Theodore41 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 (edited) Μετά το χθεσινό refund των χρημάτων από μία παραγγελία που ατύχησε,έλαβα σήμερα το εξής περίεργο μήνυμα από τον Banggood. The funds in your BGpay account have changed. The following are details of the change: Και μου βάζει 43 δολ. στο λογαριασμό. Τώρα που θυμάμαι,είχε γράψει σε κάποιο email,ότι θα μου έκανε μία αντισταθμιστική κίνηση για την ταλαιπωρία που τράβηξα,γι' αυτό ξανασκέφτομαι να ξαναπαραγγείλω το ίδιο πράγμα,εκμεταλλευόμενος τα 43 δολ. Τώρα βλέπω ότι κατήργησε το priority direct mail,και έβαλε το EU priority line. Υπάρχει πλέον εμπειρία από αυτόν τον τρόπο μεταφοράς; Edited August 30, 2019 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Εκανα μια αγορά από Βanggood αξιας σαράντα ευρώ, μέθοδο αποστολής έβαλα Priority Direct Mail και έκανα κανονικά την παραγγελια. Στις πληροφορίες παραγγελίας μου γραφει, Shipping Method. Priority Air Mail Ετσι πρέπει να γραφει η έκανα καμια πατάτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Εκανα μια αγορά από Βanggood αξιας σαράντα ευρώ, μέθοδο αποστολής έβαλα Priority Direct Mail και έκανα κανονικά την παραγγελια. Στις πληροφορίες παραγγελίας μου γραφει, Shipping Method. Priority Air Mail Ετσι πρέπει να γραφει η έκανα καμια πατάτα? Το είδος που κοιτάω εγώ,δεν έχει πλέον την priority,αλλά μόνον την EU priority line. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Εκανα μια αγορά από Βanggood αξιας σαράντα ευρώ, μέθοδο αποστολής έβαλα Priority Direct Mail και έκανα κανονικά την παραγγελια. Στις πληροφορίες παραγγελίας μου γραφει, Shipping Method. Priority Air Mail Ετσι πρέπει να γραφει η έκανα καμια πατάτα? Σωστό είναι, έτσι το γράφουν στις πληροφορίες παραγγελίας, αφού αυτή έχει υποβληθεί. Το είδος που κοιτάω εγώ,δεν έχει πλέον την priority,αλλά μόνον την EU priority line. Είχαν πρόβλημα πριν από κάποιες μέρες, χάθηκε το PDM από όλα τους τα προϊόντα και το ξαναπέρασαν μαζικά στο σύστημά τους, αλλά φαίνεται να τους πήρε μέρες για να ολοκληρωθεί. Από σχόλια που διάβαζα, φαίνεται ότι διορθωνόταν ανά χώρα και ανα προϊόν, αλλά εγώ είδα και άλλο ένα... κουφό: Με ρωτούσε φίλος στο τηλέφωνο για προϊόν που ήθελε να αγοράσει, και μου έστειλε ενώ μιλούσαμε και το link να το δω. Αυτός έβλεπε κανονικά το PDM (και παρήγγειλε με αυτό), ενώ εγώ όχι(!) Και είχαμε ανοίξει και οι δύο το ίδιο ακριβώς link (οκ, και από την ίδια... χώρα - λίγα τετράγωνα απόσταση! :p) Μήπως αυτό που βλέπεις είναι κατάλοιπο από το πρόβλημα που είχαν...; Θα έλεγα δοκίμασε να τους ρωτήσεις και στο chat αν διατίθεται PDM για το είδος αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Σωστό είναι, έτσι το γράφουν στις πληροφορίες παραγγελίας, αφού αυτή έχει υποβληθεί. Είχαν πρόβλημα πριν από κάποιες μέρες, χάθηκε το PDM από όλα τους τα προϊόντα και το ξαναπέρασαν μαζικά στο σύστημά τους, αλλά φαίνεται να τους πήρε μέρες για να ολοκληρωθεί. Από σχόλια που διάβαζα, φαίνεται ότι διορθωνόταν ανά χώρα και ανα προϊόν, αλλά εγώ είδα και άλλο ένα... κουφό: Με ρωτούσε φίλος στο τηλέφωνο για προϊόν που ήθελε να αγοράσει, και μου έστειλε ενώ μιλούσαμε και το link να το δω. Αυτός έβλεπε κανονικά το PDM (και παρήγγειλε με αυτό), ενώ εγώ όχι(!) Και είχαμε ανοίξει και οι δύο το ίδιο ακριβώς link (οκ, και από την ίδια... χώρα - λίγα τετράγωνα απόσταση! :p) Μήπως αυτό που βλέπεις είναι κατάλοιπο από το πρόβλημα που είχαν...; Θα έλεγα δοκίμασε να τους ρωτήσεις και στο chat αν διατίθεται PDM για το είδος αυτό... Ξανακοίταξα τώρα,και έχει δύο τρόπους.Εναν δωρεάν,τον railway,και έναν με μία μικρή χρέωση,τον EU priority. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Η πλάκα είναι ότι μετά την πλήρη επιστροφή των χρημάτων από το μαγαζί,κοίταξα στο 17TRACK για να δω,έτσι από περιέργεια,και είδα ότι το δέμα έχει ξεκολλήσει από κει που ήταν για ένα μήνα, και βρίσκεται πιο πέρα,πάντα μέσα στην Πολωνία.Φαίνεται ότι το στείλανε με γαιδουράκι... Αλλά πάνω στο tracking number,έχει την επιγραφή expired... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Ξανακοίταξα τώρα,και έχει δύο τρόπους.Εναν δωρεάν,τον railway,και έναν με μία μικρή χρέωση,τον EU priority. Είχα δει σε άλλο forum παλιότερα ότι το eu priority το είχαν βγάλει σα συμπληρωματικό του PDM, καθώς το τελευταίο δεν κάλυπτε δέματα από ένα (όχι και πολύ μεγάλο μάλλον...) βάρος ή και μέγεθος και πάνω. Θυμάμαι έγραφαν τότε ότι το EU ήταν ακόμα αδοκίμαστο ως προς την αποτελεσματικότητά του και αν υπήρχε PDM να το προτιμήσουμε σε κάθε περίπτωση. Έκτοτε μπορεί να υπάρχουν και... νεώτερα για το EU, αλλά δεν έχω δει κάτι και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος, οπότε δεν μπορώ και να το συστήσω. Το έχουν και πάντα σημαντικά ακριβότερο από το PDM. Αν εδώ η διαφορά τιμής είναι μικρή και δε φαίνεται να υπάρχει και εναλλακτική (βλ. PDM), μάλλον δεν έχεις και άλλες επιλογές... Edit: Ξανακοίταξα τώρα,και έχει δύο τρόπους. Τώρα που το ξαναδιαβάζω... Εννοείς ότι φαίνεται να άλλαξαν οι μέθοδοι αποστολής από την προηγούμενη φορά που το είχες δει...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Είχα δει σε άλλο forum παλιότερα ότι το eu priority το είχαν βγάλει σα συμπληρωματικό του PDM, καθώς το τελευταίο δεν κάλυπτε δέματα από ένα (όχι και πολύ μεγάλο μάλλον...) βάρος ή και μέγεθος και πάνω. Θυμάμαι έγραφαν τότε ότι το EU ήταν ακόμα αδοκίμαστο ως προς την αποτελεσματικότητά του και αν υπήρχε PDM να το προτιμήσουμε σε κάθε περίπτωση. Έκτοτε μπορεί να υπάρχουν και... νεώτερα για το EU, αλλά δεν έχω δει κάτι και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος, οπότε δεν μπορώ και να το συστήσω. Το έχουν και πάντα σημαντικά ακριβότερο από το PDM. Αν εδώ η διαφορά τιμής είναι μικρή και δε φαίνεται να υπάρχει και εναλλακτική (βλ. PDM), μάλλον δεν έχεις και άλλες επιλογές... Edit: Τώρα που το ξαναδιαβάζω... Εννοείς ότι φαίνεται να άλλαξαν οι μέθοδοι αποστολής από την προηγούμενη φορά που το είχες δει...;. Ναι,κατήργησαν την σκέτη priority,και αφήσανε την EU... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Ξαναρωτάω αυτούς που ξέρουν από Banggood. Εχετε υπ´ όψιν σας τι είναι το BGpay;Γιατί μου έστειλαν μήνυμα ότι με πίστωσαν με 43δολ. Edited September 1, 2019 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Μήπως ηλεκτρονικό πορτοφόλι του banggood??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Η πλάκα είναι ότι μετά την πλήρη επιστροφή των χρημάτων από το μαγαζί,κοίταξα στο 17TRACK για να δω,έτσι από περιέργεια,και είδα ότι το δέμα έχει ξεκολλήσει από κει που ήταν για ένα μήνα, και βρίσκεται πιο πέρα,πάντα μέσα στην Πολωνία.Φαίνεται ότι το στείλανε με γαιδουράκι... Αλλά πάνω στο tracking number,έχει την επιγραφή expired... Σε ποιο σημείο λέει ότι είναι το δέμα σου; Ποιο κινητό περίμενες; Και εμένα μου επέστρεψαν 19$ για την καθυστέρηση στο BG PAY. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Σε ποιο σημείο λέει ότι είναι το δέμα σου; Ποιο κινητό περίμενες; Και εμένα μου επέστρεψαν 19$ για την καθυστέρηση στο BG PAY. Δεν ήταν κινητό,φακός ήταν.Και τώρα λέει ότι βρίσκεται,κρατηθείτε,στο Κάπρι,αφού μέχρι χθες έγραφε ότι έχει αναχωρήσει από το Dobra Strykow,που είναι στην Πολωνία. Τώρα τι σχέση έχει το Κάπρι,τι να πω,έχω μείνει άφωνος... Και τελικά,μπορεί αυτο το δέμα να έλθει στην Ελλάδα;Και αν ναι,τι κάνω εγώ,το παίρνω;Μα αφού μου έχουν κάνει refund... Αστυνομική ιστορία μου θυμίζει τελικά η υπόθεση... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Και τελικά, μπορεί αυτο το δέμα να έλθει στην Ελλάδα; Και αν ναι,τι κάνω εγώ,το παίρνω;Μα αφού μου έχουν κάνει refund... Αστυνομική ιστορία μου θυμίζει τελικά η υπόθεση... Αστυνομική ιστορία δεν είναι το τι θα κάνεις με το δέμα, όταν έρθει στην Ελλάδα, αφού έχεις πάρει πίσω τα χρήματά σου, αλλά καθαρά δικό σου ηθικό θέμα. Και, επιπλέον, μην ξεχνάς ότι, την παραλαβή του δέματος θα την μάθει και ο πωλητής. Η σωστή κίνηση, σ' αυτή την περίπτωση, είναι να επιστρέψεις τα χρήματα στον πωλητή, αν θέλεις να κρατήσεις το δέμα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Αστυνομική ιστορία δεν είναι το τι θα κάνεις με το δέμα, όταν έρθει στην Ελλάδα, αφού έχεις πάρει πίσω τα χρήματά σου, αλλά καθαρά δικό σου ηθικό θέμα. Και, επιπλέον, μην ξεχνάς ότι, την παραλαβή του δέματος θα την μάθει και ο πωλητής. Η σωστή κίνηση, σ' αυτή την περίπτωση, είναι να επιστρέψεις τα χρήματα στον πωλητή, αν θέλεις να κρατήσεις το δέμα. Εννοείται.Εγώ είμαι πολύ καλός πελάτης της φίρμας,και δεν θα ήθελα να κάνω ρεζιλίκια,έτσι κι αλλοιώς.Απλώς θα σταματήσω να ασχολούμαι με το αν θα μπορέσω να φέρω αμέσως το μπιχλιμπίδι,με ανάλογο τρόπο αλλά,χωρίς να μπλέξω πάλι. Ηδη έχουν αλλάξει τη μέθοδο αποστολής και περιμένω απλώς να βεβαιωθώ ότι η καινούρια είναι αξιόπιστη για να το ξαναπαραγγείλω. Μετά την πληροφορία ότι το είδος με τον tracking number της δικής μου παραγγελίας εξακολουθεί να ταξιδεύει ανά τας ...Ευρώπας,θα το καθυστερήσω,για να δω πού θα καταλήξει αυτό τελικά. Γι αυτο μίλησα για αστυνομική ιστορία... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Δεν ήταν κινητό,φακός ήταν.Και τώρα λέει ότι βρίσκεται,κρατηθείτε,στο Κάπρι,αφού μέχρι χθες έγραφε ότι έχει αναχωρήσει από το Dobra Strykow,που είναι στην Πολωνία. Τώρα τι σχέση έχει το Κάπρι,τι να πω,έχω μείνει άφωνος... Και τελικά,μπορεί αυτο το δέμα να έλθει στην Ελλάδα;Και αν ναι,τι κάνω εγώ,το παίρνω;Μα αφού μου έχουν κάνει refund... Αστυνομική ιστορία μου θυμίζει τελικά η υπόθεση... Το επόμενο βήμα μετά από εκεί είναι σε 2 ημέρες η χώρα προορισμού δηλαδή Ελλάδα! Ακριβώς αυτά ήταν τα βήματα και σε δικιά μου παραγγελία και τώρα η 2η που είχε σταλεί με αυτό τον τρόπο είναι τώρα Dobra! Πλέον έχει σταματήσει αυτή η μέθοδος και αύριο παραλαμβάνω με την γνωστή PDM που έρχονται σφαίρα όπως ξέραμε μέχρι σήμερα! Τώρα όσον αφορά εάν θα το κρατήσεις, το κατάστημα δεν βγαίνει ζημιωμένο και να το κρατήσεις γιατί απ όσο ξέρω τα έχουν πάρει πίσω τα χρήματα τους μέσω των ασφαλειών που έχουν κι αυτοί για όλα τα δέματα οπότε νομίζω δεν τίθεται θέμα, ίσα ίσα βγαίνουν δίπλα κερδισμένοι εάν τους επιστραφεί και το προϊόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 (edited) Το επόμενο βήμα μετά από εκεί είναι σε 2 ημέρες η χώρα προορισμού δηλαδή Ελλάδα! Ακριβώς αυτά ήταν τα βήματα και σε δικιά μου παραγγελία και τώρα η 2η που είχε σταλεί με αυτό τον τρόπο είναι τώρα Dobra! Πλέον έχει σταματήσει αυτή η μέθοδος και αύριο παραλαμβάνω με την γνωστή PDM που έρχονται σφαίρα όπως ξέραμε μέχρι σήμερα! Τώρα όσον αφορά εάν θα το κρατήσεις, το κατάστημα δεν βγαίνει ζημιωμένο και να το κρατήσεις γιατί απ όσο ξέρω τα έχουν πάρει πίσω τα χρήματα τους μέσω των ασφαλειών που έχουν κι αυτοί για όλα τα δέματα οπότε νομίζω δεν τίθεται θέμα, ίσα ίσα βγαίνουν δίπλα κερδισμένοι εάν τους επιστραφεί και το προϊόν! Εμένα δεν υπαρχει τώρα πια στο είδος αυτό μεταφορά με το όνομα PDM που λες κι εσύ,αλλά μόνον EUdm. Και μία...γεωγραφική ερώτηση. Τι σχέση έχει το Κάπρι,που είναι νησάκι στην Ιταλία,με την Πολωνία;Ανοιξα το χάρτη για να το τσεκαρω,για να μην ξεχάσω τη Γεωγραφία που ξέρω,και καράφλιασα. Edit. Τελικά θέλω οφθαλμίατρο.Σίγουρα πράματα...Δε γράφει Capri,όπως νόμισα,αλλά Carpi.Στην Ιταλία κι αυτό,αλλά καμία σχέση,στη Βόρειο Ιταλία κοντά στη Μόδενα. Edited September 4, 2019 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Τελικά θέλω οφθαλμίατρο.Σίγουρα πράματα...Δε γράφει Capri,όπως νόμισα,αλλά Carpi.Στην Ιταλία κι αυτό,αλλά καμία σχέση,στη Βόρειο Ιταλία κοντά στη Μόδενα. Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με δικιά μου παραγγελία! Και μάλιστα ήμουν έτοιμος να τους γράψω και να τους κράξω! Τελικά το είδα έγκαιρα και γλύτωσα το... πρόσθετο ρεζιλίκι (είχα... προλάβει βέβαια να γκρινιάξω πρώτα σε φίλους και γνωστούς - ίσως και εδώ στο forum, δε θυμάμαι)! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με δικιά μου παραγγελία! Και μάλιστα ήμουν έτοιμος να τους γράψω και να τους κράξω! Τελικά το είδα έγκαιρα και γλύτωσα το... πρόσθετο ρεζιλίκι (είχα... προλάβει βέβαια να γκρινιάξω πρώτα σε φίλους και γνωστούς - ίσως και εδώ στο forum, δε θυμάμαι)! :lol: :lol: :lol: Τελικά το πήρες;Και πόσες μέρες έκανε να έλθει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Παιδιά έχει κολησει τόσες ημέρες σε αυτό το σημείο, τι παίζει; Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 31/8/2019, 05:26:52 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 29/8/2019, 14:22:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2019 Τελικά το πήρες;Και πόσες μέρες έκανε να έλθει; Το συγκεκριμένο δεν ερχόταν από την Κίνα, αλλά από Πολωνία. Αν θυμάμαι καλά, έκανε κάπου 8-9 μέρες συνολικά και 4, νομίζω, από το Κάρπι ως εδώ. Οπότε όσοι είστε στο ίδιο σημείο, θα πρέπει -λογικά- όπου να 'ναι να παραλάβετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Πριν από ενα τέταρτο,χτυπάει το κουδούνι,και λέει ένα δέμα για σας.Κόκκαλο εγώ.Τι δέμα; Ανεβαίνει πάνω,υπογράφω,ανοίγω το δέμα και τι να δω,το χαμένο δέμα που ΄γυρισε τη μισή Ευρώπη,αλλά τελικά τον βρήκε το δρόμο,Ναι,αυτό από την Πολωνία.... Μου θύμισε το Ευαγγελικό,νεκρός ην, και ανέστη,απολωλώς ην, και ευρέθη... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Μια ερώτηση είναι... Σε τι κατάσταση έφτασε το... απολωλός, μετά τον... παρατεταμένο τουρισμό...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Ειχε κ επάνω του souvenir, μαγνητακια για το ψυγειο? :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Μια ερώτηση είναι... Σε τι κατάσταση έφτασε το... απολωλός, μετά τον... παρατεταμένο τουρισμό...; ...άψογη.Ανοιξα και είναι στο κουτί του γυαλιστερός γυαλιστερός.Τον ενεργοποίησα και ανάβει σαν αντιεροπορικός προβολέας.(Για φακό μιλάμε)... Καλά,μιλάμε για ΤΗΝ έκπληξη... ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειχε κ επάνω του souvenir, μαγνητακια για το ψυγειο? :-) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Οχι,είχε ένα φακουδάκι για δώρο.Πολύ γουστόζικο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Πριν από ενα τέταρτο,χτυπάει το κουδούνι,και λέει ένα δέμα για σας.Κόκκαλο εγώ.Τι δέμα; Ανεβαίνει πάνω,υπογράφω,ανοίγω το δέμα και τι να δω,το χαμένο δέμα που ΄γυρισε τη μισή Ευρώπη,αλλά τελικά τον βρήκε το δρόμο,Ναι,αυτό από την Πολωνία.... Μου θύμισε το Ευαγγελικό,νεκρός ην, και ανέστη,απολωλώς ην, και ευρέθη... Αφού στο είχα γράψει ρε συ ότι σε 2 ημέρες ακριβώς θα παραλάβεις όπως και έγινε! Τελικά δεν χρειάστηκε πολύ να το σκεφτείς εάν θα το παραλάβεις βλέπω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts