Theodore41 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 ...ναι,αλλά αυτό σημαίνει ότι θα ξαναστείλουν με την ίδια άχρηστη εταιρία; Γιατί όπως ξέρεις,οι άλλες εταιρίες έχουν tracking numbers με γράμματα και αριθμούς,και όχι μόνον γράμματα, όπως αυτά που έχουμε πάρει εμείς τώρα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Μπλεξατε παιδιά...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Κουτόπονηριές των Κινέζων για να κερδίσουν χρόνο μήπως και παραδοθούν μερικά από τα δέματα σε αυτό το διάστημα ή κοροϊδέψουν το PayPal και γλιτώσουν refunds. Επίσης για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι το shipping insurance που προσφέρουν τα καταστήματα είναι μια μπούρδα και μισή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Κουτόπονηριές των Κινέζων για να κερδίσουν χρόνο μήπως και παραδοθούν μερικά από τα δέματα σε αυτό το διάστημα ή κοροϊδέψουν το PayPal και γλιτώσουν refunds. Επίσης για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι το shipping insurance που προσφέρουν τα καταστήματα είναι μια μπούρδα και μισή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Μου το έχον κάνει αρκετές φορές αλλά στο τέλος το επερναν πίσω, βέβαια έχασα μέρες και πει της ουσίας και χρήμα Αλλά πάντα στο τέλος όλα okay. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Μάλλον έχουν θεματακια εκεί στο banggood με τις priority shipping επιλογές τους.. Δεν νομίζω να μην θέλουν να πουλήσουν 430€ κινητό... Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 (edited) Μπλεξατε παιδιά...... Koίτα,τα λεφτά σίγουρα δεν θα τα χάσουμε,αλλά η ψυχική ταλαιπωρία εννοείται ότι δεν χρειαζόταν.Και μερικοί είναι πιο ευαίσθητοι σε τέτοιες ταλαιπωρίες.Ειδικά άμα δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κουτόπονηριές των Κινέζων για να κερδίσουν χρόνο μήπως και παραδοθούν μερικά από τα δέματα σε αυτό το διάστημα ή κοροϊδέψουν το PayPal και γλιτώσουν refunds. Επίσης για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι το shipping insurance που προσφέρουν τα καταστήματα είναι μια μπούρδα και μισή. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Γιατί το λες αυτό;Αμα περάσουν οι 60 ημέρες που λένε για Ευρώπη,γιατί δεν θα το τιμήσουν;Ο φίλος πιο πάνω δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κι αυτός τέτοια ασφάλιση όπως εγώ.Αν έχει,αυτό πρέπει να τους πει. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον έχουν θεματακια εκεί στο banggood με τις priority shipping επιλογές τους.. Δεν νομίζω να μην θέλουν να πουλήσουν 430€ κινητό... Sent from my LEX820 using Tapatalk Koίταξα στο αντικείμενο που έχω αγοράσει,και είδα μία αλλαγή στον τρόπο μεταφοράς.Κατ' αρχάς,η priority air mail,όπως την έλεγαν,πάει,πέταξε.Η air register,επίσης.Εβαλαν τώρα μία railway direct mail,που πιθανόν την αντικαθιστά,την expedited,και την EU priority,που δεν την γνωρίζω. Bάζω πιο κάτω,σαν παράδειγμα, τα νέα δεδομένα. Φαίνεται ότι εμάς μας έχουν ρίξει στο πρώτο.Αν δεν έχει γίνει κάτι που τους μπέρδεψε κι αυτούς. Shipping Shipping Fee * Estimated Shipping Time Tracking Information European Railway Direct Mail Free shipping 40-50 business day Tracked Expedited Shipping Service US$0.70 5-8 business days Tracked EU Priority Line US$5.99 7-15 business days Tracked ΕDIT. Την τελευταία μέθοδο την γνωρίζετε;Εγώ όχι.Και βέβαια είχα πληρώσει 23 δολ για την priority.Ta 5,99 φαίνονται λίγα. Εdit2. Τα είχα βάλει σε στήλες για να φαίνονται ωραία,αλλά στη μεταφορά στο σάιτ μπερδεύτηκαν. Edited July 28, 2019 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Εμένα πάλι, ο φίλος δεν μπορεί να μου πει τίποτα. Άλλά επειδή η τιμή είναι καλή από Banggood, παράγγειλα για μία φίλη με EU priority line και θα σας κρατήσω ενήμερους. Λοιπόν, αυτό είναι το tn με EU LX743733546NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Λοιπόν, αυτό είναι το tn με EU LX743733546NLΜε ίδιας μορφής tn (LXxxxxxxxxNL) παραγγελία από Banggoog στις 10/7 (Mi band 4 στα 27€) παραλαβή σήμερα!!! Αριθμός: LXxxxxxxxxzNL Κατάσταση*πακέτου: Παραδόθηκε Χώρα: Ολλανδία -> Ελλάδα Προορισμός: 2019-07-30 13:05, M.D. PEIRAIA, FINAL DELIVERY 2019-07-30 08:48, M.D. PEIRAIA, ITEM TO BE DELIVERED 2019-07-30 06:55, M.D. PEIRAIA, ITEM ARRIVED AT 2019-07-30 04:41, ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH LOADED (--> M.D. PEIRAIA) 2019-07-29 15:31, ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH CLOSED (--> M.D. PEIRAIA) 2019-07-29 13:31, ATHENS SORTING CENTER, ITEM ARRIVED AT 2019-07-29 08:54, ATHENS SORTING CENTER, ITEM ARRIVED AT 2019-07-26 13:48, ATHENS SORTING CENTER, DISPATCH UNLOADED 2019-07-26 10:41, ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) 2019-07-26 07:33, ATHENS AIRMAIL CENTER, RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE 2019-07-25 20:18, ATHENS AIRMAIL CENTER, DISPATCH UNLOADED 2019-07-23 08:24, NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE 2019-07-22 11:26, NETHERLANDS, POSTING/COLLECTION Αφετηρία: 2019-07-26 10:33, The item has been processed in the country of destination 2019-07-25 23:18, The consignment has arrived in the country of destination 2019-07-25 23:18, The item has arrived in the country of destination 2019-07-24 07:21, The item is on transport to the country of destination 2019-07-23 08:25, The item is at the PostNL sorting center 2019-07-23 08:25, The item is processed at the PostNL sorting center 2019-07-22 13:16, The item is in transit 2019-07-17 08:10, The item is pre-advised to PostnL ====================================== Powered by http://www.17track.net Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Από Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα όσων αφορά το τελωνείο. Περνάνε χωρίς δασμους. Σωστά; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Η καινούργια ημερομηνία αποστολής δύο πράγματα σημαίνει, ή όντως τα έστειλαν πάλι ή κάποια που@#@ια για να αποφύγουν τα refund. Θα δείξει... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλάζοντας ημερομηνία αποστολής,άλλαξαν και ημερομηνία αφίξεως,η οποία τώρα έγινε η 15/08. Εκανα πάλι chat,και μου είπαν ότι να μη στενοχωριέμαι και σε μερικές ημέρες θα το πάρω. Εγώ πάντως την 16/08 θα ανοίξω οπωσδήποτε dispute case στο PayPal. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Από Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα όσων αφορά το τελωνείο. Περνάνε χωρίς δασμους. Σωστά; Ναι, αλλά δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη, με το νέο πρωθυπουργό.. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbat Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 (edited) Γνωρίζουμε τι παίζει με την επιλογή “Express Shipping 4-8 business days US7.96” για αγορά κινητού; Ενδείκνυται ακόμα ως η πιο safe και γρήγορη επιλογή το EU Priority line; Υ.Γ. Μόλις είδα ότι χρεώνει tariff Insurance 67.2$, οπότε τη λες κι απαγορευτική επιλογή... Edited August 6, 2019 by gbat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να μου υπολογίσει το κόστος του τελωνείου για δέμα αξίας 360 ευρώ; Είναι 24% ΦΠΑ συν 20 ευρώ έξοδα εκτελωνισμου; Είναι και κάτι άλλο; Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Ακριβώς έτσι, 106,40€ συνολικά. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Ακριβώς έτσι, 106,40€ συνολικά. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Σήμερα η Banggood μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και λέει πόσο λυπάται για την ταλαιπωρία και υπόσχεται κατ´ αρχάς ότι δεν θα ξαναγίνει,μιας και πέταξαν έξω την εταιρία που τους τα σκάτωσε. Μου υποσχέθηκαν επίσης ότι θα το στείλουν ακατέβατα μέχρι τις 25 ,και αν αυτό δεν γίνει,θα μου γυρίσουν αμέσως τα λεφτά χωρίς άλλη κουβέντα. Επίσης μου βάζουν 500 πόντους και λένε κάτι και για κάποιο δικό τους σύστημα πληρωμών. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagR21 Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα για λογαριασμό φίλου γραφω.Εκανε παραγγελια 16/7 με priority direct mail από banggood και με shipping insurance και του στείλανε το πακέτο με την κωλομεθοδο royal shipment.Στο tracking εχει από 29/7 που λέει "Arrived at sort facility (Customs inspection)" λέτε να κόλλησε στο τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα για λογαριασμό φίλου γραφω.Εκανε παραγγελια 16/7 με priority direct mail από banggood και με shipping insurance και του στείλανε το πακέτο με την κωλομεθοδο royal shipment.Στο tracking εχει από 29/7 που λέει "Arrived at sort facility (Customs inspection)" λέτε να κόλλησε στο τελωνείο? Η μέθοδος αυτή είχε προβλήματα και ήδη τη διέκοψε το μαγαζί αναγνωρίζοντας την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Πες του φίλου σου να επικοινωνήσει με το μαγαζί για να βγάλει άκρη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Με EU Priority λογικά παραλαμβάνω σήμερα, μετά από 7 εργάσιμες και 9 ημερολογιακές μέρες. Μέσω Ολλανδίας έγινε η αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagR21 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Η μέθοδος αυτή είχε προβλήματα και ήδη τη διέκοψε το μαγαζί αναγνωρίζοντας την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Πες του φίλου σου να επικοινωνήσει με το μαγαζί για να βγάλει άκρη. Εχει μιλήσει ήδη με το κατάστημα και του λένε πως πρέπει να πληρώσει το τελωνείο,να τους στείλει φωτογραφία τις αποδείξεις που χει πληρώσει για να του βάλουν τα λεφτά (Would you mind sending us the receipt and the documents the Customs Agency has sent you? We will arrange the refund within 1 business day after receiving these documents and the money will return to the same payment method you used to place this order). Το θέμα είναι σε ποιο τελωνείο μπορεί έχει κολλήσει,γιατί από Ελλάδα θα του έστελναν χαρτί απ' όσο ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Εγώ που μίλησα μαζί τους,έλαβα άλλο μήνυμα,κάτι που το έγραψα εδώ λίγες μέρες πριν.Εμένα δε μιλάνε για το ίδιο πράγμα,αλλά ότι αν δεν έλθει απλώς μέχρι τις 25,θα μου βάλουν τα λεφτά στο λογαριασμό και τέλος.Και βέβαια,μιλάμε για παραγγελία τον Ιούνιο... Είμαι VIP4 customer,και έχω κάνει και ασφάλιση για το δέμα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Βάλε εδώ το Tracking Number να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Εχει μιλήσει ήδη με το κατάστημα και του λένε πως πρέπει να πληρώσει το τελωνείο,να τους στείλει φωτογραφία τις αποδείξεις που χει πληρώσει για να του βάλουν τα λεφτά (Would you mind sending us the receipt and the documents the Customs Agency has sent you? We will arrange the refund within 1 business day after receiving these documents and the money will return to the same payment method you used to place this order). Το θέμα είναι σε ποιο τελωνείο μπορεί έχει κολλήσει,γιατί από Ελλάδα θα του έστελναν χαρτί απ' όσο ξερω. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε ... Άλλο ένα παράδειγμα αλλαγής πολιτικής του μαγαζιού που θεωρούσαμε πρώτο. Η απάντηση που έδωσε είναι για την περίπτωση που θα έφτανε εδώ το δέμα και θα πλήρωνα έξοδα εκτελωνισμού, ενώ με τη μέθοδο που το στείλανε θα έπρεπε να εκτελωνιστεί στην Αγγλία. Συμβουλή μου είναι να πιέσει το μαγαζί για επιστροφή χρημάτων και αν φτάσει γύρω στις 50 μέρες να ανοίξει θέμα στο Paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Είμαι VIP4 customer Μικρό ρόλο παίζει...γιά τα μάτια του κόσμου αυτά. Ό,τι προώθηση και προσφορά παίζει σχετική με τα vip, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν σέβονται τα λεφτά που έχεις πληρώσει στο μέγεθος που θα τους αναλογούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagR21 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Βάλε εδώ το Tracking Number να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε. 483190716843737 αυτό είναι το tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts