουν το 3 ευρω? Electronic information,receive--29-Jan-2017 10:49 AM Small package Center, receive--29-Jan-2017 12:49 PM Parcel centre,sealing--29-Jan-2017 03:49 PM Small package Center, left--29-Jan-2017 05:22 PM Exchange Bureau, have been exported to open--31-Jan-2017 01:22 AM Exchange Bureau, have been exported directly--31-Jan-2017 07:25 PM Transit Center,left hand navigation--01-Feb-2017 12:59 AM GREECE, Arrived --13-Feb-2017 12:59 AM GREECE, the transfer of customs-- 13-Feb-2017 04:39 AM Δεν πηγε πραγματικά στο τελωνείο.Απλα αυτη ειναι η ένδειξη τους για το οτι προχώρησε προς την διαλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Δεν πηγε πραγματικά στο τελωνείο.Απλα αυτη ειναι η ένδειξη τους για το οτι προχώρησε προς την διαλογή. το άλλο πακετάκι που πήρα (θήκη) έχει περάσει αυτό το στάδιο με ίδια ημερομηνία κι έχω παραλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Για αλλη μια φορα παιδια,δειγματολυπτικα περνανε τελωνειο,δεν υπαρχει κανονας που να λεει τι-πως-ποτε- και γιατι θα σταματησουν για ελενχο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Βγήκε από υεδ το δικό μου, άντε να δούμε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ίσως να σε μπέρδεψα... Ο πωλητής δεν δέχεται επιστροφές.Εχω συν τοις αλλοις ακούσει ότι αν ζητήσω από την fedex να επιστραφεί πίσω στον πωλητή το δεμα,θα επιβαρυνθεί τα έξοδα ο πωλητής όταν το παραλαβει Εν συνέχεια μπορεί να μου το στείλει με την china post Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πωλητή είτε το δέμα ταξιδύει με ταχυδρομείο είτε με courier. Όλα είναι θέμα συνεννόησης και συμφωνίας. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Τα έξοδα επιβαρύνουν τον πωλητή είτε το δέμα ταξιδύει με ταχυδρομείο είτε με courier. Όλα είναι θέμα συνεννόησης και συμφωνίας. Πήρα τηλ την FEDEX,όλα μαζί τα έξοδα που μου περιέγραψες για τον εκτελωνισμό για αξια κινητού 234 ευρω,κρατήσου... Παρα κάτι... 400 ευρω! Φυσικά τους είπα να επιστρεψουν το δέμα στον πωλητή & θα επιδιώξω να μου το ξαναστειλει με δικη μου επιβαρυνση να το παραλάβω μέσω ΕΛΤΑ.Οδυνηρή εμπειρία,αλλα τώρα έμαθα! Θα κοιτάζω πριν παραγγείλω ποιον φορεα χρησιμοποιεί ο πωλητης για να αποκλείσω ότι είναι courier!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Aliexpress-mc mart - mi box3 63 ευρω. Καναν λαθος στο κουτι κι ενω τους ζητησα γραπτως χαμηλη τιμη βαλανε 95 δολλαρια... Αν περασει τελωνειο θα τους κινηγησω ως τελους. Εκανα και σκρινσοτ τη συζητηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Aliexpress-mc mart - mi box3 63 ευρω. Καναν λαθος στο κουτι κι ενω τους ζητησα γραπτως χαμηλη τιμη βαλανε 95 δολλαρια... Αν περασει τελωνειο θα τους κινηγησω ως τελους. Εκανα και σκρινσοτ τη συζητηση... Oτι τιμη και αν γραφει το δεμα αν ειναι να περασει τελωνειο θα περασει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Aliexpress-mc mart - mi box3 63 ευρω. Καναν λαθος στο κουτι κι ενω τους ζητησα γραπτως χαμηλη τιμη βαλανε 95 δολλαρια... Αν περασει τελωνειο θα τους κινηγησω ως τελους. Εκανα και σκρινσοτ τη συζητηση... Καλα μεθυσμενοι ηταν; Μεγαλυτερη τιμή απο οσο πληρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Να πω και γω τωρα που το θυμηθηκα, παρελαβα πριν κατι μερες κινητο απο Gearbst χωρις τελωνειο, πανω στη συσκευασια ειχαν γραψει 2 mobile phones. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Να πω και γω τωρα που το θυμηθηκα, παρελαβα πριν κατι μερες κινητο απο Gearbst χωρις τελωνειο, πανω στη συσκευασια ειχαν γραψει 2 mobile phones. Και εγω παρομοιως 2 πακετα απο το καταστημα αυτο,με τα ιδια γραφωμενα.Αερα περασαν.:) Για αλλη μια φορα παιδια,δειγματολυπτικα περνανε τελωνειο,δεν υπαρχει κανονας που να λεει τι-πως-ποτε- και γιατι θα σταματησουν για ελενχο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Το θεμα ειναι οτι αν περασει φυσικα θα το φορολογησουν για 95 δολλαρια κι οχι 63 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Το θεμα ειναι οτι αν περασει φυσικα θα το φορολογησουν για 95 δολλαρια κι οχι 63 ευρω! Εαν κανουν σωστο ελενχο θα σε φορολογησουν στην αξια του κινητου που θα βρουν στο net. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Πήρα τηλ την FEDEX,όλα μαζί τα έξοδα που μου περιέγραψες για τον εκτελωνισμό για αξια κινητού 234 ευρω,κρατήσου... Παρα κάτι... 400 ευρω! Φυσικά τους είπα να επιστρεψουν το δέμα στον πωλητή & θα επιδιώξω να μου το ξαναστειλει με δικη μου επιβαρυνση να το παραλάβω μέσω ΕΛΤΑ.Οδυνηρή εμπειρία,αλλα τώρα έμαθα! Θα κοιτάζω πριν παραγγείλω ποιον φορεα χρησιμοποιεί ο πωλητης για να αποκλείσω ότι είναι courier!!! Πολύ σωστά έπραξες. Όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Και εγω παρομοιως 2 πακετα απο το καταστημα αυτο,με τα ιδια γραφωμενα.Αερα περασαν.:) Για αλλη μια φορα παιδια,δειγματολυπτικα περνανε τελωνειο,δεν υπαρχει κανονας που να λεει τι-πως-ποτε- και γιατι θα σταματησουν για ελενχο. Πας στοίχημα ότι ο,τιδηποτε έρχεται με fedex πάει τελωνειο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ σωστά έπραξες. Όλοι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έμαθα! Σε ευχαριστώ για την βοηθεια χθες!!! Δυστυχώς έχασα τα χρήματα της αγοράς... Μάλλον πλέον θα αγοράζω μόνο από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης(πλην Αγγλιας αν αποχωρήσει γιατί και εκεί τελωνείο θα μπαίνει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Πας στοίχημα ότι ο,τι έρχεται με fedex πάει τελωνειο; Αυτό είναι σίγουρο και δεν χρειάζεται στοίχημα. Ο kostas1 εννοούσε, προφανώς, τα δέματα που έρχονται με το ταχυδρομείο, από τα οποία ελέγχονται δειγματοληπτικά μερικά και, ειδικά, εκείνα που περιέχουν κινητά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Αυτό είναι σίγουρο και δεν χρειάζεται στοίχημα. Ο kostas1 εννοούσε, προφανώς, τα δέματα που έρχονται με το ταχυδρομείο, από τα οποία ελέγχονται δειγματοληπτικά μερικά και, ειδικά, εκείνα που περιέχουν κινητά. Ακριβώς.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 (edited) Πας στοίχημα ότι ο,τιδηποτε έρχεται με fedex πάει τελωνειο; Το έχουμε πει άπειρες φορές, ότι είναι με κούριερ περνάει πάντα ταχυδρομείο. Προτιμάμε τα ΕΛΤΑ, γιατί έχουν τις μικρότερες πιθανότητες για τελωνείο. Edited February 21, 2017 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts